Kto poślubi mojego syna? :D - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-10-26, 21:22   #271
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dot.: Kto poślubi mojego syna? :D

Cytat:
Napisane przez prawiczek Pokaż wiadomość
Jestem ciekaw co jest w nim normalnego? Bo to dla mnie synek mamusi, bez własnego zdania.

On w ogóle umie się postawić swojej snobistycznej matce?
Nie powiedziałabym, że matka Konrada jest snobem. Jak dla mnie to jest typem ''równej babki'', ale na poziomie i niedającej sobie wejść na głowę. Chyba tylko tak groźnie wygląda

Tak szczerze, to dla mnie jako-taką osobowość ma tylko Patryk. Szkoda, że jest to osobowość wariata...
Reszta facetów (na czele z Pawłem) trochę bezbarwna, tzn. nic nie wiadomo o ich charakterach. Nie wiem, dlaczego Konrad wydaje mi się być bardziej normalny niż Artur. To chyba jednak kwestia wygladu

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-26, 21:37   #272
alamirka
Moderator

[1=8dffddb6e628bfb98112858 ba516cbd40bf27d07_5e28e20 31c1d9;48680729]Mi też to się wydaje ustawione. Trochę dziwne, że każdy z nich ma takie duże i ładne domy, w których mieszkają tylko we dwoje. A w ostatnim odcinku zwróciłam uwagę na to, że matka Patryka powiedziała, że jak Asia nie wróci do programu to ona wraca do domu.
Dziwny był ten odcinek. Patryk wywalił Asię, a chodził obrażony na wszystkich. Artur sobie noc spędził z cichą Wiktorią, a zaprosił wcześniej Dagmarę znów do programu. Konrad się kłócił z Dorotą, która nieźle mu dogadała. A u Pawła odeszła Karolina, potem Elwira, która wróciła po jego namowach. Co za akcje. [/QUOTE]

Właśnie obejrzałam odcinek dopiero i się ubawiłam.Rany jakie to jest żenujące,po co mi komedia do oglądania,mam to To jest tak głupie,że aż wciąga
Z tym tekstem,że:to wracam do domu!! to już pojechali. No już mogli wyciąć tą wtopę

Dorota może i dobrze pocisnęła Konradowi ale ten jej język przekazu...no bardzo kobiecy

Oliwia mi na kombinatorkę wygląda.

Eweliny prawie nic nie było

Patryka i jego mamy nawet nie komentuję,szkoda moich palców

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2

Bo teraz serca mam dwa
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-26, 22:36   #273
prawiczek
BAN stały

GG do prawiczek

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Nie powiedziałabym, że matka Konrada jest snobem. Jak dla mnie to jest typem ''równej babki'', ale na poziomie i niedającej sobie wejść na głowę. Chyba tylko tak groźnie wygląda
Mnie irytuje to że po tym jak się trochę dorobiła, to jej jedynym zmartwieniem jest to czy nie będzie się za synową wstydzić w luksusowej restauracji
W sumie nie zdziwiłbym się jakby się okazało, ze w młodości miała parę romansów i nie rozbiła kilku rodzin.

Z haremu Konrada, najładniejsza jest Ewelina, ale szkoda dziewczyna na taką rodzinę.
Do Konrada najbardziej pasuje Ruda, ale chyba Konrad jej nie wybierze, bo w zajawkach była scena gdzie Ruda mu mówi, że "jest kiepski w łóżku, albo że ma małego" - dokładnie nie pamiętam.

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Nie wiem, dlaczego Konrad wydaje mi się być bardziej normalny niż Artur. To chyba jednak kwestia wygladu
Może dlatego, że Konrad wygląda zwyczajnie? Ma przeciętną figurę i niczym się nie wyróżnia.

Ja Artura lubię, bo jest dość komiczny - rozwaliła mnie ta sytuacja z ławką.
Koleś też ma zabawną mowę ciała.

Jeżeli on chce jeszcze przybrać na masie, to niech sobie da spokój z modelingiem i przerzuci się na pro wrestling.

Tam potrzebują osób z taką figurą. W Polskiej federacji wrestlingowej DDW potrzebują takich kolesi, tylko tam marnie płacą.

Ale w UK, Niemczech czy na Węgrzech? Czemu nie, może by ktoś go wypatrzył z WWE.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość

Eweliny prawie nic nie było
tej z tatuażem od Artura też nie było.
prawiczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-27, 13:49   #274
Jeannee
Zakorzenienie

Jak oni mnie denerwują wszyscy w tym programie

I po nocach mi się śni: Joasia była super Przywróć Joasię... No kutfa
Stary 2014-10-28, 15:46   #275
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

witam !!
jak Patrze na tego Patryka i jego pieszczotliwy , przedszkolny głosik ... o jeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj !

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 20:29   #276
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OliOli Pokaż wiadomość
Ejj wyjaśnijcie mi coś W czołówkach przed odcinkami jest scena jak Konrad przytula swoją wybrankę, widać tylko jej włosy, ale one są brązowe, takie orzechowe jakby (coś jak Julii - ale ją odrzucił), a zostały 3 kandydatki: ruda, blondynka i czarna, o co tu kaman
Teraz to się wyjaśni. Czytałam w programie tv zajawkę odcinka jutrzejszego i wróci Julia za Magdę, która odeszła

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-28, 21:04   #277
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

ejjj oni są prawdziwi ??
Oczywiście matki z synami to jasne , bo podobni niesamowicie ale te panny ??? one rzeczywiście chcą za męzów tych buców ?? czy to jakies takie typu trudne sprawy, czyli fajna rezyserka

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 06:43   #278
mietowka84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
ejjj oni są prawdziwi ??
Oczywiście matki z synami to jasne , bo podobni niesamowicie ale te panny ??? one rzeczywiście chcą za męzów tych buców ?? czy to jakies takie typu trudne sprawy, czyli fajna rezyserka
Haha mam podobne odczucia. Ostatnio przez przypadek obejrzalam kawalek tego pseudoprogramu i oczy wychodzily mi z orbit, ze takie cos puszczaja na antenie. Toc to szok

Każdy kot to czarodziej, w którego głowie dzieje się więcej, niż możemy sobie wyobrazić.
mietowka84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 12:20   #279
hawananana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
ejjj oni są prawdziwi ??
Raczej rezyserka wiele z tych dziewczyn mozna zobaczyc w programach tvnu, miedzy innymi "Eweline" I "Dorote". Pewnie to cos w rodzaju ukrytej prawdy..
hawananana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 20:08   #280
taka ja
Wtajemniczenie

Oliwka robila tlo w milosc na bogato, w klubie sie wyginala.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
taka ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 20:49   #281
201605061000
Konto usunięte

Jezu, ten program jest straszny. Tekst tej ciemnej blondynki od Patryka "mam wątpliwości co do jego seksualności, jesteśmy u niego w domu już kilka dni, a jeszcze do niczego nie doszło!" + do tego zawiedziona mina.
201605061000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 21:54   #282
aezn913
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielona dziesiatka Pokaż wiadomość
Jezu, ten program jest straszny. Tekst tej ciemnej blondynki od Patryka "mam wątpliwości co do jego seksualności, jesteśmy u niego w domu już kilka dni, a jeszcze do niczego nie doszło!" + do tego zawiedziona mina.
taaaak

poza tym, dobrze usłyszałam...? kiedy mama Patryka zarzuciła dziewczyną, że chodzi im tylko o seks - one odp coś w stylu, że "najlepiej jak 26letni faceci spi z mamą" i tu padło wytłumaczenie mamuśki "my seksu nie uprawiamy, Patryk spał ze mną bo bał się, że wejdziecie mu do łóżka!" ... padłam

aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 22:05   #283
owidio
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aezn913 Pokaż wiadomość
taaaak

poza tym, dobrze usłyszałam...? kiedy mama Patryka zarzuciła dziewczyną, że chodzi im tylko o seks - one odp coś w stylu, że "najlepiej jak 26letni faceci spi z mamą" i tu padło wytłumaczenie mamuśki "my seksu nie uprawiamy, Patryk spał ze mną bo bał się, że wejdziecie mu do łóżka!" ... padłam

ja też z tego nie mogłam...szczęka mi opadła! zaczynam się zastanawiać nad definicją związku kazirodczego albo kompleksu Edypa heheheh ta ich relacja jest po prostu chora..bo na pewno normalna to nie jest
owidio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-29, 22:17   #284
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Oczywiście Patryś przywrócił Joasię do programu (ale nawet jej o to nie pytał bo pozostali się spotykali na randkach i błagali o powrót) dla swojej umierającej Mamy żeby miała służącą

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 08:28   #285
monstrosity_inside
Przyczajenie

Ale ja też mam wątpliwości co do seksualności Patryka :P

wysłane przy uzyciu Tapatalk
Stary 2014-10-30, 08:47   #286
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monstrosity_inside Pokaż wiadomość
Ale ja też mam wątpliwości co do seksualności Patryka :P

zachowuje się jak gej jednym słowem

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 09:13   #287
aer
O RLY?

Ja już pisałam wcześniej, że dla mnie Patryś wygląda na ciepłego. Czyli mamy dwóch.
W dodatku Patryk to jeden z tych gorszych typów czyli cierpiąca na ból istnienia niczym Werter mimoza (vide jego zachowanie podczas nieobecności matki).

To, że on z matką szukają służącej było widać już na castingach

Zabieram się za oglądanie ostatniego odcinka

Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 09:22   #288
Pijana truskawkami
Zakorzenienie

Patryk to na pewno gej. Przecież to nienormalne, co jego matka powiedziała, że się chowa do niej do łóżka, bo boi się, że jakaś dziewczyna do niego przyjdzie
Konrad też się nie popisał swoim tokiem rozumowania w rozmowie z Eweliną, niestety podwójne standardy.

"[...] dotrzesz do takiej granicy, że gdy jej nie przekroczysz - będziesz nieszczęśliwa, a gdy przekroczysz - może jeszcze nieszczęśliwsza..."

F.Dostojewski

Pijana truskawkami jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 09:24   #289
monstrosity_inside
Przyczajenie

Matka Patryka jest totalnie niesympatyczna... Taka roszczeniowa baba. Wszyscy maja biegac wokół Patrysia według niej.

Za to podobało mi się jak Ewelina tlumaczyla Konradowi (tak on ma na imię?) czemu sie o niego nie zabija. I to jego początkowe oburzenie, ze taka laska to dzi*ja, ale kiedy Ewelina odwrocila sytuacje, ze on właśnie się tak zachowuje to wszystko cacy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 09:38   #290
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
Patryk to na pewno gej. Przecież to nienormalne, co jego matka powiedziała, że się chowa do niej do łóżka, bo boi się, że jakaś dziewczyna do niego przyjdzie
to jest straszne

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:

Za to podobało mi się jak Ewelina tlumaczyla Konradowi (tak on ma na imię?) czemu sie o niego nie zabija. I to jego początkowe oburzenie, ze taka laska to dzi*ja, ale kiedy Ewelina odwrocila sytuacje, ze on właśnie się tak zachowuje to wszystko cacy...

Ewelina jest za mądra dla niego dobrze, że odpadła

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-10-30 o 09:39
Stary 2014-10-30, 09:38   #291
201803290936
Konto usunięte

Patryk rzeczywiście wygląda mi na przedstawiciela orientacji, która jest w mniejszości. A widziałam może w sumie z 20 minut tego programu.

Ciekawe, czy te panie to rzeczywiście ich matki.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 09:45   #292
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość

Konrad & Beata i Artur & Marzanna to na pewno synowie i matki. Reszta - nie wiem.

Stary 2014-10-30, 10:08   #293
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Cytat:

Wyszedł na buraka [nie pierwszy raz z resztą] i to niezbyt lotnego w dodatku. Tak się zastanawiam na ile to kwestia montażu, a na ile wrodzony urok Konrada, że sprawia wrażenie niezbyt rozgarniętego. Może się stresuje chłopina przed kamerami, bo np. matka prezentuje pewien poziom, no i on trochę odstaje. Ze zgrozą stwierdzam, że gdybym musiała, to chyba wolałabym się umówić z Arturem [sic!] . Jeśli rzecz jasna mówimy o facetach, bo dla mnie o wiele ciekawsze wizerunki wykreowały pani Beata i pani Marzanna .

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 10:42   #294
cherry_flamme
Zakorzenienie

Kurde, ja chyba też bym wybrala trolla z małą czaszką niż Konrada Aż się sobie dziwię.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 11:13   #295
aer
O RLY?

Ewa w zapowiedzi mówi, że Patryk jest zaradny - zastanawiam się z której strony
Te gwiezdne wojny między dziewczynami a Ewą no proszę... biedny mały Patryś musiał schować się pod kołdrę mamusi bo wredne baby mogły go napaść w nocy i zgwałcić (pamiętajmy, że zaradny Patryk ma 26 lat )
Nie dziwi mnie, że wyrzucił Magdy - nie są uległe.

Tekst odcinka należy do Patryka "Mam nadzieję, że to będzie ich życiowa porażka". Gdyby jakiś facet rzucił do mnie taki tekst zabiłabym śmiechem na miejscu

Artur jest całkiem ok, ale tylko i wyłącznie jak kumpel. Nie sądzę, żeby marzeniem wielu dziewczyn jest facet narcyz - a mam takie wrażenie jeśli chodzi o niego chociażby po sesji foto z Magdą czy akcją ze sprowadzeniem Dagmary z powrotem a potem olanie jej. W dodatku "wszyscy winni, tylko nie ja".
Ta zemsta, którą dziewczyny wymyśliły (sprzątający seksappeal)
No to się zemściły
Myślę, że wybierze Wiktorię ostatecznie (albo mamę ).

Dla mnie reakcja Konrada na rewelacje Doroty o chłopaku Oliwii - dziwna. 0 zainteresowania tymi doniesieniami.
Poza tym stereotypowa i buracka reakcja faceta (pasuje do mojego podpisu) - jak ja się całuję z kilkoma dziewczynami to wszystko jest ok i fajnie, a jak dziewczyna to robi znaczy, że hmmmmm.... "bardzo źle się prowadzi".

Ale mamuśka Pawła słodzi Elwirze

Stary 2014-10-30, 12:07   #296
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pijana truskawkami Pokaż wiadomość
Konrad też się nie popisał swoim tokiem rozumowania w rozmowie z Eweliną, niestety podwójne standardy.
Biedny Patryś musiał spać z mamusią bo by dziewczyny go zgwałciły haha. Odrzucił Magdy bo sie stawiały, ale Wiktoria tez się stawiała i te reprymenda mamusi nie trzaskaj w moim domu ręką o stół hahah

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 12:22   #297
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Patryk rzeczywiście wygląda mi na przedstawiciela orientacji, która jest w mniejszości. A widziałam może w sumie z 20 minut tego programu.

To właśnie o nim czytałam jeszcze przed premierą pierwszego odcinka, że on już jest zajęty i to nie przez kobietę

Ta jego matka to MA SA KRA. Niezłym tekstem walnęła: on nie jest k*rwiarzem i z wami spać nie będzie Za coś takiego to już tylko wytargać za kudły starą wafelnicę
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 12:25   #298
pati0090
Zakorzenienie

http://teleshow.wp.pl/gid,16997085,t...4,galeria.html

fanpage Patryka Radzimskiego
Ewie puściły nerwy

Uczestniczki programu poczuły się urażone tym, jak zachowuje się wobec nich matka i syn. Postanowiły się zbuntować i opuścić ich dom. Na odchodne doszło jednak do nieprzyjemnej wymiany zdań pomiędzy jedną z kandydatek, Magdą a mamą Patryka:

- Pani Ewo, liczyłyśmy na prawdziwego normalnego faceta... - mówiła z żalem zawiedziona postawą Patryka dziewczyna.

- Czy na ostrą jazdę w łóżku we trojkę? Czy na seks? - dopytywała wściekła matka.

- Jaki seks.... - zdziwiła się dziewczyna, która już wcześniej sugerowała przed kamerami, że Patryk jest podejrzliwie oporny na kobiece wdzięki.

- Sama proponowałaś ostrą jazdę! Nie wyszedł seks i wyszło jak wyszło, bo Patryk nie jest ☠☠☠☠******, nie pójdzie z wami do łóżka. Wejść do łóżka facetowi, żeby się dostać dalej, to jest wstyd, to jest poniżające...- mówiła z pogardą Ewa, a Magda nie pozostała jej dłużna.

- A wejść do łóżka mamie, mając 26 lat? - zapytała retorycznie dziewczyna, czym mocno uraziła matkę.
- On z mamą seksu nie uprawia. On spał ze mną, żebyście tam nie poszły w nocy i z nim seksu nie uprawiały. Wy nie nadajecie się na żony! - skwitowała, najwyraźniej nie zdając sobie sprawy, w jakim świetle postawiła syna, który jak się okazuje, w obawie przed bliskością z kobietami ucieka do matki...

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-10-30 o 12:29
Stary 2014-10-30, 12:26   #299
aezn913
Raczkowanie

Ten program jest tak żenujący, że głowa boli. Nie wiem po co w ogóle to oglądam... co tydzień myślę, że gorzej być już nie może i za każdym razem się dziwie, że poziom obciachu jest coraz wyższy o_O
Muszą im naprawdę, nieźle płacić, że się tak ośmieszają na całą Polskę

W ogóle , dlaczego tak jest , że tu kogoś wywalają ? tu potem ją przywracają ? bez sensu. I za tydzień znów Dorota się pojawi... ????

aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-30, 12:32   #300
aer
O RLY?

Cytat:
Napisane przez aezn913 Pokaż wiadomość
Ten program jest tak żenujący, że głowa boli. Nie wiem po co w ogóle to oglądam... co tydzień myślę, że gorzej być już nie może i za każdym razem się dziwie, że poziom obciachu jest coraz wyższy o_O
Dwa słowa:

guilty pleasure

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości