Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIV - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 1 3,23%
Glowa siwa, wszystko boli, moje dziecko ciągle broi! 12 38,71%
Nasze maluchy biegają i skaczą, a mamy się ciągle za głowę łapią 0 0%
Jemy już wszystko, mamy pełno siły, spokojne chwile już się skończyły! 3 9,68%
Nasze dzieci nie są już małe, to już roczniaki są wspaniałe 0 0%
Wszystkie dzieci roczek mają , teraz drugi zaczynają. 3 9,68%
Za nami pierwsze urodzinki, wszyscy mamy uśmiechnięte minki. 1 3,23%
Każdy "roczniak" rośnie zdrowo, zachowuje się wzorowo. 0 0%
Już po pierwszych urodzinach. Drugi roczek się zaczyna. 3 9,68%
Wszystkie chodzą i gadają , nasze dzieci roczek mają. 2 6,45%
Uśmiechnięte , rozkrzyczane to roczniaki ukochane. 4 12,90%
Pierwszy roczek minął kolorowo, drugi zaczyna się przebojowo. 2 6,45%
Głosujący: 31. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-25, 22:23   #4651
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
chyba wyszla jeszcze górna dwójka (druga) i dolna tez lada dzień wyjdzie.ech, ciężko będzie. a do tej pory wychodziły jej bezobjawowo...
najgorsze podobno czwórki?
Motyl trójki najgorsze.
Staś ma już 3 czwórki przebite i jedna cholera na dole nie chce wyjść. Ma gulę na dziąśle, nie pozwala dotknąć palcem a noce sa takie że szkoda gadać. Już się trzęsę co to będzie przy trójkach

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 00:07   #4652
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Boja ,miałam spojzec na Twój projekt ale wciąż nie mam dostępu do kompa

Tassiu kusisz tym termomixem oj kusisz! Napalilam się na niego strasznie.prawda jest taka ze cacko jednak dla mnie nie osiągalne. .

Lila wczoraj spędziła pierwszą nocke poza domem .bez nas.tatko chciał żeby jeszcze dziś została ale oboje z Tz za bardzo się za nią stesknilismy ..Lila wręcz przeciwnie. Nawet nie zauważyła jak po nią przyszłam

Wiecie co. Zaczęłam zbierać Lilkowe kupki. Planuje poddać je badaniu na pasożyty, lambrie i planuje też zrobić badanie na owsiki. W związku z naszymi nockami bratowa podpowiedzia żeby zrobić. Jest to nie inwazyjne wiec co mi szkodzi

Kaśka u Nas tez zimno i juz od 3 dni chodzimy w cieplejszej a dziś nawet rękawiczki założylyśmy. Widzialam ze niektóre dzieciaki miały już na sobie zimowe kombinezony i tak się zastanawiam czy to juz pora?

Misia 30 tydz? Wow! Ale zleciało!

Bajko a pokażesz foto tych śniegowców co kupiłaś Amelce? Myślisz ze pasowały by na stope szeroką z wysokim pidbiciem?
Mam jedne na oku ale się ciągle zastanawiam. .z innej beczki,
kupiłam Lilce używany kombinezon i jednak chyba będę musiała sprzedać. Ma on rozmian 80 wiec napewno nie styknie nam na cala zimę. .nie wiem co ja sobie myślałam kupując go..

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-10-26 o 00:08
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 00:11   #4653
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Boja ,miałam spojzec na Twój projekt ale wciąż nie mam dostępu do kompa

Tassiu kusisz tym termomixem oj kusisz! Napalilam się na niego strasznie.prawda jest taka ze cacko jednak dla mnie nie osiągalne. .

Lila wczoraj spędziła pierwszą nocke poza domem .bez nas.tatko chciał żeby jeszcze dziś została ale oboje z Tz za bardzo się za nią stesknilismy ..Lila wręcz przeciwnie. Nawet nie zauważyła jak po nią przyszłam

Wiecie co. Zaczęłam zbierać Lilkowe kupki. Planuje poddać je badaniu na pasożyty, lambrie i planuje też zrobić badanie na owsiki. W związku z naszymi nockami bratowa podpowiedzia żeby zrobić. Jest to nie inwazyjne wiec co mi szkodzi

Kaśka u Nas tez zimno i juz od 3 dni chodzimy w cieplejszej a dziś nawet rękawiczki założylyśmy. Widzialam ze niektóre dzieciaki miały już na sobie zimowe kombinezony i tak się zastanawiam czy to juz pora?

Misia 30 tydz? Wow! Ale zleciało!

Bajko a pokażesz foto tych śniegowców co kupiłaś Amelce? Myślisz ze pasowały by na stope szeroką z wysokim pidbiciem?
Mam jedne na oku ale się ciągle zastanawiam. .z innej beczki,
kupiłam Lilce używany kombinezon i jednak chyba będę musiała sprzedać. Ma on rozmian 80 wiec napewno nie styknie nam na cala zimę. .nie wiem co ja sobie myślałam kupując go..
Kochana jutro Ci wrzucę zdjęcia tych sniegowcow. A jaki kombinezon kupiłaś? Ja głupia kupiłam w smyku 74 i na drugi dzień lecialam wymieniać na 80 bo zapomniałam ze zima do marca
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 00:42   #4654
policzanka
Wtajemniczenie

Bajeczko, kombinezon bez rewelacji. Szukałam takiego w jednolitym jasnym różowym kolorze. Nie mam jak wrzucić zdjeciamam jeszcze do Ciebie pytanko. Czy barierke z łóżka Blanki można zdemontować?[COLOR="Silver"]

Motylku zdradzisz ile zapłaciłas za berecik? ten z pomponem? Chciałabym z ciekawości zobaczyć jak duża jest przebitka cen, bo domyślam się ze Ty nie zamawialas go z ali?

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2014-10-26 o 00:47
Stary 2014-10-26, 07:10   #4655
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Czy na garnuszek na klocuszek to już za późno dla prawie 14 miesięcznego dziecka?

Od 3 listopada w Tesco dużo zabawek na promocjach m. In. Ten garnuszek za 59zl, chyba cena dobra prawda?
Myślę, że nie za późno. Jak będzie, to też kupię. Córka od znajomych mając ponad 2 lata tym się bawiła. Dostała na roczek.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Emilka chyba już nie chce smoczka do zasypiania. Mamy 3 szt i wszystkie wyrzuca i zasypia bez. Chyba to jest dobry moment, żeby oduczyć
to fajnie, że sama odrzuca
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 07:12   #4656
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Larysa ty coś ostatnio jakieś podejrzane zapasy dla drugiego dziecka robisz, czy my o czymś nie wiemy?
Yyy sama chyba się siebie boję bo coś mi się wkreca taaa tylko z kim

Cytat:
4 funty za wszystko, kupię
Czy my o czymś nie wiemy? Hehe spoko rozumiem to okazja była taka jak moja na chłopięce

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Siostra mi wylądowała w psychiatryku, z depresją
dużo siły dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez agusiowata84 Pokaż wiadomość
Myślę, że nie za późno. Jak będzie, to też kupię. Córka od znajomych mając ponad 2 lata tym się bawiła. Dostała na roczek.
To super pomyślę o nim
Stary 2014-10-26, 07:14   #4657
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja wiem, a ja wiem!! we will rock you!!
(zgadłam? )
tak

5 stron w plecy jak życ?

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2014-10-26 o 07:16
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 07:23   #4658
agusiowata84
Rozeznanie

Cytat:
Ja też nie robiłam
Ja też zapomniałam. My byliśmy po weselu, więc wczorajsi.
agusiowata84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 07:29   #4659
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Bajeczko, kombinezon bez rewelacji. Szukałam takiego w jednolitym jasnym różowym kolorze. Nie mam jak wrzucić zdjeciamam jeszcze do Ciebie pytanko. Czy barierke z łóżka Blanki można zdemontować?[COLOR="Silver"]

Motylku zdradzisz ile zapłaciłas za berecik? ten z pomponem? Chciałabym z ciekawości zobaczyć jak duża jest przebitka cen, bo domyślam się ze Ty nie zamawialas go z ali?
tak mozna zdemontowac jedna i druga barierke.

co do sniegowcow, to moze byc problem chyba z wysokim podbiciem, przez ta ze tak powiem kaloszowa czesc. te co zachwalaly dziewczyny za te 50 zl z kozuszkiem to niestety budowa ta sama tylko sa grubsze. moje maja cienka ta wysciolke. no i one raczej chlopiece ale przecenione byly ze 120 zl na 24 wiec sie nie zastanawialam Blance wzielam wlasnie te grubsze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty 1.jpg (85,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty 2.jpg (72,2 KB, 22 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-10-26, 08:07   #4660
butterfly20
Zakorzenienie

Czemu tyle piszecie?;P
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
dziękuję, nie zaprzeczę, codziennie rano jak patrzę na niego to z usmiechem mówię, że jest ślicznym chłopcem.

Kornel jest postrzelony, taki mały szogun, a Antoś chyba będzie jego spokojnym przeciwieństwem. Więc nie wiem jak to rozdzielić
jeśli to Cię pocieszy, to pewnie każda z nas swojemu dziecku mówi codziennie,że jest śliczne i że nie odda go żadnej kobiecie/facetowi

Cytat:
4 funty za wszystko, kupię
spoko, my mamy tę bluzę z Myszką z Nexta taka morska jest

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
haha

w ogóle moje dziecko musi mieć nowe meble mam ubranka w kartonach i co? jajco wczoraj wygrzebałam kolejne z mojego ukochanego cartersa z metkami, których nie miał na sobie to już nie pierwszy raz, że znajduję ciuszki,które przegapiłam
też tak często mam, ostatnio legginsy przeglądałam, wydawało mi się,ze jeszcze za wielkie będą a przymierzyłam z innymi, któe Tusia nosi i są ok...

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Nie mogę sie napatrzec na Chylińska
Ciacham włosy i farbuje się ale jeszcze nie wiem jak i kiedy
mi się też podoba

Cytat:
musiałam dokupić body te malutkie na 50-56 cm, trochę ubranek moja bratowa dostała od koleżanki, ale też tych najmniejszych własnie.

Kombinezon musiałam kupić, ale to na alliexpress zamówiłam.

W sumie zostało mi do kupienia czapka zimowa, kosmetyki i pampersy

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

A tak w ogóle to witam sie w 30 tc , mam 10o cm w pasie, jak szłam do porodu z Kornem miałam 107 cm
już 30tc

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny troche doczytalam i widze ze humory dopisuja a u mnie masakra.od popoludnia rzygam jak kot i nie wiem czemu.albo sie czyms zatrulam albo to grypa zoladkowa albo moj refluks tak ostro zaatakowal. I martwie sie, bo jeszcze nigdy nie udalo mi sie przejsc jelitowki bez kroplowek, zawsze zle przechodze, a teraz nawet nie mam jak do lekarza jechac, bo sama sie ledwo trzymam na nogach a tz musi zostac z Ola mimo wszystko mam nadzieje ze to sie okaze przejsciowe i jutro bedzie lepiej

oj zdrówka

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 08:12   #4661
gorgulek
Zakorzenienie

Ale się dziś wyspalam dzieciom pozwolilismy pobiegać wczoraj dłużej i dzięki temu nie odczulismy zmiany czasu
Małż wybyl do pracy, my po śniadaniu lenimy się. Zuzia i Miłek cos malują, ja siedze z kawka

Macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla dzieci? Czas juz wybierać cos.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 08:17   #4662
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no nie przepada bo zazwyczaj sa krzyki i piski, wazne ze mnie lubi

oczywiscie

ma kolczyki od polowy sierpnia

ps.
nie odebralam tego jako atak
fajnie mówi AMelka "chomik"

pisałaś już dużo razy,że ma kolczyki, nie wiem jak dziewczyny przegapiły

Cytat:

na All kupiłam za 19 zł a za ile na Ali?

Stary 2014-10-26, 08:22   #4663
gorgulek
Zakorzenienie

Motyl, to ja przegapilam. Nie czytam wszystkiego juz od dawna bo brak mi czasu, wiec mogłam przegapic. A może czytalam i zapomniałam i nie przyswoiłam ze to Bajkowa Amelka ma przeklute?

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

W sumie co za różnica, zapytać zawsze można
Stary 2014-10-26, 08:35   #4664
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

co do sniegowcow, to moze byc problem chyba z wysokim podbiciem, przez ta ze tak powiem kaloszowa czesc. te co zachwalaly dziewczyny za te 50 zl z kozuszkiem to niestety budowa ta sama tylko sa grubsze. moje maja cienka ta wysciolke. no i one raczej chlopiece ale przecenione byly ze 120 zl na 24 wiec sie nie zastanawialam Blance wzielam wlasnie te grubsze.
ooo to fajnie z tą barierką

a buty swietne!i ta cena!wow!
my dostalismy dwie pary sniegowców z ecco.jedne chłopięce ale nie jestem przekonana.Tyle sie słyszy ze buty muszą byc nowe..

kombinezon na zdjęciu to ten co kupiłam.

Cytat:

Ale się dziś wyspalam dzieciom pozwolilismy pobiegać wczoraj dłużej i dzięki temu nie odczulismy zmiany czasu
Małż wybyl do pracy, my po śniadaniu lenimy się. Zuzia i Miłek cos malują, ja siedze z kawka

Macie pomysły na prezenty gwiazdkowe dla dzieci? Czas juz wybierać cos.
Nawet jeszcze nad prezentem nie myslałam
Cytat:

ja zapłaciłam około 13 zł a dokładnie 3,75 $ czyli w sumie nie duza przebitka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10734124_1477370755884067_1952386233458512512_n.jpg (46,0 KB, 26 załadowań)
Stary 2014-10-26, 08:39   #4665
policzanka
Wtajemniczenie

a nad tymi bucikami intensywnie mysle:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg B44D4A0AFFU_C9002_0.jpg (13,2 KB, 23 załadowań)
Stary 2014-10-26, 08:43   #4666
tassia
Zakorzenienie

Nie mam pojęcia co z prezentami. Pal licho dla dzieci. Ale muszę cos mężowi, teściowej i mamie wymyslec. Nie mówiąc juz o tacie ;(

Mackowi kupiec sanki i tunel z ikei na Mikołaja
A pod choinkę może właśnie jakiś gatnuszek na klocuszek albo cos. Jakoś nie wiem... To i tak dużo wg mnie. Nie mam miejsca na zabawki i po prostu to bez sensu wyrodna matka

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 08:50   #4667
gorgulek
Zakorzenienie

Tasia, ja tez nie mam miejsca. Jak dla mnie może być jedna zabawka. Cos kupić muszę bo Zuzia nie zrozumie dlaczego Miłek nie dostał. Ona wciąż wierzy w Mikołaja
Popatrze na ten tunel, dzięki za pomysł
Stary 2014-10-26, 09:09   #4668
Isabell12
Zadomowienie

hej hej
dzisiaj u nas słoneczko i dobrze
wczoraj miałam taki koszmarny dzień, cały czas wisiałam nad kiblem od @ bo nic innego nie podejrzewam, i brzuch mnie okropnie bolał, jeszcze nigdy tak nie miałam łooo masakra, tz chciał mnie już oddelegować wieczorem na IP ale się nie dałam, dzisiaj już lepiej tylko łepetyna strasznie mnie boli

Cytat:

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

[/COLOR]A tak w ogóle to witam sie w 30 tc , mam 10o cm w pasie, jak szłam do porodu z Kornem miałam 107 cm
jej misia już 30 tc, to teraz przed tobą już ostatnia prosta

Cytat:
Czesc dziewczyny troche doczytalam i widze ze humory dopisuja a u mnie masakra.od popoludnia rzygam jak kot i nie wiem czemu.albo sie czyms zatrulam albo to grypa zoladkowa albo moj refluks tak ostro zaatakowal. I martwie sie, bo jeszcze nigdy nie udalo mi sie przejsc jelitowki bez kroplowek, zawsze zle przechodze, a teraz nawet nie mam jak do lekarza jechac, bo sama sie ledwo trzymam na nogach a tz musi zostac z Ola mimo wszystko mam nadzieje ze to sie okaze przejsciowe i jutro bedzie lepiej
zdrówka

