|
|
#1021 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
hej, nie wiem czy powtarzam, jak tak to przepraszam
" Kobieta jest jak lilia..Subtelny boi sie dotknąć, a przyjdzie osioł i zeżre..." "Poprzez uśmiech do mnie przyjdziesz przygryzłszy wargi gdy już spłoniesz w zielonym ogniu książek moje ręce przytulą cię okrytego kurzem dróg których nie przeszedłeś ciemne tajemnice istnień wypijesz z moich ust i na moim ramieniu wyliczysz ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność liczydłem znakomitym będą niepoliczone włosy piersi - złote połowy ziemi która jest twoim domem i ulice wszechświatów po których idziesz lekko moje nogi przed tobą tak będziesz zgarniał wiedzę nieprzebraną zamkniętą w rytmie mojej tańczącej krwi" Halina Poświatowska Nikomu nie jest dobrze o czwartej nad ranem. ![]() Bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno to mi trzeba
twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata
Edytowane przez Gabrylka Czas edycji: 2007-07-26 o 18:42 Powód: poprawka cytatu :) |
|
|
|
#1022 |
|
Raczkowanie
|
Mis días sin ti son tan oscuros
Moje dni bez ciebie są takie ciemne Mis días sin ti son tan absurdos Moje dni bez ciebie są takie absurdalnie Chatarra inservible Nieużyteczny złom Mis días sin ti son como un cielo Sin lunas plateadas Moje dni bez ciebie są jak niebo Bez srebrnych księżyców Cómo duelen mis días sin ti Ranią mnie moje dni bez ciebie En las caras de ancianos pedazos de nińo Wciąż doszukuję się w twarzach starców części dziecka
|
#1023 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
***Za toba na koniec świata I DALEJ
***cZUJE SIE JAK DZIECKO KTOREMU ZABRANO ULUBIONA ZABAWKE..
|
|
#1025 |
|
Raczkowanie
|
były to tylko marzenia ,szkoda że nie do spełnienia
bedzie to co ma byc marzeń nie przyspieszy nic będzie co ma być marzenia nie znacza już nic ponoć wiara czyni cuda - ja już nie wierze że sie uda
|
|
#1026 |
|
Raczkowanie
|
MoglismyDojscNajdalejZeWs zystkichAterazKazdyZnasSz ukaDrugiegoWsnach
Miłość jest piękna, ale po niej zawsze zostają blizny...;( Tak kochanie, planuje porwanie.Bo miłość do Ciebie jest jak opętanie Nie pomyślalabym, że spotkam miłość, którą kochać chcę Nie wiedziałam, że jedna osoba może przysłonić cały świat I choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce. Mam ochotę na coś słodkiego - szkoda, że Cię tu nie ma... "Bóg dał mi serce, ale to Ty nadałeś mu rytm..." Miłość jest jak narkotyk...Kochanie, wpędzasz mnie w nałóg "Myśle o Tobie jak świstak o swoim sreberq " Zatykam uszy i słyszę, jak mówisz "Kocham Cię"innej dziewczynie ... Bo masz w sobie siłę która mi maluje mój dzień pięknem
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Szpilki, bo sexowne.
Nike, bo wygodne. Słowa, bo wieloznaczne. Czyny, bo znaczące. Miłość, bo uzależnia. Obojętność, bo bezpieczna
|
|
#1028 |
|
Raczkowanie
|
Samotna róża na półce czeka przywołuje me wspomnienia z bardzo daleka...
Widząc Ciebie, słyszę cisze w sobie, Ja wierze w przeznaczenie chcesz jeszcze jakiś dowód. Przepraszam że czasem moja wyobraźnia wybiega daleko w krainę błazna myśli mam chore, ale serce zdrowe ono bije dla Ciebie bo oddałam je Tobie Świat to nie zając i nie ucieknie. Niech sobie trwają te chwile piękne.
|
|
#1029 |
|
Raczkowanie
|
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas?
