|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
jakie różowe poukładane śliczności
Duuużo tego już też masz co Ty mówisz :P Pokazzzzzzzz brzuch , pokazzz brzuch :P
|
|
#1442 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
leże i nie miałam jak wysłać.A co do przyjmowania i chęci kupienia czegoś samemu, to doskonale Cię rozumiem dla tego też nie wciskam nikomu nic na siłę tylko wstawiam fotki do wyboru ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Mala to Ty już mnie pobiłaś ![]() Pokaż koniecznie brzusio ! |
|||
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, nie mam siły i nawet chęci teraz wszystkiego cytować... czytam Was ale z odpisaniem gorzej
![]() Chciałam tyko napisać Aga masz śliczny brzuś, ta sukienka też śliczna. Jak to wszystko co dostałaś. i Ewa śliczna ta czapeczka i szalik... masz naprawdę talent. I ta karuzelka cudowna.. ciekawe czy gdzieś idzie takie cudo kupić.
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolejna taka weryfikacja za rok.Podania się składa do końca marca potem to wszystko sprawdzają liczą punkty i wyniki są w sierpniu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda. Jeśli chodzi o kredyt my z mężem mamy rozdzielność majątkową więc ja mogę tylko taki kredyt wziąć ale na razie nie mam wymaganej zdolności kredytowej. No i taka jest właśnie nasza sytuacja
|
|
#1445 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szalik też piękny.Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję, że szybko wybuduję/wyremontuję ten dom.---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Cytat:
A w ogóle to oby nasze dzieci były zdrowe i obyśmy się z mężami dogadywali i kochali i przezyjemy tak samo szczęśliwie w jednym pokoju jak i w 15
|
|
#1446 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubcia trzymam kciuki. W końcu doczekacie się gniazdka. Ja na " moje" czekałam 32 lata a wcześniej w slamsach istnych, zwilgoconych ze wspólną ubikacją. Ciągle śmierdziałam grzybem, bo ciuchy zanim wyschły już zdążyły nasiąknąć.. Było strasznie ale dzięki temu ja,moja mama, siostra i moja córa bardzo się kochamy i jesteśmy wdzięczne za to co mamy teraz i potrafimy to docenić.
Ale się dziś uzewnętrzniam..
|
|
|
|
#1447 |
|
Konto usunięte
|
Marchewka a gdzie byłaś w uk ?
My wynajmujemy 1 pokój ale jak mały skończy 6 miesięcy to będziemy musieli wziąć 2 pokoje Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie Duszona
my nie mamy samochodu, bo też nie stać nas przy kredycie mieszkaniowym. A ludzie to sobie wyobrażają nie wiadomo co.I znów się poryczałam https://m.facebook.com/home.php?ref=...00000003923283 |
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
Kobiete od sprzątania odciągają bo im się zachciało brzucholec oglądac...( jest u mnie w albumie :P) jeszcze macie linka Wam podpiełam co nie bedziecie musiały szukac
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-10-24 o 19:22 |
|
|
|
#1450 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1453 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykre to jest bardzo jak ludzie po głupich przykładach oceniają ludzi, ich życie i stan konta.
My też wynajmujemy. Mamy 2 pokoje a mieszkanie niby nie jest najgorsze ale do generalnego remontu. Mąż zaraz będzie
|
#1454 |
|
Zakorzenienie
|
Też uważam, że nie jest ważne ile pokoi, ważne by się kochać, mieć zdrowie i szacunek do siebie i innych o !
Z tymi mieszkaniami , wyjazdami za $ to macie w 100% rację. Tak jest, ludzie ciągle gadają i będą gadać. Ja nie lubię , jak z kimś gadamy i jest rozmowa o mieszkaniu i my np. mówimy, że w tym msc może uda się kupić drzwi do sypialni, i słychać takie "Coooo, jeszcze drzwi nie macie po takim czasie ?" Bo się ludziom wydaje, że jak jest mieszkanie, to jest kasa już na wszystko, a to tak nie jest... jest bida Wszystko małymi kroczkami ![]() Ja się tym nie przejmuję Grunt, że jest czysto, schludnie , a my jessteśmy szczęśliwi nawet w sypialni bez drzwi ![]() Poszłam na spacer z mężem i psem ZIMA idzie dziewczyny 4 stopnie było, teraz termometr 2 pokazuje mróz czułam w poliki aaaaaaaaaaaaaaa maz oglada swoj serial, ja sie polozylam w sypialni, troche poleze bo tylek ciagle ma zakwasy a brzuchol jakos ciagnie :/
|
|
#1455 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście, pieniądze to nie wszystko! Najważniejsze żeby się kochać na wzajem i mieć do innych szacunek!
