|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
Cytat:
|
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie szału nie ma.
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
I najgorsze jest to,że mnie mama nakręca i mówi,że to na pewno to,a ona diagnozuje nie na podstawie wujka google
|
|
|
#4653 |
|
Konto usunięte
|
ja jestem rozdarta między padaczką, a guzem mózgu-bo czuję zapachy, których nie ma
|
|
|
|
#4654 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Konto usunięte
|
koreczka, bo na nas już
|
|
|
|
#4656 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
500 zł za całe życie ukrywania się w domu,serio?
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4658 |
|
Konto usunięte
|
Ja sie czuje oslabiona a wczoraj zjadlam serek do chleba, w ktorym bylo E, wiec pewnie mam raka wszystkiego.
Ja moze przeginam oczywiście teraz, ale taka moja wewnętrzna wizazanka nieraz cierpi na ulicy. Mam wrażenie, ze w naszym kraju w ogole nie istnieje wiedza o dobieraniu fryzury do twarzy. Wiadomo, ładnemu we wszystkim ładnie. Ale jak laska ma duży, haczykowaty nos i ogólnie twarz jak hogata to ciasne upiecie, duża biżuteria i mocny makijaz sprawia, ze będzie wygladac jak oderwana pluga, albo kotła. Jeszcze puchowa kurtka, jeansy i kozaki z bazaru. A można z tego zrobić cos klasycznego, kobiete silna, ale nie wiedzme. Ja wiem, ze mam tendencje do drugiego podbrodka wiec musze miec.cięcie za brode, trochę okragla twarz wiec dluzsze wlosy bardzo wysmuklaja, nie mama idenegir nosa, wiec nie nosze krótkiej grzywki, bo to bardzo uwydatnia. Tzn kazdy może wyglądać jak chce, nie mowie, ale jak widze biżuterię, makijaz, to rozumiem że zależy, wiec skad ta fryzura? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4659 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4661 |
|
BAN stały
|
Dziwi mnie, że polskie media tak strasznie ujadają na polskich narodowców, którzy są umiarkowani, a gorąco popierają ukraińskich narodowców przy których czuję się jak przedszkolak jeśli chodzi o skrajność. Media atakują kibiców Legii Warszawa, którzy wywiesili piękną flagę z Wilnem i Lwowem oraz narodowców, którzy protestowali przeciwko gloryfikacji UPA na Ukrainie.
Czy w Polsce rządzi jakaś ukraińska V kolumna? |
|
|
|
#4662 |
|
Konto usunięte
|
ja chyba odpadam. to forum mnie przerasta
|
|
|
|
#4663 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4664 |
|
Konto usunięte
|
no, czym mnie jeszcze dziś zaskoczycie?
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
Imperialisto, nasi kibice powinni zająć się innymi problemami niż Ukraina; przez poprawność polityczną nie mogę napisać za wiele, ale podpowiem, że jestem przeciwnikiem prawa szariatu w Europie.
|
|
|
|
#4666 |
|
Konto usunięte
|
proszę nie offtopować o polityce, jeśli uważacie że podforum bądź wątek na ten temat jest potrzebny to już jedna wizażanka to forsuje na podforum technicznym
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=750744 albo idźcie na wątek Ukraina - Rosja candycotton - to nie wina ludzi tylko fryzjerów |
|
|
|
#4667 |
|
Konto usunięte
|
drabina nie zmieniaj tak często awatarów, bo cię ciężko namierzyć-kto to jest teraz?też ojciec Stana?
Sublime-dlaczego?też jestem przeciwko, ale lubię poczytać opinie innych |
|
|
|
#4668 |
|
Konto usunięte
|
nadal ojciec stana, zastanawiałam się też nad cartmanem z kokardką ale jest tak gruby że nie zmieściłby mi się nawet jakbym zmniejszyła
![]() apropo fryzjerów - czy tylko ja jestem podejrzliwa i nie biorę nigdy pakietu farbowanie+strzyżenie :d? ostatnio na samym cięciu 2 godziny siedziałam i chwała bogu bo mam zrobione włosek do włoska jak powinnam, a mam wrażenie że jak się farbuje to to cięcie jest jakieś takie po macoszemu |
|
|
|
#4669 |
|
Ha ha ha ha ha
|
wrzuce twój adres do podpisu
|
|
#4670 |
|
Konto usunięte
|
weź tego co przy każdym zakochaniu....
![]() no ja zawsze wszystkim odradzam na gruponach farbowanie plus strzyżenie, bo jest jak mówisz szczególnie kiedy ktoś wybiera coś co się szumnie nazywa-wbijanie pigmentu, farbowanie ton w ton, itp itp.... ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- kilkukrotnie zabrakło mi guzika lubię to! na wizażu
|
|
|
|
#4671 |
|
Konto usunięte
|
mój adres?
ul. Żwirki i Wigury 80, 87-100 Toruń, Polska 8-) a co to jest farbowanie ton w ton? |
|
|
|
#4672 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No nie wiem, może wykorzystam jakieś Twoje zdj
![]() Albo podam tutaj nr Twój telefonu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4673 |
|
Konto usunięte
|
dziwi mnie że moje paznokcie zniszczą nawet tytanowe lakiery hybrydowe. |
|
|
|
#4674 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
najczęściej oszuści używają bardzo małej ilości farby i tak uzyskują "efekt"* ****uczciwie mówię, że są kosmetyki do farbowania ton w ton, ale niestety nie są używane w "zestawach"-trza przecież koszty ciąć |
|
|
|
|
#4675 |
|
Konto usunięte
|
rotfl. przecież to jest to samo co szamponetka
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie masz uprawnień by zwracać mi uwagę gdzie mogę o czym pisać ![]() Szczególnie, że to wątek offtopowy, a odniosłam się do zdziwienia Imperialisty Zgłoś ZP i pozwól by moderacja się tym zajęła |
|
|
|
|
#4677 |
|
Konto usunięte
|
o tototot to
i znowu przypominam, że mówię o nieuczciwych! fryzjerach, którzy tylko udają że robią koloryzację ton w ton, żeby zwiększyć cenę strzyżenia w zestawie strzyżenie plus farbowanie mówię jako miłośniczka grupona i zabiegów na nim sprzedawanych, a jednocześnie osoba ze środowiska fryzjerskiego Edytowane przez 201604190934 Czas edycji: 2014-10-24 o 20:41 |
|
|
|
#4678 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niezmiennie dziwi mnie głupota niektórych matek
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4679 |
|
Konto usunięte
|
daj spokój, w ostrym cięciu przecież pani mówiła
"noo yy my tu mamy super specjalną ofertę, taką, ofertę, to jest rewitalizacja włosa, no tego takimi supe rzeczami" -czyli czym "no np ampułkami... maską... ........ odżywkąą..." -to czym w końcu "no ampułek to w sumie nigdy nie ma a maska się skończyła" -czyli... każecie ludziom dopłacać 50 zł za coś, co i tak byście nałożyli w cenie? "no trochę tak" |
|
|
|
#4680 | |
|
Konto usunięte
|
Zgłosiłam Cię moderatorom, bo wstawiłas moje zdjęcie na ava. Ciebie i kazdego, kto nazwał mnie ojcem stana, nie po to zapuszczalam ten wąs.
Cytat:
Chociaz nieraz widuje jak ktos sam prosi - zrob mi trwala z duzym odrostem i przyklapnieta grzywka, skladajaca sie z 5 wlosow na krzyz. I makijazystki to samo, ucza je tam w szkole na sztywno koła kolorow, brazowe oczy- szary/fioletowy cien. Nie spojrzy, ze skora pomaranczowa i wyjdzie ciapa z tego. Brwi? Trzeba wyregulowac, nawet jak nie ma czego cos trzeba wyrwac, najwyzej sie odrysuje od szklanki markerem. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:21.

a bardzo ciekawam, jak ten kołacz smakuje.