|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-23 o 22:22 |
|
|
|
|
#1892 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- |
|
|
|
|
#1893 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jej nie ma Czemu musisz..? Cytat:
Cytat:
Znad zielonej herbaty
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1894 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
jaki to patent -prosze o konkret, i o co chodzi z tymi mineralami? to cos specjalistycznego? czy po prostu kupie taki mineralny i jako lik byc moze sie nawet niekapne ze on nie jestzwykly tylko mineralny?
|
|
|
#1895 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oj, z pewnością poznasz, że to minerały bo mają formę pudru. Nakłada się je wspominanym flat topem. Mój patent jest taki, że używam mało kryjącej, niby rozświetlającej formuły, małej ilości na całą twarz dzięki czemu nie ma szans na maskę, spływanie czy inne warzenie. Świecenie też w moim przypadku lepiej opanowane niż kiedy używałam płynnych. I tylko w niektórych miejscach dowalam cienkim pędzelkiem punktowo kolejną warstwę. No i tyle, minerały same w sobie podobno nie zapychają, sama natura, nawet mogą ulepszyć cerę. Pudru już na to nie daję, zresztą i nad Narsem ponownie dumam bo mam wrażenie, że się po kilku godzinach brzydko odznacza. Żeby nie było za łatwo to najlepsze IMO (dla mnie) formuły różnych firm są ciężkodostępne lub wycofane. |
|
|
|
|
#1896 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
acha..czyli temat rzeka kolejny...i jak mniemam tych minerałów nie ma nigdzie tylko w stanach albo nowej zelandii na specjalne zamowienie, a jak juz cos znajde to sie okaze wycofione a nawet jak nie to dowalą cło, paczke ukradną i bóg wiec co jesczze ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- są jesczze normalni ludzie na allegru, pan odpisal lakonicznie-zdaza sie ...wyslemy nowy, normalnie sie wzruszyłam
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociąz, z tym świętowaniem, spójrz na to z perspektywy globalizacji, przenikania się kultur, nacnji, tradycji. Już narodziło się pokolenie tych co i jedzą indyka, i pumpkin pie i christmas pudding i karpia. Ludzie sie mieszają, łączą, i nei chcą się już dzielić, na My i wy. Ja wiem o co Tobie chodzi, przynajmniej w kwesti tradycji to wyjaśniąłś jasno. Bo Winterowa siostra z KK to kłamliwa ściemnioro-cwaniara, ale nie o tym już jak widzę Chodzi Ci o to, że coś takiego jak tradycję, należy pielęgnować, żeby nie umarło, i żeby nikt nie zakłócił tego porządku. Żeby nasz naród był równie uparty co do trwania przy karpiu i sianku na wigilijnym stole co oni do Skarpety na kominku. Żebyśmy byli równie konsekwentni. No i ok, rozumiem to. Ale jeśłi jakieś tam przebieranki nie kolidują z żadną naszą tradycją, bo nie kolidują, to chyba nic się nie stanie złego? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-23 o 23:06 |
|
|
|
|
#1898 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a kubki takie
http://allegro.pl/listing/listing.ph...ring=dotdesign
|
|
#1899 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłaś mu ? ) jak bardzo Ci przywrócił wiarę w ludzi. ![]() Ja dotąd miałąm szczęscie trafiać tylko na takich sprzedawców, i za każdym razem doceniałam to. Świadczy to o klasie sprzedawcy. Kupuj u niego wszystko. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Piękny! Dostaąłbym wstrząsu wku...rficznego gdyby mi się to przytrafiło. |
||
|
|
|
#1900 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no przywrocil bardzo..zwłąsczza po tych popie...ncach od plam i specjalistycznego oświetlenia dziennego kupilabym chcetnie,ale wiecej kubkow nie potrzebuje ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
no ja własnie doatlam wstrzasu..az kuchnie posprażtałam z tego wstrząsu
|
|
|
#1901 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1902 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gdzie sie to kupuje i po ile i w czym jest chaczyk?edit-chaczyk
|
|
#1903 |
|
Wpisz tu zomzing
|
bo to zły dyniorek był;
też mi kiedyś wyszedł niedobry dyń według sprawdzonego przepisu - nie odpasteryzował się, ale był szklisto-cierpko-gorzkawy, a winien był być miękki i nieprzezroczysty; nie wiem, czy nie pomogłoby stestowanie (upieczenie) kawałka dynia przed przerobieniem reszty do słoiku w celu sprawdzenia - jak trefny to dyń weg, a nie wek |
|
|
|
#1904 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
tkwi w dobraniu odpowiedniej formuły i koloru z pierdyliona wersji. Wyczytałam, że w Krakowie mają sklep, można się przejść (pewnie umówić zawczasu) żeby sprzedawczyni doradziła kolor http://www.kosmetyki-mineralne.com/kontakt-r175.html z tego co widzę mają kilka firm ale żeby było trudniej żadnej z nich nie testowałam i się nie wypowiem.Jakby coś to służę próbkami mego ukochanego Lumiere w kilku formułach ale niestety tym samym odcieniu light/fair golden. Niby jest wycofany ale mieli go jeszcze w Hongkongu i właśnie uzupełniłam zapasy Pudełeczko mojego kosztuje 60 zeta ale starcza na dłuuugo.
