Styczniowe mamusie 2015, cz. VI - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-26, 23:01   #3241
alb
Zadomowienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. VI

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
http://www.smyk.com/chicco-polly-mag...t-niemowlaka-p

To krzesełko kupiłam, kolor czekoladowy.
Cena jak dla mnie strasznie wysoka.
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 23:02   #3242
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heffitka84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sadzicie o x-lander x-move? Znajoma chce sprzedac bo jej dzidzia juz wyrosla i chce parasolke. Sprzedaje komplet wraz z fotelem maxi cosi i hmm juz zglupialam :-P ten model nie ma amortyzacji no i gondola nie taka duza hmm - brac czy nie?

A za ile? I ile cm gondola ma? Wozek bez amortyzacji jakiejkolwiek?cos mi sie nie wydaje ;p
dusiolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 23:06   #3243
elvira44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dusiolka Pokaż wiadomość
Elvira tak szybko krzesełko?;p
Normalnie bym nie kupowała teraz ale ono jest od pierwszych dni zycia wiec myśle ze sie przyda nie tylko do karmienia ale np zeby mały sobie posiedział gdy ja cos robie. No i promo duza była.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez alb Pokaż wiadomość
Cena jak dla mnie strasznie wysoka.
Myśle ze jest warte swojej ceny, ma dodatki dla niemowlaka. Wykonane jest z innego materiału niż zwykle krzesełka. Z tej samej firmy byly zwykle krzesła o wiele tańsze bo po 25 funtów ale na żywo jakość nie ta jednak. Ja dałam 89 funtów, przecena ze 150.

http://www.suwaczek.pl/cache/556b2ed503.png
elvira44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 23:15   #3244
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
A za ile? I ile cm gondola ma? Wozek bez amortyzacji jakiejkolwiek?cos mi sie nie wydaje ;p
Czytalam opinie na necie i najwięcej bylo narzekan na za mala gondole - nie moge znalezc na necie ile cm ma, a amortyzacje ma tylko w pompowanych kolkach ale sam wozek nie ma. I tak wozek obejrze w sklepie i zobacze jak sie go prowadzi ;-) myslalam ze moze ktoras ma ten model i by sie wypowiedziala ;-)

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

A cena to za 1400 zl za calosc chce sprzedac.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Gondola ma 75cm, za mala?

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Poki co moja dzidzia rosnie w swoim tempie i raczej wielka nie bedzie

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Ma bajery jak swiatla ledowe na podnozku, ale tutaj to nie jest dla mnie priorytetem ;-)
heffitka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:52   #3245
Eirene1987
Zakorzenienie

hejo
wczoraj cały wieczór brzuch mi się stawiał i trochę bolał aż nospę brałam. ale przeszło całe szczęście. tak sobie pomyślałam że gdybym musiała na ip jechać to nawet koszuli nie mam i szlafroka bo na strychu leżą muszę dziś znieść.

Cytat:
Napisane przez bajlaga Pokaż wiadomość
Ooo, wystarczy dać kartę i wychodzą tańsze bilety?
a nie wiem bo mąż to drukuje zawsze. na stronie payback jest taka opcja że bilety do multikina masz za 10zł za ileś tam punktów. i za 2 bilety płacimy 20zł
a ostatnio coś nam się nie wydrukowało daliśmy gościowi w kasie kartę i też nam punkty zaliczyło zapłaciliśmy 22zł jakoś za 2 bilety po odjęciu punktów
teraz zbieramy punkty na hobbita ale nie wiem czy ja jeszcze zdążę pooglądać czy mały będzie siedział jeszcze w brzuchu mam nadzieję że tak

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Pochwale sie wam że tort wysseedl super. Nie za slodki, nie za mdly, dobrze sie kroil i w ogóle jestem zadowolona
Tylko jak wróciliśmy do domu to coś miejsca nie moge sobie znaleźć i brzuch mi aie stawia, aż wzięłam no spe. Chyba wezme długa kąpiel
brawa
mi też wczoraj brzuch się stawiał co to za dzień dziwny wczoraj...

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
wam też dzisiaj się chce tak strasznie spać jak mi?
mi cały dzień dziwnie było. już się bałam że się coś rozwinie na noc bó brzucha itd.
wieczór to w ogóle okropny był.

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
taa strzykawki są nieodzownym naszym towarzyszem podczas choroby świetnie się w nich odlicza ilość lekarstwa.
świetne te strzykawki są zawsze sobie nimi odmierzam

Cytat:
Napisane przez ellyunia Pokaż wiadomość
nie no ja z reklamówkami nie mam zamiaru iść do szpitala, ale małą torbę jak na siłownie kupiłam, miękką która bez problemu upcha się w szafce (kupiłam w pepco jakos za 20 zł) coś w ten deseń..
bardzo fajna na torba się zastanawiam czy jednej takiej małej nie kupić... bo jedną małą mam. muszę pokombinować z dwiema wersjami - jedna duża czy dwie małe no bo w sumie mąż będzie ze mną cały czas to mógłby z auta przynieść dla dziecka torbę. a ja bym tylko małą miała dla siebie. a nie z wielką się targać po porodówce

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, że dzisiaj pomierzyliśmy nasze meble w pokoju i spróbujemy w najbliższym czasie poprzestawiać (tzn ja nie, ale panowie) tak, aby wszystko się zmieściło. Plan jest rozrysowany szczegółowo, zobaczymy wszystko w praktyce.
Musimy dokupić komodę dla maleństwa (to chyba będzie największy i najdroższy zakup dla nas). Będzie ciasno, ale najważniejsze, że wszyscy razem. Nie wyobrażam sobie, aby córka była gdzie indziej. No chyba, że zajdzie taka potrzeba.
też kombinuję z przestawianiem nie chcę aby synek musiał gdzie indziej spać. jak będziemy w swoim domu chłopaki będą mieć swój pokój razem. a teraz nie wyobrażam sobie aby mały był z nami a starszy gdzie indziej.... dlatego tak kombinujemy aby się zmieścić - choć będzie ciężko

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Dziewczyny zgodziłyście się wypełnić tą ankietę do pracy magisterskiej odnośnie doświadczeń w ciąży?
nie mam czasu na to i nie chce mi sie - to szczerze tak

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:15   #3246
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Hej

Ja już nie spie, nawet jestem po śniadaniu, chociaż pospałabym jeszcze, bo tak zimno jakoś za oknem. Ale ide do pracy zanieść zwolnienie, a o 10 umówiłam się z mama idzemy na lumpki szukać jakieś kurtki//plaszcza. A jak nei znajde do jedziemy jutro z G do HM po tą kurtkę ehh.
Justyna ale ja już mierzyłam tą taką typową kurtkę (tą za 199zł) i nawet w miare było, a ta parka wyglądała dla mnie jakoś badziewnie i ja w niej jak w worku kazdy wygląda dobrze w czym innym *:

Po zakupach ide do rodziców i mąż mnie odbierze po pracy, wiec pewnie zajrze do Was wieczorem, albo jutro dopiero.

miłego dnia

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:18   #3247
teja1
Zakorzenienie

tż do pracy poszedł, a ja spać nie mogę, chyba się wyspałam
Mój brzuch też wczoraj twardniał, w ogóle mam wrażenie, że organizm mi się rozleniwia i jak tylko się pionizuję to brzuch twardy, leżeć mogę cały dzień i nic
Stary 2014-10-27, 08:25   #3248
alb
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elvira44 Pokaż wiadomość
Normalnie bym nie kupowała teraz ale ono jest od pierwszych dni zycia wiec myśle ze sie przyda nie tylko do karmienia ale np zeby mały sobie posiedział gdy ja cos robie. No i promo duza była.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Myśle ze jest warte swojej ceny, ma dodatki dla niemowlaka. Wykonane jest z innego materiału niż zwykle krzesełka. Z tej samej firmy byly zwykle krzesła o wiele tańsze bo po 25 funtów ale na żywo jakość nie ta jednak. Ja dałam 89 funtów, przecena ze 150.
Gdyby ktoś mi takie sprezentował to chętnie bym przyjęła, ale sama bym tyle nie dała za krzesełko.

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

U nas wczoraj cały dzień była mgła i dzisiaj chyba nie będzie lepiej. Muszę iść na pocztę wysłać zwolnienie do firmy...
alb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:28   #3249
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

eirene to miałyśmy wczoraj dzień stawiania brzucha
mam nadzieję, że dziś bedzie lepiej, a jak nie to znów zwieksze dawke duphastonu z 2 do 3 dziennie.
teja po prostu organizm jest bardziej obciążony. i obecnie jesteśmy stworzone do leżenia haha
alb u nas rano szron na wszystkich dachach
ja też ide dzis do pracy ze zwolnieniem

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:33   #3250
ellyunia
Wtajemniczenie

ja już dzisiaj od dawna na nogach przez tą zmianę czasu... Jakby ona była komuś do czegoś potrzebna

Edytowane przez ellyunia
Czas edycji: 2014-10-27 o 08:36
ellyunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:43   #3251
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teja1 Pokaż wiadomość
Mój brzuch też wczoraj twardniał, w ogóle mam wrażenie, że organizm mi się rozleniwia i jak tylko się pionizuję to brzuch twardy, leżeć mogę cały dzień i nic
a ja na odwrót im więcej leżę tym bardziej brzuch twardnieje...

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
eirene to miałyśmy wczoraj dzień stawiania brzucha
mam nadzieję, że dziś bedzie lepiej, a jak nie to znów zwieksze dawke duphastonu z 2 do 3 dziennie.
a ja chyba zacznę luteinę brać. zobaczę co jutro gin na wizycie mi powie bo w sumie stawiał mi się tylko wczoraj ten brzuchol.
owocnych zakupów

Cytat:
ja już dzisiaj od dawna na nogach przez tą zmianę czasu... Jakby ona była komuś do czegoś potrzebna
mój synek też wcześniej wstał... i ja też wyspana już
na szczęście dziś mąż go zawiózł a ja się lenię

idę na śniadanie

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:48   #3252
charliss
Zadomowienie

Heffitka ztego co ja sie orientowalam to polskie wózki nie nadaja sie juz do odsprzedania kolejnej osobie. Chyba powinnas go bardzo dokladnie obejrzec, posluchac czy nie stuka, nie trzeszczy.
Ja xlanderow w ogole nie ogladalam.

Aha, dowiedzialam sie ze jesli chodzi o fotelik z grupy 0-13 to moze byc uzytkowny przez max 4 lata, ten kolejny 8. W ogole uzywany fotelik to dosc ryzykowna sprawa wg mnie
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:49   #3253
Ewka:D:D
Rozeznanie

witam z ranka my od dzis zaczynamy liczyc ruchy

Ewka:D:D jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:49   #3254
paulineczka182
Zadomowienie

Cytat:
Czytalam opinie na necie i najwięcej bylo narzekan na za mala gondole - nie moge znalezc na necie ile cm ma, a amortyzacje ma tylko w pompowanych kolkach ale sam wozek nie ma. I tak wozek obejrze w sklepie i zobacze jak sie go prowadzi ;-) myslalam ze moze ktoras ma ten model i by sie wypowiedziala ;-)

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ----------

A cena to za 1400 zl za calosc chce sprzedac.

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Gondola ma 75cm, za mala?

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Poki co moja dzidzia rosnie w swoim tempie i raczej wielka nie bedzie

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Ma bajery jak swiatla ledowe na podnozku, ale tutaj to nie jest dla mnie priorytetem ;-)
X-Landery są ok tylko cena 1400 zł za używaną całość trochę dużo, no chyba, że jest w mega stanie. Gondola 75 cm powinna być ok - to standardowa długość, też zależy jak dlugo zima będzie trwać ale na te 5 miesięcy do Maja powinna starczyć.
Ja odkupuje od znajomych Jedy Flyn 4ds 3 w 1 z bazą za 1300 zł.
Gondola ma 80 cm i pewnie mniejszej bym nie chciała - trzeba być przezornym.

"Say something" polskiego Voice - mega, cały tydz. nuciłam pod nosem aż Tż nie miał siły dłużej mnie słuchać.
paulineczka182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 08:50   #3255
simonee
Zakorzenienie

Zaczynam mieć problem z butami ledwo wkładam sztyblety ktore mają ekspresy z dwóch stron i ogólne są jakieś takie obcisłe mimo że nie widzę bym miała spuchniete stopy

Ellyunia, Dusiolka u mnie na stronie szpitala jest wyraźnie napisane ze można mieć jedna torbę - nie walizkę! Wielkości reklamówki
może szafki są za małe (choc wygladaly standardowo) lub boją się ze jak laski zaczną wszystko pakować w przypływie emocji to zabraknie miejsca.
Stary 2014-10-27, 09:00   #3256
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez charliss Pokaż wiadomość
Heffitka ztego co ja sie orientowalam to polskie wózki nie nadaja sie juz do odsprzedania kolejnej osobie. Chyba powinnas go bardzo dokladnie obejrzec, posluchac czy nie stuka, nie trzeszczy.
Ja xlanderow w ogole nie ogladalam.

Aha, dowiedzialam sie ze jesli chodzi o fotelik z grupy 0-13 to moze byc uzytkowny przez max 4 lata, ten kolejny 8. W ogole uzywany fotelik to dosc ryzykowna sprawa wg mnie
Szczerze mówiąc nie myslalam o kolejnym odsprzedaniu, szczegolnie ze planujemy miec jeszcze drugie dziecko, ale to zobaczymy wtedy juz na pewno wozek bedzie bardzo zuzyty ;-)
A fotelik na 100% wiem ze nie byl powypadkowy. Calosc naprawde w bardzo dobrym stanie.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez paulineczka182 Pokaż wiadomość
X-Landery są ok tylko cena 1400 zł za używaną całość trochę dużo, no chyba, że jest w mega stanie. Gondola 75 cm powinna być ok - to standardowa długość, też zależy jak dlugo zima będzie trwać ale na te 5 miesięcy do Maja powinna starczyć.
Ja odkupuje od znajomych Jedy Flyn 4ds 3 w 1 z bazą za 1300 zł.
Gondola ma 80 cm i pewnie mniejszej bym nie chciała - trzeba być przezornym.

"Say something" polskiego Voice - mega, cały tydz. nuciłam pod nosem aż Tż nie miał siły dłużej mnie słuchać.
Wozek jest zadbany i w bardzo dobrym stanie, oczywiście jeszcze to sprawdzimy ;-) cena 1400 zl byla od niej ale jeszcze bedziemy negocjować :-D I sprzedaje 3w1 wiec w sumie tak jak u was tylko bez bazy bo fotelik pasami bedziemy zapinac. Nowy taki komplet 3w1 z fotelikiek mc kosztuje okolo 2300-2500 zl wiec spuszcza nam kolo 1000 zl.
A poza tym jej córeczka tak dokładniej to ma 1,5 latka wiec wozek tak dlugo nie byl uzywany ;-)

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Ja jeszcze czekam co Dusiolka napisze :-D
Stary 2014-10-27, 09:01   #3257
charliss
Zadomowienie

Cytat:
Szczerze mówiąc nie myslalam o kolejnym odsprzedaniu, szczegolnie ze planujemy miec jeszcze drugie dziecko, ale to zobaczymy wtedy juz na pewno wozek bedzie bardzo zuzyty ;-)
A fotelik na 100% wiem ze nie byl powypadkowy. Calosc naprawde w bardzo dobrym stanie.

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Wozek jest zadbany i w bardzo dobrym stanie, oczywiście jeszcze to sprawdzimy ;-) cena 1400 zl byla od niej ale jeszcze bedziemy negocjować :-D I sprzedaje 3w1 wiec w sumie tak jak u was tylko bez bazy bo fotelik pasami bedziemy zapinac. Nowy taki komplet 3w1 z fotelikiek mc kosztuje okolo 2300-2500 zl wiec spuszcza nam kolo 1000 zl.
A poza tym jej córeczka tak dokładniej to ma 1,5 latka wiec wozek tak dlugo nie byl uzywany ;-)
no ale Ty chcesz kupic uzywany, o tym pisze ze juz sie moze nie nadawac do uzytku ale to sobie sama ocen
charliss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:15   #3258
ewka555
Zakorzenienie

heeej
dzisiaj zaczynamy 32 tydzien- 8 miesiąc

i jest nas coooooraz więcej :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00298.jpg (65,0 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00299.jpg (53,4 KB, 39 załadowań)
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:16   #3259
dusiolka
Zakorzenienie

Heffitka ja tam nie jestem ekspertem w ogole w sprawie wozkow wielkość gondoli wydaje sie byc standardowa. Tak jak charliss mówi musisz sama zobaczyc jak sie prowadzi wozek za 1400 mozesz kupic cos nowego ;p ja tam z góry wiedziałam ze wozki od kogoś w grę nawet nie wchodzą i tyle,ale kazdy robi jak uważa
Stary 2014-10-27, 09:16   #3260
kleo111
Zakorzenienie

Hej hej hej, witam sie po weekendzie Ale mam nadrabiania, TZ byl caly weeekend w domu i nie mialam kiedy do Was zajrzec

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:16   #3261
dusiolka
Zakorzenienie

Tym bardziej jak chcesz miec dla następnych dzieci..ja bym wolała dołożyć do fotelika i kupic nowy wozek.
Stary 2014-10-27, 09:20   #3262
heffitka84
Zadomowienie

Cytat:
Heffitka ja tam nie jestem ekspertem w ogole w sprawie wozkow wielkość gondoli wydaje sie byc standardowa. Tak jak charliss mówi musisz sama zobaczyc jak sie prowadzi wozek za 1400 mozesz kupic cos nowego ;p ja tam z góry wiedziałam ze wozki od kogoś w grę nawet nie wchodzą i tyle,ale kazdy robi jak uważa
Dzieki :-D wiem ze mogę kupic cos nowego w tej cenie z tym ze to juz będzie gorszy wozek niz xlander i tyle ;-) stąd sie waham a nowy baby design lupo comfort plus nowy fotelik maxi cosi to wydatek 1600 zl razem tylko 200 zl wiecej ale to xlandery :-P kurcze, sama juz nie wiem :-(
Stary 2014-10-27, 09:21   #3263
dusiolka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki :-D wiem ze mogę kupic cos nowego w tej cenie z tym ze to juz będzie gorszy wozek niz xlander i tyle ;-) stąd sie waham a nowy baby design lupo comfort plus nowy fotelik maxi cosi to wydatek 1600 zl razem tylko 200 zl wiecej ale to xlandery :-P kurcze, sama juz nie wiem :-(

Nie wiem nie znam:p a co takiego jest w tych xlanderach?;p to jest Polski wyrób? Porozmawiaj z mezem ,oglądnijcie nowe i ten używany i będziecie miec jakies porównanie
Stary 2014-10-27, 09:24   #3264
ewka555
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam xlandera, ale ja akurat dostałam używany od siostry po chrześniaku..
mój jest zadbany bo moja siostra jest straszną pedantką i ogólnie podoba mi sie ten wózek, ale jakbym miała kupować, to też bym brała nowy, za używkami bym się nawet nie oglądała ...zwłaszcza tak jak mówisz planujesz drugie dziecko ..ale co kto woli
ewka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:24   #3265
heffitka84
Zadomowienie

Tak polska marka i nowe wozki maja w dosc wysokiej cenie wiec wyrobiona na pewno ;-) ale wiadomość ze wieksza cena nie rowna sie lepszej jakosci ;-) no z mezem gadalam ale on to bardziej taki no jak uwazasz :-D musze bardziej go przycisnąć :-P
Stary 2014-10-27, 09:27   #3266
smerfetka2808
Zakorzenienie

hej hej
brrrr ale zimno i mglisto u nas

Cytat:
nie no ja z reklamówkami nie mam zamiaru iść do szpitala, ale małą torbę jak na siłownie kupiłam, miękką która bez problemu upcha się w szafce (kupiłam w pepco jakos za 20 zł) coś w ten deseń..

jedna torba dla mnie, druga dla małej-tatuś przyniesie z samochodu jak już urodzę i zmienie salę, a trzecią doniesie jak będziemy wychodziły
Na bieżąco pewnie będzie zabierał bieliznę
Na razie w swojej torbę mam kapcie, klapki pod prysznic i jedną koszulę
super ta torba!
musze się w końcu do tego Pepco wybrać

Cytat:
Dziewczyny a co sadzicie o x-lander x-move? Znajoma chce sprzedac bo jej dzidzia juz wyrosla i chce parasolke. Sprzedaje komplet wraz z fotelem maxi cosi i hmm juz zglupialam :-P ten model nie ma amortyzacji no i gondola nie taka duza hmm - brac czy nie?
moja koleżanka ma x-landera i mówi że jest mega ciężki i szeroki ma rozstaw kół

Cytat:
kurcze tez mam takie wrażenie, dziwne to jest
Stary 2014-10-27, 09:29   #3267
suszarka
Buc

Cytat:
nic mi nie mów - ledwo wróciłam z porannego spaceru z psem, myślałam, że położę się pod klatką schodową i nie ruszę się.

Cytat:
oj kochana, jak śmigałabym do biura to bym dziś była przeszczęśliwym człowiekiem, że mogę dłużej pospać.
Stary 2014-10-27, 09:29   #3268
teja1
Zakorzenienie

Cytat:
X-lander nie jest jakimś mitycznym wózkiem o wspaniałych właściwościach, czytałam wiele opinii i uważam, że za jego cenę możesz kupić inny bardzo fajny, a jednak nowy wózek...

Dorzucę jeszcze jeden z rankingów:
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/x...kow-x-q-i-x-a/

Edytowane przez teja1
Czas edycji: 2014-10-27 o 09:41
teja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:29   #3269
dusiolka
Zakorzenienie

Mnie niedługo dźwigiem trzeba bedzie podnosić ,juz jak wstaje to mnie tak kolana bola..masakra
Stary 2014-10-27, 09:29   #3270
smerfetka2808
Zakorzenienie

ewka, super brzusio!
i barwa za 8msc

my dziś mamy 27t1d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości