|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
Tusz Stylista black 37564 - 11,90 Paletka cieni w kremie CT 22657 - 18,90 Proszę bardzo
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co ??
Muszę znaleźć jakąś Polkę w Stanach która jest konsultantką, i jestem w stanie zapłacić za wysyłkę te 50zł czy więcej, ale pokupować troszkę rzeczy, bo umarłam jak zobaczyłam te wszystkie cienie, błyszczyki i torby !! |
|
|
|
#3273 |
|
Raczkowanie
|
Mam juz fakturę.Wszystko przyjdzie, nawet wody BlueRush, bo kiedyś czytałam że w brakach.Nie wiem tylko po co podwójny zestaw start. za 0,50 zł, natomiast nie mam ani kat ani panoremek.Pewnie przyjdą pocztą, gdzieś za tydzień.
|
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
Tak patrze na ten amerykanski ktalog i nie moge uwierzyc
![]() Koc z Elvisem ? Buty plastikowo-gabczaste ? Pizamki w czaszki ?
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item218496878_super_avon.html
Popatrzcie jaka ladna bizuteria a ja nie mam kasy bo bym sobie zalicytowała ![]()
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może jak mogę znaleźć konsultantkę z USA ?
|
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
Sprobuj na allegro - tam ludzie wiele rzeczy sprowadzaja z Ameryki.
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie ciesze, że nie ma u nas bielizny, butów itp. bo wg. mnie Avon powinien polepszać kosmetyki coraz bardziej, dawać więcej odcieni kolorówki(tu się zgodzę, ze w USA mają lepiej, bo tyle odcieni do wyboru, że głowa boli
) i nie wycofywać tego co fajne ![]() A te ciuchy itp. to taka "zapchaj-dziura" jest
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
martusiawilczek może wspólnymi siłami znajdziemy jakąś konsultantkę poza granicami Polski..bo normalnie oszalałam jak zobaczyłam co niektórą kolorówkę...
a u nas tak ograniczony wybór może inne dziewczyny też byłyby zainteresowane...wspólnym i siłami byśmy coś pozamawiały wtedy przesyłka tańsza byłaby a już tu w Polsce to byśmy sobie dały radę jakoś ja jestem jak najbardziej Za![]()
|
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie tak myślałam myślę, że dużo dziewczyn by się na coś skusiło, wtenczas wysyłka faktycznie byłaby tańsza z płatnością w sumie nie byłoby problemu, bo byśmy zebrały pieniądze i wysłały na konto, ale najpierw trzeba znaleźć kogoś chętnego właśnie do tego, żeby do nas to wysłać :PJa też oszalałam, szczególnie na punkcie Naturalsów i toreb. Nie wspomnę i odcieniach błyszczyków :P |
|
|
|
|
#3283 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Któraś z Was ostatnio wspominała o wodach toaletowych Passionata Purple, Joyful Yellow oraz Sentimental Pink ... oto link do aukcji http://www.allegro.pl/item217892004_...rfum_avon.html |
|
|
|
#3284 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I jeszce sporo innych rzeczy mi sie podoba.
|
||
|
|
|
#3285 |
|
Raczkowanie
|
Ja kiedyś rozmawiałam na temat płatności z moją Koordynatorką (Liderką?) i ona powiedziała, że na zapłacenie faktury jest 21 dni, a oni wpisują kilka dni wcześniej, bo te parę dni traktują "na wpływ kasy na konto" więc jeśli miałaś termin na fakturze 19-go to na prawdę termin upływa 23-24 - dlatego nie miałaś przeterminowanej faktury i ci przysłali.
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Jak znajdę kogoś to dam Wam znać
wtenczas dogadamy się już jakoś mailowo, albo na Gadu ja mogę się zająć wysyłką i płatnościami, bo w sumie cały sierpień mam wolny, ale to jeszcze się pomyśli.
|
|
|
|
#3287 |
|
Raczkowanie
|
JA myśle że również bym sie dorzuciła, jest wiele rzeczy które mnie zaciekawiły w katalogu ze Stanów!! :-D
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
i mnie coś tam by zaciekawiło, ale uważam że to ryzykowne. Nie wiadomo czy wogóle kogoś znajdziecie; jezeli znajdziecie to czy będzie to uczciwa osoba; później trzebaby było sie umówić gdzieś na odbiór paczki. A na końcu jedna osoba by musiał to porozsyłać. Trochę zachodu
|
|
|
|
#3289 |
|
Konto usunięte
|
ja tez bym chciała
|
|
|
|
#3290 |
|
Raczkowanie
|
A dlaczego musi być to polka? Sądzę, że bez problemu znalazłaby się jakaś konsultantka choćby w necie na forach avonu amerykańskiego.
|
|
|
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
A co do terminu III biorę sobie:
-szampon papaja i kiwi -korektor antybakteryjny ![]() Nic jeszcze nie uczuliło mnie z Avonu Największy bubel to antyperspirat w sztyfcie a tak poza tym, to nie narzekam ![]() I off: Dostałam się na pwsz w Elblągu |
|
|
|
#3292 |
|
Konto usunięte
|
ilusija- tylko ze z taka trudniej sie dogadac, a polka polki nie powinna raczej oszukac hehe :P
reeva gratuluje
|
|
|
|
#3293 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie musze pochwalic, wreszcie cos sie moze ruszy w avonie
mama powiedziala ze u niej w pracy jedna kobieta ktora rozprowadzala avon wyjechala na stale do innego miasta i juz komus powiedziala ze moze sie zajac kosmetykami oprocz tego moj kochany mezczyzna chce tez rozprowadzac u siebie w pracy avon, bo wczesniej robila to jego byla no ale ze jejjuz nie ma to ja zajme jejmiejsce podobno zamawialy u niej dziewczyny okolo 300 zl wiec nie tak zle
|
|
#3294 |
|
Zadomowienie
|
Mi dezodoranty w kulkach dosc dobrze schodza. Mialam kiedys klientke ktora zamawiala je w ilosciach wrecz hurtowych (jeszcze jak byly w poprzedniej wersji)
|
|
|
|
#3295 |
|
Konto usunięte
|
niqsia13 dziękuję bardzo
Jestem szczęśliwa, bo chciałam się tam dostać ![]() K10 jest beznadziejny Moje zamówienie wyniesie max 35zł, słabiutka kolorówka np dwie rzeczy, którymi byłam zainteresowana tj poczwórne cienie i kredka big colour są w regularnych... Ech
|
|
|
|
#3296 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanko: Wiecie może co jest z perfumami Dreamlife Bliss?? wycofane czy tylko aktualnie ich nie ma w katalogu??
|
#3297 |
|
Raczkowanie
|
Kurde rabaty żeby zachęcic klientki podziałały! Nie mialam chetnych na k10, powiedzialam kolezance ze jesli zamowi na powyzej 30zl to na jeden dodatkowy kosmetyk dam jej 15% upustu a jesli na powyzej 50zł to na 2 kosmetyki dam po 10% i poskutkowalo! Zamowila na 60 zł a zaplaci za nie 56 hihi:P:P Jestescie genialne
|
|
|
|
#3298 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4868667]
K10 jest beznadziejny Moje zamówienie wyniesie max 35zł, słabiutka kolorówka np dwie rzeczy, którymi byłam zainteresowana tj poczwórne cienie i kredka big colour są w regularnych... Ech[/quote]U mnie K10 też nie cieszy się zbyt dużym zainteresowaniem... zamówienie składam w czwartek, a narazie mam raptem na 163,50 zł ..... |
|
|
|
#3299 |
|
Raczkowanie
|
jaki peeling do cery mieszanej polecacie?
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dla Was dobrą wiadomość
![]() Znalazłam osobę która może nam zamówić kosmetyki z katalogu USA. Czekam tylko na odpowiedź który katalog jest teraz aktualny, i jeśli będziecie zainteresowane to proszę o kontakt na GG - mój numer 1507930 (jestem na niewidocznym) bądź też na maila - martusiawilczek@tlen.pl ![]() Koszty wysyłki oczywiście zostaną ustalone, jak będzie wiadomo jaka waga będzie paczuszki, i podzielimy je na osoby, które będą czymś zainteresowane. Póki co czekam na wiadomość odnośnie katalogu z którego mogłybyśmy zamawiać oraz dokładniejsze informacje, co jak i kiedy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

a u nas tak ograniczony wybór

!!!!
Moje zamówienie wyniesie max 35zł, słabiutka kolorówka np dwie rzeczy, którymi byłam zainteresowana tj poczwórne cienie i kredka big colour są w regularnych... Ech