I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
#1030 |
|
Raczkowanie
|
w szkółce. . ale myslami zawsze przy moim misiu KC
be be be kopytka niosą mnie || w TeReNiE xD CzUjE SiĘ ŹLE JeStEm GdZieŚ LeCz Nie SzUkAj MnIe Bo NiE ChCe DaLeJ ŻyĆ a ja lece i lece i lece... -->porwały mnie atomówki nie wiem kiedy wróce<-- poszłam poszukać wiosny sprawdzam czy zgasło swiatełko w lodówce śmigam autkiem po mieście może zostańcie w domciu... sponsorem mojej nieobecności jest... Jestem bardzo zajęta! - Układam ikonki na pulpicie. ja i mój lolo poza kontrolą na gazie jak castroll, na bazie jak hardcore ---->u znajomków<---- "Psychiczny eden"...siedem dni zlewa się w jeden...;(("Gdzieś... 'Zegar usnął...Już na Wszystko jest Za późno..;( jak najdalej stąd... kiedy ide do szkoły i mprzechodzę koło baru czuje zapach poezji to zapach browaru <piwo> Pączkuję (miałam w tłusty czwartek ) zmywam z siebie Ciebie... to co pozostalo... Bujam w obłokach różowych myśli Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Deprecha. ... smutno... poporostu buuu... Zaraz wracam, nie tęsknijcie za bardzo w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... Zajęty czymś albo kimś - niepotrzebne skreślić... Czasem dzień jest jak sen f szkole, tzn na razie spie ale jutro juz bedzie aktualne raczej siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze "Gdzieś we mgle.." "Gdzieś we mgle gubię drogi swe..." Zaraz wracam/ Oglądam ''Modę na sukces'' - Czy Rick zakochał sie w Kimberly ?! Ukrywam sie przed mafia (przy statusie niewidoczny) " ...kiedy bede juz w poblizu poczjesz slodki smak..zrozumiesz,ze to ja.."
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
All Good Things Come to an End
I'veAlways been in love with you,I guess you've always known it's true I've always been in love with you,I guess you've always known it'sTrue zostaniesz w myslach, na ustach, w powietrzu... "dlaczego kochanie Cię wydaje się takie złe...?" bo każdy szuka kogoś, by pójść z nim tą samą drogą ... zrób to czego sie obawiasz , a osiągniesz to co pragniesz ... są chwile w których trzeba podjąc ryzyko i dac ponieść sie szaleństwu don't let go love Bez planów życie to cały mój plan ... ~~kiedy~jestes~blisko~plo nie~we~mnie~wszystko~~ To uczucie nigdy nie zgasnie..śweci w moim serduszku jeszcze bardziej... [J]eżeli [W]iesz [Ż]e [W]arto [C]zekać ....[T]o [C]zekaj ...:::kocham kogoś kochanego i nie umiem żyć bez niego:::...;( Fakt że Ci na kimś zależy uświadamiasz sobie dopiero po utracie....... **czasem milczeniem.....mozesz powiedziec wszystko** Miłość jest najwyższym sensem istnienia. Aby znaleźć miłość, nie pukaj do każdych drzwi. Gdy przyjdzie twoja godzina, sama wejdzie do twego domu, w twe życie, do twego serca. You are responsible, forever, for what you have tamed ...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem... Jest znacznie łatwiej burzyć niż budować, szkodzić niż pomagać, nienawidzić niż kochać. Fałszywa miłość jest gorsza niż prawdziwa nienawiść. Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. Miłość jest jak kwiat, im dłuzej sie rozwija tym jest piękniejsza NiE SzUkAj KoGoŚ Z KiM MoŻeSz ByĆ LeCz KoGoS BeZ KoGo NiE MoŻeSz ZyĆ* Dla TeGo kTo pOtRaFi CzeKaC PrZyChOdZi wSzYsTkO z CzAsEm... za mało uczuć, aby coś budować, za dużo, aby to porzucic Miłość albo jest szalona albo wogóle jej nie ma.. Szukaj Mnie. Cierpliwie Dzień Po Dniu. Staraj Się Podąrzać Moim Śladem Myśle o Tobie w wieczory zimne i pytam czemu nie jestes przy mnie ??? Łatwo powiedzieć koniec ale nie łatwo przestać kochać.. hello i'm the lie living for you so you can hide hello i'm your mind giving you someone to talk to Marzenia trzeba mieć,ale nie trzeba wierzyć w to,że sie kiedyś spełnią niestety nie jestesmy sobie przeznaczeni ;((( KrWaWa RóŻa ZaKwiTŁa PoŚróD ŁąK MoJeGo ŻyCia .. .:Zycie nie jest takie piekne... jak sie niektórym wydaje...: Wiedz, że Cię będe zawsze kochać =( Szkoda że sie to skończyło " Z czasem łzy wysychają, ale ból w sercu pozostaje...." czasami kiedy kłade sie spać, mam jedno marzenie rano juz nie wstać Zimno , źle i wszystko jakieś szare, rozmazane - nie moje.... ;( jak nie ten to nastepny..i tak sie to kraeci...ale ten byl wyjatkowy.. ;( miłosc jest jak wojna: łatwo ja zacząc, trudno skonczyc <<...w życiu piękne są tylko chwile...a co bylo juz nie wroci...>>
|
|
#1032 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze jeden
ostatni na razie obiecuje hehe "...Nawet Bóg ma swoje piekło..."
|
|
#1033 |
|
Zadomowienie
|
Kobieta rozbawiona to kobieta zdobyta.
|
|
#1034 |
|
Konto usunięte
|
piekne opisy- kradne wiekszosc. a gdzie moja Rebelious ?
