Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-28, 19:18   #241
ametty
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Ja bylam na l4 trzy dni, bo sie przeziebilam

Dzisiaj malo brakowalo a mialabym nadprogramowe usg i poznala plec, bo polozna z pietnascie minut szukala tetna brzuchalskiego detektorem... W koncu znalazla jak juz sie napalilam na to usg :P Takze musze czekac dalej do 14 listopada.
Stary 2014-10-28, 19:22   #242
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Czesć dziewczyny, dołączam do Was kwietniowych mamusiek Mam termin na 13 kwietnia i bardzo się z tego cieszymy z moim TŻ. Jak się czujecie, czy pracujecie, czy siedzicie w domach? Ja niestety (a może stety ;-) ) jestem na L4 juz od 9 tygodnia ciaży. Teraz jestem w 16 tyg i wreszcie czuję się dobrze, ale początki były naprawdę ciężkie... pozdrawiam cieplutko wszystkie "ciężarówki"!
o jej myslalam, ze Malinka sie wyglupia, macie taki sam avek Witaj!

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
A slyszalyscie o tym kierowcy PKS Bilgoraj ktory w autobusie odebrał poród ? kobieta w 7 miesiącu ciąży, dziecko w ułożeniu pośladkowym - co jest wskazaniem do cc, nie przyjmuje sie takich porodow naturalnie. I jeszcze musiał reanimować dziecko, masaz serca i oddychanie, a co najlepsze wszystko się udało, dziecko zdrowe, w szpitalu, a facet wiedział jak to zrobić bo jego żona od trzydziestu lat jest położną i co nieco opowiadała mu o pracy
no slyszalam, az serce rosnie slyszac o takich rzeczach

Witam nowe dziewczyny!!!!!!!!!

Ale mi dziec szaleje w brzuchu, juz widac, ze bedzie bardziej ruchliwy niz Maja

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:22   #243
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Majka - ja walczę o Szymona jeśli chodzi o imiona

Ale się rozpisałyście dziewczyny

U nas teraz z pracą TŻ-ta nieciekawie, ale póki co o nasze finanse jestem spokojna i z nas dwojga to ja jestem większą sknerą
To walcz, to najpiękniejsze imię na świecie!

Cytat:
No jak tu czegoś nie kupić dziecku? Ja też nie potrafię się oprzeć, mam 3,5 letnią chrześnicę której uwielbiam kupować rożne drobiazgi i ubranka. I jeśli chodzi o moją osobę nie jestem wcale rozrzutna, wręcz przeciwnie, dość oszczędnie sobie żyję, taką mam naturę, że gdy wiem, że nie mam za dużo kasy, to nie wydaję ponad stan. Wolę odmówic sobie kolejnego kosmetyku czy ciuszka na rzecz dziecka lub np mojego TZ. On ma tak samo, więc się uzupełniamy

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Ja aż do teraz faktycznie o tym problemie nie myślalam, mówię dalej o L4, ponieważ faktycznie czułam się strasznie słabo, byłam odwodniona i schudłam prawie 7 kg, bo organizm niczego nie przyjmował, potem doszły sporadyczne skurcze w dole brzucha i od tamtej pory jestem na luteinie, ale lekarz nie zalecił leżenia. Jutro kolejna wizyta, czuję się teraz dobrze i obawiam się, że lekarz będzie chciał wysłać mnie z powrotem do pracy. Mam stresa z tego powodu, bo szefowa postawiła sprawę jasno: mam nie wracac, bo nie bedzie miała z czego placic mnie i kolejnej dziewczynie którą zatrudnila na zastepstwo...
Ja czasami poszaleję z ciuchami dla siebie, ale tak to raczej wydaję na dziecko, a Tż uważa, że synek nie potrzebuje 20go T-shirta czy nie potrzebuje mieć spodni w każdym kolorze i w tym ma chyba trochę racji Teraz chcę mu kupić rurki, a ma chyba 6 par samych jeansów i wg Tż to już duzo, a ja sobie myślę, ale typowych rurek nie ma i chce mu kupić, rozumiesz o czym mówię?
Stary 2014-10-28, 19:22   #244
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Słyszałam o tym, kurcze facet zachował zimną krew, nie każdy by sobie poradził w takiej sytuacji, podziwiam go naprawdę! Obyśmy nie musiały przeżywać podobnych porodów...

Nie wiem, czy poruszałyście już temat pobytu na L4 w czasie ciąży, bo nie mam sił przeglądać całego wątku(wiem, jestem leń), ale czy każda z Was, które jesteście na zwolnieniu miała do tego wskazania medyczne? Jestem ciekawa jak to u Was wygląda, boję się trochę kontroli z ZUS, czy zdarzyło Wam się mieć taką wizytę?
Ponoc rzadko kontroluja ciezarne.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja powiedziałam lekarzowi ze boje się o toxo zarazić i dał bez problemu. Ale ja i z sercem mam problemy wiec jak coś to chyba ma na co zwalić to zwolnienie.
Kontroli nie miałam bo jestem 4tyg i płaci mi pracodawca póki co, a sam mi kazał iść na zwolnienie. Nie spodziewam sie wczesniej niż w grudniu kontroli.

A czy któraś z was wie jak to jest z chodzącym l4, czy moge wyjść do mamy np lub do koleżanki czy nie? (oczywiście w razie kontroli) czy tylko do sklepu, lekarza?
Mozesz isc gdzie chcesz. Ponoc kontroler przychodzi i Cie nie ma, to przychodzi za kilka h, a jesli nadal Cie nie ma, to wzywaja Cie na tlumaczenia do zusu. Idziesz, mowisz ze bylas w aptece, mowisz jaka to jestes chora i tyle.
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:23   #245
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Ja bylam na l4 trzy dni, bo sie przeziebilam

Dzisiaj malo brakowalo a mialabym nadprogramowe usg i poznala plec, bo polozna z pietnascie minut szukala tetna brzuchalskiego detektorem... W koncu znalazla jak juz sie napalilam na to usg :P Takze musze czekac dalej do 14 listopada.
prywatnie chodzisz czy panstwowo? Wlasnie czy ja juz pytalam czemu nie jestes na zwolnieniu?

Maciuś
Stary 2014-10-28, 19:23   #246
violka848
Zakorzenienie

Hanka20 świetne masz imię - takie typowałam dla córeczki jeśli takowa by była ale teraz to już raczej tak nie nazwiemy bo dosyć bliscy znajomi tak nazwali swoją... A syn to wstępnie ma byś Staś
Zanim zaszłam w ciąże i jeszcze na początku to twierdziłam że bym chciała nie wiedzieć do końca płci dziecka - że fajnie mieć taką niespodziankę, ale odkąd wyczytałam, że już w 12 tygodniu można poznać płeć dziecka to do razu zmieniłam zdanie ale niestety na ostatniej wizycie za wiele nam gin nie powiedział może przy kolejnej 12.11. jak większość tu
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:28   #247
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja czasami poszaleję z ciuchami dla siebie, ale tak to raczej wydaję na dziecko, a Tż uważa, że synek nie potrzebuje 20go T-shirta czy nie potrzebuje mieć spodni w każdym kolorze i w tym ma chyba trochę racji Teraz chcę mu kupić rurki, a ma chyba 6 par samych jeansów i wg Tż to już duzo, a ja sobie myślę, ale typowych rurek nie ma i chce mu kupić, rozumiesz o czym mówię?
oj rozumiem, rozumiem. Choć aż tak nie szaleję z zakupami, może gdybym miała więcej własnych zarobków też bym kupowała siódmą pare spodni? ;-)
Ale w sumie nie mam jeszcze własnego dziecka, więc dopiero przekonam się jak to jest za kilka miesięcy! Jak na razie nie kupiliśmy jeszcze nic dla maluszka, nawet nie znamy jego płci, choć czuję że może to być chłopiec. Nie wiem jak Wy, ale jakoś tak wolę zaczekać z takimi zakupami do czasu kiedy już będzie 7-8 miesiąc teraz jeszcze wole nie zapeszać...

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:29   #248
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

Czyżby ktoś bliski u Ciebie tak się nazywał?

Co do L4 to jak nie jest leżące to można spokojnie chodzić, a nawet jak jest leżące to można się tłumaczyć wyjściem do lekarza czy do apteki

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
oj rozumiem, rozumiem. Choć aż tak nie szaleję z zakupami, może gdybym miała więcej własnych zarobków też bym kupowała siódmą pare spodni? ;-)
Ale w sumie nie mam jeszcze własnego dziecka, więc dopiero przekonam się jak to jest za kilka miesięcy! Jak na razie nie kupiliśmy jeszcze nic dla maluszka, nawet nie znamy jego płci, choć czuję że może to być chłopiec. Nie wiem jak Wy, ale jakoś tak wolę zaczekać z takimi zakupami do czasu kiedy już będzie 7-8 miesiąc teraz jeszcze wole nie zapeszać...
Hanka - witaj

Zakupy lepiej zacząć jednak trochę szybciej, raz że można sobie rozłożyć koszty w czasie, a dwa że nie wiadomo jak na końcówce będziesz się czuła Ja bym chciała do końca stycznia mieć większość kupioną...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:30   #249
nancy822
Zadomowienie

Witam dziewczyny w nowym wątku!
Melduję się, żebyście mnie przypadkiem nie wyrzuciły Ja niestety za Wami nie nadążam Ostatnio mam tyle na głowie, wieczorem to tylko spanie mi zostaje... Do tego w weekend trochę chorowałam ale już mi chyba przeszło. A dzisiaj tak słabo się czuję, głowa boli, zaraz się położę. Nawet nie miałam kiedy wstawić zdjęć moich zdobyczy dla dzidziulki...
W czwartek idę do szpitala na kolposkopię i strasznie się tym stresuję :/ Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze. A wizyte u gina mam 4. 11 Chciałabym mieć usg bo dzidzi miesiąc nie widziałam i chce w końcu znać płeć na 100%

Gratuluję tym, które już na stówę wiedzą co im w brzusiu siedzi I witam nowe mamusie
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:32   #250
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Melduję się, żebyście mnie przypadkiem nie wyrzuciły Ja niestety za Wami nie nadążam Ostatnio mam tyle na głowie, wieczorem to tylko spanie mi zostaje... Do tego w weekend trochę chorowałam ale już mi chyba przeszło. A dzisiaj tak słabo się czuję, głowa boli, zaraz się położę. Nawet nie miałam kiedy wstawić zdjęć moich zdobyczy dla dzidziulki...
W czwartek idę do szpitala na kolposkopię i strasznie się tym stresuję :/ Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie dobrze. A wizyte u gina mam 4. 11 Chciałabym mieć usg bo dzidzi miesiąc nie widziałam i chce w końcu znać płeć na 100%

Gratuluję tym, które już na stówę wiedzą co im w brzusiu siedzi I witam nowe mamusie
bedzie dobrze
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:32   #251
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hanka20 świetne masz imię - takie typowałam dla córeczki jeśli takowa by była ale teraz to już raczej tak nie nazwiemy bo dosyć bliscy znajomi tak nazwali swoją... A syn to wstępnie ma byś Staś
Zanim zaszłam w ciąże i jeszcze na początku to twierdziłam że bym chciała nie wiedzieć do końca płci dziecka - że fajnie mieć taką niespodziankę, ale odkąd wyczytałam, że już w 12 tygodniu można poznać płeć dziecka to do razu zmieniłam zdanie ale niestety na ostatniej wizycie za wiele nam gin nie powiedział może przy kolejnej 12.11. jak większość tu
Bardzo ładne polskie imiona! ostatnio zauważyłam, że Hania wraca do łask, a ja jako dziewczynka i wczesna nastolatka nie znosiłam swojego imienia, teraz nie rozumiem zupełnie dlaczego???
My też jeszcze nie znamy płci, i stawiamy jesli bedzie dziewczynka na Zuzkę, a dla synka Filip. Choć kto wie, czy jeszcze nie zmienimy zdania...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:33   #252
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Ponoc rzadko kontroluja ciezarne.
.
moja kolezanke kontrolowali, ale ona byla na samozatrudnieniu, wiec pewnie tez inaczej i od razu poszla na L4, ja badal ginekolog normalnie na kontroli, wczesniej miala plamienia, wiec miala przykrywke

Maciuś
Stary 2014-10-28, 19:33   #253
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadłaś, nazywa się i jest fantastyczny!

Ja kupuje teraz takie okazyjne rzeczy żeby było taniej To co upatrzyłam w H&M to kupię ale jak będzie akcja promocyjna np.-20%
Stary 2014-10-28, 19:34   #254
cashmere
Zakorzenienie

Też się melduję w nowym wątku!

Zostawić Was na kilka godzin a tu nastukane 9 stron?!

m girl gratuluję córeczki!

nancy też mam wizytę 04.11 i również mam nadzieję że poznam w końcu płeć

A ja na L4 też jestem od około 9 tygodnia.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:36   #255
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

Co do L4 to jak nie jest leżące to można spokojnie chodzić, a nawet jak jest leżące to można się tłumaczyć wyjściem do lekarza czy do apteki

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Hanka - witaj

Zakupy lepiej zacząć jednak trochę szybciej, raz że można sobie rozłożyć koszty w czasie, a dwa że nie wiadomo jak na końcówce będziesz się czuła Ja bym chciała do końca stycznia mieć większość kupioną...
Może faktycznie zaczniemy trochę wcześniej, jak przeczytałam listę wyprawkową to aż wstałam z zdumienia ile tego jest...

Stary 2014-10-28, 19:38   #256
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymaj sie, będzie dobrze Daj znać po badaniu

Mi takie tradycyjne imiona sie podobają typu Staś, Franek, Antoś, ale Tż raczej się nie zgodzi, On chce - Jan, a ja sie na to z kolei nie zgodzę Dla dziewczynki nie mam żadnego imienia, więc to że będzie raczej chłopak ułatwia sprawę, ciuszkową również
Stary 2014-10-28, 19:39   #257
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

Mi takie tradycyjne imiona sie podobają typu Staś, Franek, Antoś, ale Tż raczej się nie zgodzi, On chce - Jan, a ja sie na to z kolei nie zgodzę Dla dziewczynki nie mam żadnego imienia, więc to że będzie raczej chłopak ułatwia sprawę, ciuszkową również
u nas bedzie Stanisław albo Katarzyna
Stary 2014-10-28, 19:40   #258
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
bedzie dobrze
Dzięki Sonia
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ostatnio w ogóle martwię się czy z dzidzią wszystko okej... Bo zazwyczaj wieczorem coś mnie kłuło, pobolewało a od dwóch dni nic, zero. Ech, chyba histeryzuje ale ostatnio tak mam....
Stary 2014-10-28, 19:41   #259
rosarioV
Zakorzenienie

Ooo ile nowych mamuś dziś dołàcza witamy! !!
Hanka ja nie.miałam żadnych wskazań a poszłam a kontrola z Zuz sprawdz czy masz wszystkie składki oplacone i czy jest wszystko z twoimi papierami w porzadku nie sprawdzsja powodu pójścia na zwolnienie bo ciąża to już jest powód

Pokłóciłam się z Tż albo raczej on sie wściekł bo nie mógł znaleźć czegoś i oczywiście na mnie że to ja zapodziałam i poryczałam się i poszłam do sypialni tak mi smutno było że chyba beczalam przez 20.min aż oczy.mnie pieką jest mi strasznie smutno a teraz po czasie jakby nigdy nic przyszedł i się przytulił ja sie do niego nie odzywam i nawet na niego nie patrze... jak nie umie przyznaç się do błędu i winy to ja z nim gadać nie będę

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:43   #260
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
prywatnie chodzisz czy panstwowo? Wlasnie czy ja juz pytalam czemu nie jestes na zwolnieniu?
Prywatnie, firma zalatwia nam opieke medyczna za smieszne pieniadze, reszte pewnie doplacaja sami.
Chyba nie pytalas, a przynajmniej nie widzialam Bo chyba bym zwariowala w domu albo dolaczyla do top gadul Lubie moja prace, dopoki mnie nie zameczaja, to moge chodzic.

Jak tak czytam, co ktora kupila, to ogarnia mnie mala panika, bo jeszcze nie mam ani skarpetki. Nawet ciazowych ciuchow dla siebie nie mam, a co dopiero dla dziecka wyprawki. Ale jak sie juz dowiem jaka plec, to wiem, do kogo sie zglaszac po worek ciuchow i juz tylko bede dobierac, jak czegos mi zabraknie.

Na razie jestem na etapie kupowania wiekszej koldry, bo ta co teraz mamy jest ledwo-ledwo, a co dopiero jak jeszcze brzuszek mi urosnie...
Stary 2014-10-28, 19:43   #261
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Sonia
Mam nadzieję, że będzie dobrze. Ostatnio w ogóle martwię się czy z dzidzią wszystko okej... Bo zazwyczaj wieczorem coś mnie kłuło, pobolewało a od dwóch dni nic, zero. Ech, chyba histeryzuje ale ostatnio tak mam....
ech ja tez sie ciagle martwie o dzidzie
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hanka ja nie.miałam żadnych wskazań a poszłam a kontrola z Zuz sprawdz czy masz wszystkie składki oplacone i czy jest wszystko z twoimi papierami w porzadku nie sprawdzsja powodu pójścia na zwolnienie bo ciąża to już jest powód

Pokłóciłam się z Tż albo raczej on sie wściekł bo nie mógł znaleźć czegoś i oczywiście na mnie że to ja zapodziałam i poryczałam się i poszłam do sypialni tak mi smutno było że chyba beczalam przez 20.min aż oczy.mnie pieką jest mi strasznie smutno a teraz po czasie jakby nigdy nic przyszedł i się przytulił ja sie do niego nie odzywam i nawet na niego nie patrze... jak nie umie przyznaç się do błędu i winy to ja z nim gadać nie będę
przynajmniej przyszedl
biedna;*
faceci sa tragiczni,ja tez zaryczzana siedze;/
moj mowi ze on nie widzi problemu jednak z ta kasa,bo on nie wiedzial ze ja potem jak dostane to tez tyle samo wplace ;/
ale mi ogolem zle,ze problem jest - a jakbym nic nie miala kasy to co?
to mowi ze to inna sytuacja.
a idzcie w cholere faceci

ogladam ugotowanych z laysami solonymi, potem kapiel i ksiazka z laysami a co .
Stary 2014-10-28, 19:44   #262
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Sonia
Boli źle, nie boli jeszcze gorzej
Każda z nas czasami wariuje, ale jest i będzie dobrze!
Stary 2014-10-28, 19:47   #263
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadłaś, nazywa się i jest fantastyczny!

Ja kupuje teraz takie okazyjne rzeczy żeby było taniej To co upatrzyłam w H&M to kupię ale jak będzie akcja promocyjna np.-20%
Mi się to imię bardzo podoba bo i dla dziecka ładnie Szymek, Szymuś i dla dorosłego Szymon mi pasuje No albo Kacper, zobaczymy co w końcu wyjdzie

Ja póki co czekam na 100% potwierdzenie płci i pozbieranie tego co rodzinka dla nas przygotowała, potem spiszę co nam brakuje i będę łowić promocje, chyba że się trafi jakaś super okazja jak ta teraz w Smyku co była [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

W ogóle znalazłam chyba dzisiaj alternatywę dla naszego wypatrzonego wózka, tylko muszę o nim dobrze poczytać i na żywo obmacać...
Mamas&Papas Sola2 - co myślicie?

Dziewczyny - nie przejmować się chłopami, ja przez mojego pół soboty zaryczana chodziłam, ale mimo wszystko i tak go kocham, a oni też niestety nie zawsze mają z nami lekko

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:48   #264
nancy822
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno odezwę się po badaniu Ciekawa tylko jestem ile będę musiała czekać na wyniki

Co do imion to już kiedyś pisałam, że dziewczynka to na pewno będzie Liliana A chłopczyk hmmm Podoba mi się Rafał, Kuba ale Tż kręci nosem.
Stary 2014-10-28, 19:48   #265
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana, On przyszedł i się przytulił, a tym samym Cię przeprosił. Tak działają faceci

Soniuska -
Stary 2014-10-28, 19:49   #266
rosarioV
Zakorzenienie

Szymona mam chrześniaka i lobuziak z niego że ta lala
Idę zrobić sobie kąpiel. .. mam nadzieję że brzuch mnie znowu nie rozboli i będę mogła posiedzieć w wannie.przez jakiś czas .wiecie czy można używać soli do kąpieli? Mam jakąś energetyzującą i przydałaby mi się taka dawka energii

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-28, 19:51   #267
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się to imię bardzo podoba bo i dla dziecka ładnie Szymek, Szymuś i dla dorosłego Szymon mi pasuje No albo Kacper, zobaczymy co w końcu wyjdzie

Ja póki co czekam na 100% potwierdzenie płci i pozbieranie tego co rodzinka dla nas przygotowała, potem spiszę co nam brakuje i będę łowić promocje, chyba że się trafi jakaś super okazja jak ta teraz w Smyku co była [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

W ogóle znalazłam chyba dzisiaj alternatywę dla naszego wypatrzonego wózka, tylko muszę o nim dobrze poczytać i na żywo obmacać...
Mamas&Papas Sola2 - co myślicie?

Dziewczyny - nie przejmować się chłopami, ja przez mojego pół soboty zaryczana chodziłam, ale mimo wszystko i tak go kocham, a oni też niestety nie zawsze mają z nami lekko
moj akurat ma ze mna za dobrze. zero prolbemow;/
Cytat:
Na pewno odezwę się po badaniu Ciekawa tylko jestem ile będę musiała czekać na wyniki

Co do imion to już kiedyś pisałam, że dziewczynka to na pewno będzie Liliana A chłopczyk hmmm Podoba mi się Rafał, Kuba ale Tż kręci nosem.
kochana uwielbiam imie Lilianna ale mojemu M sie nie podoba
Cytat:
Kochana, On przyszedł i się przytulił, a tym samym Cię przeprosił. Tak działają faceci

Soniuska -

ugotowani

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:52   #268
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
ech ja tez sie ciagle martwie o dzidzie
Będziemy się zamartwiać do póki nie dostaniemy porządnego kopniaka od środka

Cytat:
Boli źle, nie boli jeszcze gorzej
Każda z nas czasami wariuje, ale jest i będzie dobrze!
Niestety tak źle i tak nie dobrze
Stary 2014-10-28, 19:53   #269
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie - Szymon, Szymcio, Szymuś, Szymek, Szymonek, jest wiele opcji

Cytat:
Szymona mam chrześniaka i lobuziak z niego że ta lala
Idę zrobić sobie kąpiel. .. mam nadzieję że brzuch mnie znowu nie rozboli i będę mogła posiedzieć w wannie.przez jakiś czas .wiecie czy można używać soli do kąpieli? Mam jakąś energetyzującą i przydałaby mi się taka dawka energii
No coś w tym jest Ale największe łobuziaki w przedszkolu mojego synka to Kuba i Filip
Stary 2014-10-28, 19:53   #270
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Czesć dziewczyny, dołączam do Was kwietniowych mamusiek Mam termin na 13 kwietnia i bardzo się z tego cieszymy z moim TŻ. Jak się czujecie, czy pracujecie, czy siedzicie w domach? Ja niestety (a może stety ;-) ) jestem na L4 juz od 9 tygodnia ciaży. Teraz jestem w 16 tyg i wreszcie czuję się dobrze, ale początki były naprawdę ciężkie... pozdrawiam cieplutko wszystkie "ciężarówki"!
Witaj
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Ja nie jestem złośliwa tylko nieustępliwa

oczywiście!

Ja też jak głodna to wsciekła ;p

Gratki dziewczynki
ale czemu 1000zł przecież masz oc nawet jak twoja wina to z ubezpieczenia przecież biorą. Nawet jak policji nie było to z oc idzie. Chyba ze oc nie masz?

Sonia :przytu: ty to sie masz z tym swoim.

U mnie tumany pyłu bo szlifowanie. Nieznosze tego

Załamałam się, w top gaduł z 3 miejsca spadłam poza 10! Obiecuję poprawę! To wszystko przez to że nie mam telefonu!

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

To miała babka fart ze na niego trafiła
Ej, ale ja nie miałam nic złego na myśli
Cytat:
Ja nie piszę z telefonu, oooo gdybym jeszcze tak pisała to bym wygryzła Soniuskę z pierwszej pozycji

jeśli masz zwolnienie na ciążę i że możesz chodzić, a nie z zaleceniem leżenia to raczej nie spodziewaj się kontroli. Bo nawet jak przyjdą i Cię nie będzie to nic z tym nie zrobią, a raczej nie przyjdą
O ja! To ty z kompa tak zasuwasz z pisaniem? Ja gdybym tylko z kompa pisała to nie byłabym nawet w top20
Cytat:

Kciuki za czwartek! będzie dobrze
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości