![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie GAP
dziewczyny, od kiedy sklep wysyła do Polski, chyba od niedawna? Jak mogłam to wydarzenie przeoczyć ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Wtajemniczenie
|
Can, u mnie były tylko skarpetki old navy i było na nie -30%
#1083 |
Raczkowanie
|
Na moją sukienkę kod wchodził, pamiętam, ale na bluzę niestety nie mam pojęcia, nie pamiętam. Can, policz u mnie normalnie i tyle, nie będzie problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Pytam jaki był kod bo mam wpisane w Waszych postach różne.
20,25 i 30% Wydaje mi się, że był -30% ale jak widzicie nie zadziałał na wszystko. Kwota zamówienia 277,47$ odjęło 45,18$ Wiec gdyby kod działał na wszystko to powinno odjąć: 83,24$ Nawet gdyby -20% działał na wszystko to odjęłoby: 55,49$
![]() |
#1085 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę, żeby ktoś się czuł pokrzywdzony dlatego pytam. Myślałam, ze każdy sprawdził czy ten kod działa na dane rzeczy i dlatego nie sprawdzałam tylko wrzuciłam do koszyka i zapłaciłam.....
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny poszperajcie może gdzieś zapisałyście sobie na co Wam kod wchodził bo ciężko będzie Can dojść samej do tego..
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Mi sie też wydaje że to był kod tylko na 30%
Ja zawsze wrzucam rzeczy do koszyka, więc widzę na co kod działa a na co nie. Can, z ostanim zamówieniem też bedzie ten sam problem bo z tego co wiem kod nie działał na wszystko i nie wszyscy wpisali w postach na co działa Edytowane przez kasia0968 Czas edycji: 2014-10-23 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Musimy to wspólnie jakoś ogarnąć, bo odjęło nam z tych zakupów tyle ile widać i nic tu więcej nie wymyśle... Paczka powinna być u mnie najpóźniej w pierwszym tyg. listopada (mam nadzieję, że nie ma jeszcze dużych opóźnień) i do tego czasu musimy to ogarnąć. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam i z tym ostatnim zamówieniem nie będzie problemu bo wszyscy brali to co było na -40
![]() Tam się wszystko zgadza. Chyba 1 rzecz była bez przeceny...
![]() |
#1092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Can znalazłam na necie: "Old Navy coupon - Up to 30% off purchase + free shipping offer POSTED ON 09/10/2014 Click over to Old Navy for super duper savings! Apply coupon code SAVEMORE to save as much as 30% on your order. Today this coupon code will save you a whopping 30%, tomorrow it saves you 25% and Friday it will save you 20% on. The early bird definitely gets the worm when it comes to this deal so hurry and get your shop on soon as coupon expires 09/12/2014. " jeszcze pytanie czy zamówiłaś 10 września, czy 11 września, bo posta "ZAMÓWIONE" wysłałaś 11 września. To skoro zrobiłaś 11 września to odjęło 25%, mimo że ktoś tam pisał 30%. Tylko nie wiem co miały na myśli dziewczyny które odliczały 20% (może to chodziło o te ceny na czerwono, że sobie tak zapisywały) Sorry za rozpisanie się ale chciałam pomóc ![]() A co do październikowego Gap'a, to ja sprawdzałam u siebie w koszyku i wchodziło mi na wszystko to 40% i dodatkowo łączył się na kurtki i kombinezony (które były na czerwono - 30%). W moim przypadku kombinezon moro i kurtka grafitowa były na czerwono (-30%) i wchodził dodatkowo 40%. Reszta miała ceny normale i wchodził -40%. Edytowane przez Veroniqe22 Czas edycji: 2014-10-23 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Veronique dziękuję
![]() Ponieważ gdyby odejmowało od całości 25% to odjęłoby 69,36$ a odjęło mniej niż z kodem na -20% dlatego nie wszystko obejmował kod. Zaraz wrzucę preent screen z zamówieniem dla jasności.
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2014-10-24 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Rozeznanie
|
Can moje licz jakby kod nie wchodził tzn 19$.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Kochana ale to nie o to chodzi
![]() Ja mam inną propozyjcę. Jedna z dziewczyn zaproponowała mi pomoc w ogarnięciu tego rozliczenia-może się uda.. Jeśli nie to proponuję od tej kwoty, którą odjęło (45,18$) odjąć tax: 13,94$ i to co zostanie (31,24$) podzielić przez kwotę zamówienia i odjąć każdemu po równo. Tak naprawdę nie wiem co innego mogłabym zaproponować. ![]() Chyba, ze macie jakiś inny pomysł(?)
![]() |
#1096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie lepiej do nich po prostu napisać maila? Żeby wysłali fakturę? I to głupie, że nie dostajesz żadengo potwierdzenia na maila przy zamawianiu.. ![]() Przede wszystkim niech się wypowiedzą dziewczyny którym wchodził kod inny niż 30% SAVEMORE. Bo to jest najdziwniejsze... Edytowane przez Veroniqe22 Czas edycji: 2014-10-24 o 10:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Preent screeny, które zamieściłam są z potwierdzenia na mailu. Na ich stronie na moim koncie jest dokładnie to samo. Więc nie wiem o jaką fakturę mam do nich pisać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Więc proponuję i nalegam nadal żeby mi policzyć pełną cene. Ok ?- myślę że tak będzie uczciwie z mojej strony- a ja i tak jestem mega zadowolona z ceny koszulek i bardzo Tobie wdzięczna za zamówienie ![]() ![]() przepraszać za zamieszanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam zestawienie według Twoich PreentScreenów... a tego jakie rabaty wpisywały dziewczyny wysyłając Ci kwoty i rabaty. (jak któraś pisała 20%,25%, 30% to tak jej pisałam , jak któraś nic to też tak jej pisałam)
Mianowicie Zestawienie jest według nicków - pod każdym nickiem napisane nazwy rzeczy (według preentscreenów) , obok każdej rzeczy jest cena jaką naliczył gap. - obok rabat naliczony (czyli od ceny jaką naliczył gap odejmowałam % jakie spisywały w zamówieniach) - obok , czyli ( "/" na rabat któy wpisywały jak składały) Posumowując 25 rzeczy , wyszło 277,47 (cena jaką naliczył gap), a rabat według tego co wpisywały dziewczyny w zamówieniach , czyli (20%, 25% , 30% lub BRAK) , to też wychodzi dobrze, bo ok ~ 46$ lub 47$... ja nie zaokrąglałam, bo oni to sobie czasem dziwnie zaokraglają dlatego wyszedł mi przedział ok 46-47$ Sugeruję, żebyś sobie to tak rozliczyła jak wpisywały poszczególne dziewczyny, bo wychodzi dobrze..... Mam nadzieję że pomogłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Can mi tez policz proszę 15 $, ja nigdy na gapie nie sprawdzam czy mi wchodzi jakiś kod, więc nawet nie wiem czy coś się odejmowało .
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic się nie dzieje - jakoś to policzymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -------------- ![]() Powiem Wam, że jestem blisko-wychodzi mi troszkę za dużo % ale w poniedziałek pewnie to ogarnę - dziś już mi się nie chce. ![]() Postanowiłam też napisać do nich, żeby sprawdzili na co wszedł kod i czy wszystko mi dobrze policzyli, bo jeśli miał działać na wszystko to coś jest nie tak... Dam znać jak to ogarnę. W zasadzie to prosta matematyka jest ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Dobra nie mam siły już
![]() Zaznaczyłam na różowo co liczę z kodem (-25%) bo wychodzi na to, ze skoro zamówiłam 11go to taki wszedł kod. Nie mam odpowiedzi od GAP a muszę to jakoś rozliczyć. Uwzględniłam to co napisałyście i wychodzi mi rabat 45,43$ więc uznajmy, że jest ok bo zapuszczę korzenie przy kompie jak jeszcze chwilkę nad tym posiedzę ![]()
![]() |
#1107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
dopiero teraz zobaczyłam, że Gap jak zwykle nabroił. długo nie wchodziłam na wizaż.
Can, jak zrobisz, to będzie dobrze, ja dałam 20% ale nie pamiętam czy sprawdzałam, wiem, że było trochę bałaganu z tymi kodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Raczkowanie
|
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń
![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.