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Wpisz tu zomzing
|
chyba nawet ten cisnieniomierz aktualnie leży w lidlach
|
|
|
|
#1906 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko ze mojej siostrze tez sie spsula a dynie miala nie tą samą. po drugie-jej sie zepsuła tylko częśc słoików, mnienei wiem ile bo na razie nie mam nerwa sprawdzac ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
no i znowu te typy kolorystyczne i znowu do zadnego nie pasuje? wtf? nich mnie ktos okresli
|
|
|
#1907 | |
|
Nindżopesz
|
A ja mam pytanie o tusze do rzęs.
Zajrzałam se na KWC żeby znaleźć jakiś super a tam najlepszy... to mój No to zajrzałam w googla popaczeć na fotki na innych bo może ja jakaś upośledzona jestem ale na tych zdjęciach to samo co i u mnie na żywo - polepione rzęsy. Tak ma być? Przykładowa fotka: http://irecommend.ru.q5.r-99.com/sit...9/rscn8678.jpg ja to cholerstwo co rano w poczie czoła rozczesuję przy czym połowa tuszu mi odpada a może to taki standard wymagający zaakceptowania? A jeśli nie to może ktoś poleci tusz, który nie pogrubia i nie skleja tylko po prostu wydłuża rzęsy zostawiając je niby naturalne. W sumie to myślę o czarnej hennie żeby się nie wkokufiać. ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
A jakbym się rano wymalowała którymś po ciemku to i tak nie potrafiłabym odpowiedzieć czego użyłam bez porównania z innymi odcieniami. |
|
|
|
|
#1908 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wiecie co, mnie wisi w sumie co KK mysli o halloween. Wkurzyla mnie forma i cel powiedzenia tego 10 latkom! Bo po 1 mozna to bylo zrobic w lagodniejszy sposob, po 2 dla takich dzieci halloween to tylko zabawa.
Zreszta czego ja wymagam od siostry co 5 latkom w przedszkolu mowila, ze maja w sobie szatana, bo sa niegrzeczne. ![]() Ciekawe jak przedstawi grzech cudzolostwa ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Kocham tusze Eveline, nic nie sklejaja.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1909 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
A w kwestii Halloween i Walentynek popieram w 100% Polly (abstrahując już nawet od stanowiska zajmowanego przez KK) ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1910 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() no, to u mnie cała partia była be |
|
|
|
|
#1911 |
|
grozi wypollizowaniem
|
chyba sie okreslilam jako zgaszone lato
, tylko oczy i brwi mi nie pasujo hmmmm
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam sobie dobrałam wszystkie odcienie czegokolwiek bez określania pór roku - ot mam lustro i oczy, dobrałąm na oko a potem wybrałam co najbardziej pasuje. Wybierałam z dwóch odcieni.
Sario ten oczopląs jest tylko na początku, jak się w to wgłębić, to nie ma aż takiej rozpiętości kolorystycznej dla jednej osoby. W sensie odcienie znacząco różnią się od siebie, czy to w minerałach czy to w klasycznej kolorówce. Trza wejść i stwierdzić co uważam będzie dla mnie idealne, kto ma wiedzieć lepiej jak nie my same? |
|
|
|
#1913 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wlasnie obawaim sie nieswiadomego przeistoczenia w taką panią
|
|
#1915 |
|
BAN stały
|
I jednak wieści z Katowic złe...
|
|
|
|
#1916 |
|
BAN stały
|
Pierwszy?!
![]() Śniło mi się, że mam asymetryczny, nindżopszowy puaszcz, usztywniany we środku styropianem chyba, czarny i strasznie drogi
|
|
|
|
#1917 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Już myślałam, ze wszyscy zamarzli.....
|
#1918 |
|
BAN stały
|
Ja macham znad pyyysznej
|
|
|
|
#1919 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie mam termometru zaokiennego, ino wewnętrzny. Zastanawiam się nad nabyciem.
Przeleciałam Was od tyłu ![]() Cytat:
Aczkolwiek co do zdejmowania butów w miejscu pracy to ja od zawsze zmieniam - mam osobne pantofle, tylko i wyłącznie "biurowe". No sorry, ale przez 10h w takich np. ocieplanych kozakach to bym się równo ukisiła.... Cytat:
Osobiście nie mam nic przeciw temu, żeby ktoś się dostosowywał do zasad wyznawanej wiary, jakakolwiek by ona nie była. Tyle, ze TEORETYCZNIE nie jesteśmy państwem wyznaniowym, więc niech się KK przestanie wpier... do każdego aspektu życia! Takoż i mnie.
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

mówiłaś mu ? ) jak bardzo Ci przywrócił wiarę w ludzi.