|
|
#2041 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
To je brokuł!
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
niestety noc była kiepska... Znad kawy
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Boszzzz czy Wy nie pracujecie
czask acie posty chyba na akord człeka nie ma kilka dni i nadrobić nie możeMoże by mi ktoś streścił ostatnie kilka dni co u kogo słychac?
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2045 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Kto jest taki mądry, że przestawił zegarek nie w ta stronę i całą niedzielę był odchylony 2 godziny od reszty, no kto? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ano zimnoooooo Gospodyni mi przenośny grzejnik olejowy przyniosła, to weekend przeżyłam Cytat:
Cytat:
|
|
#2046 | |||
|
Zakorzenienie
|
no co Ty?
![]() buuu szkoda , ale może dobrze, że dłuższa ![]() Cytat:
![]() bar zwariował ostatnio, ale to dobrze ![]() Cytat:
na mnie nie licz dobry snad umówienia się na usg i biopsję tarczycy ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-10-27 o 10:30 |
|||
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2048 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Cytat:
na swoje usprawiedliwienie w płetwalach 2 Na garbacenie nie pomaga ale na ból pleców tak 3 Mogłabym się pochwalić że mam 2 kg mniej ale u mnie to nie powód do radości bo chuda i tak już jestem tzn w moim mniemaniu... Ale do sedna schudłam bo mnie żołąd napierdziela i jeść nie mogę tyle ile bym chciała. Mam skierowanie na na gastroskopię gdzie można zrobić to szybko i bezboleśnie? 4 Co to Rodos jest? Bo chyba nie ten o którym myślę ? ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Ała...... ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
|
|
#2049 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad vanilla chai tea
Cytat:
![]() Cytat:
1. ![]() ![]() ko ku dwa 2. Ooooo to i i Życzę dobrej diagnozy. ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Rodzinne Ogródki Działkowe Ogrodzone Siatką
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-27 o 10:39 |
||
|
|
|
#2050 | |
|
Nindżopesz
|
Globalnie szukamy pudrów i podkładów
![]() Cytat:
![]() 2. z sałatką nie jest zły
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
No już Ci pisałam, kredką dooczną we fioletach zrobić obrys, jako bazę a potem rozmazać to cieniem - czyli smołki. Cień do kredki lepiej się przylepi. efekt mocniejszy będzie i trwalszy. ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Olej lniany uwielbiam W sałatce to juzw ogóle bueno ale ja sałatek prawie nie robię.
|
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa no tak
zapomniałam A gdzie masz Rodos?
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwalę się, że po chorobie waga spadła mi do 54 kg ![]() Ale jak pomierzyłam obwody, to dopiero szczęka mi opadła: 90-66-90 ![]() A teraz pojadę na weekend na święta do rodziców na wyżerę i zaraz wszystko wróci ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-27 o 11:02 |
|
|
|
|
#2054 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dązymy do piękna tzn te z nas ktore jescze nie doszły ![]() ja robie kasting na podkład ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- naogoladalam sie wczoraj jutjubska i widze ze to jednak podklad robi ładność , ale znowu mam rozkminki co do odcienia..bo moze ja jesdnaka nie jestem tak jasna jak mi sie wydaje? strasznie sie zaniedbalam filtrowo ostatnimi czasy ![]() no i jak to jest z tymi tonami w podkladach? ze jak sie ma zóławą cere to sie czuka zółtawego podklady? czy tez bardziej rózowego zeby zółc zniwelowac? tzn na zasadzie podobienstwa czy kontrastu? mam kolejne pytanie: jaki jest fajny kosmetyk kolorowy do ust,taki zeby był delikatny i nie było go czuc na ustach? bo ze szminką czuje sie fatalnie. mam ze 2 ale nie uzywac bo nie cierpie tego uczucia... jakis błyszczyk? jaki jest dobry i tani?
|
|
|
#2055 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zresztą się będę pytać, kcesz to obaczysz, nie to nie tutaj są podobno szybkie a piękne i modne upięcia, wyselekcjonowane by mła oraz osobiście lubię tą laskę, też ma różne tutki z włosami, z makijażem itp. Cytat:
kto mi wypił kawę
|
|
#2056 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. niby się dobiera do szyi. Ja patrzyłam też na ogólny wygląd twarzy po wymalowaniu - jak pasował do szyi ale było smutno i szaro to brałam inny. 3. moje ostatnie obserwacje - trzeba naciapać na rękę i przyjrzeć się wnikliwie czy nie ma migoczących drobinek (co kto lubi, ja nie), czy już na ręku się nie lepi, jak kryjący jest kolor (też co kto lubi, ja wolę transparentne). Wymacałam co tańszy towar w Rossmannie, jak mi się coś podobało na ręku to nakładałam na usta i testowałam. W końcu wybrałam Miss Sporty 120 Walk of fame http://beautybyjuctus.blogspot.com/2...hollywood.html która jest tania, bez chamskich drobin, baaardzo leciutko koloryzuje na kolor zbliżony do naturalnego ale ciepły. Wcześniej capnęłam w ciemno jakąś Essence i zrobiła mi drobinkowego trupa (zbyt nude). No ale ja jestem błyszczykowy laik więc niech się wypowie ktoś kompetentny. |
|
|
|
|
#2057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję To jeden z moich najwiekszych koszmarow chyba, powrot pryszczy wielkości pięćdziesięciogroszówek ![]() Oby szybko buzia wrocila do normy ![]() ![]() Cytat:
![]() Lepsze niż modelki ![]() Oj tam , jak kilo przytyjesz u rodzicow to i tak szybko zgubisz
|
||
|
|
|
#2058 | ||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Taaa, kilka miesięcy chyba Cytat:
A ja z kolei nie wiem, czy to przez zmianę czasu, czy tak samo z siebie, ale wczorajszy dzień dłużył mi się 3 razy bardziej, niż normalnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2059 |
|
Wtajemniczenie
|
ktos coś wspominał o prywatnej chmurce?
|
#2060 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Stazja, możesz jeszcze napisać czy hide a pore nadawał kolor znaczy krył zaczerwienienia? I jak z podkreślaniem skórek? Bo stwierdzam, że jednak Nars to nie do roboty tylko na jakieś wyjścia gdzie mnie zawiozą taksówką i nie zdąży mi zejść po drodze Potrzebuję czegoś bardziej matującego i kryjącego.
|
|
|
|
|
#2061 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a wczoraj przechodziłam koło douglasa i zobaczyłam info, że robią analize kolorystyczną ![]() --- fogle to Was czytam ale nie chce mi sie pisać, ostatnio mam o tak:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wolność Tomku w swoim domku, każdy robić może jak chce. Odcienie - hmmm też wolnośc, ale odp tkwi w nr, bo jak jesteś żółta na twarzy a szyję masz np w chłodniejszym odcieniu - to sobie ochładzasz odcień cery, szukasz zimniejszych. Ogólnie ma być ładnie, ala naturalnie i ma Ci się podobać. Żółte tony kryją zaczerwienienia, ja mam cerę naczynkową, ale moja skóra normalnie ma żółte tony, i dlatego wyrównuję tonacją żółtą, ale, że one często są w moim odczuciu za żółte, to sobie mieszam odcienie np z porcelanowym, etc. Jeśli już używam podkładu, bo ostatnio nienawidzę tej formy. Trzeba uważać z każdą tonacją by nei przegiąć i nie stać się chorą na żółtaczkę tudzież świnką piggi. Mi się najbardziej podobają odcienei kości słoniowej, taki zimny beż, bez żółci i bez różu, Ivory, ale prawdziwe Ivory a nie różowe Tylko nie każdemu pasują, niektórzy wyglądają w tym jak kilka dni po śmierci.Sedno tkwi w tym by nabrać próbek różnych odcieni i sie meziać, jeśli ktoś nei ma bladego pojęcia, w jakim odcieniu będzie mu lepiej. Ja np, w zależności od pogody, pory roku, ubioru, nastroju, koloru włosów, dobieram sobie różne odcienie. Raz mam ochotę być bardziej ciepła, raz porcelanowa. Także da się manewrować. Do ust - polecam koloryzujące balsamy. Nienawidzę szminek, tzn chciałąbym je naszać ale nie umiem, od razu zjadam, rozmazuję i źle mi. Nie lepią się. Np Burt's bees - only sieciuniowo dostępny. Ale wystarczy wpisać w google tinted balm. Kredki z Astora i innych firm. Takie koloryzujące specyfiki do ust w grubej kredce, wykręcane. Teraz modne MAsełka z Revlonu, Meybelline. Wybór jest, ale w Polsce, imo żenujący. W Superpharm do 31 paź jest -40% na makijaż. Cytat:
Pomijając oczywiste, nieporównywalne koszmary z cyklu zęby i inne traumy, to fakt jest tragedia. ![]() Obawiam, się że dopiero się rozkręca. Cytat:
Oby w końcu sinusoida zwyżkowała ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Ja? Ja nie mam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-27 o 13:54 |
|||
|
|
|
#2064 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Snad urlopu
![]() Jest tak piękna pogoda,że wywaliłam pościel na balkon a sama poszłam poczytać na muszlę koncertową. Tylko kawy mi się chce...
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żółty + różowy nie równa się pomarańczowy? Ogólnie zgadzam się z Rachelą. Ma być ładnie w Twoim mniemaniu Do ust polecam Isanę owocową sztyft ochronny. Mam podobne problemy z ustami ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() 2 Wieeeeeeeeeeeeem wiem to Parabelka ma znowu klawa mi pada
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-27 o 13:56 |
||
|
|
|
#2066 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzieki co do podkladów to mnie olsniłyscie ze do szyji..bo jednak myslalam ze do twarzy ![]() tylko ze ja szyje mam biała jak trup a morde..sama nie wiem jaką, bo mam biało rózowo-ziemista z duza iloscia zółto brazowych piegów haha..wiec nie wiem jaki to odcien robi błysczzyl mejbelina se zapiszalam jak bede w rosku to obczaje dzieki---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- co do tego ze ma byc tak zeby mi sie podobało-to moze byc złudne patzrac na laski pomykajace po ulicach im sie pewnie tez podoba to co maja a raczej nie jest to zgodne ze sztuką
|
|
|
#2067 | ||
|
BAN stały
|
Aż mi się teraz sentymentalnie zrobiło... ale co by nie mówić, cudze chwalicie - oliwa z oliwek z pieczywem kreowana na taką fancy cuisine, a my to samo na naszej polskiej wsi od pokoleń mamy, pfff!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodnie ze sztuką powiadasz? hmmm. Sztuka to umiejętność manewrowania odcieniami, dopasowania do karnacji, to nie matematyka. Jak mówiłam, jednej osobie może być ładnie w kilku róznych odcieniach podkładów. (nie na raz ) Sztuka to manie klasy albo niemanie klasy. Te laski z pomarańczowa tapetą co się im podoba nie mają klasy i tyle. Bo się tak wypuściły namiasto. Tobie to nie grozi jak sadzę.Jeśli już chcesz zgodnie ze sztuką, to dobiję Cię, ale to narzędzie, sposób aplikacji podkładu w wielu przypadkach decyduje o jego ostatecznym wyglądzie na twarzy. Zależy to wszystko od konsystencji podkłądu. Gęstsze lepiej rozprowadzają się wilgotną gąbeczką. Lejące palcami lub rzadkim pędzlem, twz duo-fibre czyli skunksem. Najczęściej stosuje się, znane już Tobie flat topy, pędzle płasko ścięte. Można stemplować budując krycie, czyli mamy grubszą warstwę, można rozcierać maksymalnie podkład, żeby mieć jak najcieńszą warstwę, jak namniejsze krycie. Sztuka, to umiejętne manewrowanie tym ustrojstwem, ale zgodnie z własnymi preferencjami. Moim zdaniem bardzo sensownie wykłada to na YT Lisa Eldridge. Ale po ang. No ale ona ma klasę, i potrafi robić również odleciane makijaże. To makijażystka gwiazd m.in. Holyłudu Także wiesz Głos kojący. Mądrze mówi. Polskie Yt też coś tam wiedzą ale ja nie zdzierżam ich pieprzenia, to nie na moje nerwy. Na szczęście już mi to niepotrzebne, ale kiedyś, szukając podkłądów natrafiałam na nie, no kryste panie jakie pierdzielenie, ich sposób mówienia był dla mnie nie do przejścia. brrrrrrrr Coz Burżujkiem odpisz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-27 o 15:24 |
|
|
|
|
#2069 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2070 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moj did okazal siefanem lipnickiej i portera
,a ten kto twierdzi ze dynia hokkaido sie nie rozpada kuamie ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- fogle to znan dednietej pralki macham, mowie jej pierz a ona ni huhuh
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

, też mi atrakcja

czask acie posty chyba na akord

, ale może dobrze, że dłuższa

? Redzia do raportu 
Życzę dobrej diagnozy. 
W sałatce to juzw ogóle bueno ale ja sałatek prawie nie robię.