Cytat:
Dobra idę spać, @ mam i wystarczy ze tż na mnie popatrzy a ja mam od razu ochotę mu walnąć
taaa, i ja tak samo, ale wie dobrze zeby się nie narażać i na wszystko przytakiwać
Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Siostra mi wylądowała w psychiatryku, z depresją
kasia tule Cię mocno,

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia co z prezentami. Pal licho dla dzieci. Ale muszę cos mężowi, teściowej i mamie wymyslec. Nie mówiąc juz o tacie ;(

Mackowi kupiec sanki i tunel z ikei na Mikołaja
A pod choinkę może właśnie jakiś gatnuszek na klocuszek albo cos. Jakoś nie wiem... To i tak dużo wg mnie. Nie mam miejsca na zabawki i po prostu to bez sensu wyrodna matka
ja też nie mam pomysłu, chciała bym coś dla każdego kupić , jakiś drobiazg tylko w miarę w rozsądnej cenie, nie to zebym skąpiec była, tylko sporo tych prezentów będzie

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Me too
Isabel t nie wysłała tżtowi życzeń, aczkolwiek dzień później napisała "wszystkiego najlepszego nie miałam twojego numeru" pisząc to na mój numer przekazałam to jemu na co on "a skąd nagle ma już twój numer? Przypomniałas im?" to już nie komentowalam nawet
porażka normalnie
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 09:12   #4669
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

o, zauwazylas? myslalam ze to tylko moja wyobraznia

Cytat:
to geoxy ?

ja mam te sniegowce z deichmanna, i kozaczki z lidla, podzielam zdanie gorgulka, ze w tym roku nasze maluchy to raczej srednio beda po sniegu chodzic wiecej w wozku czy na sankach, no i tak na dobra sprawe wiekszosc zimowych butow ma sztywna podeszwe z racji jej grubosci.
na ta chwile nie widze sensu by wywalac nie wiadomo ile pieniedzy na buty, wazne by cieple byly. ja dla Blanki na pierwsze zimowe dalam ponad 200 zl i nie wiem czy to bylo rozsadne
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-10-26, 09:15   #4670
tassia
Zakorzenienie

Ja sobie nie do końca wyobrazam Maćka w wózku.

[/RIGHT]
Stary 2014-10-26, 09:25   #4671
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ja sobie nie do końca wyobrazam Maćka w wózku.
dlatego napisalam, ze w wozku lub na sankach zreszta pisze z wlasnego doswiadczenia. nie kazde dziecko, musi zachowywac sie identycznie.
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-10-26, 09:27   #4672
Larysa88
Zakorzenienie

też tak myślę że najważniejsze w butach na zimę to aby były ciepłe a te śniegowce z decathlonu za 49zł to one ciepłe myślicie? kurcze no nie wiem jakie kupić

Cytat:
śliczne skąd one?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

a właśnie bajka jaki wzięłaś rozmiar Amelce?
Stary 2014-10-26, 09:32   #4673
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Cytat:

to geoxy ?

ja mam te sniegowce z deichmanna, i kozaczki z lidla, podzielam zdanie gorgulka, ze w tym roku nasze maluchy to raczej srednio beda po sniegu chodzic wiecej w wozku czy na sankach, no i tak na dobra sprawe wiekszosc zimowych butow ma sztywna podeszwe z racji jej grubosci.
na ta chwile nie widze sensu by wywalac nie wiadomo ile pieniedzy na buty, wazne by cieple byly. ja dla Blanki na pierwsze zimowe dalam ponad 200 zl i nie wiem czy to bylo rozsadne
O to mi musiała chyba umknąć dyskusja na ten temat
Masz rację Bajeczko. Nie będę się spinala w tym roku z sniegowcami. Poszukam czego tańszego.

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Tak to geoxy.
Stary 2014-10-26, 09:35   #4674
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

to geoxy ?

ja też tam "chomik" słyszałam faaaajna Amelka
Stary 2014-10-26, 10:01   #4675
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
O żesz Zdrówka !!!

Cytat:
Mi by się to przydało bo wyglądam jak siedemnastoletnia matka
A ja 19-letnia

Cytat:

No i ja pytam z czystej ciekawości bo mi cos tam się świeciło na uchu
Zuzia tez ma kolczyki.

Ola, super ze impreza udana.
A jak ta Wasza adaptacja?
Ja przebiłam Mai,jak byliśmy w lipcu w Polsce
Z Julką na razie dałam sobie spokój,bo bałam się wrzasków,a na drugi dzień wracaliśmy samochodem do Uk

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Idziemy dzisiaj na urodzinki synka koleżanki.. to jego pierwsze urodzinki Julka co prawda zasmarkana,ale wydaje mi się,że to wina zębów,bo nic dodatkowo jej nie dolega.

A, no i wczoraj w końcu kupiłam kurtkę zimową Julce,tylko kurczę nie wiem czy nie powinnam kupić cieplejszej? Z drugiej strony, tutaj zimy,to góra -5 stopni, więc chyba puchowej nie musi mieć

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 10:12   #4676
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
też tak myślę że najważniejsze w butach na zimę to aby były ciepłe a te śniegowce z decathlonu za 49zł to one ciepłe myślicie? kurcze no nie wiem jakie kupić

śliczne skąd one?

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

a właśnie bajka jaki wzięłaś rozmiar Amelce?
ja wzielam 20/21 sniegowce, a zwykle kozaczki 20.

te co kupilam Blance wydaja sie bardzo cieple, ale to to ja kupilam typowo na sniego, do chodzenia Blanka ma kozaki z ecco. tak samo Amelce te z decathlonu kupilam na snieg.
te na fotce to Blanki, te za 50 zl.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20141026_110256.jpg (85,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20141026_110225.jpg (83,9 KB, 12 załadowań)
Mel B 14/14 ✓
Stary 2014-10-26, 10:14   #4677
gorgulek
Zakorzenienie

No właśnie, zal ponad 200 stowy wywalic na buty. Zuzi na pierwsza zime kupilam geoxy i nie umiała w nich po śniegu chodzić
Spacer są dużo krótsze. No ale jak kto woli.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Zuzia tez ma dwie pary. Lidlowskie na śnieg plus Lasocki na codzien.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-26, 10:24   #4678
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, zal ponad 200 stowy wywalic na buty. Zuzi na pierwsza zime kupilam geoxy i nie umiała w nich po śniegu chodzić
Spacer są dużo krótsze. No ale jak kto woli.

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Zuzia tez ma dwie pary. Lidlowskie na śnieg plus Lasocki na codzien.
A Miłosz?

[/RIGHT]
Stary 2014-10-26, 10:26   #4679
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Motyl, to ja przegapilam. Nie czytam wszystkiego juz od dawna bo brak mi czasu, wiec mogłam przegapic. A może czytalam i zapomniałam i nie przyswoiłam ze to Bajkowa Amelka ma przeklute?

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

W sumie co za różnica, zapytać zawsze można
pewnie,że można.
ja się tylko zdziwiłąm,że się wszystkie dziwiłyście, bo już parokrotnie o tym pisała przy temacie kolczyków i alergii, bo Amelka ma z jakiegoś specjalnego plastiku o ile się nie mylę

Cytat:
ja wzielam 20/21 sniegowce, a zwykle kozaczki 20.

te co kupilam Blance wydaja sie bardzo cieple, ale to to ja kupilam typowo na sniego, do chodzenia Blanka ma kozaki z ecco. tak samo Amelce te z decathlonu kupilam na snieg.
te na fotce to Blanki, te za 50 zl.
te właśnie chcę Natce kupić na śnieg
a są w Decathlonie jakieś kombinezony?
dalej żadnego fajnego nie znalazlam...

Stary 2014-10-26, 10:27   #4680
rollercoaster_86
Raczkowanie

I jeszcze o szczepieniach Dla mam które szczepią, pozytywny artykuł w natłoku tych antyszczepieniowych ruchów.

http://wszystkoconajwazniejsze.pl/je...szczepionkach/

Jak już był, to przepraszam
rollercoaster_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości