|
|
#4412 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
Klementyno, biedny mały...oby wszystko było w porzadku
![]() ![]() Cytat:
![]() Po wczorajszej farbie doradzonej i nałozonej przez tesciowa miałam...siwe włosy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podobno tak moze byc z chodzeniem, jutro moze sobie przypomni ![]() Cytat:
Ech, dla mnie to własnie długo, bo liczyłam na 3 dni. Cytat:
aż sie boje co to bedzie jak kiedys K pojdzie do zlobka ![]() Kasiu, zdrowia Agateczko hej, myslalam co tam u Ciebie ostatnio ![]() Ja z K tez byłam dluzej w szpitalu ale to przez sprawdzanie serduszka. Przeżyłam jakoś (choć bywało ciezko, umeczylo mnie to strasznie tym bardziej, że sala 9-osobowa Dzieki dziewczyny za pocieszenie, w sumie jestem już obcykaną mamą obym tylko fizycznie dała rade się zająć małą ![]() No i pierwsza taka rozłąka z K ![]() Uciekam ogladac Pamietniki wampirów ![]() Dobrej nocki! |
|||||
|
|
|
#4413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest kierownikiem. wczoraj i dziś spychał wszystkie spotkania na poniedziałek... będę musiała ogarnąć.
|
|
|
#4414 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze ze się wepchałaś o tak o i brawa dla B. za te 3 kroczki!!! ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
trzymajcie się |
|||
|
|
|
#4415 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Witaj Cytat:
O jejuśku masakra jakaś Cytat:
Pytanie na szybko (juz pytałam Moderny ale radziła spytać innych mamuś) ...pisałyście, że Wasze dzieciaczki piją mleko z kubków. Jakich? Takich niekapków? Chciałabym Mikiemu odstawic butlę. Z normalnego kubka pic nie umie i pije na leżąco. Czyli niekapek byłby najlepszy? Czy zostawić butlę? Z góry dziękuję za rady )BYou dzwoniłaś do Rzeszowa?? Miki mówi na siebie Mimi
|
|
#4416 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no
![]() Cytat:
pytanie o tran to do mnie czy Demeter? bo ja nie kupuje tranu. Cytat:
![]() no i zdrowia dla Was ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kryzys? ![]() Cytat:
![]() zdrowia ![]() no ladnie ![]() Cytat:
![]() ufff ja od lat nie farbuje ![]() a Marcel to Ma ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- a ja sie zegnam - wyjezdzamy na 50-te urodziny szwagra |
||||||
|
|
|
#4417 |
|
Zakorzenienie
|
Sie witam
Nocka okej tylko dwie pobudki ale samo tulenie wystarczylo -- jakie pozycje wymyslala lozko tylko 90cm w tym ja nawet na 1boku zajmuje ze 60jak nie wiecej Lekka goraczka Gil dalej w nosa - ale zaczol Rzeziv jak stary samochod wiec zaraz cos zjemy i idziemy na legevakt ( ten blizej domu ) i znowu pieniadze wydam nio ale zdorwie Milusia wazniejsze. Bede szla w pon do przedszkola - to pogadam z kierownikiem cobym mogla reszte doplacic po wyolacie bi serio szkoda ze kasa na dzewie nje rosnie No i ZdrUFka dla chorowitko. Moderna - uda ej Imprezy Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Pani zdrowka znów!
tak myślałam że angina jak nie chciał jeść. I dobrze że steryd bo jak coś z kratnia to nie bedzie się dusił tylko zapobiegawczo dostał. Bardzo dobrzeWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- A lego to male zoo tylko z gościem nie panią i kreatywne auta. Na mikołaja planuje pociąg i jakieś same klocki http://m.ceneo.pl/1626537 http://m.ceneo.pl/20948316 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale jak u ciebie butla idzie to funkcja ciągnięcia też powinna w niekapku działać. może jakiś z miękkim ustnikiem na początek. tylko nie wiem czy na leżąco?? a może lovi 360
|
|
#4420 |
|
Zadomowienie
|
Klementyna osz... kciuki mocne dla Was!
Moderna apropos smoothie... u nas w mieście otwqrli vitamine store i tam pyszne smoothie na miejscu miksuja... poszłam spróbowałam. Wzięłam liste smaków ktore sprzedają. .. i robię w domu :p po co przepłacać (; a my gotowe na zimę. .. a na dworze 15 stopni (;
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Agnjeska podasz Liste?
My teraz codziennie cos miksujemy, i z checia wyprobuje cos dobrego- najlepiej smoothie owocowo-warzywne
|
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam na szybko ( wreszcie net w telefonie dziala i moge podczytywac) z pytaniem moze glupim ten burak to ma byc surowy? Bo bym zrobila moim...
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
Moderna po weekendzie ok? bo chwilowo leży u mojej mamy (:
|
#4424 | |||
|
Rozeznanie
|
Udnaje imprezki
![]() Cytat:
Ulala co za dama ![]() Cytat:
I chodzi mi po głowie ten loi 360 właśnie. A dałoby radę pić z niego na leżąco? Cytat:
:P Też od dwóch dni sie zastanawiam czy ma być surowy czy gotowany
|
|
#4425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4426 |
|
Zakorzenienie
|
Agus
- ale Jaska piekna Dama Witam sie na wieczor Milus ma zapalenie oskrzeli - wiec siedzimy w domku. Jutro i pewnie mama go nie puscic do konca tygodnia - ale w pon pojdziemy an chwile do przedszkola bo jest fotograf a piekne foto Milusia musze miec . Za to w aptece spotkala mnie Mila niespodzianka - NIC nie zaplacilam . Dostal wziew i mam robiv inhalacje 4razy w ciagu dnia po 3psiknjecka - baa nawet taka "maske" tez dali. No i jutro do pracy - szef napisal smsa czy moge otwierac - noo glupio sie pytal - jasne ze Moge hihi. Buziam chorowigkow I dla redzy was pozdrowionka Kocham Cie Emilianku <3. |
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
Pani, Kasia, Klementyna zdrówka dla chłopaków i reszty chorowitków!
|
#4429 |
|
Zakorzenienie
|
miłych baletów!!!
no i zazdroszczę młodnięcia ![]() a to Wam aura psikusa zrobiła. świetnie Jaśka wygląda. zwłaszcza komin i się widzi ![]() nooo dobre przywitanie ![]() myŚlałam wczoraj o Tobie. o tym jak nie znoszę zmiany czasu i kto siĘ może cieszyć z tego ![]() Lunka, jak Kamilowi się klocki podobają?
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam mielone w biedrze, 1,5 kg, miałam kotletów narobić. Ważne do jutra, śmierdzi tak, ze sie porzygałam.... Kuuuurde jajka wybiłam, cebule posiekałam, miało byc dla zochy na obiad tez bo zapomniałam słoików kupić i doopa. Wczoraj rodzice zrobili nam niespodziankę, zabrali Zoche i wywalili do kina. "Bogowie" rewelacja absolutna! TZ idzie po mięcho, mam nadzieje ze tym razem jadalne bedzie....
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
klementyna
i dla wszystkich chorowitków również BYOU Dziekuje za skany Dopytam się rowniez o buraka, bo zawsze robilam w sokowirowce soki (burak.marchewka jablko) ale duzo wywalam i odkurzylam robot kuchenny z blenderem, sprobowalabym smoothie zrobic, ale to wszystko surowe ma byc? Jakbym marchewke czy buraka chciala? I jeszcze przyszlam z prosba, dziewczyny ktore macie te buciki http://www.decathlon.pl/buty-dla-mal...d_8312067.html z decathlonu, który rozmiar na jaka stope? Lila ma normalnie 22, zmierzylam stope wychodzi niecale 15 cm i tam jest 25 rozmiar, pamietam ze pisalyscie o dziwnej numeracji, czy możecie mi napisać, jaką stopę mają Wasze dzieci i jaki numer wzielyscie?
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Kwiatuszku- witaj gdzie bylas jak Cie nie bylo? (Niektore jak znikaly na dluzej to przychodzilyz nowinami )Jak Karolek? Moderna- musialam cos pomylic z tym tranem.. kalafior pomieszal ![]() Demeter- mi farba wyszla ladna teraz zapuszczam wlosy a czeka mnie wizyta u fryzjera.. bojam sie podciac "centymetr".. No I dopadlo mnie chorobsko :/ leze smarkam glowa peka.. odechciewa sie wszystkiego.. |
|
|
|
#4433 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdrówka! noooooo!!! w końcu Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrowiej |
||||
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Klementyna - zaciskam kciuki. Wierzę, że będzie tylko lepiej.
|
#4435 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pół roku zajmuje mi przestawienie się na nowy czas. wieczorami nie nadaje się do niczego, bo mnie muli. chociaż z drugiej strony budząc się o 4 może w końcu będę miała czas na forum o ile Karol nie pójdzie w moje ślady![]() jak się miewa Ola? kiedy następne usg?Cytat:
niestety nie przynoszę dobrej nowiny (ale się staram )Przepadłam na tej mojej wsi, a że Karol do spokojnych dzieci nie należy to i czasu i sposobności na laptopa brakło. Na szczęście mogłam podczytywać na telefonie jak spał więc jestem na bieżąco ![]() Nie wiem czy gratulowałam (ale chyba nie) także ogromne gratulacje! Cieszę się, że będziemy mieć kolejnego ślicznego bobaska na forum 2 tygodnie temu odstawiłam go od cycka więc wieczorami mam chwilę dla siebie (teraz tż go usypia). Poszło nawet gładko, odstawiłam z dnia na dzień. Pierwszego wieczora płakał 13 minut, drugiego 2 razy zawołał mama a teraz ma mnie gdzieś i nawet nie wspomni ![]() a jak u Janka ze spaniem w dzień? u nas masakra. mały zasypiał praktycznie tylko przy cycku, ewentualnie w samochodzie jeśli gdzieś jechaliśmy i mam problem. o ile wieczory są ok, to w dzień za cholerę nie mogę go uspać. jest śpiący na maksa ale nie chce zasnąć
|
|
#4436 |
|
MBZ♥
|
Po pierwsze: Kwiatuszku
![]() Po drugie do smoothie surowy buraczek![]() Po trzecie Jak nasze Chorowitki ?Po czwarte, bez sensu jest ta zmiana czasu ![]() Po piąte dziś spędziliśmy fajną rodzinną niedzielę ![]() Moderna jak sobie Marssel skrócił imię ![]() Zosia mówi na siebie: SIasia albo Osia ![]() Achna nie dzwoniłam jeszcze znalazłam też na all![]() Jola zdrowie ![]() Pani to zaciskam kciuki żeby było lepiej ![]() Agnjeska, Cudna Jasminka Kupiliśmy dziś w ccc botki ocieplane z lasockiego kids-skórzane cena miło zaskoczyła, a są leciutkie, podeszwa zgina się w 1/3.
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
Byou pokaz butki.
U nas bez goraczki,nosek zatkany, tym razem diagnoza lekarska trafiona- zeby, bo ostatnia trojka sie przebila. Jeszcze tylko gorne piatki i na razie finisz.
|
#4438 | |||
|
Wtajemniczenie
|
CATH, farciaro, Ty dopiero dostalas @ po tamtej ciazy..?
Ja zdazylam dostac @, zajsc w ciaze ponownie, urodzic i w piatek juz dostalam pierwsza @ po porodzie ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
Czapki najwazniejsze ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Duzo duzo duzo zdrowia!!! ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() Za to bylam 4 doby.
|
|
#4439 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana Siasia My też kupiliśmy zimówki z Lasockiego. Skórzane, w środku mają kożuszek więc mam nadzieję, że będą ciepłe. Może najładniejsze nie są ale też zginają się w 1/3 i można skręcić. Rozmiar 24 masakra- co sezon to rozmiar większy ![]() http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/338300 a kupiłaś ten impregnat do skóry? to coś daje? mierzyliśmy jeszcze te elefanteny ale http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/dzieciece/buty-dzieciece/00006001250284/kozaki*dzieci%C4%99ce.pro d?r=5&c=3&orderby=topsell er&st=PRODUCT&filter_cat= dzieciece/buty-dzieciece/buty-dzieciece-kozaki 160zł to przegięcie Zakupy butowe z dwoma chłopami to coś okropnego. Mały ładuje do wózka wszystkie po kolei, jakie tylko dosięgnie, wyrywa się, nie chce mierzyć, duży najchętniej wziąłby pierwsze lepsze-oby szybciej ![]() Cytat:
ale chamstwo, nie da od siebie odpocząć![]() u nas z wielką łaską przychodziły zmienić pieluchę, raz wykąpały ale swoje musiałam mieć tylko pieluchy i chusteczki
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
slicznotka
![]() swietny komin-szal - ostatnio widzialam chlopca w takim z polarku - ciekawe gdzie mozna takie cos kupic? pewnie ![]() Cytat:
smoothie robi sie tylko z surwych skladnikow ![]() Cytat:
![]() a na mnie zmiana czasu nie robi wrazenia
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

TŻ zostaje w domu w poniedziałek?

ja dzis farbowalam plus henna.. Demeter mnie zmotywowala 

na szczęście w sobotę udało się zbiec
). Drugi antybiotyk ... w 2 tygodnie. Viva(t) żłób 

Ja zdazylam dostac @, zajsc w ciaze ponownie, urodzic i w piatek juz dostalam pierwsza @ po porodzie