Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-28, 10:56   #1051
aer
O RLY?

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48703282]Jaram sie.

http://www.nerdist.com/2014/10/new-h...rts-to-london/[/QUOTE]

Czas zacząć zbierać pieniądze xD

Chyba, że ktoś chętny zrobić mi Szlachetną Paczkę z taką wycieczką. W zamian foto z moją uśmiechniętą, rumianą buzią :3

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 11:32   #1052
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
o nieee nie moze byc demi - w zeszlym roku bylam pielegniarka. wiem ze to inna wersja medycznej panienki ale nie moge byc drugi raz czyms podobnym :C
Ja będę piratem. Tylko jakiś kapelusz muszę ogarnąć i przepaskę na oko.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ej, jak oglądałyście "Jak poznałem waszą matkę?" to zauważyłyście, że aktorka, która gra Robin gra tu w ciąży?
Właśnie leci odcinek na Comedy Central i mam brainfcuka, bo to tak oczywiste, że się zasłania torebkami albo jest tak kadrowana, że lampa czy głowa Teda zasłania jej brzuch, że się dziwię, że nie widziałam tego wcześniej.
Zauważyłyśmy.
Nie pamiętam jak było z Robin, ale Lily jeszcze dodatkowo brzydła

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 11:33   #1053
Neonka_
Raczkowanie

Dziwie się ze hormony mają aż taki wpływ na mój nastrój

Wysłano z tel.
Neonka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 11:35   #1054
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Był taki odcinek, gdzie Barney opowiadał zboczony dowcip i Lilly się obraziła i poszła. Na porodówkę.
serio? Ale to było niezaplanowane?

Stary 2014-10-28, 11:46   #1055
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48703282]Jaram sie.

http://www.nerdist.com/2014/10/new-h...rts-to-london/[/QUOTE]
Jaram się razem z tobą.
Kuzynka była w tym roku na Florydzie w Orlando i odwiedziła park rozrywki HP. Z zazdrości zrobiłam się zielona jak... trawa
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 11:54   #1056
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość

We Wro zmienili nazwę na Princess jeśli dobrze pamiętam
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;48697623]W Białymstoku to Kiss O dziwo jakoś nie słyszałam żeby ludzie protestowali jakoś bardzo, że w tym miejscu jest klub nocny[/QUOTE]

w Krakowie jest:

wild night przy samym Rynku
http://bi.gazeta.pl/im/f4/0c/fd/z165...alo-Cocomo.jpg

i Pleasure niedaleko

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Myślicie, że mając okrągłą buzie i kręcone włosy mogę ściąć się krótko jak Honorata Skarbek czy Halle Berry? Lubię króciutkie fryzury ale nie wiem czy nie zrobię sobie krzywdy. Teraz mam też którkie ale nie aż tak. Fryzjerka nie chciała mi ściąc krócej ale ja chcę, kusi mnie bardzo choć się boję efektu. Ale trzeba zacząć, że jakiej długości bym nie miała i tak się sobie nie podobam.
nieeeeeeeeeeeeeeeee

Cytat:
o zamiast efekt frywolnej kotki będzie efekt pani z dziekanatu
Stary 2014-10-28, 12:11   #1057
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Kurcze, tak bardzo podoba mi się na innych a strach jak ja bym wyglądała. Zobaczymy. Do długich typowo szybko nie wrócę, ale może też przejdzie chęć jeszcze krótszych. Albo ciekawość zwycięży?
Zrób sobie taką fryzurę, będziesz wyglądała jak przypał i Ci się odechce na zawsze.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Gdybym mogła tak pięknie wyglądać <3
Jesteś Murzynką? Wszystkie zdjęcia, co nam pokazujesz to Murzynki, u nich to wygląda inaczej.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja widziałam, dziewczyna miała króciutkiego boba z kręconych włosów i ... wyglądała bosko.
coś takiego?

Stary 2014-10-28, 12:39   #1058
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Tej, calej tej ichniejszej gwary tez nie lubie, wiec przezyje nie jedzac pyr, za to szamiac ziemniaczki.
Przeciez tam centrum wyglada jak obrzeza miasta, pusto, brzydko, szaro, budynki remontu sto lat nie widzialy. Moze rynek jest spoko, ale wieczorem zalany laskami ubranymi jak prostytutki na sylwestra i kolesiami rzucajacymi sie butelkami a o 23 malo kto juz sie trzyma na nogach, tak z moich obserwacji.
Mam troche znajomych tam i sa super i normalni, no ale to co widze w tym miescie ilekroc pojade i wyjdziemy wieczorem to jakis dramat, w zyciu brzydszego miasta nie widzialam, serio.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Bo to sa prostytutki XD tam jest burdel. Centrum jest bardzo ładne, ale moze dlatego, ze znam je dość dobrzd bo czesto tam bywam. Gdzie nie pojdziesz jakis ozdobny skwer albo palacyk, bardzo romantyczne miasto. Tylko ludzie chyba najbardziej chamscy w kraju i ten kosmiczny termos (ekonomik) trzeba odeslac z powrotem do statku matki. A o 23 to w wiekszosci miast w centrum sa burdy i ledwo trzymajacy sie ludzie.

201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 12:41   #1059
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
Tej, calej tej ichniejszej gwary tez nie lubie, wiec przezyje nie jedzac pyr, za to szamiac ziemniaczki.
Przeciez tam centrum wyglada jak obrzeza miasta, pusto, brzydko, szaro, budynki remontu sto lat nie widzialy. Moze rynek jest spoko, ale wieczorem zalany laskami ubranymi jak prostytutki na sylwestra i kolesiami rzucajacymi sie butelkami a o 23 malo kto juz sie trzyma na nogach, tak z moich obserwacji.
Mam troche znajomych tam i sa super i normalni, no ale to co widze w tym miescie ilekroc pojade i wyjdziemy wieczorem to jakis dramat, w zyciu brzydszego miasta nie widzialam, serio.

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Bo to sa prostytutki XD tam jest burdel. Centrum jest bardzo ładne, ale moze dlatego, ze znam je dość dobrzd bo czesto tam bywam. Gdzie nie pojdziesz jakis ozdobny skwer albo palacyk, bardzo romantyczne miasto. Tylko ludzie chyba najbardziej chamscy w kraju i ten kosmiczny termos (ekonomik) trzeba odeslac z powrotem do statku matki. A o 23 to w wiekszosci miast w centrum sa burdy i ledwo trzymajacy sie ludzie.

miałam całkiem inną opinię o Poznaniu (nie znam, tylko jakoś tak myślałam inaczej)

Edytowane przez 201703061208
Czas edycji: 2014-10-28 o 12:42
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 12:46   #1060
chwast
Zakorzenienie

No fakt poznan jest zaniedbywany, ale sam w sobie nie jest brzydki. Ale co do ludzi to niestety fakt, gdzie nie skrece po 23 to leja sie po mordach albo rzygaja.

Wyslane przez tapatalk 2
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 12:59   #1061
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:

No, jasne, wszędzie są. Ale we Wrocławiu jakoś nie boję się, że jak wyjdę przed klub na fajkę to dostanę w głowę przelatującą butelką. W Warszawie też nie.
W żadnym mieście nie widziałam ludzi trzymających się ścian, bo nie byli w stanie iść. O 23. Nie o 4 nad ranem. O 23, wtedy kiedy imprezy się ZACZYNAJĄ.

Cytat:
Napisane przez aisha21 Pokaż wiadomość
miałam całkiem inną opinię o Poznaniu (nie znam, tylko jakoś tak myślałam inaczej)
To znaczy jaką? Bo ja i candy mamy odrobinę odmienną opinię, a zacytowałaś nas obie

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:08   #1062
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Jak będziecie dalej pisać w tym tempie to za tydzień będzie nowa część. A ja nic nie mogę skomentować, bo już jest 20 nowych stron i nie ma sensu.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:09   #1063
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

coś takiego?
Takie sa fajne, ale nie sa bardzo krótkie,
Ja widziałąm dziewczynę we fryzurze na czterdziechę która wyglądałą bosssko, ahhh czemu ja jej zdjęcia nie zrobiłam
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:26   #1064
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Widziałyście wątek "Trochę o pierścionkach" na intymnym? Jakby mój facet wracał się do mieszkania i jeszcze może przy tym spóźniał do pracy, bo " on bez obrączki nie wyjdzie!", to wcale bym nie uważała tego za słodkie, sądziłabym, że to albo początki nerwicy natręctw, albo jest niebezpiecznym świrem.
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:31   #1065
201703061208
Konto usunięte

Cytat:
No, jasne, wszędzie są. Ale we Wrocławiu jakoś nie boję się, że jak wyjdę przed klub na fajkę to dostanę w głowę przelatującą butelką. W Warszawie też nie.
W żadnym mieście nie widziałam ludzi trzymających się ścian, bo nie byli w stanie iść. O 23. Nie o 4 nad ranem. O 23, wtedy kiedy imprezy się ZACZYNAJĄ.

To znaczy jaką? Bo ja i candy mamy odrobinę odmienną opinię, a zacytowałaś nas obie
dużo lepszą przerażające są np. Wasze wypowiedzi o masach prostytutek na starówce i tłukących się po gębach żulikach, fruwających butelkach.
Choco pewnie się zdziwi, ale dla mnie najładniejszym regionem Polski jest jej, m.in. bo blisko do Białowieży która jest unikatem na skalę światową ze względu na lasy pierwotne (uwielbiam lasy, na pewno kiedyś zamieszkam blisko jakiegoś i będę tam codziennie spacerować
201703061208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:34   #1066
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
pojedź i sama się przekonaj, a nie słuchaj kogoś kto ma aż taki ból tyłka o jakieś miasto
serio, uważam, że niektóre miasta są brzydkie, ale nie podnosi mi to ciśnienia tak jak jej

"pusto brzydko szaro" - jedyne miasto jakie znam w Polsce, które ma aż tyle zieleni w centrum prawie na każdym kroku jest jakiś park, skwer czy nawet ogromna Cytadela
mnóstwo drzew i kwiatów regularnie sadzonych w centrum
taaak, szaaaro

"Moze rynek jest spoko, ale wieczorem zalany laskami ubranymi jak prostytutki na sylwestra i kolesiami rzucajacymi sie butelkami a o 23 malo kto juz sie trzyma na nogach, tak z moich obserwacji."
taaaak, bo w innych miastach jest inaczej przy imprezowych klubach w innych miastach nikt się nie upija i nikt nie chodzi ubrany jak prostytutka

"w zyciu brzydszego miasta nie widzialam, serio. "

to tylko świadczy o tym jak mało w życiu widziałaś, serio
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:49   #1067
Mitsukki
Naczelny Hipster

Cytat:
dużo lepszą przerażające są np. Wasze wypowiedzi o masach prostytutek na starówce i tłukących się po gębach żulikach, fruwających butelkach.
Choco pewnie się zdziwi, ale dla mnie najładniejszym regionem Polski jest jej, m.in. bo blisko do Białowieży która jest unikatem na skalę światową ze względu na lasy pierwotne (uwielbiam lasy, na pewno kiedyś zamieszkam blisko jakiegoś i będę tam codziennie spacerować
Czy prostytutek to nie wiem, pisałam o stylu ubioru

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4870599 7]pojedź i sama się przekonaj, a nie słuchaj kogoś kto ma aż taki ból tyłka o jakieś miasto
serio, uważam, że niektóre miasta są brzydkie, ale nie podnosi mi to ciśnienia tak jak jej

"pusto brzydko szaro" - jedyne miasto jakie znam w Polsce, które ma aż tyle zieleni w centrum prawie na każdym kroku jest jakiś park, skwer czy nawet ogromna Cytadela
mnóstwo drzew i kwiatów regularnie sadzonych w centrum
taaak, szaaaro

"Moze rynek jest spoko, ale wieczorem zalany laskami ubranymi jak prostytutki na sylwestra i kolesiami rzucajacymi sie butelkami a o 23 malo kto juz sie trzyma na nogach, tak z moich obserwacji."
taaaak, bo w innych miastach jest inaczej przy imprezowych klubach w innych miastach nikt się nie upija i nikt nie chodzi ubrany jak prostytutka

"w zyciu brzydszego miasta nie widzialam, serio. "

to tylko świadczy o tym jak mało w życiu widziałaś, serio [/QUOTE]
Ehe. I to ja mam ból tyłka
Mnie się nie podoba, Ciebie zachwyca i koniec, nie wiem co tak się przyczepiłaś, nie moja wina, że mamy różne standardy w kwestii tego co jest ładnym miastem, bywa. Ciśnienie chyba Tobie skoczyło, nie mi

Cytat:
Napisane przez cava Pokaż wiadomość
Jestem dzieckiem chaosu, tylko chaotyczne działania mają u mnie prawo bytu i nie przyprawiają mnie o zniechęcenie, poczucie bycia niewolnikiem, marazm i łzy w oczach.
Mitsukki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 13:57   #1068
201604190934
Konto usunięte

Cytat:
uwielbiam Białystok, wiadomo jest zaśmiecony reklamami jak inne miasta, niektóre budynki wyglądają jak rozrzucone lego, ale...no jest jakiś urokliwy...i ma bary mleczne, te stare i dołek mam, ale nie powiem czyj, bo dostanę bana

borze, borze, bożeno, chyba z 8 lat mnie tam nie było

Edytowane przez 201604190934
Czas edycji: 2014-10-28 o 14:01
201604190934 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:01   #1069
201604250941
Konto usunięte

Najwięcej zieleni jest w Szczecinie, ale niestety elewacje kamienic placza i ciężko mowic o jakims centrum, nie ma takiej typowej starówki, tylko to jest porozrzucane. Mi sie podoba, ale ja wiem gdzie chodzic, w koncu moje miasto. Ale Poznań mi sie tez bardzo podoba, tylko jako miasto typowo studenckie latem pustoszeje. Za to kluby i jedzenie swietne ale wydaje mi sie, ze z pijakami problem jest na podobnym poziomie w kazdym miescie.

Stary 2014-10-28, 14:06   #1070
201607111004
Konto usunięte

Nie chce mi się wstawać nawet z łóżka jak pomyślę, że to kolejny nudny dzień bezrobotnej, bez kasy przy duszy. Bardzo chciałam chodzić na lekcje 2 języków by coś robić, rozwijać się a nie mam nawet za co. Samej mam już dość takiej nauki, nie potrafię tak na dłuższą metę bez nauczyciela. Nic się nie rozwijam. Dlatego nie mam pracy. Oni to czują.

Dziwi mnie babka w jakimś programie gdzie ludziom robią różne zabiegi. Poszła do niego by jej wycieli kilka pieprzyków. Why? To samo zrobią jej bez problemu na NFZ. Naprawdę potrzebowała opowiadać o swoim kompleksie w tv?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:09   #1071
201604181004
Konto usunięte

poznań jest ładny! i warszawa! kraków nie jest ładny XD

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

dziwi mnie brak konsekwencji wobec niektórych
ahihi
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:11   #1072
201604250941
Konto usunięte

Kraków jest piekny, ale centrum XD dalejbsa blokowiska jak wszedzie.

Sweet - bez problemu i nfz to oksymoron

Stary 2014-10-28, 14:13   #1073
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Sweet - bez problemu i nfz to oksymoron
Czy ja wiem? W przypadku pieprzyków jakoś nie spotkałam się oksymoronem "bez problemu" + "nfz". Ale pewnie co placówka to inne wymysły.
Stary 2014-10-28, 14:14   #1074
WhiteCherry
Zakorzenienie

ładny Kraków kończy się za centrum i Kazimierzem
Stary 2014-10-28, 14:16   #1075
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
poznań jest ładny! i warszawa! kraków nie jest ładny XD

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

dziwi mnie brak konsekwencji wobec niektórych
ahihi
No nie mów, że to jest to co ja myślę
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:19   #1076
201607111004
Konto usunięte

Jakie to prawdziwe!
https://www.youtube.com/watch?v=k5BV5A7C99Y

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
No nie mów, że to jest to co ja myślę
Co się znowu porobiło?
Stary 2014-10-28, 14:19   #1077
201604181004
Konto usunięte

no nie. może wstawie sobie zdjęcie innej moderatorki na avatar?
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:21   #1078
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Co znowu się dzieje?
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:24   #1079
201604191001
Konto usunięte

Dziwi mnie, że nie wiecie, że można sobie używać cudzych zdjęć bez żadnych konsekwencji.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 14:25   #1080
201607111004
Konto usunięte

Daj proszę na priw znać o co chodzi znowu. Kto znowu kradnie zdjęcia?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości