|
|
#1921 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() Cytat:
to się wymądrzyłam Cytat:
pixie z allegro annabelle ze strony firmowejCytat:
a so 2* sory ale Cytat:
srób zobacz oraz ja też znad słońca ziaja manuka chyba robi u mnie wysyp
|
|
#1922 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za cynk, któryś konkretny?
Wiesz, globalizacja ![]() A Ty który tusz Eveline polecasz? |
|
|
|
#1923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą w mojej opinii mf to badziew, drogi badziew, w ogóle oraz stare tusze jak jeszcze firma mało popularna była te 10 lat temu, kupowałam na ryneczkach miastowych, z każdego byłam zadowolona.
|
|
#1924 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wspóczuję uszka ![]() Dent stwierdził, że trzeba dziabnąć szwami, bo inaczej, to się ruski rok bedzie goić. A gorączka była od przeziębienia i już spada ![]() edit: zapomniałam o najważniejszym: dopiero wczoraj odkryłam, że dent jest obok CH Plac Unii, w którym mają perfumerię Mon Credo I od razu jeżdzenie na kontrole wydaje się bardziej atrakcyjne
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-24 o 12:21 |
||||
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Z Eveline ten tusz jest świetny
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...efinition.html i Wibo zielony, taniutki , ale efekt super. Tylko trzeba uważać,żeby za dużo na szczoteczkę jednorazowo nie nabrac, małymi porcjami dawać go ;-) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html |
|
|
|
#1926 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki za porady tuszowe, zapisałam sobie i co znajdę to capnę
A hennę swoją drogą.
|
|
|
|
#1927 |
|
BAN stały
|
U mnie też!
![]() ![]() Przyznaj się, chcesz sprzedać dziewictwo za grube $ --- Jaka akcja mnie w sklepie spotkała Sklepik osiedlowy GS, wielkości schowka na miotły (wejdą 3 osoby i robi się tłok), za mną troje młodych Cyganów, przede mną starsza kobieta z didem, druga starsza wychodzi i nagle słyszę "tyyy gówniaaaro!!! po głooowieee mnie będziesz biiiłaaa?!!!" Ja tam niczego nie widziałem, poza tym, że młoda Cyganka otworzyła babci drzwi, no i może niefortunnie tak, przypadkowo całkiem, babci się w beret dostało |
|
|
|
#1928 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Bo plecyyyy ![]() No i postanowiłam sobie że przepłynę pod wodą cały basen, na razie udaje mi się połowę pokonać ale będę trenować!!!! ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Naprawdę to trza leciećA i w Rosie jest promo na kremy ewelajn zakupiłam +30 bo + 40 przypominał składem krem na cycki Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-24 o 12:47 |
||||||
|
|
|
#1929 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko ten mały słoiczek, bo ja w takim tempie zużywam kosmetyki tego typu że by mi duży do końca życia styknął ![]() Cytat:
ano Cytat:
|
|||
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1931 |
|
BAN stały
|
Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy faktycznie wywiało moderatorów z perfum?
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
znad kaca i pierogów... do kawy też już chyba dojrzałam
![]() prowadzę badania kto więcej pije: załoga Corruption czy ekipa Ojca Mateusza ![]() poza tym jestem pod wielkim wrażeniem i zadowoleniem z powodu schuścia i niemniejszym rozczarowaniem pomalowaną facjatą ![]() ad sinupret halołiin, to właśnie z kumpelą obmyślamy imprezę z fajnym wege jedzeniem i pijanymi żelkami... ![]() tusz też muszę zanabyć, bo mi się kończy chcę ten eveline wyglądający jak szczotka do kajbla ![]() są w rossmanach? hennę na brwi i rzęsy ostatnio robiłam, bo zbielały mi strasznie i na rzęsach to efekt jest znikomy. rozważam zahennowanie skóry u nasady rzęs
|
#1934 | |
|
BAN stały
|
Eeee... po tym, że ich od dawna nie ma, nie udzielają się i wątki stare niezamknięte?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem jak inaczej wytłumaczyć wczorajszy wieczór...
![]() a jeszcze jutro after party po koncercie muszę jakoś przeżyć...
|
#1936 |
|
BAN stały
|
Widzę, że się nie nudzisz w Mieście Parasoli
|
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
za te parasole, to zgniłym japkiem można dostać
|
#1938 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
po prostu jolajnie uprzedzam gdybyś się zdecydował wybrać w te strony
![]() poka poka? ![]() ja muszę końcówki podciąć ![]() pił ktoś grzany cydr? jakiś wysyp wynalazków w knajpach wczoraj koleżanka grzane białe wino z kardamonem piła a przy barze testowali coś ze słoika, co wyglądało jak rozgotowany makaron kolanka w cienkim rosole, chyba z gruszek to było i nieźle kopało z tego co zaobserwowałam
|
#1940 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I co się gupio cieszy? A poka-poka gdzie?
Ja obrabiam rozmaitości przed pójściem na urlop....
|
#1941 | ||
|
BAN stały
|
Do małego Rzymu czyli?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Następnym razem się nie przyznam!
|
||
|
|
|
#1942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciągle walczę ze sobą, czy brać takie maleństwo , czy polować na większy....a jak mam porównanie,że za 5,5 g placiłam ok 30 zł, a teraz za 1,7...to mi się trochę wąż w kieszeni odzywa.... Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1943 |
|
BAN stały
|
Może dezodorant?
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to bez fothy się nie obejdzie ![]() no to mój jest jakiś lewy, bo 3 razy obeszłam wszystkie półki i nie znalazłam, szafy eveline nie ma wcale, na kremach i fluidach innych firm też nie było, na pędzlach i pęsetach tylko do brwi tusz... nie mam pomysłu gdzie szukać ![]() całkiem możliwe... ![]() boszsz jak mnie na sushi naszło, wybiegłam po składniki i ryż się już moczy moczy... chociaż ze 3-4 rolki zrobię....
|
|
#1945 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1946 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aktualnie mam ten i to chyba mój namber łan z Eveline. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...k-mascara.html
Jeszcze te fajne https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-curl-up.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-mascara.html Cytat:
Mi nie robił nic
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję i zazdraszczam wszystkiego! Cytat:
|
||
|
|
|
#1949 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oszukiwały
![]() A tak serio to dla mnie jednak najlepsze są silikonowe szczoteczki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba w Naturze jeszcze jest, ale nie jestem pewna. Cytat:
O, nie mialam. Będzie mastępny
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

kiedy ja to nadrobię?
czy to sie nigdy nie skonczy?
Pudełeczko mojego kosztuje 60 zeta ale starcza na dłuuugo.
srób zobacz

Ja tam niczego nie widziałem, poza tym, że młoda Cyganka otworzyła babci drzwi, no i może niefortunnie tak, przypadkowo całkiem, babci się w beret dostało