|
|
#2612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
Ale zamówiłam komplet i bardzo mi się spodobała i dokupiłam jeszcze 3 dla mamy i dla bratowej A teraz czytałam opinie na necie i faktycznie pozytywne.Cytat:
![]() I też mam masterCard :/
Edytowane przez Karolllka7 Czas edycji: 2014-10-28 o 17:46 |
||
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za opinie.
Mi się bardziej ecru podoba. Dzisiaj kupiłam stacjonarnie beżowy kardigan, ale taki cienki. No nic, myślę dalej nad kolorem. :P
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chcę się upewnić, czyli klikam kup teraz i będzie na all mobilnym też opcja płatności kartą i jak dobrze zrozumiałam, to nie płacę za przesyłkę, tylko all pokrywa koszty? Bo zamówiłabym coś za 2,25 i nie chcę się wkopać i bulić 10zł dodatkowo za przesyłkę. Niby czytam i się zgadza, no ale.
Ok udało się nie było pytania.
Edytowane przez Flofferek Czas edycji: 2014-10-28 o 19:17 |
|
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje ![]() Dzwonek??? Nie wpadlabym! Haha :P Widze, ze sa nowe kupony... ehh a wczoraj robilam zakupy na all :/ Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-10-28 o 19:02 |
|
|
|
|
#2616 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mi nie odejmuję kwoty wysyłki...
Wybrałam płatność w aplikacji, dodałam kartę i nic się nie odejmuje:-/ na karcie mam napisane visa i jak kiedyś była promocja ze za płacąc za zakupy karta visa dostaje się kupon 20 zł to mi działało. Co jest nie tak:-/? |
|
|
|
#2617 |
|
Zadomowienie
|
Dziwne bo ja przed chwilą kupiłam za złotówkę i bez problemu mi podjęło koszty dostawy. Koszty dostawy odejmuje na samym końcu jak płacisz. Nie dostajesz żadnego kuponu.
|
|
|
|
#2618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jestem już w tej karcie, gdzie się wybiera sposób dostawy, formę płatności i klika płać. I tam mam do zapłaty koszty razem z dostawą |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2620 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
łaaadna ta kurtka |
|
|
|
|
#2621 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie dziś ją kliknęłam
Na dole aukcji było napisane że nie mają już czarnych,ale napisałam maila i się okazało że pani ma ostatnią czarną Skę ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Aha ,dostałam dziś dresy od moda fresca ,fajne są i pasują do botków bo to takie dreso rurki bardziej,ale na rozmiar S i mniej nie polecam.Tą są spodnie zdecydowanie na m i L. Możecie mi polecić jakiegoś sprzedawcę od legginsów?Chcę takie zwykłe szare i grafitowe ,a nie chcę się naciąć Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-10-28 o 21:34 |
|
|
|
#2622 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Śliczna, też się nad nią zastanawiałam - podoba mi się turkusowa widziałam u innego sprzedającego. Ale ostatecznie pozostałam przy grubszej parce jak dojdzie to pokaż się
|
|
|
|
|
#2623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale cóż,nie można mieć wszystkiego Jasne pokaże się,w parce na pewno będzie Ci cieplej ![]() A no i właśnie kliknęłam te dwie sukienaszki oczywiście szara i czarna http://allegro.pl/sukienka-dresowa-t...723271781.html Edytowane przez aneczka87874 Czas edycji: 2014-10-28 o 22:32 |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego moja płatność nie została obniżona, chociaż płaciłem kartą Visa przez konto PayU?
W przypadku płatności kartą Visa przez konto PayU i użycia kuponu koszty przesyłki (maks. 25 zł) zostaną zwrócone na Twoje konto w ciągu 2 tygodni. wiki100 stnieje też opcja, że masz starszą wersję i musisz zaktualizować ja mam w Androidzie 3.5.3 , a do tej akcji piszą, że musi być 3.5.4 Cytat:
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-28 o 22:45 |
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kupiłam młynek do kawy, mam nadzieję, faktycznie zwrócą kasę na konto.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już mam 10 wybranych---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skąd pobrałaś aktualizacje 3.5.4 ? Bo w sklepie Google nie ma.. jest tylko 3.5.3 Cytat:
Ja bym tak nie ryzykowała chyba, bo jednak jak człowiek chociaż 5 rzeczy kupi to już ponad 5 dych za wysyłkę.. A jak nie zwrócą Wpadłam jeszcze na jeden sprytny plan :P mam jeszcze kupon 20 zł . Dzisiaj chcę zrobić zakup za ponad 50 zł , więc zadzwonię do sprzedającego i spytam czy mogę dokonać dwóch zakupów - jeden z wykorzystaniem darmowej dostawy, a drugi z tymi 20 zł i niech zwrócą mi w paczce koszt wysyłki za który zapłacę :P Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-29 o 11:06 |
||
|
|
|
#2628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja instaluję ze sklep play to chyba ten google jest.
Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-10-29 o 11:08 |
|
|
|
|
#2629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz muszę zaryzykować i kupić coś ![]() Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-29 o 11:36 |
|
|
|
|
#2630 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny! Udało się
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
A jest gdzies w regulaminie zapis że nie da się połączyć tego kuponu na 20 zł z darmową wysyłką?
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeśli zamierzasz kupić kilka rzeczy za kwotę wyższą niż 50 zł to możesz zadzwonić do danego sprzedającego czy nie dałoby się opłacić dwóch paczek, a za jedną wysyłkę by Ci zwrócili kasę w paczce albo na konto.. Czyli np kupujesz spodnie za 50 zł. Płacisz wykorzystując do nich kupon -20 zł , po czym u tego samego sprzedającego dokupujesz kolejne rzeczy, płacisz z kartą Visa i dostajesz darmową wysyłkę. Tylko trzeba by się dogadać czy zgodziliby się zwrócić za jedną wysyłkę na konto albo w paczce. Ja dzwoniłam do jednego sprzedającego, ale stwierdził, że nie jest w stanie połączyć obu zamówień.. taaaa jasne. Nie chce im się po prostu.
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy placac visa wskakuje Wam termin waznosci karty? U mnie wybiera cyferki, ale ich nie wyswietla i nie moge dokonac platnosci
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
Tak, trzeba wpisać datę ważności karty - 2 cyfry to miesiąc i 2 cyfry to końcówka roku. Miesiąca nie pamiętam ale rok mam do 2018 więc wpisuję xx/18
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
probowalam tak wpisac, lecz cyferki mi wybiera, tylko nie wyswietla, przez co kaze wybrac jeszcze raz i tak w kolko, wkurzam sie bo zaplacic nie moge dlatego pytam, czy ktos mial podobny problem i jak go rozwiazal? ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Ok, to bede probowala do bolu ![]() Ok, juz odkrylam co robie zle, wchodzilam przez PayU do platnosci karta visa, a wystarczylo dodac karte z opcji inne sposoby platnosci ;-)
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2014-10-29 o 14:11 |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny postanowiłam w końcu do Was dołączyć
![]() Na wstępie chciałam się poradzić, która? ![]() http://allegro.pl/sukienka-tunika-w-...704559990.html http://allegro.pl/rozkloszowana-suki...729138266.html Ta pierwszą wiem, że już została polecona a ta druga? Cytat:
|
|
|
|
|
#2639 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi się kojarzą z sukienkami dla małych dziewczynek gdybym musiała to wybrałabym tą drugą ![]() Od paru dni chodzi za mną ta czapka ciekawa jestem tylko jak wygląda na żywo.. bo obawiam się, że z przodu będzie taka dziwna przylegająca i będzie się tak "kwadratowo" układała .. ![]() http://allegro.pl/ciepla-dresowa-cza...729307118.html Może któraś z Was zamawiała jakąś smerfetkę ale taką właśnie na jesień/wiosnę , bo grubą już mam. Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-29 o 15:22 |
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poszukuję sprawdzonych aukcji rękawiczek i kominów gdyby ktoś coś to byłabym wdzięczna
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Uwielbiam je. Tylko szkoda, że u tego sprzedawcy nie ma rozmiaru 140x200, bo widzę, że są nowe wzory.
Ale zamówiłam komplet i bardzo mi się spodobała i dokupiłam jeszcze 3 dla mamy i dla bratowej
A teraz czytałam opinie na necie i faktycznie pozytywne.
Dzisiaj kupiłam stacjonarnie beżowy kardigan, ale taki cienki. No nic, myślę dalej nad kolorem. :P 

no ale cóż,nie można mieć wszystkiego