|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
farby w odcieniu mocca
Witam!
![]() Od niedawna rozgladam sie za farba do wlosow, niestety jest ich tyle, ze trudno mi wybrac odpowiedni kolor i firme. Dziewczyny, moze cos polecicie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: farby w odcieniu mocca
Ja miałam kiedys farbowane włosy farba w odcieniu mocca-wiem to była z Matrixa
Wiec polecam isc do fryziera gdzie maja kosmetyki i farby tej firmy i napewno cos znajdziesz
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
znajoma fryzjerka farbowala mi wlasnie taka farba. na poczatku mialam prawie czarne wlosy a teraz znowu jasniutkie sa, farba sie zmyla i jeszcze to slonce...a szkoda mi znowu wydawac 50zl , bo w koncu od czego ma sie Mame
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Mocca to dosyć ciemny odcień. Również miałam włosy farbowane tym odcieniem, teraz nie pamiętam czy farbami Goldwella czy Matrixa u fryzjera. Wyszedł bardzo ciemny odcień, ale taki szlachetny. Z tego co wiem, odcień mocca ma Safira, ale osobistych doświadczeń z nią nie mam, po kilku katastrofach fryzjerskich w stylu "zrób to sam" maluje włosy wyłącznie u fryzjera
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Safira ma taki odcień - turecka mokka
![]() u mnie wyszedł ładny, trwały średni brąz |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
kupilam farbe palette - zlota swietlista mokka, zobaczymy co wyjdzie, mam nadzieje, ze kolor bedzie ciemny
![]() aha i jeszcze jedno :P ciemny braz czy mokka ? ktory kolor jest ciemniejszy? |
|
|
|
|
#7 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
palette to dość kiepski wybór bo po tych farbach zasadniczo wychodzi ciemno.. mi kiedyś średni blond wyszedł jak ciemny brąz..
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to sie wlasnie ciesze bo chcialabym aby kolor byl ciemny nawet moze byc prawie czarny ale i tak pewnie sie zmyje i przez slonce wyblaknie...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
hej, ja farbowalam wlosy farba palette - zlota, swietlista mokka, kolor wszyedl na pocztaku prawie czarny z brazowymi refleksami.. duzo ciemniejsze niz na opakowaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.