|
|
#2071 | ||||||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIV
snad zimna
![]() Cytat:
2.ano się wozi puszki z żarciem, chrupki i mleczko ![]() 3. 4.żaarłok ![]() 5.ano - a toto nie wyglonda ładne ale za więcej niż 7 000 bym nie wzięła Cytat:
2. ![]() u mnie słychać bulgot w zatkanej rurze ![]() Cytat:
2.to wuaśnie modnie Cytat:
![]() 2.jak pływałam to mnie plecy jeszcze nie bolały , więc się nie wypowiem bo11111111111111 tera nie pływam więc nie wiem czyby na bolenie pomogło . Nie chce mnie się telepać na basen ![]() to się kotha dołożyła do wypowiedzi ![]() 3.auć 4.to nie ten ![]() na szczęście blisko , w obrębie miasta stołęcznego w sumie ![]() Cytat:
66 w talii to chyba ostatni raz miałam w wieku lat 12 Cytat:
Że pozwolę sobie zmienić temat - widzieliście najnowszą reklamę płatków kukurydzianych teraz bezglutenowych !!! ![]() kukurydza była i jest bezglutenowa bo z urody swej przecież glutenu nie zawiera , jak w latach 80 zaczęto rozpoznawać celiakię rodzice się zabijali za mąką kukurydzianą na chleb , wtedy prawie nieosiągalną , a teraz jakiś palant napisał "nareszcie bezglutenowe !!! i smakują jak zawsze!!!" qrvaqrvaqrva to tyle tytułem przerywnika
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#2072 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem,jakim cudem,odsubskrybowałam sobie wątek
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam jeden numer i chyba wolę samego Portera 2. To włącz POWER. ![]() Nie no współczuję przeogromnie, mnei chce krew zalać i szlag trafić jak się psuje jakiś sprzęt. Kosztowny zwłaszcza i niezbędny do "mojego" życia. |
|
|
|
|
#2074 | |||||
|
BAN stały
|
A cóż to za pokrętna logika? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To mi przypomniało mój początek w LO i luźno rzuconą uwagę do polonistki, która kasety VHS włączyć nie potrafiła we video, że należy "nacisnąć na taki trójkącik", na co usłyszałem, że "G! Ty w każdej chwili możesz zmienić szkołę, za późno nigdy nie jest!" |
|||||
|
|
|
#2075 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
znad kanapki z guacamole, jog greckim i kiełkami i herbaty zielonej
kameno Cytat:
![]() 2. imho to on mocno kryje, prawie jak CS, z burżui najmocniej chyba ja nakładałam 1 warstwę na całość i miejscowo na przebarwienia i syfy zamiast korektora dociapywałam no ale jak dojdą kw to już nie jest tak korzystnie. ja się trochę boję na all. że wyślą zły odcień, albo źle przechowywany, albo fogle podróbkę ![]() bo zielony? ![]() a może właśnie kalafior romanesco ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oj antybiotyk? Cytat:
![]() ale chyba taki, który da oczekiwany efekt na skórze ja mam niemal biały bb missha (nie mogę się w nim focić, bo za bardzo odbija światło) i beżowy rimmel ale na to idzie jeszcze celtica lub meteory 01 x ![]() czasem jako korekty odcienia stosuję białego sypańca essence lub jakąś jego mieszankę z innym pudrem ale wszystko na czuja, określanie typu urody mnie przerosło ![]() Cytat:
![]() dasz namiary na swojego pina? ![]() --- zęby mi się śniły i fogle dół biorytm niekorzystny
|
|
#2076 | |
|
BAN stały
|
Znad sernika
Kalafior jest biały, jak Pan Bóg przykazał, a odstępstwa od tej reguły to wynalazki Szatana ![]() Cytat:
--- "Do zdjęć pozowała w skromnej stylizacji, składającej się z czarnych spodni w psi ząb, szpilek i białej bluzki z małym żabotem" Ktoś mi wytłumaczy pogrubione? |
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
inaczej pepitka
|
|
#2078 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
nie za wiele oczekujesz od dupelka?
|
#2080 |
|
BAN stały
|
Wiem, że Ty też lubisz być na bieżąco
|
|
|
|
#2082 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja lubie te plyte pierwsza lipnickiej i portera,ma taki klimat na jaki masz czasem ochote Cytat:
otoz jeste w mylnym bledzie bo zwykle platki kukurydziane mogą zawierac sladowe ilosci glutenu-jest to na nicjh ładnie napisane
|
|
|
#2083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w sumie to ani dobra ani dłuższa przyzwyczaiłam się do spania po 11 godzin a tu po 6 już mi budzik zadzwonił ale i tak spać nie mogłam więc łotewer Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
raczej wybiórczo
![]() a fogle to zupa z selera naciowego z imbirem i parmezanem
|
#2085 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak zrobic dynie do makaronu zeby byłą w postaci kostki a nie breji?
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- fogle to przyszedł nars ![]() test jutro w swoetle dzennym
|
|
#2086 |
|
Nindżopesz
|
Ciekawam efektów
![]() Ja wzięłam dziś resztki Narsa do roboty na testy i umęczyłam się z nakładaniem bzdetnym pędzlem a potem palcem (flat topa nie wezmę bo mi się nie mieści w cholewce ani staniku - tam chowam kosmetyki idąc do kibla ). Mimo pudrowania nos był ciągle świecący i czerwony od kataru więc stwierdziłam, że koniec kombinowania, jednak kupię Organzę, o. Żółta więc maskuje zaczerwienienia, przeczepna, matuje, też wygładza nieco.
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Twoje poczucie humoru
Co nie? ![]() Cytat:
![]() Ogólnie fajny styl |
|
|
|
|
#2088 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wiem czemu nie moge cytowac
![]() rejcz-no racja troche z tą lipnicką, ja głównie słucham dla tego klimaciku, jak masz cos w takm kliamcie do polecenia to poprosze ![]() wogole doszłam do wniosku ze duzo ulubionej muzy to ta polecona w barze i wogole tak mi sie tu horyzont muzyczny poszerzył ze łoł
|
|
#2089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A nie mozesz normalnie z torebką iść ? |
||
|
|
|
#2090 |
|
Nindżopesz
|
Daj spokój, zaraz jest sensacja: "wychodzisz? a gdzie idziesz? a po co ci torebka? co tam masz? idziesz zmienić podpaskę?"
|
|
|
|
#2091 | |
|
BAN stały
|
Brzmi znacznie lepiej
Ja czytam, jak leci Podać surową? Chodzi Ci o dynię we sosie? To może po prostu jej nie rozgotować? ![]() Cytat:
![]() --- W ogóle to zewsząd mnie dynia atakuje Najchętniej bym uległ i zrobił z niej zupę, obawiam się tylko tego smaku ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:06 ---------- Śpicie? ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Wziąłem prysznic i też spadam, sija tumoroł |
|
|
|
|
#2092 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tzn ja nie robię zup, bo mi się nie chce, ale u mamy jadłam ![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#2093 | |||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
W końcu Słonko świeci ![]() Cytat:
Zainspirowali mnie ludzie z basenu bo se tak przy dnie pływali ale oni to mają płetwy ogromne ... Na bóle pleców pomaga bo jak siępływa o ma się wrażenie że wszystko w tych plecach rozciąga się.Buziak dla kotha 2 Nie no prywatnie to nie... Już bym wolała Bandita Pewnie mniej więcej tyle samo kosztuje ![]() 3 Fajnie jest mieć takiego Rodosa. Obserwowałam Rodosy przy jeziorku czerniakowskim bo ktoś chciał sprzedawać 4 Tak widziałam reklamę płattków i śmiałam się z tego że co wcześniej glutenowe były? ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- O to super a co było nowym odkryciem?
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Zęby? To albo wydatki albo przychód gotówki
|
|
#2096 |
|
Nindżopesz
|
Ja chowam tampony w cholewie standardowo
![]() MSB napisał, że już mają Blacka, foch
|
|
|
|
#2097 | |
|
BAN stały
|
Znad śniadania i kawy
Cytat:
Stwierdziłem, że się jeszcze podszkolić muszę, zbyt wiele niewiadomych atakuje zewsząd ![]() --- To może zmienię temat na przyjemniejszy Groby pomyte? Liście uprzątnięte? Znicze zakupione?
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomyte ale znicze są
|
|
#2099 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie niestety zwykle śmierć lub szpital zwiastują ![]() ale po konsultacji z sennikiem, to może dotyczyć innych bieżących zdarzeń, oby nie proroczy jednak był ![]() --- Znicze jeszcze nie pomyte, a raczej ja się nie angażuję w to świeto....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

czask acie posty chyba na akord