|
|
#1981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
do wyboru do kororu który byś nie chciała z ewelajnowych polecanych - jest. i na mieście i w wispolu przy dworcu fogle wispol jest tak zaopatrzony że ewentualnie ze strony internetowej popacz co masz najbliżej, ale np. mojego sklepu na liście nie ma snad kawy
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
Zapolowałam bo mnie zaciekawiła szyprowa baza w nim A i stałam się dziś szczęśliwą posiadaczką ciśniueniomierza .... ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Wygrywasz ale zaraz zmierzę temp przy oknie gdzie siedzę i z Wami piszę
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-25 o 17:36 |
|
|
|
|
#1983 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam miniaturkę, i kurcze dałabym sobie rękę uciąć, że to co lata temu testowałam to był boski jesienny ulep |
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co się zmieniło? Może się zepsuł...Mi miniaturka czarnej Coco wzięła i wyparowała , byłą cała to skąp[iłam ,a teraz nie mam nic
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-25 o 18:28 |
|
|
|
|
#1986 |
|
Nindżopesz
|
Ad Maub. to wszak reformułowany był. Nie znam nowej wersji, stara była wg mnie ulepna ale w sposób do przejścia a szypru baaardzo delikatny.
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Bo szyprów słodko miodowych też nie lubię.... Za bardzo
|
|
#1988 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przez was siedzę na allegro i oglądam korektory
Ja w listopadzie kupuję od koleżanki z wizażu Hot Couture edt- dobrze robię?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | ||||
|
Panaroja
|
snad chęci zeżarcia niewiemczego
![]() Cytat:
![]() 2.auć Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dawno nie było o otchudzaniu , schudł ktoś coś ? Redzia do raportu ja się trwale odchudzam , ale zważę się za dni parę (@ ) , natomiast chyba mam w obwodach mniej ,tak przynajmniej mi się wydaje (bo się i nie mierzyłam długo) ![]() a fogle to ziiiiiiimno
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale doznałam szoku przed wielkim lustrem ![]() mam talię, szparę i wszystkie spodnie mi zjeżdżają ![]() mnie się tak strasznie nie chce wychodzić, ale obiecałam... ![]() chociaż oblukam nową narzeczoną Anioła...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-25 o 20:13 |
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Rany, rany, od kilku dni się nie ważyłam! Ostatnio było 52 i jest chyba bez zmian. Nie chce mi się odchudzać ale mam zamiar przejść na "dietę" - więcej zieleniny, codziennie pół awokado, jakiś wędzony osoś, zupka z wodorostów, picie oleju lnianego (Bosz daj mi siłę). Cytat:
Jeśli chodzi o raport z życia gwiazd to jakimś cudem od trzech dni mam bardziej ujednoliconą cerę. (EDIT: tfu, od wczoraj mam, od kilku dni to się cackam z paszczą a od trzech tonikuję.) Może ta azeloglicyna? Pewnie wlało mi się jakieś straszliwe stężenie a używam jej trzy razy dziennie jako toniku. Krem Celii za 5 zeta okazał się całkiem sympatyczny na noc, co prawda obleśnie zakleja paszczę ale dzięki temu rano budzę się z miękką facjatą. Krem za 420 zł Aesopu pięknie matowił i dobrze nawilżał ale po godzinie, dwóch rozpulchniał paszczę, pory jak kratery a makijaż się warzył. Korund świetny! Ładnie oczyszcza i taki delikatny się wydaje. Co tam jeszcze... A, henna do rzęs. Zaiste genialny wynalazek, teraz wystarcza pomalować końcówki rzęs żeby je wydłużyć i nic się nie skleja. Będę stosować. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Żyjecie...? Macham znad Sailor Moon 2014 i oleju lnianego
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-25 o 20:44 |
||
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1996 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Się zapomniałem pochwalić tak w ogóle - wczoraj wróciłem do domu w krótkim rękawku, nie pytajcie... |
||
|
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę dziś wyjść z domu, nie chcę
|
||
|
|
|
#1999 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2000 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Właśnie mam głoda na coś słodkiego i zero słodyczy w domu |
|
|
|
|
#2001 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Foch! Znad wafelków śmietankowych ![]() A właściwie z jakiej okazji masz taką obfitość słodyczy?
|
|
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie się zastanawiam czy jeszcze prątkuję, bo jak tak, to biada temu burakowi co się wczoraj przyczaił i podprowadził mi ledwo nadpite piwo ![]() 2. a co robisz z drugą połową awokadła? ![]() 3. no właśnie gryzam się w jęzor (a raczej paluchy) żeby nie napisać czegoś o cerze mojej. boję się zapeszu ![]() 4. u mnie henna na rzęsach nie robi efektu, za liche są, muszę tuszem oblepiać ![]() Cytat:
![]() fuaśnie ![]() pollyastczna modelka sesja
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-26 o 15:08 |
||
|
|
|
#2004 | ||
|
BAN stały
|
Kota wylizała mój talerz poobiedni i wciągnęła nawet kulkę ziela angielskiego
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Zapomniałem napisać - mama odkryła sklep z kosmetykami po 2,90 (Lirene, AA itd.), daty ważności OK, więc skąd te ceny?
|
||
|
|
|
#2005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zafoliowane, nieotwierane?
|
|
#2006 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
może jakieś starsze serie zalegające w drogeriach czy magazynach
|
#2008 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. zostawiam na następny dzien ![]() 3. moje też cienkie ale wolę cienkie niż polepione. Poza tym w zewnętrznym kąciku oka dórne opadają i plączą się z dolnymi jeśli są umalowane, strasznie mnie to denerwuje. |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

do wyboru do kororu który byś nie chciała z ewelajnowych polecanych - jest. i na mieście i w wispolu przy dworcu
fogle wispol jest tak zaopatrzony że