|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
SARAH, taka tylko usun spacje
Tylko moja jest cala czarna, bez tej brazowej lamowki i z misiowym lapturem. Uniwersalna, do wszystkiego pasuje, ciepla i obcisla, nie lubie workow ![]() Moja lokowka jest juz w Warszawie, pewnoe dojdzie do mnie w pon-wt
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-10-24 o 22:14 |
|
|
|
#1712 | |
|
Zadomowienie
|
Mam GAL Tran ale teraz kupie albo te omega-med albo Doppel Herz albo mooler
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Silver to wyzej to do Ciebie ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A co trzeba wpisac w kwadraty? Bonwykropkowalo Ja rok temu kupilam zimowa ale juz minsie nie podoba za dluga za ciepla jak ja tylko autem no ale co trzeba bedziensmigac w niej |
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz, wyczaszkowalo.
Usun dwie spacje: http://images. okazje .info.pl/p/odziez-i-obuwie/1804/netmoda-kurtka-damska-pikowana-czarna-.jpg |
|
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Juz OK odkropkowalo sie
Kurteczka swietna ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Rozeznanie
|
Boże, dlaczego faceci to takie czuby? Cholerni egoiści. Dzień w dzień siedzę sama to i dziś sobie posiedzę... nigdy nie sądziłam że mając dziecko można być tak samotnym.
|
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Darunia ma gorączkę. Pół nocy nie spała dziwne,nie wiem od czego to. Możliwe że przeziebienie? Ale kataru nie ma ani nic innego
|
#1717 |
|
Konto usunięte
|
Silver, 3dniówka była już?
Yellow, tulam
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka... wczoraj tz imieniny wiec mała posiadowka z t. I moimi rodzicami i siostrą. Od rana ciasto i wafle robiłam. OGARNIALAM i ogólnie zalatana. Ale już po juz spokój. .
Wczoraj kontrola z Antosiem-ale juz lepiej ale jeszcze wizyta w poniedziałek lub wtorek. HOPE TY pisałaś LADY ze robiłam cotton coś tam? ja robiłam tylko pompony tiulowe jakby co
|
#1719 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Moje dziecko jest buntownikiem ;] jak jej sie coś nie spodoba, czegoś jej nie dam..to jest lament, rzucanie wszystkim i rzucanie się na podłogę. Mój tzt dziś ma urodziny, nie robimy nic specjalnego.. bo ma szkołe no i jesteśmy puści $.. musimy dziś kupić tone groszku, bo ten co kupiliśmy jest tragiczny, chyba gorszy niż ten z castoramy... a daliśmy za niego kupe forsy. No i teraz znowu. Zresztą.. chyba trafiliśmy na lewy piec... nie dość że elektronika byla wymieniana, wentylator, to nadal coś jest nie tak.. już serwisanci mówią, że wszystko jest ok, ale ten piec nie kosztował 1000zł...więc oczekuje że będziesprawny, tymbardziej że ma 1.5 miesiąca... będziemy z tztem pisać reklamacje o nowy piec, a jak nie to ide po poradę prawną,bo jestem już wqurwiona. 3 tyg bez pieca.
|
|
#1720 | |||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
pospalismy dzis do 8 Cytat:
tylko jak wlozyc do srodka swiatelka? ![]() Cytat:
![]() pokaz brzusio ![]() dobrez ze to nic powznego, ucaluj go! Cytat:
ale ziiiiiiiiimno
|
|||
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48665667]Silver, 3dniówka była już?
Yellow, tulam [/QUOTE]Nie było. Przed chwilą zrobiła dziwną qpkę taką biegunkową. Do tego ta gorączka teraz spadła bo podałam paracetamol , ale boję sie że znowu wróci.Yellow, ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#1722 |
|
Konto usunięte
|
Silver, to dietkę dzisiaj zrób, dużo wody (tzn. łyczkami, ale często), bez mleka, nabiału, sucha buła najlepsza
i marchew gotowana.
|
|
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48666571]Silver, to dietkę dzisiaj zrób, dużo wody (tzn. łyczkami, ale często), bez mleka, nabiału, sucha buła najlepsza
i marchew gotowana.[/QUOTE]Dziękuję
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Silver Zdrówka dla malutkiej. ...
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wroci tz to poprosze seby zrobil mi zdjęcie pierwsze w tej ciąży
Bo oczywiście przywiózł nas wczoraj godzine pobylbi w drzwi na warsztaty integracyjne w pracy dzis wróci ok 15 czasem mam dosc jego pracy ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Silver zdrowia dla Darii
|
#1726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pstryczku, jak to mawiala moja znajoma "jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci" Mysle, ze takich dlugich lampek nie bedzie problemu wepchac, wiecej chyba roboty z robieniem ladnych dziurek w dobrym romiarze ![]() Dzisiaj na aliexpress promocja na kule http://www.aliexpress.com/item/Whole...941897055.html ciekawe jak wygladaja na zywo, cena dobra ![]() Deli nie dziwie Ci sie wcale, ze wkurzona jestes. Moze jakis wadliwy egzemplarz Wam sie trafil, odwolujcie sie jak najbardziej Sto lat dla tza!
|
|
#1727 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdrówka ![]() Daduś dziękuje za wszystkie całuski i przytulaski LITTLE rozmawiałam z TZtem nt. piecyka, bo on pracuje w firmie, która się piecami, piecykami itp zajmuje. Powiedział mi że taki już na prawde dobry piecyk za około 1000 zł kupisz. Z robocizną powinno Cię wyjść MAX 1500 zł. Powiedział żebyście nawet nie myśleli o kupowaniu u speca, tylko normalnie w sklepie. |
|||
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam, że z buta, ale kurde, może bardziej doświadczone mamy mi pomogą.
Jak pisałam, w nocy z czwartku na piątek Ania obudziła się ok północy żądając nocnika. Miała już w pampie lużną, wręcz wodnistą kupę, dokończyła na nocniku i w sumie tyle. Rano się obudziła w dobrym humorze, posłałam ją do żłobka, odbierając panie nic nie wspominały (fakt faktem głupia matka też nie zapytała :/). Po przyjściu do domu Ania znów zrobiła kupę, znów wodnistą, śluzowatą? po prostu taką nitkowatką. Za to dzisiejszej nocy ok 3 obudziłam się, bo ona przez sen zeczęła wymiotować. Była masakra, wszystko zmienialiśmy, z niej jak z fontanny leciało przeanalizowałam co mogło jej zaszkodzić, w domu nic takiego nie zjadła, a nie wiem jak w żłobku bo nie mam dostępu w sobotę do ich menu w każdym razie ogarnęliśmy, przebraliśmy położyliśmy się...i po 15 minutach to samo powtórzyło się to 5 razy dzisiaj już wprowadziłam dietę, na śniadanie chlebek z masłem, teraz dałam rozwodnione mleko bo już nic innego nia chciała, gotuję rosół, przewiduję jeszcze ziemniaczki z masełkiem albo/i kaszkę mannę na wodzie. Aleee, zastanawia mnie dlaczego w dzień był spokój (dziś w sumie też poza ogólnym marudem jest ok, zero biegunki, zero wymiotów ) a 2 nace pod rząd coś nie gra.Siositra podsunęła pomysł, że to albo wirusówka jakaś, albo owsiki. I tak czytam o tych owsikach, ale to generalnie przede wszystkim chyba powinno swędzieć? a ja nie zauważyłam czegoś takiego, ale pasuje to że owsiki dają znać o sobie w nocy, i mogą się zdarzyć i biegunki, i wymioty. Macie może jakiś pomysł? bo martwię się okrutnie, jak zwykle to u nas jest weekend i jestem zabokowana do poniedziałku
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie dziwne że tylko w nocy?
![]() zrób jej też np. marchwiankę z ryżem jeśli biegunkę ma |
|
|
|
#1730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tzn jeszcze kupy w ogóle nie było, więc biegunka odpada, no ale jestem ciekawa jak ta kupa będzie wyglądać
|
|
|
#1731 |
|
Konto usunięte
|
Ewulka, a mnie nie dziwi, Agatka rok temu miała: pon rzyg, wt nic, śr wymioty, czw nic, pt temp
i koniec. Lekarka stwierdziła, że jakaś fala takiego wirusa dziwnego jest.
|
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
hope wielkie dzięki za
silver, ewullka mam nadzieje że nie rozwinie się waszym dzieciakom nic poważniejszego a dotychczasowe dolegliwości już się nie powtórzą Niestety ale zbliża się chyba najgorszy czas jesli rozchodzi się o choroby. Mnie też coś bierze, pobolewa mnie gardło, czuje troszkę ból w uszach i ogólnie łamanie w kościach. Pamiętacie czym leczyłyście się w ciąż jak byłyście chore?
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
paracetamol i syropek prawoślazowy
|
|
|
|
#1734 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
Ooo to dziwne, moze rzeczywiscie jakis wirus albo jedzenie zlobkowe. Pociesze Cie- u nas jesli cos sie dzieje to zawsze na weekend... Wymioty, biegunka, goraczka zawsze na weekend i takim sposobem od 3 miesiecy wybieramy sie do zoo i nie mozemy do niego dotrzec :P Wzielismy na szybko butki, takie na teraz, bo mamy jedna pare ktore za cieple nie sa. Kupilam za 40 zl, za te cene sa spoko, mala chodzi w nich ladnie, nie koslawi. http://allegro.pl/kozaki-botki-ociep...733518066.html
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Little to przepraszam
wyleciało mi z głowy, że wy jeszcze grzanie macie |
|
|
|
#1736 |
|
Zadomowienie
|
Mi sie tez taka podoba,
ale ja lubie przymierzyc, ostatnio nie lubie zakupow przez net http://netmoda.pl/product-pol-3793-N...UR-STOJKA.html |
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetna ta kurtka ![]()
|
|
|
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daria dziś dwa razy miała taką qpkę dziwną biegunkową. Juz ma pupkę czerwoną Gorączkuje. Daję jej paracetamol i ibum na zmianę. Jak lek przestaje działać to gorączka znów się pojawia ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Znów zrobiła taka qpke zasnęła mi biedna o 19. Nie dawałam jej mleczka. Wodę pije na szczęście.
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, że wy to już dawno wiecie, ale jesteśmy z tżem po obejrzeniu i oboje stwierdziliśmy, że każdy rodzic powinien to zobaczyć!
http://www.youtube.com/watch?v=Bgza_-7agyQ
|
|
#1740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Dzis obok tego przejezdzalam busem. masakra. Cała połowa już jest zburzona. Pewnie ją całą wyburzą. W około stoją znicze... Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

dziwne,nie wiem od czego to. Możliwe że przeziebienie? Ale kataru nie ma ani nic innego

ja robiłam tylko pompony tiulowe jakby co
tylko jak wlozyc do srodka swiatelka? 

[COLOR="Silver"]

Mysle, ze takich dlugich lampek nie bedzie problemu wepchac, wiecej chyba roboty z robieniem ladnych dziurek w dobrym romiarze
) a 2 nace pod rząd coś nie gra.