Oglądam wszystkie wiadomości po kolei i jeszcze w żadnych nie mówili o matce pijanej co urodziła. Słyszałyście coś o tym? Bo ja jakieś strzępki tylko. |
|
|
|
#1456 | |
|
Wtajemniczenie
|
Maskara jakaś z tym ocenianiem innych!
My na swoim, tzn. swoim hipotecznym już od ponad 7 lat! Tak się cieszyliśmy, że się sprowadziliśmy jak jeszcze nawet łazienki nie było :P Położyliśmy tylko panele w sypialni, rzuciliśmy materac i było suuuuuuper. Pożyczyliśmy kuchenkę na butlę gazową i w listopadzie gotowałam na balkonie Na kąpanie jeździliśmy co 2 dni do rodziców 50 km od nas, hmmm toaltea w pizzerii na dile jak wszyscy, którzy się akurat remontowali A Ci co ceniają niech się w dupę pocałują! Widocznie im za dobrze w życiu. Albo dostali chatę od dziadków czy rodziców, super, ale nie każdy ma taką możliwość... ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
teraz sie udało... własnie posprzatałam lekko pokój córki. weszcie to nie graciarnia a i u nas troche rzeczy wyniosłam w tym moje tony serwetek
mozliwe ze mąż ok.9 rano jutro bedzie wiec super czystego domu nie zobaczy ale obiecał pomoc troche. jutro trzeba zrobic jakies zakupy i w biedronce znicze juz pokupowac macie zdjęcie co do babki co trafiła z 5 promilami... mąż mnie oświecił i pyta sie czy 26 tydzień ciąży to duzo... oświeciłam dziada ze ja juz jestem w tym "wieku" ciążowym to mowi ze nieźle laska pocisneła. z jednej strony szkoda dziecka, ale z drugiej jakby miało zyc w takiej patologii i byc np. lane czy molestowane przez tatusia lub jakiegos kolege mamusi... lepiej ze nie bedzie cierpiało
Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-10-24 o 20:30 |
|
|
|
#1458 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie Asia ja teraz jest! 26 tc płód w częściach! =O jak to kur.. możliwe?
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Mala |
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myliśmy sie w misce, nawet nie gotowalam a na ziemi mialam kuchenke mikrofalowa ![]() Mielismy jedno krzeslo ogrodowe i taki smieszny maly materac ![]() Dalismy rade ![]() A mielismy takie wygody u tesciow, cale pietro dla siebie, lazienke, metrow wiecej niz teraz w mieszkaniu ale tak bardzo chcialam byc juz u siebie,ze gole sciany to juz byl luksussss ![]() i tak powoli sie meblujemy mija 10 miesiecy dzis jak mieszkamy (wprowadzilismy sie dzien przed wigilia) Ładnyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
|
#1460 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy Wam się też gorzej oddycha? Ja wracając z pracy zawsze rozmawiam z mama, siostra, tz, koleżanka, a teraz nie jestem w stanie połączyć chodzenia i rozmowy przez telefon.... nie wiem czy to normalne? Łapie mnie zadyszka, serce zaczyna walić, no masakra jakaś. Nie wiem czy mam zacząć panikować, czy przestawić się na to ze najlepiej mi się leży
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie szybciej łapie zadyszka, jak ide z psem pod gorke to zaczynam sapac, ale nie wali mi serce ani nie jest jakoś źle....
Może faktycznie lepiej Ci się leży Mi też się lepiej leży,wiadomo
|
|
#1462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Alunia wiem wiem ze to jeszcze nie ta od Ciebie
![]() tylko sie zdziwilam ze dwie niby nadane sa Duszona ludziom sie wydaje ze za granica to sie kokosy tylko zarabia,moja sis ma takie podejscie-jej znajomy byl nie wiem ile rok,poltorej,i tyle zarobil ze tu dwa lata nie pracowal nie mowie ze tam sobie zycia porzadnie ulozyc nie mozna,tylko wydaje mi sie ze tez nie jest prosto jakas duza kwote odlozyc a ludzie lubia oceniac zresza-jak bylam mala tez myslalam ze moja ciotka za granica jest meeega bogata Lubcia rozumiem,mam nadzieje ze teraz wam sie uda z tym mieszkaniem tak jak chcecie Aga ale my tez jak kupilismy mieszkanie to wszyscy stwierdzili nagle ze jestem mega bogata,no i jeszcze pojechalam raz na sylwestra do kolezanki do uk,wow to bylo,od razu wszyscy mysleli ze pieniedzmi sram za przeproszeniem i moja siostra mnie obgadywala ze po pol roku nie mam drzwi w mieszkaniu,ze nie mam stolu porzadnego i krzesel,bo nie mialam-dalej nie mam az wstyd a kuchni nie wiem kiedy sie doczekam,ale sie doczekam,i bedzie taka jak chce ale to troche potrwa malatd ale brzuszek,sliczny,co Ty gadalas za glupoty o nim wczesniej ![]() emdzik wszystko dobrze?
|
|
|
|
#1464 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- A teraz mi się przypomniało. Te pieluszki tetrowe, do których link wklejałam, teraz mogę polecić w 100% wyprałam i dalej są takie super! Prałam specjalnie w wysokiej temp. i nic! Nwet kolor nie zszedł Także laski, kupujcie śmiało.
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny tak pobieżnie nadrobiłam i bardzo dziękuję za troskę
Jesteście kochane ![]() Melduję się po wizycie.Mój synuś piękny i zdrowy 650g, termin porodu z dzisiejszego USG to 10 luty Twarz lubi wciskać w łożysko ![]() Gorzej niestety ze mną Ale od początku. Przed południem dzisiaj dostałam takich "skurczy", że dosłownie oddychać nie mogłam, skręcałam się z bólu. I się zastanawiałam czy to jelita czy kolka nerkowa ( miałam już 2 lata temu) Ale jakoś wytrzymałam płacząc i stękając do wizyty. I okazało się niestety, że mam zastój w prawej nerce. Miedniczka powiększona z 1 cm do 2,5 cm. Prawdopodobnie odwodniłam się podczas wtorkowej jelitówki. Dostałam skierowanie do szpitala, ale sama mam zdecydować czy chce skorzystać, Znaczy się powiedział, że jak przyjdzie atak i nie będę dawała rady z bólem to ma jechać. Na razie leżę w łóżku i trochę ustąpiło po lekach więc mam nadzieję, że szpital ominę. Ale jeśli jutro będzie tak jak dzisiaj to pakuję torbę i śmigam na oddział.Więc widzicie dziewczyny, u mnie po prostu chyba nie może być normalnie i spokojnie
|
#1466 |
|
Zakorzenienie
|
Ałałałł...kano, obyś nie musiała pędzić do szpitala..leż, wygrzewaj się i pij dużo
![]() Ja się wykąpałam i nasmarowałam nowymi cudami od tej mamuśki ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...i-kapusty.html tym do biustu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...llulitowy.html i to - pięknie pachną, i bardzo szybko się wchłaniają
|
|
#1467 | |
|
Zadomowienie
|
emdzik az nie chce sie wierzyć że lekarz coś znów wymyślił i Cię straszy... no jak przepływy mają czas to niech da im czas i Cię nie stresuje, ale na wszelki wyadek dobrze że dał Ci leki, nie zaszkodzą a jakby co pomóc mogą. A tym przybieraniem małej nie przejmuj się, bo nasze dzieci teraz rosną skokowo... może być mało, mało, mało... a później ciach i bobas-klocek
![]() Alunia doczytałam dobrą nowinę, normalnie tego lekarz tylko ukatrupić... znaleźć tyle wad a dzidzia zdowa, no i dziad na kase pazerny... wrrr LubciaNam lekarz na połówkowym mówił, że zaprasza jeszcze właśnie w trzydziestymktórymś tygodniu, że wtedy będzie mógł wyłapać ewentualne wady serca, których teraz jeszcze nie ma, coś tam się chyba domyka itd. ale my już nie jedziemy rywatnie, zaufamy naszej gince. Maciejka, ja od zawsze po euthyroxie na jedzenie czekam tylko pół godziny, coś ta babka przesadza... ale teraz przynam się ze sie schytrzyłam jak wstaje sto razy siusiu, to juz nad ranem biore, ide spac a wstaje juz od razu na sniadanie ![]() Ewa, ten siworek i karuzelka to normalnie bajka, produkuj i na allegro puszczaj za gruba kase. A ten spiworek to bys robila na szydełku czy drutach? Marchewka, cieszę się że z Twoimi plecami lepiej, oby tak zostało! Mala, cudny okrągły brzuszek ![]() Pisalam z pamieci, bo jak zwykle nadrabialam w ratach, wiec pewnie wiele mi umkneło..no ale cóż kurcze teraz wymeczy mnie zgaga za cale zycie, ngdy nie miałam a teraz juz kolejny dzien z rzedu bleeee!!---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
a Ty to rzeczywiscie biedna, ciąża Ci nie służy, ale już niedługo bedziesz wspominała te wszystkie niedogodności z uśmiechem na ustach tulac maleństwo. No i teraz pij i pij i pij.... niech paskudztwo sie cofa do swoich rozmwiarów!
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super, że z nim wszystko git a my, mamy.. No cóż... wszystko zniesiemy dla tych naszych pociech. Współczuję ci kochana bólu. Z nerkami tak to jest, że jak się raz coś załapie to lubi się upominać i trzeba o nie bardzo dbać. Tak więc pakuj się i jak tylko taka potrzeba się pojawi lecaj do szpitala.
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Raczkowanie
|
Podejrzewam, że ja też miałam, bo czasem mi probówki wypadały same z rąk podczas pobierania krwi. Dlatego na to zwróciłam uwagę.
Męczę się, jak jasny gwint. Nadwaga plus brzuch pod sam nos nie idą ze sobą w parze hehe. Najgorzej, jak mam wejść pod górkę. Muszę przystawać co jakiś czas, bo nie mogę złapać tchu. Normalne. Raz, że przepona idzie w górę, a dwa że mamy jakieś 2 litry krwi więcej i nasze biede serca muszą ją przepompować. A co do tych kokosów zagranicą. To się da, jak się ma zawód, na który jest duże zapotrzebowanie i łut szczęścia. Nawet tubylcom bywa ciężko. |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
Moj syneczek dzis mniej kopał od południa
Jednak wolę jak kopie nooo ale stwierdzilam,ze teraz jak juz leze, machne mu jakies kołysanki na dobranoc, że codziennie wieczorem bede puszczaławybralam te https://www.youtube.com/watch?v=uRceUkH9d_4 i oczywiscie obudzil sie chyba i imprezka toż miał się uspokajać , spać , relaksować
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.

Duuużo tego już też masz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

do usg w piątek mam jeszcze leżeć i nabierać sił. Ja już nadziei 2 tygodnie temu nabrałam, że wrócę do pracy, a tu nic. 

kolejna taka weryfikacja za rok.Podania się składa do końca marca potem to wszystko sprawdzają liczą punkty i wyniki są w sierpniu. Mam nadzieję, że w przyszłym roku się uda. Jeśli chodzi o kredyt my z mężem mamy rozdzielność majątkową więc ja mogę tylko taki kredyt wziąć ale na razie nie mam wymaganej zdolności kredytowej. No i taka jest właśnie nasza sytuacja
ślub 28.04.2012

wszystko dobrze?
Ale od początku. Przed południem dzisiaj dostałam takich "skurczy", że dosłownie oddychać nie mogłam, skręcałam się z bólu. I się zastanawiałam czy to jelita czy kolka nerkowa ( miałam już 2 lata temu) Ale jakoś wytrzymałam płacząc i stękając do wizyty. I okazało się niestety, że mam zastój w prawej nerce. Miedniczka powiększona z 1 cm do 2,5 cm. Prawdopodobnie odwodniłam się podczas wtorkowej jelitówki. Dostałam skierowanie do szpitala, ale sama mam zdecydować czy chce skorzystać, Znaczy się powiedział, że jak przyjdzie atak i nie będę dawała rady z bólem to ma jechać. Na razie leżę w łóżku i trochę ustąpiło po lekach więc mam nadzieję, że szpital ominę. Ale jeśli jutro będzie tak jak dzisiaj to pakuję torbę i śmigam na oddział.