![]() |
#2191 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
ale z tego co tu pisza to jesli bedziemy sie kwalifikowac na child tax credit to istnieje szansa ze dostaniemy tą kasę. Dzieki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |||
Zakorzenienie
|
zostawic was na pol dnia
![]() Asia dobrze ze sie okazalo ze wszystko w porzadku ![]() Cytat:
![]() chyba bym walnela tz-eta jakby mi takie tance odstawial iskra_boza Tysie oszczedzaj,a katar czy ciezarnych czy nie,mnie tez meczy i wkurza,zwlaszcza ze coraz czesciej mi cos tam krwawi z nosa :/ MaamaaZuzi ooo masakra,nawet nie komentuje,ja to ostatnio jestem w takim nastroju ze jak by mi gin z takim tekstem wyjechal bym sie pewnie poplakala wspolczuje,nie lepiej go olac i nie chodzic do niego?czy on Ci daje skierowania na fundusz? jak skonczysz opaske pochwal sie Panna Migotka a gdzie dokladnie na Śląsku mieszkasz?bo czasem tam bywam u tesciow ![]() no szkoda ze tz-et pojechal,ale jestes u mamy,odpoczniesz tez ![]() DuszonaMarchewka hehe to fajnie ze Ada to Ada,i jaka duza juz jest wozek bardzo fajny wizualnie,ale wlasie faktycznie mala ta gondola Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mlebidakin ![]() Alunia jaki brzusio ![]() i jaki kot ![]() Martula Tobie chyba tylko kg w brzuszek ida,slicznie wygladasz na tym zdjeciu a ja sobie kupilam kurtke zimowa ![]() ![]() wzielam m-ke,w s-ke tez weszlam,ale maz mi mowi ze nie ma sensu brac mniejszej,dlugo nad nia debatowalam w tym sklepie bo ta jakos mnie odstarszala,tzn jest cieplutka,ale z drugiej strony kupie kurtke za 200zl i nie wiem co z nia po ciazy zrobie ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- wegielek ale te ciastka wygladaja,rannyy jak ja mam teraz isc spac ![]() aaaa wiecie jaki ja mialam sen,ze mnie mleko zalewalo z kazdej strony,ciurkiem z cyckow lecialo,a ja chodzilam gola cala mokra i nie wiem,tz-et chyba w tym snie jeszcze byl? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- lui nie wiem juz czy to Ty wklejalas te posciele,ja nie doradze bo mi sie za duzo wzorow podoba ![]() a na wozkach tez sie nie znam,a ze mam stary to nawet nie ogladam czekalam na listonosza,i nie przyszedl a nie mowie juz jak zamotana jest ta babka co mi przez pomylke kurtke wyslala,napisala mi adres do wysylki a potem dzwoni ze ona mi zadnego adresu nie pisala i gdzie ta kurtke wyslalam ![]() wkurzyla mnie,gadamy w koncu sie dogadalysmy bo sobie przypomniala o co chodzi,a na koniec ja ja jeszcze przeprosilam za zamieszanie ![]() mala kuruj sie porzadnie ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- aaaaaaa i jeszcze w auchanie znalazlam sok z pedow sosny-nie wiem czy skladowo dobry,malo tych % sosny tam bylo,9,1 i 1,5 ekstaktu z sosny,ale wzielam dla malej i sok z aronii,ale juz mial 57%aronii wiec chyba nie najgorzej? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi sokami to jest czasami tak że jak pisze że sok jest naturalny a na etykiecie często jest np 50% (4%) i pisze że wyprodukowane z zageszczonego soku tzn że gęstość soku z którego obecny jest wyprodukowany to 50% a w tym soku naturalnego soku jest tylko 4% . Te wartości są często dużo mniejsze tak że czytajcie etykietki bo sama nie wiedziałam o co chodzi i się na to nabierałam.
#2194 |
Raczkowanie
|
no my właśnie też żadnych zasiłków nie mamy, ale też pierwsze dziecko, więc miałam nadzieję na to becikowe, ale pytałam się i położnej i u nas w związkach zawodowych w pracy (jak rozmawiałam ogólnie o maternity) i obie mi powiedziały, że nie dostaniemy tych 500 funtów, więc nie wiem;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zakorzenienie
|
Nie moge spac
![]() A to co teraz tam robi to az nie wiem jak nazwac, doslownie boje sie az brzucha dotknac bo tak caly czas podskakuje. Ja chyba jednak wole te subtelne i delikatne kopniaki...
#2197 | |
Konto usunięte
|
Marta fajny brzuszek. Taki zgrabny.
Wczoraj była u nas awantura i tz w końcu przeprosił ale nie wiem po co tak głupio się zachował. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:15 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
Czasem tak gwałtownie się rusza że aż mnie to przeraża. Też wolę delikatne kopanie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Wtajemniczenie
|
Hejo
![]() Właśnie się zbieram na glukozę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Wtajemniczenie
|
Martula śliczny brzusio zgrabniutki a Ty taka szczuplutka
![]() Buu tak dostaje od tego typa na fundusz, ale najważniejsze już od niego ściągnęłam a teraz to już za dużo tych badań nie zostało więc sobie podaruje spotkania z nim i będę płacić za resztę i już. Musze podjechać do sklepu po włóczki bo mam tylko jakie cienkie a na opaskę trzeba coś grubszego. Kilka razy próbuję nie jest to wcale łatwe ![]() Fajnie ze udało się kupić tanio kurtkę. A na jakość zaciśnij zęby w końcu to na chwilę tylko ![]() Mlebi a tż się nie wytłumaczył? Ja krople do nosa mogę używać tylko dla dzieci i to jeszcze tylko nasivin soft. Reszta mi tak śluzówkę wysusza że tragedia ![]() Wstawiłam 2 pranie malutkiej ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Dzień dobry ![]()
#2200 |
Zadomowienie
|
Asia smacznego!
![]() oglądaliśmy jeszcze wczoraj wózki z Tz i powiem Wam ze zastanawiam się czy nie kupić teraz gondoli i fotelika a potem samej spacerówki. W Częstochowie w tym sklepie wychodzi to cenowo korzystniej niż te 3w1. Aaaaa aa im więcej oglądam tym większy mam mętlik w glowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny o dziwo w słoneczną środę
![]() Asia1105- gratuluje udanej wizyty, super że z małą wszystko ok, maść z witaminą a dostaniesz w aptece i faktycznie jest dobra, ja jeszcze na nogi ponieważ mam bardzo sucha skórę czasami aż się sypie skóra używam balsamu do ciała Garniera do bardzo suchej skóry to jest ten czerwony i śmiało mogę ci polecić bo cały czas go używam lui_89- tez mam zapisane tego sprzedawcę ochraniacz mi się podoba tez biały lub fiolet, pościel mi sie podobają te owieczki myślę nad nimi lub fioletową w kropeczki Aga ślicznie to wygląda , pościel fajnie się prezentuje Paulina- no to nieciekawy dzionek miałaś, a lekarz masakra, ja bym jeszcze poszła do kierownika przychodni i złożyła skargę , no ale mam nadzieję że z małą wszystko ok , a samochód i kurtka Zuzi no to już dopełnienia dnia na maksa ![]() ![]() maciejka1987- masakra z tymi przesądami, moja Agata wg tego będzie głupia - bo mam psa, będzie łysa bo obcinam włosy co dwa miesiące, i będzie owinięta pępowiną bo cały czas szydełkuję a i będzie rude ![]() ![]() DuszonaMarchewka super że z mała wszystko ok ![]() Alunia- brzucho superaśne, faktycznie rośnie, a kot ![]() mlebi - ![]() ![]() martula brzusio fajne, takie malutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Wtajemniczenie
|
U nas też słońce, okna wołają ale dzisiaj zrobię porządek ze zdjęciami. już 7 miesięcy z karty nie zgrywałam, jest ich oprawie 800 sztuk i chciałam w końcu wywołać.
A ostatni raz wywoływaliśmy prawie 3 lata temu. Oj mam co robić ![]() Ewa później wkleję zdjecie ![]()
#2204 |
Zadomowienie
|
oszczędzam, aż mnie kość ogonowa boli od leżenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Konto usunięte
|
Mnie bolą plecy na górze.
Tz ma pretensje że sama prania nie robię tylko czekam na niego. Jak ją staram się jak najwięcej leżeć a i tak muszę wstawać robić sobie posiłki lub mierzyć cukier. On jest chyba nienormalny. Powiedziałam mu że teraz będę dzwonić do jego mamy żeby przyszła pranie zrobić. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 |
Zadomowienie
|
Ale wy szalejecie z pisaniem, przepraszam nie odniose sie bo juz nie pamietam co ktora pisała.
Ja obudziłam sie o 3 mała tak słodko delikatnie kopała ah. Kupiłam wczoraj ten balsam babydrem fajnie nawilza ale ten zapach jakis dziwny, no ale najwazniejsze ze juz skora dzisiaj lepsza jest. to moje łupy wczorajsze, zdjecia z tel robione i nie moge na kompie obrocic. Ten w gwiadki jest juz troszke wiekszy wiec bedzie pewnie na poczatek wiosny (to taki materiał jak na bluzy) ---------- No i kupiłam sobie buty na zime w 1 sklepie do jakiego weszłam a moj tż myslał ze juz do domu pojedziemy hahahah 7 lat razem a on zdziwiony ze ja jeszcze chce do rosmana, biedronki i 2 lumpków hahaha Edytowane przez Tutti1234 Czas edycji: 2014-10-29 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Mlebi, oszalał, niech sam wstawia pranie, ty musisz leżeć...no co za.... mąż .
Madzia ja dzis tez pobudka od 4-6 rano masakra..... teraz jem,sprzatam i jedziemy, dlugi dzien przede mna, wiec do uslyszenia po poludniu ![]()
#2208 |
Wtajemniczenie
|
Mlabi Twój tż sobie nie zdaje sprawy z powagi sytuacji!!! Szkoda wielka bo będzie Cie to kosztowało tylko niepotrzebnie mase nerwów!!! Jak możesz liczyć na teściową to nie proś się tż.
Aż się zdenerwowałam! Tutti super łupy. Jaaakie nudne jest to porządkowanie zdjęć. W albumy będę wkładać pewnie kilka dni ![]()
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Któraś z dziewczyn mówiła minusy wózków BEBETTO ... która i co mówiła?? Bo nie pamiętam, a spodobał nam się ten wózek ![]() Cytat:
Wstałam i już od rana siły nie mam ![]()
![]() |
#2210 |
Zakorzenienie
|
witam i ja... znowu jadłam śledzia... a na to kanapke z miodem
![]()
#2211 |
Konto usunięte
|
Niedługo będą mamy lipcowe :p
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zakorzenienie
|
niedługo my zaczniemy sie rozdwajac... dobre 2 miesiace i na bank ktorejs sie przytrafi
#2213 |
Konto usunięte
|
Tak już mamy listopadowe rodzą
![]() ![]() |
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
Ewek dzięki za radę co do balsamu. Maść z wit. A stosowałam zawsze zimą do rãk, ale o brzuchu nie pomyślałam. Na wieczór się posmarowałam i do teraz skóra piękna i gładka
![]() Już wypiłam pysznego drinka glukozowego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() iskra_boza pamietam ze pisalas o tej przegrodzie Twojej,ja jak teraz zmienilam wode morska i psiknelam to sie prawie ![]() ![]() emdzik teraz juz tak bedzie,moja mnie tez bolesnie kopie,no co zrobic,dzieciaczki coraz wieksze sa MaamaaZuzi no to na koncowce mozna go olac,ale ze on w ogole tak Ci powiedzial,biorac uwage ze jestes w ciazy,no na prawde ![]() oo pranie dla malutkiej ![]() lui_89 najlepiej to jak sie juz cos wybierze nie ogladac wiecej ![]() ![]() Tutti no ten zapach jest sredni,ja sie juz przyzwyczailam ale na poczatku-ta oliwka zwlaszcza to mi taaak smierdziala ze szok a ubranka sliczne,zwlaszcza to z napisem o malpce ![]() Aga tobie mialam pisac,ze swietnie sie to lozeczko prezentuje juz ![]() Asia no i nie wyglada ta posciel najgorzej,a czemu poduszka jak klecznik-za twrada? maciejka a te przesady ![]() chyba o wszystkich slyszalam oprocz tego z baranem ![]() Dzien dobry ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Asia mowisz?ale i tak sie boje,bo dla mnie za duzo cukru,ja jak poslodze 1 lyzeczke herbate to jest za duzo dla mnie,bo zcasem mi sie sypnie wiecej przez przypadek,a slodze pol a w ogole znow mi sie wydaje ze pozno bede miala to badanie?jakos w 27tyg dopiero badanie z glukoza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
Tutti1234- ciuszki super
Asia- no to fajnie, a co do badań to najgorsze masz za sobą czyli wypicie glukozy ![]() Melbi- udusiłabym go, rób mu na złość i dzwoń po teściową, albo poszukaj jakiegoś filmu jak to jest z wcześniakami i zapytaj go czy ma na to ochotę.Nie daj sie i leż bo u ciebie to nie żarty ![]() Mój o dziwo się przejął, ale na dwa dni bo już się dzisiaj pytał czy przypadkiem nie dam rady po południu pojechać do sklepu i zamówić płytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | ||
Zakorzenienie
|
martula, ładny brzuszek
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tutii, ładne ubranka. Pajacyk w gwiazdki jest fajny ![]() Dzień dobry dziewczynki, u mnie też słoneczny dzień. Zaraz się zbieram na badania. Dzisiaj wizytuję i ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie nadrabiam, ani nawet nie zaczynam bo to jest jakieś 25 stron
![]() Jednak bez szpitala się nie obyło. Już jest lepiej troszkę jeszcze boli, ale da się żyć ![]() Mam nadzieję, że to już na prawdę ostatnia niespodzianka w tej ciąży! Zda mi ktoś szybką relację co jest na tapecie bo nie potrafię się wbić? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.