Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-29, 22:49   #811
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Mebelki to wlasciwie cały komplet Klupś Zajączek,z tym że zdecydowaliśmy się na łóżeczko to większe,z opcją tapczanika, to jest chyba Bartek II czy jakoś tak,też z motywem zajączka oczywiście :-D

Dobranoc
tez chcialam te mebelki te byly pierwsza moja mysle, jednak teraz zdecydowlam ze chce biale. a do stycznia pewnie jeszcze z 50 razy zmienie zdanie

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy
18w1d
Kacperek w swoim domku
jest piekny

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 22:49   #812
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Mnie tez, nie wiem czydobrze zrobilam ze to ogladalam P
Ja oglądałam ten odcinek chyba 3 raz i za każdym razem rozczulam się na wspomnienie tego wszystkiego łącznie z bólem.

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wszystkie rodzicie naturalnie? czy są takie które wybierają cesarkę? bo ja się nad cesarką mocno zastanawiam...

malinka1984 fajny brzusio - niemogę się już doczekać jak będę miała taki

Dziewczyny zdajecię sobie sprawę że nasze dzieci będą "Baranami" hehe mam nadzieję że nie będą zbyt uparte
Ja liczę na cc.

Mam pytanie do Was wszystkich. Czy jest tu jeszcze jakaś mama w okolicach 15 tygodnia, która cierpi wciąż z powodu nudności i paskudnego samopoczucia? Ja już mam dość i ze strachem myślę o tym, że tym razem może to trwać nawet do końca. W pierwszej ciąży na tym etapie już było po wszystkim psychicznie mam dość!
Stary 2014-10-29, 22:52   #813
boleczka93
Zakorzenienie

Nudnosci nie mam ale za to poplakalam sie dzisiaj bezpowodu chyba z 20 razy... masakra..

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 22:54   #814
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mori_lee Pokaż wiadomość
Aaa i pochwale sie od 2 dni swiadomie czuje ruchy Synka ♡
gratuluje ruchow

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Nudnosci nie mam ale za to poplakalam sie dzisiaj bezpowodu chyba z 20 razy... masakra..
to ja tez tak mam. smieje sie, smieje, za chwile.. o czyms sobie pomysle, robi sie smutno i rycze:/ ehh..

JAŚ

Stary 2014-10-29, 22:58   #815
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
a jak cisnienie dzis?
nie wiem :P nie sorawdzałam:P

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Ja oglądałam ten odcinek chyba 3 raz i za każdym razem rozczulam się na wspomnienie tego wszystkiego łącznie z bólem.

Ja liczę na cc.

Mam pytanie do Was wszystkich. Czy jest tu jeszcze jakaś mama w okolicach 15 tygodnia, która cierpi wciąż z powodu nudności i paskudnego samopoczucia? Ja już mam dość i ze strachem myślę o tym, że tym razem może to trwać nawet do końca. W pierwszej ciąży na tym etapie już było po wszystkim psychicznie mam dość!
mnie co rano jak tylko z łożka wstanę naciąga mnie jak kota i ide o zakład że sasiedzi to słysza:P i z zimna zawsze mnie naciąga? zimno mi to wiem że zaraz mnie znaciaga... już się boje co bd w zimie :P

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

hahah zmierzch oglądam oj wariowałam na punkcie tej sagi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 23:05   #816
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Pozdrawiamy
18w1d
Kacperek w swoim domku

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Supeer!gratki mebelkow

hehe gratuluje i zazdrocha!

dzieki kochana wyprobuj jutro i daj znac to sprobuje koniecznie mi napisz!!!

Ja lece spac,dobranoc* prosze tu nie wariowac co bym dala rade nadrobic
Jutro chce posprzatac,obiad zrobic i jeszcze musze do pracy zajsc l4 zaniesc i chwile pogadam.
Plan mam ze wstaje jem ogarniam sie i dom na szybko,wychodze z psem,odprowadze go i do pracy i wroce to obiad.
Wypróbuję

Sylwia faktycznie, doczytałam, że Ty Rybkę swoją pływającą wyczuwasz Jakoś się zafiksowałam na narzekaniu, że nie czujesz.