![]()
|
|
|
|
#1035 |
|
Raczkowanie
|
Nasz bilet do nieba..
Ty wiesz..co naprawde myślę czujesz co ja.. nie chce żałować gdy odejdziesz i nie chcę kochać gdy Ci przejdzie.! w tym wszystkim ja na nowo odnajduje się powoli zaczyna sie wszytko układać zaczyna rozumieć: to życie jest dla Nas 'Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć...' 'Naprawdę zdradzić można tylko sercem...' 'Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego.' '...zgłodniałe serce karmi się byle okruchem...' 'Rozłąka osłabia mierne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień' "Czasem bywa tak, że sam naprawdę nie wiesz dokąd zmierza Twój świat.." Zapomnij, że istniałam... że byłam... że się śmiałam... "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. Przyjdą same." Braks exup owod ujep oważ nepr oble myzc zyta niem "Bo każdy ma chwile, że patrzy w lustro i widzi jak łzy mu ciekną..." " to my kreujemy swój los i nazywamy to przeznaczeniem" ***WiEcZnIe KoChAć***WiEczNIe żYć***WoLną bYć***SoBą Być*** ...Przepraszam Że Czasem Moja Wyobraźnia Wybiega Daleko W Krainę Błazna... Naucz się słuchać, okazja czasami puka bardzo cicho .. WsZyStKo Ma SwÓj CzAs...PłAcZ i śMiEcH żYją W nAs... Przeminęli, zagubili się, czasem tęsknią, skazani na przeszłość Zanurz pędzel w farbie... Namaluj nasze jutro... a może ja jestem opowieść zmęczonych ust...
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
macie jakies smieszne? pozytywnie nakręcone opisiki? bo cos tu smutno ostatnio...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
|
|
#1037 |
|
Konto usunięte
|
bo świat należy do ludzi pozytywnie zakręconych.
![]() poprosze bilet do krakowa. jaki, normalny? nie. popier^^^^^y. xD |
|
|
|
#1038 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie gdzie rebelious ?krolowa opisow
-Mam tylko ciebie -grzywka wpada mi do zupy ...sciać ją?
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1040 |
|
Konto usunięte
|
Rebelioussss
where are you? stesknilysmy sieee...
|
|
|
|
#1041 |
|
Przyczajenie
|
Słuchajcie ja mam prośbę
O opisy oczywiście... Takie np jak ten: Z kazdym dniem rosnie liczba ludzi, ktorzy moga mnie pocalowac w dupe! Własnie taką tematyke potrzebuje.. Jak najszybciej jakbyście mogły coś znaleść.. Dzięki z góry
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
www.adasprzybylski.pl pomozcie
|
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
nio to trochę śmiesznych :
*Nic nie robić...lecieć w ciula...Kelerisa w cieniu pić *Jestem jak otwarta księga, tylko napisana bardzo trudnym językiem *Zesłał ją pan na ziemię, by siała zamęt i zniszczenie *Czy to słoneczko musi się tak uśmiechać...nie podzielam jego entuzjazmu ![]() *Urodziłam się po to by stworzyć piekło *Do własnego draństwa przywyknąć najłatwiej *Nie ten to następny...na jednym frajerze świat się nie kończy *komu LET'S temu GO *Ptaszki to robią pszczółki też!!!(nigdy nie będziesz latał) *Kto z was jest jest bez grzechu niech szybko nadrobi stracony czas *Nie odchodź bo kwiatki są drogie a ja.....nie mam działki ![]() *Miłość jest jak narkotyk....Kto zostanie moją heroiną?? ![]() *THC - Towarzystwo Harmoni Całodobowej *To napewno tak czy siak...ale tamto niekoniecznie:P:P *A by być wielkim trzeba być kiedyś małym *ŚPIĘ KRÓTKO BO W SNACH TEŻ BYWA GROŻNIE *Na wysokim niebie chmurka chmurke jeeeee.......zu co tam sie dzieje *Hit tygodnia; nagrobki z napisem WSTAWAJ SZKODA DNIA:P:P *Wódka=30zł soczek=5zł widok obrzyganego kolegi=BEZCENNY *Jeśli masz mózg to wciśnij F13 *Miś Uszatek to był cham...Miał pół litra wypił sam ![]() *_/\_____/\/\________ - zgon *Jak się zabiję to mnie matka zabije ![]() ![]() *idż do przodu - nie zważaj co było kiedyś *Jeśli czytasz ten opis to bądź dumny, że masz mnie na swojej liście ![]() *Śpię i śnie...^^...by zapomnieć...^^...co jutro czeka mnie..^^.. *To jest jedno nasze życie~~~Nasze życie jeden raz!!!~~~ *Życie jest jak papier toaletowy - długie, szre i do dupy i*le dni minęło....ciebie dalej nie ma.....i dobrze *Kocham Cię kiedy się uśmiechasz, bo wiem że ten uśmiech jest dla mnie *KOCHAMżycieBOżycieMOŻEsi ęSZYBKOskończyć:P:P:P *Każda historia siedzi w nas tworze ją ja i tworzy ją czas *NOC - godzina szarej samotności *Kiedy się kocha, wszystko dookoła nabiera większego sensu *Żyj chwilą, jak ją zepsujesz to szybko napraw=)=)=) *Kieruję się rozumem to najlepszy doradca ![]()
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Szkoła albo zdrowie! Wybór należy do Ciebie.
Facet jest jak śrubokręt-potrzebujesz ale nie wiesz do czego...:P w życiu jest czas kiedy trzeba żyć pij mleko... niewysyłaj krów na bezrobocie ..:: ja mam 20 lat ty masz 20 lat a swistak dorzywocie::.. szkoła jest jak media markt nie dla idiotów świeci słońce, ptaszek śpiewa, a mnie w szkole krew zalewa Aswistak siedzial bo sreberka byly kradzione!!!!!!!! jabol 4zł wódka 34zł uczucie upicia sie bezcenne w razie porzaru wynieść z łóżkiem Jestem tylko mnie nie ma ................co sie gapisz rusz palcami i coś napisz!!!!!!!!!!!!!!! Szczyt Głupoty: Śpiewać sto lat w setne urodziny babci faceci sa jak gwozdzie zawsze stuknieci Pij mleko! Nie wysylaj krow na bezrobocie.... Ten opis to opisu opis opisuje opis opisywany przez opis opisuje opis wódka 20 zł pobitka 5 zł spojrzenie matki gdy wracasz do domu bezcene wchodzi baba do stodoły a tam pół szklanki wody ................ zgadnij w której kropce jestem ? Człowieku z prochu powstałeś to wstań i się otrzep
|
|
#1045 |
|
Raczkowanie
|
sorki za bledy spieszyłam się
![]()
|
|
#1046 |
|
Konto usunięte
|
crystall nie musisz umieszczac jednego postu pod drugim
umiesc to w jeden, to ci nie nalicza postow, jak sa podwojne ![]() lovestoned. |
|
|
|
#1047 |
|
Raczkowanie
|
lecą 2 bociany jeden biały a 2 w lewo
Nowy opis w kinach od 27 sierpnia. Dobry ten opis.....to opis z biedronki Gdy masz w życiu pecha ,walnij sobie Lecha!!=-) Wódka 18zl,kieliszek 4zl,spojżenieMatki gdy wracasz do domu - BEZCENNE Twój opis jest jak zwykły banan, a mój to chuickita! Wchodzi baba do windy, a tam wąż myje nogi ^^ Nawet świat ma swój koniec... Ale nie Moda na sukces xD Przed rozmowa ze mna skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta I tak was wszystkich spale... dziewczynka z zapalkami Wchodzi baba do windy a tam schody i mowi po co mi ten rower chłopaki są jak złodzieje tylko by kradli buziaki i czyjeś serca Ludź i ludź = dwa człowieki ..xDDD wchodze do windy a tam schody... Taki opis to tylko w Erze! |- Jestem niewidoczna? Wyślij SMS o treści TAK lub NIE na numer 1234 zZzZzZzZ ŚpIę zZzZzZzZ ;d;d;d Jeśli spadniesz z nieba nie dotykaj ziemi Niemy powiedział głuchemu, że szczerbaty odgryzł włosy łysemu! =] Gdyby bezsens miał sens to byłby bez sensu! xD zapałki 10gr, benzyna 20zł widok palacej sie szkoly - bezcenny tesciowa jest jak skarb wiec musisz go bardzo gleboko zakopac
|
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4864764]crystall nie musisz umieszczac jednego postu pod drugim
umiesc to w jeden, to ci nie nalicza postow, jak sa podwojne ![]() lovestoned.[/quote] kochana ale siedze na laptopie a wizaz jest tak rozbudowany ze jak za duzo napisze w jednym to potem sie zacina na koncu wszystko sie usuwa i musze pisac od nowa wiec tak jest dla mnie prosciej sorki :P
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
o wow
nie wiedzialam ....... nowa tu jestem ale dzieki Lolcia
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

nie wiedzialam ....... nowa tu jestem