|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze... część V
Hejka
![]() Dzis wstalam wczesniej, juz glowe umylam, Moze zdaze nawet owsianke zkesc ![]() Mam zamiar wystroic sie do pracy az wszystkim oczy zbieleja haha. To znaczy nie tyle wystroic co isc w innym stylu
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
Kurtka boska
ja byłam wczoraj na szperaniu i wyszperałam pare fajnych rzeczy ![]() Romans jeszcze jakoś nie ma ale wojak w dalszym ciągu się odzywa szczerze mówiąc to troche się boję domniemanego spotkania jeżeli miało by do niego dojść
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeloooooo
![]() czarownica opuściła chatkę- moje modły zostały wysluchane!!! Marina ale będzie z Ciebie seksbomba!!! kurteczka rewelacyjna! nie zapomnij Nam napisać czy wszystkich po kolei zatkało na Twój widok ![]() a wczoraj na obiad miałam kluseczki śląskie (5 szt) z chochelką gulaszu i surówką z białej kapusty ![]() koralik124 zawsze jest stres przy spotkaniu tete a tete, więc to normalne chyba, że masz inne obiekcje? dzisiaj w pracy na obiad barszczyk ukraiński
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja zakompleksiona jestem ;(
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 bo Ci brzydko powiem , że niezakompleksiona tylko gł....ia
nie stresuj się dziewczyno- grasz z nim w otwarte karty, poza tym wygląd dla normalnych ludzi nigdy nie jest na 1 miejscu....i tego się trzymajmy! znowu zaczynają mnie boleć cycuchy....trzeba się do męża uśmiechnąć, żeby pomasował
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja się raz w życiu tylko komuś spodobałam tak żeby coś z tego wyszło
![]() A Wojak jest bardzo fajny A ja na tym portalu nie skłamałam bo napisałam że mam parę kilo za dużo Nie było opcji kilkanaście do zaznaczenia ![]() Chciałam założyć bloga fotograficznego ... macie jakieś pomysły na nazwę ?? ![]() |
|
|
|
#4357 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
Już kiedyś tu pisałam, ale oczywiście jak to ja zapomniałam się udzielać Nie mam motywacji żeby pisać :P Muszę się jednak pochwalić, że udało mi się już zrzucić jakieś 15 kg zostało jeszcze jakieś 25, ale się zrobi Polubiłam się z fitnessem 2x w tyg, chodzę na basem, mniej jem Jakoś trzeba na tym ślubie wyglądać :P Pozdrawiam i postaram się pisać i czytać Was regularnie, dobra grupa wsparcia pomaga Czekam teraz na TŻ i idziemy na basen ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Też miałam spinę przed pierwszym spotkaniem bo trochę kg za dużo mam, ale TŻ powiedział, że jak tylko mnie zobaczył to się zakochał
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam @ i nici z basenu i ćwiczenia dzisiaj bo niestety boli :/
|
|
|
|
#4359 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam okres od wczoraj, także na fitnessie tak mi się nie chciało, że szok. Normalnie opadałam z sił, serio. Jeszcze sobie przypomniałam, że muszę do sklepu po tampony lecieć jak chcę iść na basen. A właśnie gotuję zupkę na indyku na jutro, po pracy zaraz mam fitness więc szybko zjem i lecę ćwiczyć. A w poniedziałek mam zamiar zaliczyć 2 zajęcia w jednym dniu bo kupuję karnet open, ciekawe czy wytrzymam
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
biala lila mam nadzieję że mnie się tez kiedyś uda jakiegoś TŻ spotkać
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
koralik124 a co powiesz na tytuł Świat zza obiektywu. ..
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz ciekawe
|
|
|
|
#4363 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja jestem zdrowo trzasnieta Chlopcy z drugiego placu mnie nie widzieli, ale co tam ![]() Dzis zamowilam jeszcze taka bordowa http://www.bonprix.pl/style/kurtka-r...28451&source=1 Oprocz tego spodnie i takie tam jeszcze ciuszki W pracy jadlam fasolke po bretonsku. Byla mocno kaloryczna, duzo kielbasy, miesa i boczku Kolezanka przywiozla w garnku jeszcze ciepla Takze wyzerka byla jak ta lala Przy okazji chlopaki sie zalapali. Ale to juz byl moj obiad. Teraz zjem cos lekkiego i bedzie dzien w sumie udany (mimo kilku ciastek )Cytat:
Gorzej z realizacja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4364 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
ostatnio mam tyle na głowie, że na nic czasu nie mam. Prawdopodobnie za chwilę zmieniam pracę, więc mnóstwo rzeczy w obecnej pracy do zamknięcia. Normalnie powolutku nie ogarniam ![]() Dietowo całkiem nieźle się trzymam, ale nie wiem, co się dzieje z moją wagą, bo jakoś ani drgnie, mimo, że po ubraniach już trochę widzę, że schudłam. Stwierdziłam, że już nawet nie będę się ważyła, bo się zniechęcę Koralik, też się bałam przed pierwszym spotkaniem, ale do odważnych świat należy
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Wozniaczekk spapugowalam od Ciebie te dzinsy z Bon Prix... sa za☠☠☠iste
rewelacyjnie leza zamowilam jeszcze jeden kolor. Nawet kolezanka z silowni sie na nie rowniez zdecydowala.Jaki rodzaj pracy masz na horyzoncie ?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
O widzisz Marina, ciesze się, że się spodobały
z pracy papierkowej uciekam pracować jako pielęgniarka.
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
A jestes w ogole pielegniarka ??
Moja bratowa z pielegniarki uciekla do papierow i juz wiele lat jest ksiegowa Juz nawet stracila uprawnienia.
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Woźniaczek a gdzie ?
|
|
|
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie o oddział chodziło
![]() Jak ide na pobranie krwi to pielęgniarki jak mnie widzą to bledną
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz bylam w pizamie i mnie wyciagneli na wyjscie
zaraz spotkam sie z kolesiem z ktorym poznalam sie na wycieczce objazdowej po Hiszpanii.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2014-10-28 o 20:41 |
|
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
Wróciliśmy z basenu i teraz leżymy już w łóżku
Trochę padnięta jestem, a tu trzeba jutro wstać o 4.40 Po pracy muszę jeszcze ogarnąć lekarza bo nie mam recepty na tabletki anty a tu za kilka dni trzeba zjeść. Mam nadzieję, że się wyrobię bo fitness potem
|
#4374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie Marina prosiłabym żebyś mi coś poleciła bo widzę że obeznana jesteś
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
I już ciśnienie podniesione od samego rana- tak kuźwa bramę naprawili, że się nie otwiera w końcu jak już miałam odjeżdżać to zauważyłam ochroniarza i wpuścił mnie furtką, ale i tak z☠☠☠ka musi być, paranoja totalna ja wczoraj wszamałam 2 gołąbki z keczupem i surówką ![]() i jeszcze połasiłam się na mandarynki i mnie wysypało muszę sobie wapno zrobić, ale chyba najpierw muszę je kupić ![]() Marina fakt nie jest to łatwe, ale jak człowiek nie zaakceptuje siebie takiego jakim jest to nie będzie miał nigdy lekko w życiu, są palanty i normalni ludzie, jedni zrozumieją inni nie, i schemat będzie się non stop powtarzał- dlatego cały czas mówię, że wygląd to rzecz, która przemija, a zostaje to co jest w środku i jeśli ktoś nie potrafi tego docenić to myśli ![]() więc twardym trzeba być i korzystać z życia, a nie siedzieć w domu i zastanawiać się co by było gdyby..... jeszcze sobie buta zarysowałam- mam nadzieję, że jak go zapastuje to nie będzie nic widać.... no i mam dylemat bo szefuncio ma jutro urodziny i tak myślę czy coś wykombinować w sensie chociaż tort czy olać system - w końcu on nie gra z Nami fair, a poza tym na pewno nie będę miała zwolenników tego pomysłu...a samej wyskakiwać nie mam zamiaru...chyba, że złoży się mu życzenia i tyle, biurewki mają przerypane, bo znają wszystkie daty urodzin i później ciężko zwalić, że się nie wie kiedy to jest ![]() co myślicie? koralik124 Kiedyś musi być ten pierwszy raz, wiadomo, że po takiej sytuacji w jakiej byłaś ciężko Ci będzie zaufać, ale musisz spróbować, uchyl lekko drzwi do Twojego serca, a szybko znajdziesz kogoś kto będzie chciał przez nie wejść...i wierzę, że to będzie ktoś kto ma czyste intencje ![]() i już środa ![]() Marina i jak spotkanie udane? a jak on Cię namierzył w ogóle? hehe no co jak człowiek ładnie się prezentuje to chce żeby każdy go zobaczył! i wcale nie jesteś trzaśnięta- może troszkę zakręcona ![]() fasolka po bretońsku muszę sobie zrobić uwieeelbiam!!!!
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siemka
![]() Jakos szybko zleciala mi ta noc. Nie chce mi sie podnosic ale bede musiala bo przed 7 trza juz na dol zejsc, Cytat:
http://www.bonprix.pl/style/dzinsy-s...10197&source=1 Bella najlepiej przejrzyj Sobie cala oferte i czytaj opinie klientow pod opisem. Jest bardzo ciezko mi cos polecic bo kazdy ma swoj styl, inna sylwetke. Ja tam kupuje naprawde bardzo duzo ubran i naprawde niewiele odsylam. Mnie tak nimi na sile wczoraj czestowano ale odrzucal mnie zapach... az niedobrze mi sie robilo. Anex dobrze mowisz. Wiadomo, ze sa rozni ludzie z roznymi pogladami. Jednak w glowie pewne rzeczy siedza dosc mocno i czesto trudno jest zmienic tok myslenia. Cytat:
Mamy caly czas kontakt ze soba. Ubezpiecza mi mieszkanie. Juz po godzinie wycieczki sie okazalo, ze to jest byly mojej kolezanki i nawet razem na koncercie bylismy Jednak wtedy wydawal mi sie zwyklym bucem i to Mu powiedzialam hahaha. Tak naprawde to wesoly chlopak. Jak to pozory potrafia zmylic.Przebalowalismy razem cale dwa tygodnie wycieczki, juz siedzielismy razem. Ale wiecie tak kolezensko bo ja wiedzialam juz wczesniej, ze chlopak tez lubi obie plci
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Marina imieniny zawsze odpuszczaliśmy zawsze coś na urodziny było właśnie, ale w zeszłym roku nic nie zrobili (ja miałam wolne) i nie wiem jak się zachować w tym (pogadam rano z kolegą, ale już znam jego odpowiedź)
![]() a moje mandarynki były pyszne- mąż przyniósł z hurtowni, ale widocznie coś mi musiało zaszkodzić, albo to nie one ![]() aaa no to super- grunt to dobre kontakty ![]() muszę dzisiaj podejść na mój PlacBroadway może uda mi się dopaść moją Panią- miała sprowadzić golfy w innych kolorach, a udało mi się kupić jeden w kolorze beżowym i faktycznie super cieplutki jest ![]() w piątek prawdopodobnie będziemy śmigać do maluchów i chrześnicy męża ale wcześniej muszę zadzwonić i się dogadać, bo nie wiem czy nie wybiera się gdzieś na Halloween w ogóle mi się nie podoba to święto...
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
U nas znowu bardziej imieniny sie wyprawia w pracy. Znaczy my tylko z dziewczynami cos urzadzamy sobie a chlopaki tylko szefostwu
W sumie fajnie. Zreszta my mamy prawie co dzien imeininy bo ciagle sa rozne slodkosci
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
Marina no zależy jak się poustala, tutaj dawaliśmy tylko upominek szefowi, ale, że sytuacja jest jaka jest to chyba tego zaprzestaniemy....
natomiast w tej drugiej firmie to obchodzone są urodziny, robi się w ten dzień przerwę w pracy i zasiadamy wszyscy razem jemy torta, popijamy szampana i składamy życzenia solenizantowi ![]() dobrze, że pracuje tam tylko 2 x w tygodniu, bo czasami bez okazji lubią mieć jakieś ciasteczko i człowiek nieźle by utył, a odmówić nie wolno, bo obraza majestatu zaraz !
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dojdzie do spotkania to napewno nie wymiękne, za bardzo mi się podoba
Co do szefa to ja bym chyba te urodziny odpuściła.... może nie lubi jak mu się wiek wypomina imieniny chyba bardziej stosowne ![]() Marina czy ja dobrze zrozumiałam te dwie płci ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

muszę sobie zrobić uwieeelbiam!!!!