Dobranoc Dziewczyny
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 23:10   #817
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość

Wypróbuję

Sylwia faktycznie, doczytałam, że Ty Rybkę swoją pływającą wyczuwasz Jakoś się zafiksowałam na narzekaniu, że nie czujesz.

Dobranoc Dziewczyny
bo nie czuje i narzekam czuje plywanie a chcialabym juz czuc dzidziolka, jego ruchy i kopnie i narzekam - tak to ja

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

tez lece spac, dobranoc

JAŚ

Stary 2014-10-29, 23:10   #818
boleczka93
Zakorzenienie

Dobranoc ja ogladam zmierzch na tvn

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 23:13   #819
Koperco
Zakorzenienie

Ja juz na apce wiec jutro zobacze ge ciuszki bez rozu.
Ja bym sie wcale nie zdziwila jak by sie okazalo po porodzie ze ona tak ladnie w rozu-zobaczymy jak sie potoczy, ale mam nadzieje ze mi sie nie odwidzi
Brzusio piekny!

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

No my to oboje uparci to jeszcze do tego baran to ja sie musze uzbroic w cierpliwosc

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

To ja tez ide spac - dobranoc
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 23:15   #820
gossip_girl21
Zakorzenienie

I ja też dobranoc

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 23:31   #821
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze wydawało mi się że to oczywiste że będę rodzić naturalnie ale odkąd zaczęło mnie to dotyczyć myślę o cesarce. Chociaż ostatnio jest nagonka na cesarki w tv. Ale kilka moich koleżanek rodziło ostatnio w ten sposób i sobie chwalą. Zauważyałam zresztą taką zależność, że dziewczyny które rodziły przez cc polecają je, a te które rodziły naturalnie polecają sn
Ja chce naturalnie... a u mnie akurat te które miały cesarke powiedziały że wolały by naturalnie znam jedną co miała i cesarke i sn i powiedziała że nigdy w życiu cesarki... prawda przy sn bóle itp ale to trwa pare godzin i potem stajesz na nogi a po cieciu ból przez pare dni z wyra się podnieść nie możesz i dodatkowo blizna po cesarce nieraz rwie :ja jestem 100 % za naturalnym cesarke tylko w ostateczności wole sie.pomeczyc z bólami przez parę godzin niż z bólami przez dwa tygodnie :/ ooo nieeee moje zdanieni moich kuzynek po cesarce

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość

Ja liczę na cc.

Ja jestem w 15 ale mdłości i złe samopoczucie mam raz na jakiś czas np. Dziś .a potem przez kilka dni spokój

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Ej a moje to byk będzie :P koniec kwietnia na byczka

---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Hmm... moja apka pogodowa na tel pokazuje że u mnie pada śnieg. .. wyglądam przez okno a śniegu ni ma nawet.płatka na niebie.
.. ocipiała czy co?

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 05:42   #822
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.

Siostra mnie obudzila telefonem, bo jej sie w torbie sam wlaczyl a z pracy wraca wlasnie.. super! Zasnac teraz nie moge

Co do CC czy SN to ja stanowczo za Sn jestem! Bolu jest i owszem ale do wytrzymania, zaraz po urodzeniu jest juz lepiej a po odpoczynku juz czlowiek na chodzie jest. Nie wiem jakos nie rozumiem dziewczyn ktore placa za CC bo znam takowe.. jak dla mnie ten zabieg powinien byc wykonywany jak rodzaca nie da rady sama urodzic. Kiedys nie bylo Zzo a teraz jest i kilka innych pomagaczy przy Sn wiec jest lzej tak mi sie wydaje choc nie korzystalam.

Glodna jestem.. a do tego gardlo mnie boli i ledwo sline lykam ehh

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 06:44   #823
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
u mnie tez na kazdej wizytcie, ostatnio tylko tak na szybko, zeby serduszko zobaczyc, ale usg bylo. i juz przez brzuszek
ja genetyczne miałam już przez brzuch

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
a ja znow przytylam..waze juz 5,2 kg wiecej niz startowalam ;/
niezle co? chyba pobilam Was wszystkie
no Kochana to ładnie
chipsy zamienić na coś mniej tuczącego hehe
Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość

Ja juz waże 57,3 kg czyli wróciłam do tego co schudłam na początku ciąży. Ale co sie dziwić... jak brzuch juz widać
a ja dalej 6 kg na minusie, a brzusio ostro widać

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Kurcze szkoda. Faceci często sie nie zgadzają, tak sie jakoś utożsamiają z tą kastracją. A psinkowi lepiej bo nie ma pociągu wtedy i sie nie męczy tak.

Ale wygibasy ;p może spróbuje ale jutro

Padam na twarz malowałam z tz sciany na biało a w sumie to mu tylko odcinałam rogi i zmęczona jestem że nie wiem. Idę lulu...
dobranoc ;*
my wysterylizowalismy kotkę właśnie po to żeby ani ona się nie męczyła, ani przy okazji my

Cytat:
Dziewczyny a wszystkie rodzicie naturalnie? czy są takie które wybierają cesarkę? bo ja się nad cesarką mocno zastanawiam...

Dziewczyny zdajecię sobie sprawę że nasze dzieci będą "Baranami" hehe mam nadzieję że nie będą zbyt uparte
od 20 zaczynają się byki, więc jak urodzę w terminie, to będę miała byka
Ja chcę rodzić SN.
Cytat:
Zawsze wydawało mi się że to oczywiste że będę rodzić naturalnie ale odkąd zaczęło mnie to dotyczyć myślę o cesarce. Chociaż ostatnio jest nagonka na cesarki w tv. Ale kilka moich koleżanek rodziło ostatnio w ten sposób i sobie chwalą. Zauważyałam zresztą taką zależność, że dziewczyny które rodziły przez cc polecają je, a te które rodziły naturalnie polecają sn
oj nie zgodzę się
Znam dziewczyny po cesarce, które wiele dałaby żeby rodzić naturalnie. Po naturalnym jednak o wiele szybciej dochodzi się do siebie.

Ja dziś od 4:30 nie śpię

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

ooo już wątek mamusiek lipcowych jest

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2014-10-30 o 07:07
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:18   #824
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:

Ja pewnie jako nieliczna ale cc mozna powiedziec ze przezylam i czesciowo sn i cc, bylam podpieta do oxy i skurcze mialam juz co minute a postepu brak, dziecku zaczelo spadac tetno wiec szybko cc, najgorszy byl pierwszy dzien a wlasciwie pionizacja, pozniej polecialo, rana sie szybko goila, z sn tez nie zawsze jest super bo wiele znajomych bylo nacietych/peknietych na pupie usiasc tydzien nie mogly, goily sie dlugo i czasem kilka mies po porodzie podczas seksu odczuwaly bole.. no ale to zalezy wszystko od przypadku wiele osob po sn zaraz biega u mnie ze wzgl ze szybko jedna ciaza po drugiej wiec pewnie bedzie cc ale akurat to mi na reke

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Tak w ogole dzien dobry oczywiscie straszyc nie chcialam i sama przy pierwszej ciazy bylam bardzo nastawiona na sn

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:29   #825
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

od 20 zaczynają się byki, więc jak urodzę w terminie, to będę miała byka
Ja chcę rodzić SN.

oj nie zgodzę się
Znam dziewczyny po cesarce, które wiele dałaby żeby rodzić naturalnie. Po naturalnym jednak o wiele szybciej dochodzi się do siebie.

Ja dziś od 4:30 nie śpię

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

ooo już wątek mamusiek lipcowych jest

Widzisz ja akurat póki co nieznam takich mamusiek heh a może niechce poznać i dlatego tak he jeszcze mam trochę czasu do namysłu.

Tak od 21 byczki ale jakoś mi się wydaje się że się nie załapię - termin 23 z okresu 25 z Usg no zobaczymy

Witam z rana

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Widzisz ja akurat póki co nieznam takich mamusiek heh a może niechce poznać i dlatego tak he jeszcze mam trochę czasu do namysłu.

Tak od 21 byczki ale jakoś mi się wydaje się że się nie załapię - termin 23 z okresu 25 z Usg no zobaczymy

Witam z rana
magalska dzięki za głos heh bo słyszałam bardzo podobne opinie do Twoich - moje koleżanki długo nie dochodziły do siebie, ale jakby co ma mi kto pomóc, mamę mam blisko, mąż też mam nadzirję będzie chociaż różnie to bywa przy własnej działalności... Minusem cesarki jest to że niemożna przez rok zajść w ciążę
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:29   #826
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Swoją drogą, mina TŻ-ta jak zaczął sobie uświadamiać przy dowcipnym, gdzie zaraz ta głowica wyląduje była bezcenna
Ja mojego uświadomiłam jak to może wyglądać, nie powiedział nic ale po jego minie się zapytałam czy myślał, że to się przez gardło bada?

Cytat:
Mebelki to wlasciwie cały komplet Klupś Zajączek,z tym że zdecydowaliśmy się na łóżeczko to większe,z opcją tapczanika, to jest chyba Bartek II czy jakoś tak,też z motywem zajączka oczywiście :-D

Dobranoc
Oglądając na allegro się zastanawiałam jak to wygląda gdy materac jest na najniższym poziomie, bo szczebelki zaczynają się trochę ponad szufladą i czy wtedy dziecko nie wsadzi tam rączki, albo czy nóżka mu nie wpadnie... A na żywo nigdzie nie spotkałam jeszcze.

Cytat:
Wolałabym się obyć bez blizny na brzuchu, ale jeśli będzie to konieczne to już nic nie poradzę.

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Ej a moje to byk będzie :P koniec kwietnia na byczka
O to u mnie też będzie byczek może bo termin na koniec kwietnia

Dzień dobry, słońce gdzieś dziś u nas zaginęło...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:30   #827
madzixx88
Zakorzenienie

Witam sie w 15w0d
Posluchalismy sobie z dzidzia od rana Mozart for Babies podobno juz powoli mozna puszczac muzyke
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:30   #828
magalska
Zadomowienie

Ja zaszlam po 10mies i moj lekarz mowil ze wszystko ladnie sie pogoilo i nie ma obaw

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-30, 07:33   #829
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Ja pewnie jako nieliczna ale cc mozna powiedziec ze przezylam i czesciowo sn i cc, bylam podpieta do oxy i skurcze mialam juz co minute a postepu brak, dziecku zaczelo spadac tetno wiec szybko cc, najgorszy byl pierwszy dzien a wlasciwie pionizacja, pozniej polecialo, rana sie szybko goila, z sn tez nie zawsze jest super bo wiele znajomych bylo nacietych/peknietych na pupie usiasc tydzien nie mogly, goily sie dlugo i czasem kilka mies po porodzie podczas seksu odczuwaly bole.. no ale to zalezy wszystko od przypadku wiele osob po sn zaraz biega u mnie ze wzgl ze szybko jedna ciaza po drugiej wiec pewnie bedzie cc ale akurat to mi na reke

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Tak w ogole dzien dobry oczywiscie straszyc nie chcialam i sama przy pierwszej ciazy bylam bardzo nastawiona na sn

magalska dzięki za głos heh bo słyszałam bardzo podobne opinie do Twoich - moje koleżanki długo nie dochodziły do siebie, ale jakby co ma mi kto pomóc, mamę mam blisko, mąż też mam nadzirję będzie chociaż różnie to bywa przy własnej działalności... Minusem cesarki jest to że niemożna przez rok zajść w ciążę
Stary 2014-10-30, 07:35   #830
malinka1984
Zakorzenienie

Witam się i ja już po śniadanku i z kotem na kolanach.
Udanego dnia,chyba jeszcze czas na drzemkę.
Buziaki
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:35   #831
czajelka
Rozeznanie

Witam sie z rana

zaraz sie ogarnę, zjem i lecę do miasta po znicze i kwiaty, zostawilam to wszystko na ostatnią chwilę

potem jeszcze zajde na cmentarz umyć pomniczek Kubusia

milego i słonecznego dnia

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:35   #832
sunny_eyes
Zakorzenienie

Ciekawy artykuł
http://mamdziecko.interia.pl/wychowa...am,nId,1543756

I w sumie prawdziwy... Dziewczynka, którą się opiekowała moja mama zawsze jak coś robiła z nami np pomywała, sprzątała, gotowała to mówiła z takim smutkiem, że w domu nigdy nie może tak robić, bo mama mówi, że jej przeszkadza.
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:39   #833
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
violkaja mialam ceraske, zaszlam w kolejna ciaze po pół roku i teraz napewno będę miec cc, bo za krótki okres minął od poprzedniej
ale jak bym miala wybór to bym wolala naturalnie, po cc bardzo dlugo i ciezko mi bylo dojsc do siebie...

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:41   #834
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Ja zaszlam po 10mies i moj lekarz mowil ze wszystko ladnie sie pogoilo i nie ma obaw
O widzisz bo fajnie jednak mieć małą różnice wieku - chociaż zobaczymy czy z jednym sobie poradzę jak pójdzie we mnie to powinno być grzeczne a jak w męża to może być gorzej

sunny eyes blizny teraz są małe i w taki miejscu że latem możesz spokojnie pod bikini schować.
Stary 2014-10-30, 07:46   #835
Majka232
Zakorzenienie

Witam sie w 19 t.c.

Viola - ja prawdopodobnie będę miała cesarkę. Pierwszy synek miał przyjść na świat sn ale wyszło cc. Ja jestem baranek i drugie dziecko tez będzie, a mam w domu jeszcze wodnika i wagę

malinka - brzuszek pierwsza klasa, okrąglutki

Nadrobię Was później (ostatnia stronę i co doskrobiecie) bo teraz nie zdążę.
Stary 2014-10-30, 07:48   #836
Koperco
Zakorzenienie

Witam sie i ja.

Sylwia na lapku jestem i widziałam te stylizacje bez różu-super są! dzięki
Teraz muszę od mamy zabrać ciuszki, posortować i zobaczyć czego brakuje i mogę szaleć z zakupami

ja bym chciała SN bo miałam bardzo ludzki i krótki. Oby drugi był nie gorszy niż pierwszy. Ja już na drugi dzień siadałam i chodziłam tyle że delikatnie. A cc się po prostu boję..
Stary 2014-10-30, 07:49   #837
Majka232
Zakorzenienie

Ja po cesarce bardzo szybko doszłam do siebie, blizna mi nie ropiała itp. Teraz jej prawie nie widać bo smarowałam specjalna maścią. Także to zależy, teraz przy kolejnej cesarce może nie być wcale tak fajnie i tego sie boję, ale jestem dobrej myśli
Stary 2014-10-30, 07:53   #838
Koperco
Zakorzenienie

Majka to w razie czego będziesz ratowała radą. A na jakiej wysokości jest taka blizna? Majtkami da się zakryć?
Stary 2014-10-30, 08:04   #839
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Majka to w razie czego będziesz ratowała radą. A na jakiej wysokości jest taka blizna? Majtkami da się zakryć?
Ja mam bardzo nisko, i prawie niewidoczna bo na poczatku sie oszczedzalam i smarowalam zelem p bliznom

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-30, 08:17   #840
Koperco
Zakorzenienie

ja się po prostu boję operacji w ogóle. A cc jakby nie patrzeć to operacja. Właśnie robi się w znieczuleniu ogólnym czy tylko od pasa w dól?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości