Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-28, 07:53   #1171
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
tak w ogóle to dzień dobry
właśnie wcinam śniadanko chleb żytni z awokado papryczką chilli i papryka czerwoną
dzisiaj do pracy na 17 bo mamy inwentaryzacje ehh ciekawe do której nam to zejdzie....
O matko... jak smacznie to brzmi !!! awokado, chlebek i papryka...o jejku jejku jejku ^^

Jak mały sklep to do północy-2 w nocy coś w tym stylu

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Zosia ja proszę abyś pisała tutaj codziennie swoje jadłospisy
mi się coś ostatnio mięso przejadło, ciekawe czy mi się uda zmniejszyć, odstawić całkiem nie odstawię ale jak naczytałam sie o kurczaku to przynajmniej zmniejszę jego spożywanie
dlatego jutro zrobię sobie makaron z warzywami i jogurtem a Tż tylko mięsko do tego usmażę
Uważaj, bo jogurt się zważa szybko Jejku jejku...moje codzienne jadłospisy, to będzie ciężkie, bo np. jutro jestem na uczelni od 8 do 15 a na 16 pędzę do pracy, więc jadłospis będzie kijowy
Ale postaram się pisać, ja jem codziennie prawie to samo na śń itd tylko obiady mi się zmieniają

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 08:09   #1172
migotenka
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Zosia a było pyszne , muszę korzystać bo awokado teraz tanie więc można wcinać hehe i jest zdrowe chociaż kaloryczne jednak na śniadanko w sam raz

tak wiem o jogurcie
własnie o obiadki najbardziej chodzi

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

no właśnie to nie jest mały sklep.. ale dziewczyny jeździły troche po sklepach więc i do nas powinny jakieś przyjść
sama żałuję że nie pojechałam gdzieś bo kasa fajna ale większość była w tym czasie, kiedy ja byłam tydzień w domu ehh ale za dzisiejszą chociaż coś wpadnie

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 09:14   #1173
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot i życzę Ci tego abyś 60 jak najszybciej zobaczyła
no ja tak 3 dni przed okresem to bym wszystko pożerała a jak tylko przyjdzie to umieram więc odechciewa mi się jedzonka

ja mam dopiero miesiąc TT ale super jest, nie wyrywa tak włosów tzn wypadają ale przynajmniej szczotka się do tego nie przyczynia, a teraz kupiłam zwykła bo nie chce mi się co chwile wyciągać z torebki i pamiętać zeby ją schować

tak w ogóle to dzień dobry
właśnie wcinam śniadanko chleb żytni z awokado papryczką chilli i papryka czerwoną
dzisiaj do pracy na 17 bo mamy inwentaryzacje ehh ciekawe do której nam to zejdzie....
migotenka dziękuje

Do torebki mam kompaktowego...to już uzależnienie

Mega śniadanko
Kciuki trzymam byś do rana siedzieć nie musiała w pracy

zooska makaron z brokułami jadłabym lubię Twoje przepisy proste i smaczne, metoda jednego garnka by mniej brudzić nie jest mi obca

U mnie dziś na śniadanie powtórka z wczoraj- mięso "z teściowej" czyli dwie kanapki i pomidor.
Do 12 muszę takie g... do pracy napisać i oczywiście najwięcej na wizażu wtedy mam roboty
Stary 2014-10-28, 10:28   #1174
zooska
Zakorzenienie

Migotenka W zeszłym tygodniu byłam na inwentaryzacji, trwała 10 godzin...

Margot Aj tam i tak ten makaron się zmiesza z brokułami, to równie dobrze mozna od razu je ugotować razem

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 10:51   #1175
Like_a_women
Zadomowienie

Cześć dziewczynki Nie miałam się kiedy odezwać,bo ostatnio przeżyłam horror,ale nie będę tutaj o tym pisać.
Migotenka Ty mówisz o sobie stara jak masz 25 lat,to co ja mam powiedzieć Dzięki za cynk o tej promo,na pewno się na coś skuszęZoooska Ja też poproszę o te jadłospisy,bo całkiem poważnie zaczynam myśleć o wege,z tym wyjątkiem że pewnie nie mogłabym zrezygnować z ryb Mięsa nie jem,tylko ptaki,więc jak dla mnie krowy i świnki mogą nie istnieć Dziś mam na obiad omlet z piersią z indyka mieloną z szpinakiem i surówkę z kapusty kiszonej i marchewki.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Dziewczyny wiecie czym czyścić jasną skórę?W necie szukałam,ale nic konkretnego nie znalazłam.
Stary 2014-10-28, 11:38   #1176
migotenka
Zadomowienie

ja sobie pospałam 2 h musiałam żeby później nie usnąć w pracy hehe
i właśnie zjadłam oscypka z żurawiną i koktajl bananowy

Zosia mam nadzieję , że dłużej jak 10h nie będziemy, jednak inwentaryzacja od 20 a my przychodzimy o 17 żeby naszykować wszystko. ale zobaczymy

Like hehe tak się śmieję, moja sis tak samo mówi jak Ty stara to jaka ja jestem hahaha
ze skórą nie pomogę, może najlepiej kup typowy preparat do czyszczenia

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Margot ja właśnie pierwszą kupiłam kompaktową bo bardziej była potrzebna heh
ojj kciuki się przydadzą
i co napisałaś już do pracy ?

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

aaa dziewczyny jakie ja mam zakwasy na pupie po wczorajszym filmiki i wiem nawet po jakich ćwiczeniach... jak chcecie mieć w tym miejscu to polecam ćwiczenie wykroki skacząc zmieniając nogi

Stary 2014-10-28, 12:59   #1177
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A Laseczki jeżeli planujecie kupić sobie coś do makijażu to w ross od 10.11 będzie promocja -50 na kolorówkę
ja muszę sobie kupić czekladkę bourjois no i róż też jest fajny i jak chcecie kupić to radzę w pierwsze dni promocji bo później już nie dostajemy i są tak zwane czystki
Dzięki za cynk poczekam w takim razie z kupnem podkładu (nie wiesz czy Lirene będzie wchodził na promocję? Bo on nie stoi w szafach... tylko razem z kremami... jak nie to kupię Bourjois ) i tuszu mam nadzieję, że nie będzie problemu z dostaniem a dzisiaj w płaszczyku zimowym znalazłam pomadkę, którą kupiłam daaawno (wiadomo, zimą )- właśnie jak była promocja na kolorówkę w Rossie tyle się jej oszukałam praktycznie nieużywana... mam nadzieję, że się nie "zepsuła" i mogę jej używać :P

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Ja jestem, ale nie mam sie czym chwalic. Niby bardzo nie ggrzesze a waga ani drgnie, musze chyba obciac kcal..
Hero zdjecia boskie ale Ty szczypiorek., no i nozki jakie szczuplutkie.

Musze kupuc tusz...ost na zeszlorocnej promo kupilam loreal efekt skrzydel motyla czy cos takiego i nawet nawet ale moze zmienie, tylko na co?. Co polecacie..potrzebuje wydluzenia i pogrubienia;-) p
Dzięki Basiu
Kochana, a liczyłaś sobie kcal? Bo może Ty mało jesz? No albo mało wartościowo. Spowiadaj się tu, pomożemy!

Ja ostatnio miałam Gosha, ale tego raczej w Rossie nie ma.. bardzo zadowolona byłam. Wcześniej L'Oreala Volume Million Lashes- super dobry jest też Max Factora Lash False Effect czy też L'Oreala Telescopic ja właśnie ten ostatni planuję kupić sobie i jeszcze ten żółty podkręcający z Lovely za grosze

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
hejka Nareszcie dotarłam na forum

Zacznę od tego że siedzę , podczytuję Was i podgryzam nowośc- czekolade biała karmelową z wafelkami, nowośc , ale nie to jedyny mój grzech Waga- masakra juz pewnie ponad 62 będzie , jak ja sie zaniedbałam

Heroine
ale z Ciebie przykładna żonka, taka dobra jesteś dla męża , ale też nie jestem najgorsza kanapki też robię Super zdj, zazdroszczę wypadu w góry i pogody , też chcieliśmy jechać ale na taką pogodę to chyba bez sensu jak jest 0 stopni i takie zimno
Alexis bierz du.pę w troki i się ogarniaj zanim przytyjesz jeszcze więcej odzywaj się tu! Będzie Ci łatwiej

No to dobrze, że dbasz o męża a mąż dba o żonę? :P
Powiem Ci, że na góry każda pora jest w sumie dobra. My mieliśmy różne dni- raz świeciło słońce, raz lało. Wiadomo, że lepiej jest jak nie pada, ale nam to zbytnio nie przeszkadzało :P łaziliśmy w deszczu :P zdobywanie szczytów to jasne- odpada, ale trasy po płaskim czy zwiedzanie centrum czemu nie Jak to mówią- nie ma złej pogody, jest tylko nieodpowiednie ubranie wiadomo, że w górach jest ostrzejsze powietrze i odczuwalna temperatura jest niższa
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 13:19   #1178
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Na jutro planuję:
owsianka
buła z serem żółtym i pomidorem, kefir
ryż z cebulą i papryką
ciapa z jabłek z waflami ryżowymi
wieśniak z ogórkiem

wsio

Cytat:
Powiem wam że zapomniałam że nie mam papryki i zrobiłam sam ryż z cebulą...ale o dziwo wyszedł mega ! Normalnie ugotowałam ryż, lekko al dente, na patelni podsmażyłam całą cebulę, dodałam czosnku i curry, dodałam ten ryż i podlałam bulionem. Podusiłam z 5 minut i gotowe, smaczne, fajne wyszło na pewno będę robić częściej dodając oczywiście więcej warzyw ale miałam tylko ogórka, a to jednak na patelnię tak nie bardzo ^^
Najprostsze dania są najlepsze!

Cytat:
a i nie wiem czy którąś zainteresuje a w hebe jest promocja na TT 28zł sama chyba sis kupię
Szkoda, że tak daleko mam do Hebe...

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Witam
Zupełnie nie mogę się do regularnego pisania zmotywować ale czytam regularnie
Waga w końcu drgnęła -62,5 kg więc może do 1 listopada 62kg zobaczę
No właśnie widzę, że Cię tu mało ostatnio brawo za spadek i trzymam kciuki za 62 kg jeździsz na rowerku dalej?

Cytat:
melduję 50min filmik 1000 calorie

muszę znowu odstawić słodycze w tygodniu... ale jestem przed okresem i mam na wszystko ochotę ehh

Ja też muszę przystopować ze słodyczami bo ostatnio przesadzam

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki Nie miałam się kiedy odezwać,bo ostatnio przeżyłam horror,ale nie będę tutaj o tym pisać.
Co to się działo? napisz w klubie jak tu nie chcesz
Co do czyszczenia skóry to ja nie pomogę... wiem tylko, że moja mama używa jakiś preparat

Monia, haloooo, jak się czujesz?

Madzia wraca na dniach
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-10-28, 13:31   #1179
migotenka
Zadomowienie

Heroine Ty taka chudzinka więc Tobie słodycze nie zaszkodzą
no właśnie też myslałam o Madzi że juz wraca niedługo jak ten czas zleciał.
a co do podkładu to właśnie nie wiem czy on będzie niby to kolorówka ale leży między kremami więc nie wiem ;/
nie no na pewno się nie zepsuła kosmetyki kolorowe maja 24mięsiące ważnosć od otwarcia przeważnie więc spokojnie ja to nawet dłużej mam niektóre hehe

jejku brzuch zaczyna mnie boleć więc @ tuż tuż muszę się nafaszerować tabletkami ...

Stary 2014-10-28, 14:27   #1180
Like_a_women
Zadomowienie

Heroine Napisałam w klubie.
też właśnie dziś myślałam,o tym że Meeedzik już zaraz wraca.Chyba będzie 31-ego?Dziewczyny możecie polecić jakiś puder?
[/LEFT]
Stary 2014-10-28, 14:43   #1181
migotenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine Napisałam w klubie.
też właśnie dziś myślałam,o tym że Meeedzik już zaraz wraca.Chyba będzie 31-ego?Dziewczyny możecie polecić jakiś puder?
[/LEFT]
puder w kamieniu ?

dla mnie swietnie spisuje się z mac, serio jak przypudruję buźkę to trzyma mi się przez cały dzień w pracy jest drogi ale wart swojej ceny tym bardziej że długo na pewno posłuży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 18:47   #1182
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Migotenka W zeszłym tygodniu byłam na inwentaryzacji, trwała 10 godzin...

Margot Aj tam i tak ten makaron się zmiesza z brokułami, to równie dobrze mozna od razu je ugotować razem
zooska dokładnie, tę samą filozofię wyznaje tylko teściowej się nie przyznaje

Cytat:
ja sobie pospałam 2 h musiałam żeby później nie usnąć w pracy hehe
i właśnie zjadłam oscypka z żurawiną i koktajl bananowy

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Margot ja właśnie pierwszą kupiłam kompaktową bo bardziej była potrzebna heh
ojj kciuki się przydadzą
i co napisałaś już do pracy ?

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

aaa dziewczyny jakie ja mam zakwasy na pupie po wczorajszym filmiki i wiem nawet po jakich ćwiczeniach... jak chcecie mieć w tym miejscu to polecam ćwiczenie wykroki skacząc zmieniając nogi
migotenka oscypek z żurawiną
TT niezbędny a kilka lat temu się śmiałam "po co to" jak na YT widziałam
Sen i bananowy zastrzyk energii pomogą
Napisałam...skończyłam dokładnie o 11:54 gorzej, że na jutro na 9 mam podobne zadanie więc raczej dziś muszę napisać bo o 7 rano mózgu u mnie brak
Zakwasy...ból istnienia i radość w jednym

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No właśnie widzę, że Cię tu mało ostatnio brawo za spadek i trzymam kciuki za 62 kg jeździsz na rowerku dalej?
heroine dzięki a na rowerku jeżdżę, ostatnio rzadziej bo fizycznie nie mam czasu żeby godzinkę pedałować w miejscu ale licznik w podpisie zmieniam czasami
Deszcz był ale wyczuwam, że wyjazd udany, mam nadzieje, że się nie mylę Relaks w strefie SPA był?
Stary 2014-10-29, 11:55   #1183
makaron91
Zadomowienie

Cytat:

makaron hej

Witam i o zdrowie pytam

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Makaron, hej może byś napisała coś więcej?
Aż mi się głupio zrobiło ^^
U mnie jak zwykle dużo atrakcji, jak na karuzeli. Rzygam
Znowu się przeprowadzam z racji tego, że dostałam w końcu w jednym miejscu umowę o pracę (jejejeje!) W drugim miejscu zostaje umowa śmieciowa i na parę dyżurów w miesiącu będę sobie jeździła rekraacyjnie Od stycznia idę do szkoły i będę pilnym uczniem w zawodzie powiedziałabym bardzo męskim, no ale ja mam jakieś chore zainteresowania
Jestem z tym samym tż wytrwale i do bólu czasem ale zaczęło się już wszystko dobrze układać i podoba mi się to. Przeprowadzamy się oczywiście razem :P i oczywiście na wynajem znowu tak mi się marzy własne mieszkanie, no ale narazie to niedoścignione marzenia. Przeprowadzka w piątek i niestety w sobotę 1 listopada :P w niedzielę zdajemy to mieszkanie, w którym jesteśmy teraz. Już wczoraj zaczęłam wszystko pakować, siedzę obłożona kartonami i torbami
To chyba tak z grubsza wszystko A i internet mnie wkurrrrr***a niby 15gb limitu jest a idzie w 2 dni (oglądanie filmów...) i jak się wyczerpie limit toledwo się strony wczytują Wkurzające.

Czytam wątek od tyłu bo jakoś lepiej się ładuje i widziałam Twoje zdjęcia chuderlaku! Mam nadzieję, że to już koniec odchudzania? Facet nie pies, na kości nie leci
Trzymać się diety bezglutenowej jest chyba ciężko, bo tego dziada wszędzie dodają i do wszystkiego ale trzymam kciuki i zdrówka życzę dużo
Stary 2014-10-29, 11:55   #1184
makaron91
Zadomowienie

Dwa takie same posty mi się wkleily, sorry :P
Co tu taka cisza

Edytowane przez makaron91
Czas edycji: 2014-10-29 o 11:58
makaron91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 12:57   #1185
migotenka
Zadomowienie

hej Laski

ja żyję chociaż trochę niedospana... inwentaryzacja trwała 9h jednak my zanim pomyłyśmy podłogi same się zebrałyśmy to równo po 10h byłam w domku, czas tak szybko zleciał że ani się nie obejrzałam a już był koniec jeszcze zjadłam pół pizzy , ale tylko tyle w ciągu tych 10h więc nie jest źle, jeszcze wróciłam i usnąć nie mogłam.....

a dziewczyny coś mówią , że jednak będzie -40 na kolorówkę, ajj same nie wiedzą raz tak gadają raz tak ale będzie na pewno

Makaron hej
a to się dzieję u Ciebie, super że umowę o pracę będziesz miała
a do jakiej szkoły będziesz chodziła?

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Margot właśnie zjadłam ostatniego oscypka z żurawiną ehh... żurawina została to coś wykombinuję z kurczakiem ale nie dzisiaj haha

Stary 2014-10-29, 20:31   #1186
migotenka
Zadomowienie

a co tutaj taka cisza?

ja właśnie się obudziłam, pospałam 3h bo przede mna nocka
na dodatek dostałam okres a mamy dużą dostawę dzisiaj ehhh oby tylko brzuch nie bolał...

dziewczynki a wy gdzie jesteście?

Stary 2014-10-29, 21:49   #1187
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Witam i o zdrowie pytam

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Znowu się przeprowadzam z racji tego, że dostałam w końcu w jednym miejscu umowę o pracę (jejejeje!) W drugim miejscu zostaje umowa śmieciowa i na parę dyżurów w miesiącu będę sobie jeździła rekraacyjnie Od stycznia idę do szkoły i będę pilnym uczniem w zawodzie powiedziałabym bardzo męskim, no ale ja mam jakieś chore zainteresowania
Jestem z tym samym tż wytrwale i do bólu czasem ale zaczęło się już wszystko dobrze układać i podoba mi się to. Przeprowadzamy się oczywiście razem :P i oczywiście na wynajem znowu tak mi się marzy własne mieszkanie, no ale narazie to niedoścignione marzenia. Przeprowadzka w piątek i niestety w sobotę 1 listopada :P w niedzielę zdajemy to mieszkanie, w którym jesteśmy teraz. Już wczoraj zaczęłam wszystko pakować, siedzę obłożona kartonami i torbami
To chyba tak z grubsza wszystko A i internet mnie wkurrrrr***a niby 15gb limitu jest a idzie w 2 dni (oglądanie filmów...) i jak się wyczerpie limit toledwo się strony wczytują Wkurzające.

Czytam wątek od tyłu bo jakoś lepiej się ładuje i widziałam Twoje zdjęcia chuderlaku! Mam nadzieję, że to już koniec odchudzania? Facet nie pies, na kości nie leci
Trzymać się diety bezglutenowej jest chyba ciężko, bo tego dziada wszędzie dodają i do wszystkiego ale trzymam kciuki i zdrówka życzę dużo
makaron
umowy gratuluje
Kolejna przeprowadzka, koszmar z pakowaniem itd , pamiętam, że raz się właśnie 1 listopad przeprowadzałam i maskar była bo ruch w mieście był "świąteczny" zmieniony
a z internetem zaszalałaś...ja mam 14 GB i zazwyczaj wystarcza mi na miesiąc a śledzę kilkanaście seriali może miałaś na myśli, że ściągałaś filmy a nie oglądałaś bo 15 GB to byś w 48h nie dała rady obejrzeć chyba

Cytat:
hej Laski

ja żyję chociaż trochę niedospana... inwentaryzacja trwała 9h jednak my zanim pomyłyśmy podłogi same się zebrałyśmy to równo po 10h byłam w domku, czas tak szybko zleciał że ani się nie obejrzałam a już był koniec jeszcze zjadłam pół pizzy , ale tylko tyle w ciągu tych 10h więc nie jest źle, jeszcze wróciłam i usnąć nie mogłam.....

a dziewczyny coś mówią , że jednak będzie -40 na kolorówkę, ajj same nie wiedzą raz tak gadają raz tak ale będzie na pewno

Margot właśnie zjadłam ostatniego oscypka z żurawiną ehh... żurawina została to coś wykombinuję z kurczakiem ale nie dzisiaj haha
migotenka ja dziś ceny w R sprawdziłam na produkty z mojej listy i niektóre nawet po obniżce mają wyższe ceny jak "na necie" ale cześć jest tańsza i na te będę polować minus 40 % też mnie urządza
10 godzinpizza należała się jak psu miska

Pytałaś mnie kiedyś kiedy przeprowadzka...wiemy tylko ze na 100% będzie ale kiedy to niespodzianka i nic zaplanować nie możemy...jak w tym roku jeszcze to coś wynająć musimy/może służbowe mieszkanie (ale może do remontu i czynsze mega wysokie jak na takie mini miasteczko) a jak w okolicach wiosny to już będziemy wstanie wziąć kredyt i mieszkanie kupić eh trudna sprawa, niby nic ale jednak ważne decyzje a żadnych planów poczynić nie możemy
Choć wczoraj wstępnie ustaliliśmy, że w maju 2017 roku będzie czas na dziecko bo może już remont owego mieszkania skończymy
Stary 2014-10-29, 22:04   #1188
migotenka
Zadomowienie

Margot oczywiście niektóre promocje są z tyłka, ale ja akurat to co kupuję to się opłaca nie wiem jak z kremami bo kupuję w aptece

no należało i tak zjadłam pół a to mała pizza bo do 17zł budżet był na osobę.

aha ojj taka niepewność najgorsza przynajmniej dla mnie... sami też się zastanawiamy czy zostać tutaj czy nie, już też chcę mieć swoje nasze mieszkanie a nie wynajmować, co z tego że stać nas na kredyt jak nie wiemy gdzie chcemy być idt... wrr a dzidziusia za rok starać się chcemy hehe ale wiadomo planować nie ma co bo wszystko się później i tak układa inaczej
więc trzymam kciuki aby szybko było wiadomo co i jak

jeszcze 1,5h i będę się zbierała do pracy

kurczę powiedzcie jak dobrać kolor pomadki, marzy mi się jakiś ładny kolorek ale jakoś nic mi się nie podoba jak maluję ehhhh ;/

Stary 2014-10-29, 22:45   #1189
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot oczywiście niektóre promocje są z tyłka, ale ja akurat to co kupuję to się opłaca nie wiem jak z kremami bo kupuję w aptece

no należało i tak zjadłam pół a to mała pizza bo do 17zł budżet był na osobę.

aha ojj taka niepewność najgorsza przynajmniej dla mnie... sami też się zastanawiamy czy zostać tutaj czy nie, już też chcę mieć swoje nasze mieszkanie a nie wynajmować, co z tego że stać nas na kredyt jak nie wiemy gdzie chcemy być idt... wrr a dzidziusia za rok starać się chcemy hehe ale wiadomo planować nie ma co bo wszystko się później i tak układa inaczej
więc trzymam kciuki aby szybko było wiadomo co i jak

jeszcze 1,5h i będę się zbierała do pracy

kurczę powiedzcie jak dobrać kolor pomadki, marzy mi się jakiś ładny kolorek ale jakoś nic mi się nie podoba jak maluję ehhhh ;/
migotenka wiadomo, trzeba sprawdzać ale w przypadku niektórych produktów nie sądziłam, że nawet po minus 40% nadal będą 2 razy droższe jak na necie
W aptekach też ceny rozbieżne masakra, zakupy to też sztuka
Uwielbiam wyszukiwanie okazji, kupowanie po "sklepowych" cenach wydaje mi się dziwne wręcz czasami
Dokładnie jest jak mówisz, a my byliśmy już o krok od kupienia kawalerki tu gdzie jesteśmy i byłby bubabo mieszkanie niby się sprzeda ale PCC, prowizja dla banku i inne opłaty w d...by były
Plany co do dzieci wiadomo...różnie to bywa
A co się robi o takich godzinach w pracy? Wczoraj inwentaryzacja to rozumiem, a dziś? wybacz pytanie ale szczerze, jakoś nie myślałam, że taki tryb pracy jest w R.

Mam ok 20 mazideł kolorowych do ust..wszystko mi się podoba, więc nie doradzę jak wybrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 23:10   #1190
migotenka
Zadomowienie

Dlatego nie ma co się spieszyć z mieszkaniem bo ciężko żeby później nie stracić. A sprzedać tak łatwo też nie jest mam koleżankę która już roj próbuje jednak to na wsi ale u Tż w pracy też juz jakis czas wystawione ma i nic przychodzą oglądają i na tym koniec. Wiec trzeba dobrze przemyśleć.

Ze mnie koleżanki się śmieją co do dzidzi bo tak z roku na rok mówię za rok hehe niby juz mozemy miec ale po co się spieszyć wszystko w swoim czasie

Dostawy mamy 3 razy w tyg a teraz towaru dużo bo święta się zbliżają ehh ale ja i tak lubię nocki ;-)

A ja nie wiem jaki odcień różu czy czerwieni... musze sie bardziej przyjrzeć kolorowce

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2014-10-29, 23:49   #1191
Margot85
Wtajemniczenie

Dokładnie jest tak jak mówisz, dlatego trzeba się dobrze zastanowić nad metrem, lokalizacja itd.

dokładnie, po co się śpieszyć

aaa takie buty, dzięki za odp I chyba też bym wolała nocki

Nie ma chyba innej metody na na ustach ponosić odcienie różne jak masz możliwość
Szminkę na swój ślub ponad godzinę wybierałam..tzn 4 odcienie (wszystkie mi się podobały) na zmianę nakładałam, zapewne konsultantka miała mnie dość

Coś spać nie mogę dziś wyjątkowo ale chyba się czas się "przymusić"
Stary 2014-10-30, 07:17   #1192
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry przy

Cytat:
heroine dzięki a na rowerku jeżdżę, ostatnio rzadziej bo fizycznie nie mam czasu żeby godzinkę pedałować w miejscu ale licznik w podpisie zmieniam czasami.
Deszcz był ale wyczuwam, że wyjazd udany, mam nadzieje, że się nie mylę Relaks w strefie SPA był?
Dobrze, że nie rezygnujesz całkiem
Tak, wyjazd bardzo udany było i słońce i deszcz, więc i "widoki" zaliczone i strefa spa też z basenu tylko nie korzystałam, bo pływać nie umiem
Ahhh, szkoda, że już po człowiek się przyzwyczaił, że Mu podadzą śniadanie, obiad i nic robić nie musi na wspomnienie o deserkach aż mnie skręca przepyszne ciastko czekoladowe tam jadłam ale koniec tego dobrego, trzeba się ogarnąć bo du.pa rośnie :P

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Jestem z tym samym tż wytrwale i do bólu czasem ale zaczęło się już wszystko dobrze układać i podoba mi się to. Przeprowadzamy się oczywiście razem :P i oczywiście na wynajem znowu tak mi się marzy własne mieszkanie, no ale narazie to niedoścignione marzenia. Przeprowadzka w piątek i niestety w sobotę 1 listopada :P w niedzielę zdajemy to mieszkanie, w którym jesteśmy teraz. Już wczoraj zaczęłam wszystko pakować, siedzę obłożona kartonami i torbami.

Czytam wątek od tyłu bo jakoś lepiej się ładuje i widziałam Twoje zdjęcia chuderlaku! Mam nadzieję, że to już koniec odchudzania? Facet nie pies, na kości nie leci.
No to widzę, że niezłe zamieszanie u Ciebie w życiu :p co rusz to przeprowadzki, nowe prace, szał ciał dobrze, że TŻ "stary" gratuluję umowy! czego się będziesz uczyć?

Yyyy, i kto to mówi ile Ty teraz ważysz?
Ja w sumie nigdy na żadnej diecie nie byłam miałam pewne ograniczenia, starałam się zdrowo jeść, więc wiesz. Teraz na wakacjach był pełen loooz, więc trzeba spiąć pośladki, bo mnie spodnie cisną i brzuch mi znów wydęło... pewnie od nietrzymania diety bezglutenowej, ajjjć staram się jeść dobrze, ale kuuuuwa wszędobylski gluten działa mi na nerwy w następnym tygodniu chcę zrobić większe zakupy przez neta z różnymi mąkami, przyprawami, proszkiem do pieczenia etc. bo nie wyrabiam z tymi produktami sklepowymi... tylko muszę znaleźć w miarę przystępne ceny żeby nie przepłacić
Stary 2014-10-30, 07:18   #1193
heroine86
Zakorzenienie

Migotenka, 40% też syknie zawsze to tańszy tusz

Czekoladka znów gdzieś przepadła

Monia, Ty też się odezwij bo się martwimy!
Stary 2014-10-30, 08:09   #1194
migotenka
Zadomowienie

hej ja właśnie zjadłam bułkę z serkiem białym i papryką piję kawe inkę i idę do łóżeczka, jak zwykle nie chcę się spać ale pewnie jak się położe to się zachcę hehe

więc dobranoc

piszcie żebym miała co nadrabiać jak się obudzę

Stary 2014-10-30, 08:13   #1195
heroine86
Zakorzenienie

Migotenka, pisać nie ma z kim
Dobranoc
Stary 2014-10-30, 08:34   #1196
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej kochane

Nie uwierzycie, ale znowu jestem chora !!! No masakra, to juz 4 tydzien
Ja nie wiem czy ta grypa jest jakaś zmutowana czy co sie dzieje
Ledwo łaze normalnie Dlatego nawet nie odpalalam wizazu bo normalnie siły nie mialam Dzisiaj juz na szczescie jest lepiej ale ostatnie trzy dni to znowu umieranie było

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

wieczorkiem Was nadrobie
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 09:01   #1197
heroine86
Zakorzenienie

Czekoladko, biednaś cały czas Cię łapie... a raczej może cały czas nie odpuszcza. Tobie potrzebne jest porządne wygrzanie się w domu moim zdaniem... bo Ty ciągle do tej pracy chodzisz, to wiadomo, że ciągle niedoleczona jesteś zdrówka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 09:56   #1198
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.MIGOTENKA z doborem koloru yo najlepiej jakbyś zaczela od określenia typu urody.
Stary 2014-10-30, 13:12   #1199
migotenka
Zadomowienie

spałam tylko 3h bo obudził mnie przed 13 taki ból brzucha...
ale dalej oczy mi się kleją...
jejku na obiad nie chcę mi się nic robić ;/

Czekoladka jejku Kochana zgadzam się z Heroine ,Ty powinnaś wyleżeć i wygrzać choróbsko.... oby szybko Cię opuściło na dobre

Heroine właśnie widzę że nie ma kto pisać

Like niby ciepły typ urody i mam używać szminek od łososiowego do ciepłego różu...

Stary 2014-10-30, 15:50   #1200
Milena001
Zadomowienie

Obiecalam....8 miesiąc
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2014-11-10 o 03:02
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości