|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Hejho! Z Wrocławia
![]() Agatko, nie. W tej kwestii akurat zdania podzielone nie sa. I pl i cała reszta swiata uważa tak samo. Dziwne, wiem ![]() Pani, jechaliśmy w dzien. Bez płaczu sie udslo, przyjemnie całkiem ![]() Biedny Michaś jak teraz sie czuje?Perse, witaj w klubie. do niedawna miałam kła mlecznego. Jednak pod spodem był stsły, ktorego ściągam ortodontycznie. Miałam zabieg chirurgiczny a pozniej założony aparat. Mozolnie to idzie ale powoli widac swiTelko w tunelu. ( koszt niestety jeszcze bardziej kosmiczny niz implant) Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-10-23 o 19:32 |
|
|
|
#3963 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48633534]http://www.galeriadomow.pl/projekty-...strowej-9.html ten mi się podoba, ale jeszcze ostatecznie nie wybraliśmy. Powiedz mi, Wy kupowaliście projekt u projektanta na miejscu, czy przez internet?[/QUOTE] projekt kupilismy u projektanta który miał go od razu adaptować. U projektanta to zawsze te stówke dwie oberwiesz, a przez neta raczej nie
Cytat:
Cytat:
nie znam się kompletnie, będę musiała poczytać o nich [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48636162]A ja używam kremu BB z Bielendy za 10 zł Ale super mi służy. I co? I ofkorz już go nie umiem znaleźć, więc kupiłam sobie chyba jeszcze tańszą Ziaję, ciekawe, czy mnie zapcha czy nie...[/QUOTE] heh ja też ostatecznie zawsze kończę właśnie z takimi po dyszce, ale to się źle kończy, bo w domu okazuje się że mi nie pasują. Wykańczam je ale nigdy nie wróciłam do żadnego. o jeju jeju, leci! jeszcze chwila i połowa kobito imię już wybrane? co do EL to tak zrobię że te próbki postaram się wziąć, zobaczę jak się to dla mnie sprawdzi. Słabo mam pojęcie, nie wiem co to jest rodzina DW muszę poczytac. Dopiero zgłębiłam wiedzę o BB, CC, DD, Na co dzień też używam takich lekkich i tak pewnie zostanie, ale czasem oglądam te perfekcyjne make-up'y, czasem mam ochotę się tak perfekto umalować, a nie ma na czym. Chętnie więc w końcu nabędę coś takiego konkretnego Cytat:
|
|||
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do olchy? Nie pomyślałam o tym, chociaż teraz patrzę, że mam przedpokój biało-szary i też mi zaproponowali w nim szafę w kolorze olchy. Muszę jakoś pokombinować, może w ten sposób połączę te 2 pomieszczenia
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Pani ale lecą te tygodnie... Kiedy płeć będzie znana?
Iza trzymam kciuki żebyś szybko znalazła prace Perse masakra. I jaka decyzja? Kredyt i implant? Próbowałam złapać do kubka siuśki dwa razy. Raz 3ml a za drugim kropelki Oczywiście za pierwszym i drugim razem gdy już się poddałam i zaczęłam ubierać pieluche obsikiwał mnie... Ewidentnie cos jest nie tak... Mało je, 37,5 i siki bardzo mają ostry zapach... Przeczytałam że przy ząbkowaniu zmienia się zapach moczu ale co ma piernik do wiatraka..?? Zakupiłam 10 pojemników i jutro znowu będę próbować.... Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie sie zdawalo ze u Pani to drugi chlopak, ale chyba tylko zdawalo mi sie ze pisalas
bo juz sie zakrecilam---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- kucyku ostatnio ja sama swojego moczu na posiew zanioslam bardzo malo, ale pani powiedziala ze spoko, ze potrzebna jest minimalna ilosc
|
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo mam obniżone standardy ![]() ![]() długo? śpi od godziny (!). werwa, energia, ale i gorączka. rano lekarz. Cytat:
![]() ![]() cały czas liczymy na Olę z chłopcem będzie problem...taki skrót myślowy. DW=double wear. Estee poszło za ciosem i kilka produktów jest "dw". oczywiście jako kosmetykoholiczka miałam wszystkie (bo skoro podkład mi pasuje ![]() już dawno. choć T. bardzo późno czułam, więc cały czas nie wiem czy to ono puka czy jelita ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() choć jak będzie chłopak to pokochamy jak swoje ![]() Nie wiemy. I w szpitalu, i w gabinecie uparcie krzyżuje nóżki. 3 XI mam wizytę, 4 XI genetyczne - może się uda podejrzeć.
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani ja (jeżeli w ogóle) to drugiego chłopaka bym chciała Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zamierzam jeść tego co mi tam podadzą chyba że będzie coś dobrego w co wątpię no ale.... poza tym wolę nie experymentować z ich jedzeniem skoro mam sprawdzone rzeczy po których cukry mam OK....Zdrówka dla Michasia!
|
|
#3972 | |
|
Konto usunięte
|
No u mnie niestety ta chwila nadchodzi :/
Nie wiem Cokolwiek nie postanowię, będzie kupa kasy...Cytat:
O ile istnieje. Koszt właśnie, też niemały - ale zawsze masz swój ząb.Swoją drogą smutne, że NFZ mi by tego nie zrefundowała, przecież to nie moja wina, że nie urosło
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
ja też. _________ z tymi mleczakami to w szoku jestem, nie sądziłam, że to możliwe żeby mieć mleczaki w dorosłości ![]() a może mleczak nie wyrosnąć kurcze, J. nie ma jednej 2 i nie widać jej, widać w dziąsłach 3 i 4 a tej 2 nie. w ogóle strasznie wolno rosną mu zęby, od maja nic nie wylazło. zaczynam się martwić...
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi Odnośnie Twoich cukrów to ja też miałam cukry wysokie rano zawsze jak zjadłam późno śniadanie. Nawet wtedy jak jadłam mało to cukier miałam powyżej 140. A jak zjadłam wcześniej to nawet po 3-4 kanapkach był około 100. Więc może pokombinuj z porami posiłków.
Fajnie, że jesteś już w domu Perse, Koocur Znam Dziewczynę której w szkole średniej odkryli, że ma mleczaki i brak zawiąźków zębów stałych całej szczęki.. Ale nie wiem jak rozwiązała ten problem. Monika U nas też wolno zęby idą, a ostatnio wyrastały wszystkie na raz, wszystko poszło na szczęście gładko. Zaczynam strasznie tyć, od porodu przybyło mi około 8kg, nie umiem pochamować apetytu, a słodyczy prawie wogóle nie jem |
|
|
|
#3975 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A tarczyca dobra? Może to od tarczycy? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
U mnie pogoda beznadziejna,więc i nastrój bez zmian.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Mały spadł mi z maty położyłabym go na środku. Obrócił się na brzuch a po chwili znów na plecy i maty nie starczyło ;( rypnał o panele. Zaczęło się... Wysłałam wczoraj tż do Rossmanna po pampersy. Kupił białe jumbo pake. Wyszło po 87groszy za sztukę Ja wiem że w takich pakach jest zawsze drożej.. Fiol no to ładny masz apetyt ![]() Monika kiedy usg jakieś? Rena dziś beta?? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co polecacie na gardło?? HELP!! Tż 3ci dzień się leczy i praktycznie niewiele mu przechodzi!
|
#3979 |
|
Konto usunięte
|
Agatko a czym się leczy?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
To nie angina, zapalenie gardła! Ma antybiotyk i orofar max, pyralgine na gorączkę i dopiero po tym ją zbił...ale gardło nadal trzyma, ledwo mówi
jeść nie bardzo może a chleb to już w ogóle bez skórki....
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#3983 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane! Ja tylko na chwilę, zameldować, że już jesteśmy z Anią w domku
powoli się urządzamy i organizujemy, ale obiecuję, że w najbliższych dniach Was nadrobię.Dziękuję za kciuki i gratulacje W tej chwili walczę o pokarm, którego mam wrażenie nie przybywa W szpitalu musieli dokarmiać małą i widać, że mm bardziej jej podpasowało. Staram się jak mogę, odciągam, przystawiam, piję herbatki itd... Chociaż wczoraj po 4 karmieniach piersią się najadła i spała po 2 godz, więc może nie jest jeszcze tak źle ![]() Co do porodu to miałam podstawy obawiać się cc, okazało się, że miałam subatonię macicy. Wiem, że coś tam krzyczeli i panikowali, ale dopiero po rozmowie z moją panią dr dowiedziałam się, co mi naprawdę groziło...... Ania się budzi, startujemy z cycem ![]() Buziaki kochane!
|
#3984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
super, że jesteście już w domu Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przystawiaj Anie i bedzie dobrze Co to ta subatonia macicy? ![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
|
|
|
|
#3986 |
|
Konto usunięte
|
Waderka super że już w domku. Dołączam się do pytania izy
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- To teraz agatka a potem joila? Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Złapałam 7ml siuśków. 40 minut na to polowałam... Niby ma starczyć.
Waderko dlaczego mm dostała Ania? Nie byłyście odrazu razem? Od gorączki mierzonej w pupie (elektrycznym) trzeba cos odjąć /dodać? Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Chyba się nie da ![]() Cytat:
Ja dzisiaj na gripexie. Coś mnie bierze kuuuuuurde. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pani czemu się nie chwalisz, że Oleńka już kopie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
buziaki dla Anulki ![]() ========================= ====================== odwołałam jutrzejsze pasemka u fryzjerki...choć wyglądam już strasznie i nie wiem co z tym zrobić pójdę na pewno na podcięcie, bo zarosłam...nie chcę mówić, że jestem w ciąży, bo to taka znajoma na wsi u rodziców (bo tu w mieście nie mam nikogo zaufanego)...zastanawiam się też nad wizytą u stomatologa za tydzień - na szczęście zrobiłam te najgorsze ząbki a teraz takie małe ubytki zostały...może uda się bez znieczulenia ![]() na 17:45 znów zajęcia ze studentami i jeszcze jutro na 8:15 nie wiem jak wstanę coraz mocniej spać mi się chce w dzień...wczoraj spałam już od 20:30 najadłam się kabanosków a później w nocy zgagę miałam
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-10-24 o 12:56 |
|||
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Kucyk ja czuję się i trzymam dobrze, odpukać mnie nie bierze...no ale separacja....dobrze że mamy już sypialnie więc Tż śpi tam a ja w salonie nadal
Zrobiłam mu mleko z miodem i czosnkiem, gotuję rosół....tata pojechał do apteki jeszcze po tantum verde...mam nadzieję że mu przejdzie ale w głowie mam już plan że poczekam chyba jeszcze tydzień z tym szpitalem...zobaczymy, jutro będę się kontaktować z ginką co robimy....zależy mi na tym aby Mały był kangurowany przez Tż Waderko dobrze że już w domku...
|
#3990 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Spać się chce, zgaga, zachcianki... Brawo!!!!!!! Zdrowe objawy!!!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

Ale super mi służy. I co? I ofkorz już go nie umiem znaleźć, więc kupiłam sobie chyba jeszcze tańszą Ziaję, ciekawe, czy mnie zapcha czy nie...[/QUOTE] heh ja też ostatecznie zawsze kończę właśnie z takimi po dyszce, ale to się źle kończy, bo w domu okazuje się że mi nie pasują. Wykańczam je ale nigdy nie wróciłam do żadnego.
nie, nie będę 
masakra. I jaka decyzja? Kredyt i implant?