|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
Dziennikarstwo i komunikacje społeczną z językiem i kulturą niemieckąa jakoś tak przez ten tydzień to nie. Raz tu jakaś pizza, raz pulpety podgrzałam, raz coś na mieście Poza tym muszę sobie skołować garnek, bo co prawda współlokatorki mają, ale ich nie ma od rana do wieczora i tak głupio mi brać bez pytania Cytat:
![]() jak wyżej Ale spokojnie, mam zapasy w postaci makaronu i ryżu, więc w tym tygodniu coś z tego ruszę na 100%no nie wiem, ostatnio mam ciągle zgrzyty z tż, jak się widzimy to przytulaski, buziaczki i jednorożce, a gdy już pójdzie to nagle zaczynam się na niego wściekać (ostatnio np za to, że powiedział, że musi ode mnie wyjść wcześniej, bo miał coś pomóc mamie, jednak okazało się że poszedł na piwo i jak jeszcze to napisał 'bo koleżanka zadzwoniła i mówiłem, że nie dam rady, ale ona prosiła, bo musiała się komuś wygadać' I ciągle mi wypomina, że nie mam do niego zaufania, a ja mu tłumaczę, że to jest coś co się buduje z czasem, a nie dostaje jak bon do wykorzystania ale słowotok zarzuciłam mogłaś nie pytać ![]() ja to teraz nawet nie patrzę na swoje paznokcie, bo to jakiś dramat jest
|
|
|
#3902 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Męża szukam, miłości szukam ![]() czemu? |
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ludzie na kierunku?moje to samo.. przed chwilą złamał mi się faker i muszę teraz wszystkie moje cuda spiłować ![]() pisałam kiedyś z chłopakiem, całkiem sympatyczny był, gadamy o filmach, pyta czy lubię 'Pamiętnik' (widziałam raz, film spoko ale nie żebym jakoś za nim szalała) powiedziałam, że fajny na co on 'OOOOOOOOOOOOOOO, TO PEWNIE LUBISZ SIĘ CAŁOWAĆ I PRZYTULAĆ JAK JA, CO???!!! + milion emotikon jak jakiś gimbus
|
|
|
#3904 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
o kur.wa
|
|
|
|
|
#3905 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
#rozterkikobiety, obyśmy tylko takie problemy miały ![]() czasami też tak mam, chociaż ostatnio u mnie jest męczenie buły pt. 'jeesoo, nie mam czym malować do Nocnej Straży Cytat:
ja bym bez pytania raczej nie brała, bo sama bym nie chciała, żeby ktoś tak moje garnki pożyczał zapytaj się ich, czy możesz raz skorzystać, bo wyjątkowa sytuacja i jeszcze nie masz.. i może zrób im niespodziankę i jakąś skromną kolację zrób, wypijcie razem wino, poznajcie się lepiej? (oczywiście jeśli są normalne, bo inaczej to bym sobie darowała kurde.. jakoś mam uraz do koleżanek zwierzających się zajętym facetom poza tym nie podoba mi się, że mówi 'idę pomóc mamie', a potem się okazuje, że mama to koleżanka, no sorry, niech ma jaja i powie o co naprawdę chodzi ![]() a co do złości i zazdrości, przystopuj trochę Honka.. nie warto przez kilka godzin kłótni poświęcić cały związek (mówi Ci to jedna z bardziej kłótliwych osób ). odłóż czasami spór na bok, idź porobić coś co zajmie Ci czas, wygoni natrętne myśli i później wróć do rozmowy. aż to co napisałaś mi przypomniało, jak się któregoś razu kłóciłam z P. i to tak, że nadawaliśmy jedno przez drugie, co jedno z nas rzuciło zarzut, drugie go odpierało i waliło jakąś bombą Cytat:
rozwaliłaś mnie tym ja tam trzymam kciuki, żebyś kogoś fajnego poznała, a może akurat się uda ![]() Cytat:
o kur.wa i tak przypadkowo odkryłaś gimba
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
pocałujesz wiele żab zanim poznasz księcia
w większości to niemoralne propozycje przodują ![]() ze Snow'em nawet tam koleś był starszy, o 4 lata
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
najpierw sprawa z tym, że rozgaduje coś co powiedziałaś "w sekrecie", teraz to.. Cytat:
Albo jak rzucę jakiegoś foszka o pierdołę, ten mnie tak ze śmiechem podjudza, próbuje ułaskawić, puszczam kiedy mi się pyta o co mi chodzi a ja nawet nie pamiętam
|
|
#3908 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() to mnie rozje.bało ![]() tak a propos tagów naszego wątku ![]() dzięki dzięki
|
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
w jednej Eh.. któraś mnie przebije? Ze specjalną dedykacją dla Meeow
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
![]() tak się kończy siedzenie w domu od czwartku
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę, też kiedyś używałam, a teraz mam niemal odruch wymiotny jak czuję tan smak
Kawy i herbaty na szczęście nie słodzę, jak chcę twarożek czy serek homo na słodko to wolę dodać odrobinę miodu, który uwielbiam ![]() Cytat:
![]() Ja w czwartek pomalowałam, a w piątek już miałam pozdzierane do połowy, nie wiem o co cho, nigdy tak nie miałam W ogóle paznokcie mam obecnie w kiepskiej formie, od października ruszam z misją upiększania się, oprócz siłki i diety będę jeszcze dbać intensywnie o włosy i paznokcie
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3914 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko mnie wkurza jak w grupie na fejsie są tak z 2-3 osoby które tak strasznie wszystkim słodzą typu 'misiaczki pysiaczki, skarbeńka' itd, no nie wiem, ja się dziwacznie czuję jak obca osoba się do mnie tak zwraca ![]() Cytat:
Z tą kolacją to może być ciężko bo kuchmistrzem to nie jestem i to będzie na zasadzie 'wyjdzie albo nie wyjdzie' No i też ciężko, bo jak mówiłam, one często wychodzą przede mną i wracają wieczorem, koło 19-20, to tyle co pogadamy z jakąś godzinkę maks w kuchni i idą się uczyć (w sumie całkiem zrozumiałe ), a na weekendy (aktualnie chyba wszystkie) wracają do domów, więc też nie pyknie. No ale ogólnie wydają się bardzo sympatyczne, więc czuję że raczej nie będzie między nami zgrzytów. Jak coś to mam na dziś wieczór dwa chłodzące się somersbaje, może je udobrucham ![]() no właśnie straszne jest to, że oboje mamy ciężkie charakterki i on za nic nie chce popuścić, a ja to zależy- ale w takich sprawach to raczej chcę podkreślić, że nie ma że odpuszczę I tak właśnie jedno drugie przekrzykuje, potem się do siebie nie odzywamy, spotykamy się i już znowu miłość Potem mnie przeprosił co prawda i powiedział, że faktycznie mógł mnie zabrać ze sobą, no ale po prostu zdenerwowało mnie to jak na początku to ujął. Bo co do spotkania przy piwku ze znajomymi absolutnie nic nie mam, tak do intymnych pogaduszek sam na sam z inną laską już tak :/ I oczywiście tak to ubrał w słowa, że ja wyobrażałam sobie to drugie, a nie najzwyklejsze na świecie spotkanko.Cytat:
I dla mnie to trochę głupie gdy np wie, że jestem w nowym mieście, nie znam totalnie nikogo i zamiast mnie zabrać ze sobą to zostawia mnie samą w domu, gdzie jedyną rozrywką jest rozwiązywanie krzyżówek Ja to go od razu poznałam z moimi dobrymi znajomymi, no to było pierwsze co. Poza tym ja też mam tak właśnie, że mam ochotę się 'chwalić' swoim facetem i nie mam na myśli wstawiania pierdyliarda fot razem na fejsika, ale jakieś jedno zdjątko czy coś, żeby jednak podkreślić, że jesteśmy razem, a nie- jakby to była jakaś wielka tajemnica ![]() nooo, powoli Cię doganiam
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
po to siedzę na wizażu żebym mogła pomarudzić w kwestii kosmetyczno/urodowej oraz pogadać o kosmetykach i posłuchać o zakupach bo w normalnie nikogo to nie obchodzi ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
pogrubione - I feel offended
|
|
#3917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taaa zwłaszcza, że jakąś godzinę przed tym jak wyszedł pytał się mnie czy mam ochotę gdzieś dziś wyjść, a ja mówiłam, że jasna sprawano bez przesady Ty to akurat wersja light, poza tym Twoje fociaszki są ładne, a nie jakieś pierdyliard z rąsi przy krzaczku, albo codziennie fotki talerza z kolacji i "#dinner#with#my#love#bf# kochamgo'. Codziennie
|
|
|
#3918 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wiedziałam jezu, chyba bym zrobiła takiego fejspalma, że pół osiedla by to słyszało ![]() Cytat:
ja też czasami jak wejdę w jakąś kłótnię i się nakręcę to już pod koniec nie wiem o co było tyle krzyku ![]() Cytat:
ja noszę pomalowane, ale teraz się zafascynowałam stemplami do paznokci, więc jak mam jakąś wolną chwilę to siedzę i w ramach testu stempluję, a potem robię nowe mani ![]() aż musiałam spojrzeć i sobie przypomnieć, jakie były.. ile to czasu temu ![]() karwa, zmywaj mi to Cytat:
no to jak plan z kolacją odpada to wspólne piwo myślę, że jak najbardziej integrujące moja koleżanka, która rok temu mieszkała na stancji miała dobre stosunki ze swoimi współlokatorkami.. gorzej było z właścicielką ![]() borze, też jestem taka zawzięta, a potem sama na siebie się wkurzam przez to musicie popracować nad komunikacją, ciągłymi konfliktami za wiele nie zdziałacie ![]() co zrobiłaś? ![]() dopiero wróciłam do domu.. ale pozytywna strona tego to to, że byłam u brata i zrobił gofeeery no i znowu głaskałam ciążowy brzuszek mojej bratowej.. tak strasznie mnie to rozczula
|
|
#3919 |
|
Kuźnia inspiracji
|
|
|
|
|
#3920 |
|
Lwiątko z Cintry
|
o stara, ale szybkie tempo zapodałaś nie boisz się?
|
#3921 |
|
Kuźnia inspiracji
|
to nie ja
|
|
|
|
#3922 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
wiesz, ja to generalnie jestem panikara i pewnie bym od razu same czarne scenariusze tworzyła na kiedy się umówiliście?
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę gubić
chcę wyrobić mięśnie w pośladach i nieco je podnieść Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja musiałabym z tym człowiekiem chyba z pół roku pisać by mieć pewność, ze nie jest psychopatą jakimś.
|
|
#3924 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() wtorek wieczorem ![]() Cytat:
Weźcie, bo się rozmyślę
|
||
|
|
|
#3925 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nad morzem kiedyś jadłam takiego gofera, śmietany było tyle, że nie dałam rady jej zjeść i strzepywałam ją gdzieś na trawę ale fakt, przy tych cenach to lepiej w gofrownicę zainwestować i robić sobie, jak najdzie ochota ![]() haha, oj tam przy umawianiu nie panikowałaś, więc teraz nie rozmyślaj nad scenariuszami ![]() oo to zleci szybko, będziemy czekać na relację
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do odważnych świat należy
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo szalona
powodzenia ![]() Cytat:
która jeszcze spływała, spadała, ciekła, brr, totalnie mi nie smakował przez to. Za to ten z nutellą i bananami którego jadłam ...
|
|
#3928 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
lubię, ale w małych ilościach ![]() Cytat:
no z tą bitą śmietaną, to przeginają przy gofrach miałam dzisiaj zjeść z nutellą, ale ostatecznie padło na dżemor z czarnej porzeczki
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() eh.. znowu nie polazłam na wykład, zamiast drzemki wyłączyłam budzik, tata mnie za późno obudził i dałam sobie spokój (zdążyłabym, miałam pół h do wyjścia ale nie lubię się spieszyć ![]() i w nocy znowu spać nie mogłam, wróciłam padnięta (pracowałam ), oczy mi się przy kompie zamykały a jak się położyłam to 2 godziny kręciłam się z boku na bok
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

i przypomnij proszę co studiujesz bo.. sklerozę mam 
Dziennikarstwo i komunikacje społeczną z językiem i kulturą niemiecką
kogo chcesz poznać?
mogłaś nie pytać 

ale moja koleżanka poznała tam swojego męża i ojca swojego dziecka 

zapytaj się ich, czy możesz raz skorzystać, bo wyjątkowa sytuacja i jeszcze nie masz.. i może zrób im niespodziankę i jakąś skromną kolację zrób, wypijcie razem wino, poznajcie się lepiej?
poza tym nie podoba mi się, że mówi 'idę pomóc mamie', a potem się okazuje, że mama to koleżanka, no sorry, niech ma jaja i powie o co naprawdę chodzi
i tak przypadkowo odkryłaś gimba 

powodzenia
która jeszcze spływała, spadała, ciekła, brr, totalnie mi nie smakował przez to. Za to ten z nutellą i bananami którego jadłam ...