Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-27, 08:23   #1801
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

ja tylko napiszę, że u nas ciąg dalszy masakry - wczoraj do godziny 16 było, o ile zdążyłam dobrze naliczyć - ok 15 wodnistych i śluzowatych kup. Wtedy też minęła gorączka, więc myśleliśmy, że to już koniec...

Ale ok 22 wymioty nastąpiły, cała noc cisza i dziś od 5 rano znów biegunka... już nie mam sił

jedno jest pewne - to jakaś wirusówka, bo tż od rana też ma biegunkę

zaraz dzwonię do lekarza.

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:07   #1802
Delicjanka
Zakorzenienie

Ojej, Ewa, współczuje ;/ zdrówka

Kurde dziewczyny... co ja mam z tym piecem, masakra;/ ;/

Słuchajcie... Tzt odebrał Amelke w czwartek ze żłobka pierwszy raz... wiecie co... nikt nie chciał od niego dowodu osobistego! qrwa, a jak by to był jakiś porywacz, albo nie wiem.. np ojciec pozbawiony praw dziecka, który chce wywieźć dziecko za granice? i one mu tak wydały Amelke.... czujecie to? no szok dla mnie...
No i dziś zgłosiłam to dyrektorce.. przepraszała i jedna mi chciała wmówić, że nie spr dowodu tzta bo niby E ze mną był kiedyś odebrać Amelke.. no ale kij z tym, powiedziałam, że na przyszłość bardziej sprawdzały dowody, w ogóle wkurza mnie to, że ten żlobek tak ciagle jest otwarty. No ale to normalne ze zglosilam co nie?

Poza tym jestem chora...;/

W sobote co ja przeżylam, w nocy o 3 ktos zaczął walić d drzwi, centralnie myślałam że mi zrobią wjazd na chate... co najlepsze, nogi mi się ugieły jak się okazało, że tzt drzwi nie zamknął(nikt nie wszedł). Chłopki wracały z baletu i pomyliły im się drogi, wpadli w rów i chyba chcieli linke. Ale nie otworzyliśmy z tztem;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:08   #1803
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
Ewulka, a nie jest Ania juz odwodniona??

Darii przeszło. Ale wole sie na razie nie cieszyć. Zobaczę czy bedzie dziś dobrze. Oby!

Przepraszam ze ja tak ostatnio tylko o sobie, ale martwię sie Darią bo dopiero co w szpitalu byłyśmy.
Stary 2014-10-27, 09:15   #1804
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Ewa uwazaj zeby Ania sie nie idwodnila dajesz jakis elektrolit
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:16   #1805
hope01
Zakorzenienie

kurcze Silver, co przepraszasz! Przecież to zrozumiałe!
Ewlulko, też się zastanawiam czy się Anulka nie odwodniła
MIsiael dobrze, ze już lepiej!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:24   #1806
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
8.11 jest ceremonia, tyle ze to ze slubowaniem nie bedzie mialo nic wspolnego. Idziemy uroczyscie zglosic w swiatyni, ze jestesmy malzenstwem i juz
a ubierasz sie jakos specjalnie?
ale jakies przyjecie robicie? są tam jakieś zwyczaje, jak takowe ma wyglądać?

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
I niech ktoś mi powie że telepatia nie istnieje Wchodzę tu dzisiaj po ogromnej przerwie, a tu plotki o mnie krążą
Witam Was!
Tak, powiększyła nam się rodzina. Przyznam szczerze że nikt z nas nie wiedział że mamy ciężarna w domu siedzę sobie ze znajomym a tu Lusia zaczyna rodzić Fajne zwierzaki. Wiecie, jak cudowny jest instynkt macierzyński zwierząt. Urodziło się pierwsze, matka ściągnęła z dziecka śluz, małe przyssało się do piersi, zjadło. Dopiero jak skończyło to matka zaczęła rodzić drugie. Chroniła je tak mocno, tuliła, że nie mogłam klatki sprzątnąć po tym porodzie. Piękne to było!

Co u nas. Mariusz drugi tydzień w delegacji. Nawijko pilnuj Go tam, bo jest w Gdańsku Przechodzilismy wszyscy wirusa,każdy po dwa razy. Aż w końcu wszystko czego używany na codzień poprałam I, odpukac, jest chyba lepiej.
Mała chodzi do żłobka. Bardzo dużo mówi. A pamiętam jak bardzo się martwiłam.
Ostatnio wyrzuciła jeden smoczek do śmieci mówiąc że jest be .
Ja mam gorsze dni psychicznie, ale jakoś daje radę. Nie mam na nic czasu. Irytuje mnie to że ciągle trzeba gonić za pieniędzmi

Przyznaje bez bicia ze nie wiem co u Was. Przeczytałam tylko dwie strony.
Debrah my mamy spodnie jeansowe z hm z tamtego roku, ocieplane polarem. Super się sprawdzają, na wszystko mogę je założyć.
Silver mam nadzieję że mieliście spokojna noc

Smarujecie buzie dzieciom? Udało mi się trafić w aptece na promocję Emolium na wiatr i mróz i już zaczęłam smarowac buzie małej. Żałuję że nie kupiłam drugiego do żłobka.
A jeszcze miałam pytać, balsamujecie dzieci??? I stosujecie jakiś krem do rąk?

Jeszcze chciałam pochwalić się Mała. Pięknie tańczy. Nagrałam płytę z piosenkami dziecięcymi żebyśmy słuchały w drodze do żłobka. I jak puszczam w domu to zna cały układ do krasnoludków i do boogie woogie. Dodam tylko ze my nie oglądamy teledysków. Nauczyła się w żłobku tak ładnie tańczyć. Ale wiecie, ma tak fajne poczucie rytmu.

Pstryczku powodzenia na lekcji!

Śniło mi się że Marsi urodziła

Zaczęłam myśleć o wakacjach i nie wiem. Postanowiłam odkładać już po parę groszy aby móc gdzieś wyjechać. I zastanawiamy się między jakimś ciepłym krajem - Grecja czy Cypr albo wylot do Anglii. I tu też zastanawiam się czy Blackpool-tam pracowałam długo, czy Londyn, czy może Birmingham. Bo co by nie było to przydałoby się bilety już kupić póki ceny znosne.

MMam bardzo ciężki tydzień w pracy. Codziennie jakieś szkolenia, w tym dwa do 21. Ale nie mam co z Blanka zrobić więc będę się urywac ok. 18.

Ściskam Was mocno i przepraszam za elaborat

Załączam zdjęcia Małej.

Buziaki!
ja mialam kiedys swinke morska jak bylam mala,
a jak z utrzymaniem czystosci, zapachami? czesto sprzatasz?
wzielabym chyba od Ciebie jedna ale za daleko mieszkasz

co do kremu to ja w tamtym roku mialam
Nivea krem na kazda pogode, bez wody, bylam zadowolona, sama sie nim smeralam,

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Dziękuję za mile komentarze odnośnie brzuszka dla mnie jest już spory bo tydzien temu nie mialam w ogóle
Jula pokoik nie skonczony musimy kupic mebelki ale nic sensownego nie mogę znalesc chcialam tylko szafe i polke na zabawki nie wydajac majatku i jeszcse stolik sle to z ikei tylko nie mamy jak jechac
na fb na zdjeciu u calej widzialam fajne półeczki kolorowe na zabawaki

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ja tylko napiszę, że u nas ciąg dalszy masakry - wczoraj do godziny 16 było, o ile zdążyłam dobrze naliczyć - ok 15 wodnistych i śluzowatych kup. Wtedy też minęła gorączka, więc myśleliśmy, że to już koniec...

Ale ok 22 wymioty nastąpiły, cała noc cisza i dziś od 5 rano znów biegunka... już nie mam sił

daj znac po lekarzu

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Słuchajcie... Tzt odebrał Amelke w czwartek ze żłobka pierwszy raz... wiecie co... nikt nie chciał od niego dowodu osobistego! qrwa, a jak by to był jakiś porywacz, albo nie wiem.. np ojciec pozbawiony praw dziecka, który chce wywieźć dziecko za granice? i one mu tak wydały Amelke.... czujecie to? no szok dla mnie...
No i dziś zgłosiłam to dyrektorce.. przepraszała i jedna mi chciała wmówić, że nie spr dowodu tzta bo niby E ze mną był kiedyś odebrać Amelke.. no ale kij z tym, powiedziałam, że na przyszłość bardziej sprawdzały dowody, w ogóle wkurza mnie to, że ten żlobek tak ciagle jest otwarty. No ale to normalne ze zglosilam co nie?

W sobote co ja przeżylam, w nocy o 3 ktos zaczął walić d drzwi, centralnie myślałam że mi zrobią wjazd na chate... co najlepsze, nogi mi się ugieły jak się okazało, że tzt drzwi nie zamknął(nikt nie wszedł). Chłopki wracały z baletu i pomyliły im się drogi, wpadli w rów i chyba chcieli linke. Ale nie otworzyliśmy z tztem;]
u nas tez kazdy moze wejsc do przedszkola, przy drzwiach jest biuroo babki z oknami na wejscie no ale co jak tam jej nigdy nie ma, w piatek podjechalam zeby Nat zapisac na obiady na ten tydzien i nikt mnie nawet nie widzialajak weszlam i wyszlam a moglam zgarnac po drodze jakies dziecko ze straszej grupy

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.

Darii przeszło. Ale wole sie na razie nie cieszyć. Zobaczę czy bedzie dziś dobrze. Oby!

Przepraszam ze ja tak ostatnio tylko o sobie, ale martwię sie Darią bo dopiero co w szpitalu byłyśmy.
hej, no to normalne przeciez jest.
trzymam kciuki zeby dalej bylo ok

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

dzis kartke dostalam ze kto chce i moze zeby upiec ciasto na martinsmarkt

potrzebne bedzie chyba na niedziele, a mozna dostarczyc w sobote 9=12 czyli musialabym wstac wczesnie w sobote i zrobic, bo jak w pt to moze byc stare,
mysle nad raffeello, albo inne z kremem, innych nie umiem, tylko boje sie zeby wyszlo kurcze, co by Polski nie skompromitowac

bo postanowilam ze upieke

dzis mamy badanie krwi rybenki, prosze o kciuki, jedziemy o 15 i modle sie zeby o tej porze pobrali, bo jesli mialabym z Nia sama rano przyjechac, to nie wiem jak dam radę, serce mi pęknie, a dwa ja sama ze soba to sama nie ide bo sie bajam
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:27   #1807
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
a ubierasz sie jakos specjalnie?
ale jakies przyjecie robicie? są tam jakieś zwyczaje, jak takowe ma wyglądać?

ja mialam kiedys swinke morska jak bylam mala,
a jak z utrzymaniem czystosci, zapachami? czesto sprzatasz?
wzielabym chyba od Ciebie jedna ale za daleko mieszkasz

na fb na zdjeciu u calej widzialam fajne półeczki kolorowe na zabawaki

daj znac po lekarzu

u nas tez kazdy moze wejsc do przedszkola, przy drzwiach jest biuroo babki z oknami na wejscie no ale co jak tam jej nigdy nie ma, w piatek podjechalam zeby Nat zapisac na obiady na ten tydzien i nikt mnie nawet nie widzialajak weszlam i wyszlam a moglam zgarnac po drodze jakies dziecko ze straszej grupy

hej, no to normalne przeciez jest.
trzymam kciuki zeby dalej bylo ok

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

dzis kartke dostalam ze kto chce i moze zeby upiec ciasto na martinsmarkt

potrzebne bedzie chyba na niedziele, a mozna dostarczyc w sobote 9=12 czyli musialabym wstac wczesnie w sobote i zrobic, bo jak w pt to moze byc stare,
mysle nad raffeello, albo inne z kremem, innych nie umiem, tylko boje sie zeby wyszlo kurcze, co by Polski nie skompromitowac

bo postanowilam ze upieke

dzis mamy badanie krwi rybenki, prosze o kciuki, jedziemy o 15 i modle sie zeby o tej porze pobrali, bo jesli mialabym z Nia sama rano przyjechac, to nie wiem jak dam radę, serce mi pęknie, a dwa ja sama ze soba to sama nie ide bo sie bajam
Wiem Cala ma ten regalik z lidla ale w moim juz nie ma a ja sie zagapilam i nie kupilam a tylko 80 zl kosztowal
Stary 2014-10-27, 09:31   #1808
ewulkaaa
Wtajemniczenie

dzięki dziewczyny,

najbardziej się boję odwodnienia właśnie - sprawdzałam na internecie jak to sprawdzać i jak rozpoznać, narazie nic na to nie wskazuje.

I o ile z jedzeniem u nas kiepsko, tak herbatę gorzką i wodę w miarę pije - dziś już jeden kubek poszedł, czyli jakieś 330ml, jak na chorobę to wydaje mi się nieźle.

Lekarza mamy o 12, a raczej od 12, ale mam nadzieję wjedzemy pierwsze, bo jak ją dopadnie w poczekalni to nic nie zrobię tam przecież

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-27, 09:32   #1809
sarah67
Zadomowienie

dzis zawiozlam Nataszeczkę na 8:30 do przedszkola, i rano bylo 11 stopni, w poludnie ma byc 16,
przyszla ostatnia
i co widzę
wszystkie dzieci zimowe buty, a moja w adidasach

no kurcze ja jestem zmarzluch straszny, latem mi czesto zimno, trzese sie jak nie powiem co w galarecie, a mialam bluzke na krutki, kurtke wiosenna odpiętą i baleriny na gołe stopy

Nat ubralam cieniusią bluzeczkę na ramiączkach i nato cieniutką bluzeczkę na długi, spodenki dresowe, chusteczka pod szyjkę, kurteczka,
i tez mysle sobie ze nie potrzebnie ta podkoszulka ale dzieciaczki tam czesto na dworze siedza, okna sa otwierane, i zawsze rano mam dylemat zakladacc czy nie zakladac,
Stary 2014-10-27, 09:33   #1810
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Deli - szok szok szok!!!

u nas żłobek zamknięty - na domofon otwierają jak się poda nazwisko, a tża za pierwszym razem wylegitymowali, z resztą raz jak odbierałam Anię to jakąs Panią prosili o dowód, także ja na to narzekać nie mogę.

i pewnie, że dobrze, że zgłosiłaś.

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
Stary 2014-10-27, 09:34   #1811
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Wiem Cala ma ten regalik z lidla ale w moim juz nie ma a ja sie zagapilam i nie kupilam a tylko 80 zl kosztowal
mi tez wlasnie on sie podoba
Stary 2014-10-27, 09:37   #1812
litllesweetangel
Lurker ;)

Deli u nas NIGDY nie sprawdzono zadnemu z nas dowodu. Nawet podczas zapisow, moglibysmy teoretycznie podac jakis byle jakis numer i dane i sadze, ze by tego nie sprawdzili...

Zdrowia dla dziewczynek

Moje zale w k. ile jeszcze

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 09:44   #1813
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Deli u nas NIGDY nie sprawdzono zadnemu z nas dowodu. Nawet podczas zapisow, moglibysmy teoretycznie podac jakis byle jakis numer i dane i sadze, ze by tego nie sprawdzili...
masakra... :/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-10-27, 10:05   #1814
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki dziewczyny,

najbardziej się boję odwodnienia właśnie - sprawdzałam na internecie jak to sprawdzać i jak rozpoznać, narazie nic na to nie wskazuje.

I o ile z jedzeniem u nas kiepsko, tak herbatę gorzką i wodę w miarę pije - dziś już jeden kubek poszedł, czyli jakieś 330ml, jak na chorobę to wydaje mi się nieźle.

Lekarza mamy o 12, a raczej od 12, ale mam nadzieję wjedzemy pierwsze, bo jak ją dopadnie w poczekalni to nic nie zrobię tam przecież
Obyscie pierwsze weszly Julo kiedys puscil pawia na pół poczekalni poprosilamnw rejestracji żeby sprzataczka przyszla to mi kazaly recznikami powycierac
Stary 2014-10-27, 10:20   #1815
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cześć dziewczyny. Wszytsko Podczytałam wiec w skrócie. .
Fewcia Jak miło że wpadłas Znaczy tu do nas. .wpadła to Wasza świnka

Deli masakra-jak można tak oddać dziecko. Ja dziś pierwszy raz jadę sama po chłopaków i ich t idzie dawali do żłobka upoważnienie z moimi danymi-zobaczymy jak mi ich dziś "wydadzą"..
Ewulka koniecznie daj małej orsalit i dam znać co y lekarza. ZDROWKA! !
MAJULMI dzięki ze oytasz-jutro idziemy na kontrolę. Jest juz dużo lepiej. Jeszcze kaszle i trochę mu rzęzi ale to nie to co w zeszłym tygodniu.

MIKA śliczny brzuszek. A półki o których pisze Sarah ze u Całej widziała były niedawno W LIDLU I Podobne w biedronce. A my z Całą kupowalysmy ponad rok temu.
O proszę - Antonio podwedzil mi sudocrem z łazienki. .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1414401631541.jpg (71,9 KB, 33 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 10:26   #1816
hope01
Zakorzenienie

Illusion co tamu Was jak Igi?

Stary 2014-10-27, 10:30   #1817
Delicjanka
Zakorzenienie

Nie no, szlak mnie zaraz trafi z tym serwisem... chcą nam dewoty wmówić, że to nie wina pieca... no jasne.

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-10-27, 10:37   #1818
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Daria śpi już godzinke. Dziś była jedna taka qpka, ale wymiotów już nie było. Gorączki też dziś nie było. Mam nadzieję, że ta nocka będzie lepsza. I że Daria już lepiej będzie się czuła

Oby już przeszło i było ok

Cytat:

O kurczę oby lekarz coś poradził

Deli bardzo dobrze, że zgłosiłaś. A z piecem to masakra jakaś
Mika brzusio super

Ja byłam z Zuzką na morfologii. O ile w poczekalni siedziała i się cieszyła, to jak weszłyśmy do środka to ryk, ryk, ryk. Ale udało się pobrać krew i ja się już nie denerwowałam, bo wiedziałam, że tak może być. Więc brzuch nawet mi bardzo nie stwardniał.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zuzka zdrowa jest.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 12:24   #1819
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Deli a możesz napisac z jakiej firmy macie piec i jak dlugo moze cos pomogę
Stary 2014-10-27, 12:26   #1820
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Irytuje mnie to że ciągle trzeba gonić za pieniędzmi

Jeszcze chciałam pochwalić się Mała. Pięknie tańczy. Nagrałam płytę z piosenkami dziecięcymi żebyśmy słuchały w drodze do żłobka. I jak puszczam w domu to zna cały układ do krasnoludków i do boogie woogie. Dodam tylko ze my nie oglądamy teledysków. Nauczyła się w żłobku tak ładnie tańczyć. Ale wiecie, ma tak fajne poczucie rytmu.

Zaczęłam myśleć o wakacjach i nie wiem. Postanowiłam odkładać już po parę groszy aby móc gdzieś wyjechać. I zastanawiamy się między jakimś ciepłym krajem - Grecja czy Cypr albo wylot do Anglii. I tu też zastanawiam się czy Blackpool-tam pracowałam długo, czy Londyn, czy może Birmingham. Bo co by nie było to przydałoby się bilety już kupić póki ceny znosne.
mnie też to już irytuje ;( ciągle tylko trzeba coś kupić, coś się psuje... już mam dośc są pieniądze niby dużo a tu raz dwa i nie ma i to na takie bzdedy że sie płakać chce

Pokaż nam jak Blancia tańczy! no i mówi widzisz a tak się martwiłaś,a co mówi???

Birmingham, Ania by się ucieszyła )))

Illusion co u Was? ostatnio o Was myslałam!
Stary 2014-10-27, 12:27   #1821
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, Sas Slim , piec kupiliśmy jakos 10 września....

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-10-27, 12:33   #1822
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Popytam kto ze znajomych pracuje w Sasie bo teraz nie kojarze bo ja tez w firmie piecowej pracuje
Stary 2014-10-27, 12:35   #1823
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Popytam kto ze znajomych pracuje w Sasie bo teraz nie kojarze bo ja tez w firmie piecowej pracuje
Fajnie by było, jutro mają przyjechać, ja najchętniej bym napisała reklamacje o nowy piec;/

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2014-10-27, 12:45   #1824
Lenova
Wtajemniczenie

Mogę tak z buta zadać pytanie ?

Blanka spi źle,kopie nogami, wierci się. Pokasłuje podczas snu.Płacze. W ciągu dnia normalne dziecko.Czasem skarży się że ją pipsia piecze i pupa kłuje.Nie lubi przewijania. W kupie czasem jest tak jakby brązowy piasek.
pytanie: Robaki ?

Z tym jej bólem to w sumie nie wiem czy jej wierzyć , bo ona często mówi że ją boli coś np z uśmiechem na ustach mówi że ją boli ucho czy palec.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 13:06   #1825
hope01
Zakorzenienie

Lenova oddaj kupke do badania, to na robale wskazuje.

Stary 2014-10-27, 13:07   #1826
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

biedna
daj znać co u lekarza
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

masakra też bym się wkurzyła. dobrze, że to zgłosiłaś
Cytat:
Hej.

oby już było lepiej

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Oby już przeszło i było ok

O kurczę oby lekarz coś poradził

Deli bardzo dobrze, że zgłosiłaś. A z piecem to masakra jakaś
Mika brzusio super

Ja byłam z Zuzką na morfologii. O ile w poczekalni siedziała i się cieszyła, to jak weszłyśmy do środka to ryk, ryk, ryk. Ale udało się pobrać krew i ja się już nie denerwowałam, bo wiedziałam, że tak może być. Więc brzuch nawet mi bardzo nie stwardniał.
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i zuzka zdrowa jest.
kciuki!

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 13:22   #1827
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

MAMY CHŁOPCÓW ale nie tylko- któraś chętna. mam takie dwie kurteczki. Granatowa z H&M r 92 (wg mnie może być ciut wieksza) ciepła gruba zimowa
i druga Reserved r 98 ale wg mnie ciut mniejsza w sam raz na jesienno-zimowe dni (nie za gruba)
http://www.hm.com/pl/product/28568?article=28568-A (nowa ale bez metki)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-10-27, 13:24   #1828
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Jeśli ktoś chętna piszcie prv
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1414412602474.jpg (70,0 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1414412613976.jpg (88,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1414412623819.jpg (89,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1414412634325.jpg (95,5 KB, 3 załadowań)

Stary 2014-10-27, 13:40   #1829
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze, że chce pić
Napisz jak u lekarza.
Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Mogę tak z buta zadać pytanie ?

Blanka spi źle,kopie nogami, wierci się. Pokasłuje podczas snu.Płacze. W ciągu dnia normalne dziecko.Czasem skarży się że ją pipsia piecze i pupa kłuje.Nie lubi przewijania. W kupie czasem jest tak jakby brązowy piasek.
pytanie: Robaki ?

Z tym jej bólem to w sumie nie wiem czy jej wierzyć , bo ona często mówi że ją boli coś np z uśmiechem na ustach mówi że ją boli ucho czy palec.
Ja też bym oddała qpke do badania

Mika, śliczny brzuszek

tresello, kciuki za studia!

misiaeel, zdrówka dla Hani

Lady, Daria też nie odczuła wogóle zmiany czasu. Obudziła się jak zwykle i potem wieczorem też poszła spać jak zawsze

Fewciu, fajnie , że wpadłaś Blanka jest piękna!!

Debrah, u nas ostatnio było 2 st w dzień i ubrałam Darii cienkie rajstopki pod spodnie. Raczej tak już będzie bo nie wydaje mi się żeby miało się cieplej zrobić.

Deli, masakra z tym żłobkiem. Dobrze ,że poszłaś to zgłosić.

sarah, kciuki za badanie!

neti, padłam!! Ale fota

Idę ćwiczyć bo coś ostatnio mi to średnio wychodzi

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-10-27 o 13:46
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-27, 13:55   #1830
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
.
zdrowka!
jak po wizycie!

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość

kciuki!
ja wczoraj wlasnie kupilam ten nivea ale z tego co pamietam to on sie ciezko rozmarowywuje ciekawe czy jest Mustela na zime? ten byl swietny!
jakie kremy macie na zime?

Deli - masakra!

dzis mlody jakos niespokojnie spal, budzil sie kilkakrotnie, jakas taka dziwna noc byla. co sie okazalo? znow sie przesikal! a ja gluuuupia nie sprawdzilam. osttanio zawsze jak cos jest nie teges w nocy to znaczy ze mlody przesikany a ja glupia zapomnialam o tym! dobrze ze przy ubieraniu mlody powiedzial mi ze ma mokre rybki na bodziaku bo byc moze tak by chodzil w tym mokrym tzn pewnie bym zauwazyla przy przebieraniu ale i tak sobie nie moge tego darowac, wrrrrrr

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-10-27 o 14:02
pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości