Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-26, 19:04   #1111
ksuwka
Zadomowienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Dobrze, że Twój już niedługo wraca
No dobrze. Ale czy na wiosnę nie pojedzie znowu, tego też nie wiem.
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 19:15   #1112
Franka321
Zadomowienie

Dot.: Jedne w łóżkach dalej działają, inne na porodówkę powoli się zbierają - cz. VI

Jesli ktorys z waszych mezow bedzie znow gdzies daleko jechal to niech zabierze z soba mojego
Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 19:18   #1113
ksuwka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość
Jesli ktorys z waszych mezow bedzie znow gdzies daleko jechal to niech zabierze z soba mojego
Do Niemiec to Twój też chyba często jeździ.
ksuwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 20:03   #1114
ANNASAR
Zakorzenienie

Cytat:
oj Franiu

LIA
18.12.2014
ANNASAR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 20:31   #1115
kocuro88
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki
Ale miałam fajny dzień. Najpierw na kawkę do rodziców potem urodzinki babci mojego tz następnie mecz w hokeja a potem wiecie
A wogole to teraz przez dwa dni wprowadzam embargo żeby żołnierzyki było gotowe
A Dziś podsiadlam kolezanke w ciąży
Stary 2014-10-26, 20:50   #1116
MilkaJestem
Zakorzenienie

Hej dziewczynki znowu mnie nie było, cały dzień z głowy :P

POwiedzcie mi, czy któraś z Was stosowała test owulacyjny w formie mikroskopu Afrodyta albo FertilControl? Działa to w ogóle? Czy może jakieś inne testy polecacie?
MilkaJestem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 21:21   #1117
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
No dobrze. Ale czy na wiosnę nie pojedzie znowu, tego też nie wiem.
Oby nie

Cytat:
Napisane przez kocuro88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki
Ale miałam fajny dzień. Najpierw na kawkę do rodziców potem urodzinki babci mojego tz następnie mecz w hokeja a potem wiecie
A wogole to teraz przez dwa dni wprowadzam embargo żeby żołnierzyki było gotowe
A Dziś podsiadlam kolezanke w ciąży
kocurko wszystko idzie w dobrym kierunku

Cytat:
Napisane przez MilkaJestem Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki znowu mnie nie było, cały dzień z głowy :P

POwiedzcie mi, czy któraś z Was stosowała test owulacyjny w formie mikroskopu Afrodyta albo FertilControl? Działa to w ogóle? Czy może jakieś inne testy polecacie?
W formie mikrosopu nie korzytałam, tylko z takich zwykłych. Ja nie polecam żadnych konkretnych. Używałam z Rossmana i z allegro, ale osobiście nie mam dużego zaufania do takich testów, bo mi się nie sprawdzały. Ale używałam tylko w dwóch cyklach wiec mam małe doświadczenie.

Na zakonczenie dnia jeszcze brzuch mnie boli Tżowi nic nie jest, wiec moze za dużo się najadłam.

WEch szkoda, że weekend dobiega końca... od jutra znowu poranne wstawanie
Stary 2014-10-26, 22:05   #1118
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
Oby nie

kocurko wszystko idzie w dobrym kierunku

W formie mikrosopu nie korzytałam, tylko z takich zwykłych. Ja nie polecam żadnych konkretnych. Używałam z Rossmana i z allegro, ale osobiście nie mam dużego zaufania do takich testów, bo mi się nie sprawdzały. Ale używałam tylko w dwóch cyklach wiec mam małe doświadczenie.

Na zakonczenie dnia jeszcze brzuch mnie boli Tżowi nic nie jest, wiec moze za dużo się najadłam.

WEch szkoda, że weekend dobiega końca... od jutra znowu poranne wstawanie
Dziękuję za wypowiedź )
Stary 2014-10-27, 02:42   #1119
Franka321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ksuwka Pokaż wiadomość
Do Niemiec to Twój też chyba często jeździ.
No ale cos tam zostac nie chce

---------- Dopisano o 03:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ----------

Co do pytania o testery. Ja stosowalam donne. Trzeba miec cierpliwosc i wyczucie w dniu owulki raz pokazywal paprotki raz nie... co do testow sikanych to samo... najlepiej isc na monitoring do gina i wszystko jasne...ale na poczatek jak chcecie na luzie to jasne czemu nie tak zeby poznac swoj organizm. Zycze Ci zebys nie musiala chodzic na monitoringi,zeby raz dwa sie udalo
Franka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 04:54   #1120
india83
Zakorzenienie

Jeszcze mój organizm się nie przyzwyczaił do zmiany czasu, dziś zamiast obudzić się z budzikiem o 5.30 juz spać nie mogłam przed 5.

Juz marzy mi się powrót do domu.

Mandy daj znać co u Ciebie?

Miłego dnia kochane
Stary 2014-10-27, 06:07   #1121
MilkaJestem
Zakorzenienie

Cytat:
No ale cos tam zostac nie chce

---------- Dopisano o 03:42 ---------- Poprzedni post napisano o 03:40 ----------

Co do pytania o testery. Ja stosowalam donne. Trzeba miec cierpliwosc i wyczucie w dniu owulki raz pokazywal paprotki raz nie... co do testow sikanych to samo... najlepiej isc na monitoring do gina i wszystko jasne...ale na poczatek jak chcecie na luzie to jasne czemu nie tak zeby poznac swoj organizm. Zycze Ci zebys nie musiala chodzic na monitoringi,zeby raz dwa sie udalo
Ten FertilControl to podobno właśnie dawny Donne. Właśnie bardziej tak dla siebie też chcę kupić, by poznać swój cykl itp, dzięki za wypowiedź i dzięki za dobre życzenie

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ----------

Cytat:
Jeszcze mój organizm się nie przyzwyczaił do zmiany czasu, dziś zamiast obudzić się z budzikiem o 5.30 juz spać nie mogłam przed 5.

Juz marzy mi się powrót do domu.

Mandy daj znać co u Ciebie?

Miłego dnia kochane
Aaaa zazdroszcze! To, że teraz nie śpię to jakiś cud, bo przez to, że pracuję w domu nie mam w nawyku wczesnego wstawania, za to siedzimy z mężem nie raz do 2-3 w nocy trzeba to zmienić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-27, 06:08   #1122
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Witam sie po weekendzie

Przez tą zmianę czasu jeszcze szybciej będę padać wieczorem a wcześniej wstawać
U mnie dziewczynki ten chłopiec to było na 1 prenatalnych w 11t6d i gin powiedział ze cos tam niby jest ale ciezko powiedziec, poza tym przyznał ze to mogłaby być lechtaczka bo to strasznie szybko
Na następnym usg juz mówił ze chyba dziewczynka i teraz jest pewny
Uwierzę na 100% po potwierdzeniu na polowkowym
Wstępnie bedzie Patrycja Hania tez odpadła bo średnio pasuje do naszych imion. Kornelia ma nie fajne znaczenie wiec szkoda. A jednak sprawdzając znaczenie Starszej wszystko sie zgadza i juz wykazuje takie cechy jak opisane w znaczeniu jej imienia u nas tez sie sprawdza
Mandy czekamy na wieści musi być dobrze!!!

Kocurku trzymam kciuki za Ciebie! Dzialajcie!

Indian współczuje wyjazdu męża

Ksuwcia a Ty sie szykuj na powrót za ile dni?

Meliska wiem co czujesz z tym kręgosłupem bo mnie czasem boli ze sie ruszyć nie moge a jeszcze małą muszę nosić na szczęście pociesze Cię ze bedzie zaraz lepiej jak macica pójdzie troche wyżej, u mnie duzo lepiej od kilku dni. A z tymi ruchami na tym etapie tak moze byc, ja tez kilka dni nic nie czułam bo sie małe obróciło a właściwie mała sie obróciła ale tez sie martwiłam moją starsza budzilam pukaniem jak za długo była cisza
Justyna mnie tez piersi za bardzo nie bolały chociaż to melony a nie rodzynki
Annasar jak noc?
Witam nowa koleżankę
Dla reszty
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 06:24   #1123
larara123
Wtajemniczenie

Witam się i ja. Miałam podobny problem co wy ze spaniem.... Ale za to tylko raz siku wstawalam... To nie wiem co ja mam za cycory że bola tak że czasem się nie da dotknąć wogole

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 06:27   #1124
Meliska86
Wtajemniczenie

Witam się i ja

Żanetka to już kroki poczyniłaś teraz tylko czekać

Witam nową koleżankę

Ewunia dzięki za pocieszenie mam nadzieje, że szybko minie
ale jakie mam humorki to hoho raz się śmieję a raz płaczę czuje się jakbym była jakaś szurnięta

Ja mam za tydzień połówkowe. A powiedzcie mi co się "robi" na takim połówkowym?
Córcia
Meliska86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 06:54   #1125
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Meliska86 Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Żanetka to już kroki poczyniłaś teraz tylko czekać

Witam nową koleżankę

Ewunia dzięki za pocieszenie mam nadzieje, że szybko minie
ale jakie mam humorki to hoho raz się śmieję a raz płaczę czuje się jakbym była jakaś szurnięta

Ja mam za tydzień połówkowe. A powiedzcie mi co się "robi" na takim połówkowym?
Witam się po weekendzie
U mnie dzisiaj chłodno i mgliście, ale leżę pod kocem i z gorącą herbatą

Meliska- widziałam gdzieś taki link, gdzie są opisane badania usg szczegółowo. Poszukam (na forum mamusiowym, ale nie wiem którym, bo podczytywałam kilka )

Ewuniu, dla mnie zmiana czasu też łączy się z jeszcze wcześniejszym chodzeniem spać i wstawaniem skoro świt ( a raczej, przed świtem )

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez agolandia Pokaż wiadomość
Witam się po weekendzie
U mnie dzisiaj chłodno i mgliście, ale leżę pod kocem i z gorącą herbatą

Meliska- widziałam gdzieś taki link, gdzie są opisane badania usg szczegółowo. Poszukam (na forum mamusiowym, ale nie wiem którym, bo podczytywałam kilka )

Ewuniu, dla mnie zmiana czasu też łączy się z jeszcze wcześniejszym chodzeniem spać i wstawaniem skoro świt ( a raczej, przed świtem )
Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Chciałam to samo powiedzieć

Dziewczyny mające problem ze spaniem - a nie chciałyście zainwestować w tą poduszkę do spania? Ja nad nią intensywnie myślę, bo szkoda mi 150zł, ale ją potem podobno można i do karmienia i do obłożenia dziecka wykorzystać...
Ma któraś z mamuś coś takiego?

Iza - my w zeszłym tygodniu opony i felgi zamówiliśmy...1400zł nie nasze

Ja bez dokumentów nie lubię jeździć, przynajmniej zawsze staram się mieć

Dorotka - gratuluję wizy - robimy imprezkę

Dziewczyny - trzymam kciuki za Wasze wizyty i już nie mogę się doczekać co nowego u Waszych maluchów

A ja zamiast pisać pracę siedzę i przeglądam stronę smyka, bo przyszło mi na maila, że rabaty do -70%... i zastanawiam się nad rampersami w dwupaku na lato za 15zł...
Kwietniówki mnie stresują, bo tam to 3/4 już ma prawie pełne wypraw
ki

Malinola - Dorotka ma rację z tym jedzeniem, ja kiedyś nawet czytałam że chyba powinno być do pół godziny po wstaniu nawet...no i co 3-4h max coś zjeść

Nati- pytałaś o tę poduszkę do spania- też nad nią myślę, ale póki co śpię dobrze, więc wrócę do tematu za jakiś czas
p.s. ja nie mam jeszcze nic dla dziecka i czytając ilość rzeczy kwietniówek zaczęłam się zastanawiać, że to chyba powoli czas zacząć się rozglądać
agolandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:06   #1126
7koliberek7
Zadomowienie

dzien dobry zazdroszcze Wam tego wczesnego wstawania... ja padam 22 i jak tylko maly daje pospac to spie dlugo i zeby zwlec sie o tej 8 to musze sie niezle wysilic;/ spioch ze mnie i juz...

Wczoraj spakowalam swoja torbe do szpitala jeszcze malego musze spakowac ale to w ciagu tego tygodnia
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:07   #1127
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
hihi noooo ale wiem ze razem z tym dniem zblizy sie nadejscie mojego drugiego dziecka ale w koncu bedziemy razem juz sobie obiecalismy ze co by sie nie dzielo to nasza ostatnia tak dluga rozlaka
Ciesze sie.
Poza tym, dziwie sie, ze tam ciezko bylo z wiza skoro ma zone polke.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:08   #1128
Nati_kk
Zakorzenienie

Dziewczyny u mnie też problemy z kręgosłupem,tylko głównie zaraz rano po przebudzeniu,śpię cały czas tak samo więc nie wiem od czego...

Ale znalazłam w piątek na Olx ten kojec poduszkę z motherhood za 60zl w idealnym wydaje się stanie,więc jadę po nią w środę i zobaczymy czy to takie cudo jak mówią
Także Agolandia możesz poczekać jeszcze trochę i dam znać,bo te 60zl mogę zaryzykować,najwyżej będzie do karmienia :-D

India-wspolczuje wyjazdu męża, znam ten ból chociaż mój co tydzień wracał,a teraz na przymusowym wolnym...

Meliska - ja w sobotę w ogóle malucha nie czułam,a wczoraj też miał tylko dwa okresy aktywności,ale myślę że jeszcze trochę i co chwilę będą nasze dzidzie kopać

Nie wiem czy się witalam z nową koleżanką, jak nie to przepraszam

Ewunia - Patrycja ładnie
A to Ewuniu nie były jeszcze polowkowe Twoje?byłam pewna,że tak :-D ja też czekam na nie z niecierpliwością, chociaż mam nadzieję że płeć się już nie zmieni i będzie chłopiec,jakoś tak się już do tej myśli przyzwyczaiłam :-D no i w sumie zawsze chcieliśmy mieć najpierw chłopca,a potem dziewczynkę

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Aha,już wrzucam foto brzuszka,chociaż nie uroslismy w ogóle przez ten tydzień :-(

Agolandia, ja do tych ich zakupów podchodzę z dystansem,bo wydaje mi się że jeszcze tyyyyyle czasu :-D

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:09   #1129
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ANNASAR Pokaż wiadomość

[/COLOR]

to nie chodzi ,że oni z ciebie zerwą,ale o twoja wygodę...U nas 2 razy przychodza i sprawdzaja jak sie tam wszystko goi i nie wyobrazam sobie taka obolala ciagle sciagac te spodnie.A koszule podnosze i mam spokoj.[COLOR="Silver"]

)
Ja w dzien i tak mialam legginsy i tshirt i normalnie sciagalam
Stary 2014-10-27, 07:10   #1130
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
dzien dobry zazdroszcze Wam tego wczesnego wstawania... ja padam 22 i jak tylko maly daje pospac to spie dlugo i zeby zwlec sie o tej 8 to musze sie niezle wysilic;/ spioch ze mnie i juz...

Wczoraj spakowalam swoja torbe do szpitala jeszcze malego musze spakowac ale to w ciagu tego tygodnia
super, że już twoja torba spakowana

ja też lubię spać ale jakoś łatwiej mi położyć się o 20, czy 21 niż później i spać do 12.

Dzisiaj przychodzi do mnie nowy rehabilitant
Stary 2014-10-27, 07:11   #1131
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim
Ja nawet dobrze zniosłam tą zmianę czasu .
Dziewczyny mam dylemat, a nawet 2, w tym jeden staraczkowy pisalam Wam ze w sobotę bardzo bolał mnie ten jajnik, a dopiero dzis pojawil sie śluz płodny i zgupialam. Myślicie ze juz jest po owulce czy to dopiero teraz
A drugi to taki ze zastanawiam sie co dać w prezencie chrzenicy na komunię, wiem ze jest jeszcze trochę czasu, ale musze zacząć chyba odkładać kase. Nie wiem co sie teraz daje dzieciom na komunie ostatni raz bylam u mojej siostry jakieś 10 lat temu...macie jakieś pomysły ?
Stary 2014-10-27, 07:11   #1132
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez larara123 Pokaż wiadomość

[/COLOR]dziewczyny jak dlugo Was bolaly cyce na poczatku?bo mnie caly czas i to jeszcze chyba co dzien to bardziej a mowia ze okolo 7-8 tyg powinno przechodzic juz...[COLOR="Silver"]
)
Mnie caly czas bola, Moze cale cyce nie, ale sutki, nie moge tam sie dotknac, a jak mnie wczoraj mlody zlapal to wrzaslam na cal dom.
Stary 2014-10-27, 07:13   #1133
shanonnowa
Rozeznanie

hej dziewczyny
nawet rano nie startowałam z testem, bo w nocy obudził mnie okresowy ból brzucha i okres
wstałam, wzielam 3 ibupromy i po godzinie zasnęłam, także z dzidzi nici tym razem
a jeszcze wczoraj mąż zastanawiał się, że chyba naprawdę żonę mu podmienili, bo wczoraj znowu posżłam spać przed 21, a przed zaśnięciem czułam znowu ten dyskomfort.
chociaz tak dziwnie bo nigyd przed okresem nie mialam takiego plamienia, tylko od razu bach okres
no trudno, za kilkanaście dni znowu próbujemy

jadę z mężem w teren do pracy, a potem lecimy na cmentarz sprzątać groby, a mamy ich aż 4, więc pewnie zejdzie nam cały dzień

dobrego i słonecznego dnia dziewczyny!

Jako narzeczona 19-09-2013r

Jako żona 20-09-2014r

1+1=2

Jako kierowca 19-02-2015r
shanonnowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:15   #1134
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Witam sie po weekendzie

Przez tą zmianę czasu jeszcze szybciej będę padać wieczorem a wcześniej wstawać
U mnie dziewczynki ten chłopiec to było na 1 prenatalnych w 11t6d i gin powiedział ze cos tam niby jest ale ciezko powiedziec, poza tym przyznał ze to mogłaby być lechtaczka bo to strasznie szybko
Na następnym usg juz mówił ze chyba dziewczynka i teraz jest pewny
Uwierzę na 100% po potwierdzeniu na polowkowym
*
To ja staralam sie wytrzymac i przestawic na nowy czas i dziecko tez, ale on okalal sie o wielwe latwiejszy ode mnie, bo juz po drugiej drzemce byl nowoczasowy.
Dzieki.To rzeczywiscie wczesnie bylo, moi wykryto w 17tym wiec mam nadzieje ze juz nic sie nie zmieni.
Stary 2014-10-27, 07:16   #1135
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Dziewczyny u mnie też problemy z kręgosłupem,tylko głównie zaraz rano po przebudzeniu,śpię cały czas tak samo więc nie wiem od czego...

Ale znalazłam w piątek na Olx ten kojec poduszkę z motherhood za 60zl w idealnym wydaje się stanie,więc jadę po nią w środę i zobaczymy czy to takie cudo jak mówią
Także Agolandia możesz poczekać jeszcze trochę i dam znać,bo te 60zl mogę zaryzykować,najwyżej będzie do karmienia :-D

India-wspolczuje wyjazdu męża, znam ten ból chociaż mój co tydzień wracał,a teraz na przymusowym wolnym...

Meliska - ja w sobotę w ogóle malucha nie czułam,a wczoraj też miał tylko dwa okresy aktywności,ale myślę że jeszcze trochę i co chwilę będą nasze dzidzie kopać

Nie wiem czy się witalam z nową koleżanką, jak nie to przepraszam

Ewunia - Patrycja ładnie
A to Ewuniu nie były jeszcze polowkowe Twoje?byłam pewna,że tak :-D ja też czekam na nie z niecierpliwością, chociaż mam nadzieję że płeć się już nie zmieni i będzie chłopiec,jakoś tak się już do tej myśli przyzwyczaiłam :-D no i w sumie zawsze chcieliśmy mieć najpierw chłopca,a potem dziewczynkę

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Aha,już wrzucam foto brzuszka,chociaż nie uroslismy w ogóle przez ten tydzień :-(

Agolandia, ja do tych ich zakupów podchodzę z dystansem,bo wydaje mi się że jeszcze tyyyyyle czasu :-D
na razie śpię jak suseł, wstaję z różnymi bólami, ale one są bardziej powypadkowe, więc staram się ćwiczyć, chodzić na rehabilitację i jest lepiej ale jak brzuch mi urośnie, to może rzeczywiście będzie wygodniej. Dużo osób sobie chwali tę poduszkę.

Mi też się wydaję, że jest dużo czasu. I tak po sklepach chodzić na razie nie będę, mogłabym pozamawiać przez internet, ale nie wiem nawet za bardzo od czego zacząć... Liczę, że przed świętami będę już bardziej "ruchliwa", to może coś ruszymy.
Stary 2014-10-27, 07:18   #1136
7koliberek7
Zadomowienie

kochane tak ten czas leci ze nawet sama zapomnialam .... w sobote zaczelam 9 miesiac ... a pamietam jak na poczatku liczylam tygodnie i sie cieszylam a im blizej tym wieksza radosc ze juz blisko ale tez wiele obaw jak to bedzie...
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 07:24   #1137
kordelka85
BAN stały

Kupilam lozeczko o takie
http://www.ebay.de/itm/221409349093?...84.m1497.l2649
I to dla mlodego bo taki numer odwalil ze malo zawalu nie dostalam. To lozeczko co mamy to jest takie, ze do polowy wysokosci ma plyte, a potem dopiero szczebelki. No i mlody wykombinowal, ze to przeciez mozna sobie nozke tam postawic posciagnac sie i przerzucic na druga strone. Zostawilam go na nie wi9em czy minute, poszlam txylko suku i nawet nie zdazylam gaci zdjac i slysze jakis trzask lece a on sie juz do polki z butami dobiera w najlepsze. Dobrze, ze bylam blisko, a nie na dole, ani nie w piwnicy bo jeszcze byl nie uslyszala i by mogl polezc na schody.
Okazalo sie, ze to lozeczko co dostal od kolego maz to jest jakies zdezelowane i aie nie nadaje.Wiec Janek dostanie nowe, a to stare bedzie dla siostry do czasu dopoki brat jej nie pokaze jak sie stamtad ewakuowac.
Zwariuje z tym dzieckiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-27, 07:28   #1138
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mnie caly czas bola, Moze cale cyce nie, ale sutki, nie moge tam sie dotknac, a jak mnie wczoraj mlody zlapal to wrzaslam na cal dom.
no dokladnie mam tak samo... przede wszystkim sutki... a cale to sporadycznie ale tez sie wtedy nie moge dotknac...

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Stary 2014-10-27, 07:30   #1139
agolandia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Kupilam lozeczko o takie
http://www.ebay.de/itm/221409349093?...84.m1497.l2649
I to dla mlodego bo taki numer odwalil ze malo zawalu nie dostalam. To lozeczko co mamy to jest takie, ze do polowy wysokosci ma plyte, a potem dopiero szczebelki. No i mlody wykombinowal, ze to przeciez mozna sobie nozke tam postawic posciagnac sie i przerzucic na druga strone. Zostawilam go na nie wi9em czy minute, poszlam txylko suku i nawet nie zdazylam gaci zdjac i slysze jakis trzask lece a on sie juz do polki z butami dobiera w najlepsze. Dobrze, ze bylam blisko, a nie na dole, ani nie w piwnicy bo jeszcze byl nie uslyszala i by mogl polezc na schody.
Okazalo sie, ze to lozeczko co dostal od kolego maz to jest jakies zdezelowane i aie nie nadaje.Wiec Janek dostanie nowe, a to stare bedzie dla siostry do czasu dopoki brat jej nie pokaze jak sie stamtad ewakuowac.
Zwariuje z tym dzieckiem.
to Młody wykombinował... a łóżeczko bardzo ładne. W ikei są takie na 120, a to ma 140 i na dłużej starczy. Pomyślę i ja o takim większym
Stary 2014-10-27, 07:30   #1140
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
kochane tak ten czas leci ze nawet sama zapomnialam .... w sobote zaczelam 9 miesiac ... a pamietam jak na poczatku liczylam tygodnie i sie cieszylam a im blizej tym wieksza radosc ze juz blisko ale tez wiele obaw jak to bedzie...
brawa za 9 miesiac

14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości