|
|
#1141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Ja bym takie buciki pożądnie wyszorowała w środku, a jak będą suche, to użyła dezodorantu do obuwia (ale to już dla zapachu)... Jak były chodzone, to wiadomo, że stopy się pocą itp.
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli buty śmierdzą to na 24h wsypać sody oczyszczonej i wystawić na balkon. innym sposobem jest też przetarcie w środku spirytusem...
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
---
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki!
Właśnie je potraktowałam szczoteczką, wilgotną szmatką, oraz dezotorantem do butów. Jestem przeszczęśliwa, bowiem wczoraj mi sprzed nosa sprzątneli śliczne buciorki Irregular Choice za 45zł (grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ) i na próżno sobie wmawiałam, iż nie warto żałować itd... ehhh cieżkie to było przeżycie ![]() A dzisiaj taka niespodzianeczka i to za 10zł od pary
|
|
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
baobab - a może się pochwalisz butkami? I tak wogule to gdzie robiłaś zakupy, bo my pewnie z podobnej okolicy
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
a oto moje nowe zdobycze.....ładne????
|
|
|
|
#1150 |
|
Raczkowanie
|
ewela1
bluzeczka w paseczki jest śliczna miodzia
|
|
|
|
#1151 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
a chętnie, chętnie się pochwalę
![]() ja biegam na rynek jeżycki, a ty? widziałam Twoje balerinki evie, masz je może jeszcze??? są piękne
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
Nasteczka dziękuje dzisiaj dorwałam taką w moim rozmiarze XS
jestem mega szczęsliwa miałam fart
|
#1154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję ślicznie
Cytat:
Dziękuję ślicznie Cytat:
ale za to ta biała bluzeczka i sweterek na guziczki - śliczny!! a tuż obok był sklep "u chińczyka" i tam kupiłam jeansy za 25 zł i japonki - po prostu opłacało się bardziej kupić nowe w sklepie niż używane w lumpku ![]() Fajowe!! Cytat:
ale chętnie bym pooglądała. Jeśli data ważności jest OK i nie są używane to bym wzięła.Cytat:
![]() Śliczne!! Ciuszki w moim stylu!
|
||||
|
|
|
#1155 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem,że to z wymianki z Susanna
|
|
#1157 |
|
Wtajemniczenie
|
Baobab śliczne te balerinki:P U nas nie ma butów w lumpkach i na dodatek tylko jeden jest fajny
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Baobab
No buty śliczne, szczególnie te czerwone Ja jeśli chodzi o Poznań najczęściej zaglądam na Św. Marcina, ale z butami tam kiepsko.. Najczęściej zakupy robie w moim mieście (20 km od Poznania) i moje butki właśnie stąd pochodzą ![]() Na rynku Jeżyckim jeszcze nie byłam, więc czas się wybrać jak tam takie perełki ![]() P.S. Dziękuję bardzo Balerinki jeszcze mam
|
|
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
a one są z materiału? w którym miejscu na Św. Marcinie?
![]() Dzęki dziewczyny za opinie, ja po prostu po tej wpadce z Irregular Choice, potrzebowałam chyba podwójnej dawki buciorków by sobie humor polepszyć
|
|
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
Tak są z materiału, ale to nie baletki - trzymają się na nodze bez problemu
![]() A jeśli chodzi o Św. Marcina - to nad Sfinksem (nie wiem jak się pisze ) Wielki lumpek No i ciuszki też ciekawe
|
|
|
|
#1161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
! Fajny bo wszystko na wagę ale dość drogo. Ale są dostawy 2 razy w tygodniu ![]() Nigdy nie byłam na Rynku Jeżyckim. Jak tam z butami i ogólnie ubrankami? Jakie jeszcze lumpki polecasz? |
|
|
|
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
Hmm ja w zasadzie od 9miesięcy nie mieszkam w Poznaniu, teraz jestem tutaj na jakiś czas, więc wypadłam z wprawy
![]() Ale uwielbiam ryć ![]() Rynek odkryłam przypadkiem, jest ok. niebo, porównując do Łazarskiego, gdzie mają rzeczy z Niemiec i to po cenach że hoho, chociaż czasem warto tam zajrzeć (kiedyś kupiłam tam jedwabną spódniczkę mango, nową za 80zł i to moja ulubiona spódniczka na wieczór!) Potem jest na tej uliczce dochodzącej do Rynku Łazarskiego lumpex dość tani, ale nigdy tam nic ładnego nie kupiłam, w czym bym wyszła- czasem udało mi się coś z nowej bielizny dostać, bo tam mają i to fajną czasem (chociaż mojej siostrze pare perełek wyryłam). Jest też koło Areny (drużbackiego chyba) który wielu sobie chwali, ale hmm ja byłam raz, po południu w dniu dostawy i jakoś mi siętam nic nie spodobało. W centrum był koło kupca kiedyś fajny, ale go zamknęli. Ponoć otwarli jakiś nowy na św.Marcinie (26lipca) była któraś z Was tam? A Ty Alorah, masz jakieś ulubione? |
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
Ja od jakiegoś czasu "zaraziłam" sie zakupowym szałem w lumpeksach ^^ Nie będe pokazywała wszystkiego co kupiłam, bo pamieci w telefonie zabraknie (brak aparatu
) Jednak ostatni wypad udał mi się jak nigdy A oto z czego jestem dumna najbardziej: DSC00131.JPG DSC00132.JPG DSC00134.JPG Za buciki dałam równo 20 zł. a gorsecik to jakieś grosze. Oprócz tego kupiłam jeszcze przepiękny kaszkiecik, drugi gorset, 2 torebki, 2 bluzeczki koronkowe ala Victorian i 3 bardziej wizytowe oraz czarne rurki. Razem wydałam....eee za dużo...musze chyba przystopować
|
|
|
|
#1164 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaaaaaaaaa, jakie piękne buty...
|
#1165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!! Oddawaj!
|
|
|
|
|
#1166 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
!!Ja gorsecików z lumpa mam pełno. Najbardziej jednak cieszy, czarno fioletowy w tłoczone wzory
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
) Zawsze jak ide do takiego gigant-SH na pradze to wypatrze co najmniej pare gorsetów, ale takich, które niczym się nie wyrozniają specjalnie. Mam dwa ulubione: jeden na zdjęciu, a drugi za duży Tak jeśli już jesteśmy w temacie to wiecie może do kogo można go oddać, aby zmniejszył?? DSC00131.JPG |
|
|
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Ale u mnie w mieście bieda
( nie ma nic ciekawego. Dzisiaj znalazłam tylko jedną bluzeczke z długim rekawkiem ale i tak nie zachwyca;/.. pierze sie:P
|
|
|
|
#1170 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
<A'propo właśnie, w pewnych , a nawet w wielu kwestiach mamy podobny gust. Myślę że znalazłoby się też kilka dziewczyn z wątku "Ubrania dla Metali" które by się z tym pokrywały. Mogłybyśmy kiedyś np urządzić taką gotho-lolitko-metalo wymiankę Mam sporo rzeczy np. za małych albo za dużych które miałam przerobić ale niestety się nie udało. Powiedz kiedyś co myślisz o tej wymianie >
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

A z zewnątrz to umyć/wyszczotkować/zapastować, zależy z jakiego są materiału

) i na próżno sobie wmawiałam, iż nie warto żałować itd... ehhh cieżkie to było przeżycie 

Ale jestem zadwolona.
ale za to ta biała bluzeczka i sweterek na guziczki - śliczny!! 

Balerinki jeszcze mam
Tak jeśli już jesteśmy w temacie to wiecie może do kogo można go oddać, aby zmniejszył??