|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2162 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie pamiętam czy mieliśmy tort na chrzcie Didki? ![]() ![]() Przeleciałam Was i macham znad soku pomarańczowego
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2163 |
|
BAN stały
|
Ale jakie, szczegóły
Coś w stylu pampkinbreda, czy bardziej dżindżerbreda? Czy coś innego fogle? ![]() --- Się mamy zapytać muszę, co na moim chrzcie było (poza wódką ofkors) ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Misiu puchaty |
|
|
|
#2164 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- piekne torciska na pinterest, ale problem jest taki ze ja potrzebuje mały torcik 1 pietrowy z jakąs fajna dekoracją na dachu, a takich przykladów nie ma , a to sie nie da tak ze poprosze taki sam tylko 1 pietro, bo robio wtgląd bokami, a nie dachem..ale pikne sa ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- zaproszenia na chrzes-z bycikami pamistka a chrztu-z bucikami prezent na cgrzest-srebrne buciki tort na gcrzest-z bucikami a ja nie wiem co mają buciki do chrztu w sumie
|
|
|
#2165 | ||
|
Zakorzenienie
|
bardzo możliwe
Cytat:
![]() może dlatego że niezbyt wiele rodzajów tortu mi smakuje, a tamten sobie sama wybrałam ![]() Cytat:
Polly mam nadzieje ze cukiernia stanie na wysokości zadania
|
||
|
|
|
#2166 |
|
Wpisz tu zomzing
|
ni, ulepią ci koronkę z masy wyglądającej jak plastelina i każą za to zapłacić
![]() te motylasy powyżej mogły być z syropu cukrowego, ficiałem gdzieś podobne z czekolady |
|
|
|
#2167 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spytałam mego Tżta czy pamięta czy był u didki na chrzcinach tort. Odpowiedział: wódka to pamiętam, że była. I chyba jakieś ciasta. ![]() Cytat:
||
|
|
|
#2168 | |||
|
Panaroja
|
snad nadmiaru postów do przelecenia
![]() Cytat:
![]() 2.rodosowe 3.akurat , żarłok jesteś i tyle ![]() 4.nie pasuje mi do dizajnu ![]() 5.ano były , bo kukurydza nie zawiera w ogóle glutenu ![]() pipetka ![]() Cytat:
tiaaa i ten ślad potencjalny jest taaaaaaaki duży że aż ojej ![]() Cytat:
![]() 2.nie wię ![]() 3.ano -aczkolwiek łączy się to z niemożnością wyspania się w każdy wolny dzień z wyjątkiem szarugi i zawieruchy bo małż zrywa i goni wszystkich na Rodos od rana 4. no fłaśnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak Was czytam, i smutne refleksje się nasuwają. Sama nigdy nie poprawiałam makijażu - pewnie mój błąd, ale żeby żyć w tak maluczkim, zaszczutym społeczeństwie co z zawiści szykanuje takie zachowania, to koszmar. Powaga, jesteśmy dalej w pleistocenie. Toż na świecie przypudrowanie noska to elegancki przywilej kobiety jest (choć też seksistowskie z drugiej strony, jakby nie patrzeć ) ogólnie najlepiej być samcem Nikt się nie wpier...dala do tego po co idziesz do kibla, jak sikasz, gdzie i kiedy, do Twojego nosa, do błysku na czole, etc. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-28 o 22:07 |
|
|
|
|
#2170 |
|
Nindżopesz
|
E tam, zawiści tu nie widzę, raczej coś w stylu "durna panna się pindrzy no i po co".
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzisz, bo to po mistrzoswsku nigdy ma nie wyglądać na takową. Mam kleintkę na all kretynkę. Ale już kupione zapłacone ino głupia. I do mnie pisze, nie wiem po co. Ale po zaksiegowaniu kasy i uprzejmościach do wyrzygania milczę, bo nie mam sił. Choć w sumie, powinnam podtrzymać stosunki handlowe i coś jej napisać.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-28 o 22:25 |
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy Black Opium stoi juz w polskich perfumeriach ?
---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Ale drooooooogie Czerwoną z krzyżem jednak bym brała ![]() Bosz jaka ona jest piękna - to moja IDEALNA torbka, spełnia wszytskie kryteria, kształtu, wielkości, faktury, koloru i dizajnu Poprzednia, tych kształtów, się rozsypała - dosłownie ![]() Własnie kombinuję jak mieć coś czego nie mogę mieć
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-28 o 23:11 |
|
|
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i znowu dziękuję baru za kciuki jestem po usg, guzki nie urosły, ale biopsję i tak powinnam zrobić nadrobiłam trochę tortów, większość straszna i wygląd sugeruje mi smak, znaczy obrzydliwy ulep opływający cukrem, słodko i metło brrrra ze smaków tortów kiedyś zachwycałam się Sową, ale już mi przeszło ja się szybko nudzę, a już szczególnie smakami
|
|
|
#2175 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
pokaze wam torcik ktory mnie ujął
http://media-cache-ec0.pinimg.com/73...5c3b94f2e4.jpg ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
hoho czerwona a krzyzem biore i czarna do kompletu,tylko nie za tako cene ,edit-z pistoletem tez fajna..kurde fajne fajne
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-28 o 23:27 |
|
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad torebki - mnie Dedi "wychował" na Madonnie Like a prayer no a potem się juz potoczyło samo, efekt kuli śniegowej. Do dziś kocham profanację. Nic nie poradzę, inaczej nie potrafię, jara mnie to.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-28 o 23:51 |
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. To trza było tak od razu, bym odradzała Korsa nomen omen ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Polly - to była słuszna rada, wlazuj i mów, że chcesz elegancki, nowoczesny, ala japoński tort weselny/okolicznościowy. Nie mów nic o chrzicnach. Ani słowa. Piękny kurde jest, to dzieło sztuki. A! I nadmień, że ma być dziełem sztuki! |
|
|
|
|
#2179 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
noremalnie mi sie od razu skojarzyła z madonna ![]() co do tortu..kurde kusi mnie zeby dac sie zaskoczyc..chcialabym taką troche niespodzianke , bo jak dali rade łopcego se na wystawe zrobic to moze co potrafią ipo co ich tak ograniczac dajac gotowego pomysła ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
ale ktora rada bo juz nie wiem ![]() ale tort musi miec napisa ze chrzest , bez napisa sienie liczy,tylko nie taki wyklejany jak literami wycietymi z plasteliny...powinni spalic na stosie tego kto wymyslił te mase do lepienia tortów z plasteliny
|
|
|
#2180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To jest myśl, przy TAKICH projektach, też bym się nie bała. Za znalezienie. Sztuka, dzieła sztuki, nic dodać nic ująć, dech mi zaparło ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- No kryste panie ta rada coby nie gadac u progu chce torta na chrzciny ![]() Nie sugerować z definicji tego, czego atrybutów sie chce w efekcie uniknąć Bosz łapię się na tym, że se wchodzę na torta popatrzeć. No i nie wstyd mi. Taki pop art mixed with interior design
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-28 o 23:59 |
|
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. korsa wciąż nie mam, oglądam w necie mając nadzieję, że się opatrzy/znudzi, ale nie chce, dziad jeden ![]() z tym, że akurat torepki/buty/nakrycia wierzchnie noszę latami ba, dekadami wręcz ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- ad plasteliny na tortach, to podobają mi się takie z jajem, jak np. Mursz robiła ide spać, bo myśli mi uciekają
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zbieram pomału bo padam najzwyczajniej w świecie i na oczy przestaję widzieć, ale niechętnie dziś bo spanie na rozkładanej sofie We dwójkę koszmar. Zatem najchętniej siedziałąbym do 4 rano ale nie dam rady dziś. A z drugiej strony wiem, że na tym dziadostwie nie zasnę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 00:16 |
|
|
|
#2183 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Napisy - drukowane - piękne.
|
|
|
|
#2185 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ano..bo ja własciwie to juz dzwonilam do nich i mowie o co cho... a pan mi mowi ze wie pani na chrzest to raczej nie poszalejemy, przewaznie jakies figurki dzieci czy buciki ..a ja mowie-ale ja do pana dzwonie bo własnie chce uniknąc tandety (dokladniutko tak powiedzialam), to pan powiedzial ze swietnie, to prosze przyjsc ,tylko nie wiem czy jak przyjde to akurat ten pan bedzie, w sumie to fogle nie wiem kto to był,..własciciel czy wyrabiający te torty...no bo co ? przyjde i bede jakiemus pracownikowi tłumaczyc o co cho? pani ekspedientce? no nie wiem jak to bedzie wygladac,ale jedziemy jutro ![]() ![]() no i jesczez jest opcja ze nie bedą mieli wolnego terminu i nie zrobio ,dlatego sie spieszeCytat:
a no to jest zupełnie inna bajka, dobty pomysł jest zawsze w cenie i mursz to fajnie robi, ale jak widze te torty chrzcielne z bucikami i napisamy wycietymi z plasteliny to mi serio gorzej... Cytat:
---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
nom fototort to wynalazek szatana, tak samo jak nagrobki z kolorowym drukiem laserowym czy jak sie to nazywa,jak mnie wsadza pod takiecos coobiecuje ze wroce i bede straszyc, z laserowym to cos przekombinowalam chyba,ale chodzi i o kolorowe jezusy na płycie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-29 o 00:33 |
||||
|
|
|
#2186 | ||||||
|
BAN stały
|
Się nie liczy, jesteś z nim zbyt emocjonalnie związana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
o nie nie maj dir
z klientami trzeba dobrze żyć i ich wielbić. Zwłaszcza tych najgłupszych. To procentuje Jutro jej napiszę, że też się bardzo cieszę, że jest zadowolona Co za świat, nei ogarniam Ludzie mają nasrane w głowachNa wpółprzytomnie przelatuję sieciunię kończąc herbę. Już chcę spać, ale widok tej sofy mnie budzi skutecznie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 01:03 |
|
|
|
#2188 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ach bym zapaomniala -co do malenczuka. to chodzi o tapiosenke o rosjanach? wsumei nie wczuwalam sie w tekst..tylko ze rooosjanie rosjanie
didka to zapuszczala jakis czas temu.kocham malenczuka-mowilam juz to? ![]() on nawet robi to co ja, tak mowil w wywiadzie, czyli gada głupoty o sobie w celu wkrecenia
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-29 o 01:04 |
|
|
|
#2189 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- A w ogóle to nikt chyba w mój misiowato-kotełkowy link nie kliknął, a co mi ues poleciało, to moje
|
||
|
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w razie co oddamy mu pośmiertny hołd ![]() To się wczuj w tekścik co didu słucha Zwłaszcza, że adresat nie słynie ani z poczucia humoru ani posiadania dystansuKiedyś z chuopinem reaktywowaliśmy nagrania z Tok szok, po latach, bezcenne. Polecam gorąco polecam. Po latach widać i słychać znacznie więcej. Można zejśc na śmiech, płacz, szok i inne takie. Ale ogólnie jets jak mówisz, wkręcanie. Plus ćpanie. Ale to już prywata. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-29 o 01:27 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

, też mi atrakcja

Coś w stylu pampkinbreda, czy bardziej dżindżerbreda? 

) ogólnie najlepiej być samcem 
Poprzednia, tych kształtów, się rozsypała - dosłownie
Za znalezienie. 

Co za świat, nei ogarniam