![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
MaładT super dzidzia
![]() ![]() ![]() A ja posprzątałam i coś mi znowu brzuch twardnieje ![]() ![]()
#2492 |
Rozeznanie
|
Witam słonecznie
![]() ![]() ![]() Aga - cudne te prezenciki...zwłaszcza te spodenki...booooskie:love : Buu - ja tez nie jestem za tabunem odwiedzających w szpitalu, ale również uważam, że pomoc kogoś najbliższego jest nieoceniona...za pierwszym razem - poród super ekstra, ale po nieprzespanej całej nocy, straciłam przytomność, jak o 6 rano pielęgniarki kazały mi Małego na szczepienie zawieźć...wyszłam na korytarz...i bęc - pierwszy raz w życiu, dobrze, że puściłam wózeczek z Małym...poza tym nie mogłam siedzieć na tyłku, strasznie obolała byłam i słaba, więc cieszę się, że mogłam liczyć na pomoc. A co do logowania - to mnie też cyklicznie wyrzuca po jakimś kwadransie i muszę się na nowo logować... Olcia - na dłuższe wyjazdy to stawiam na łóżeczko turystyczne, ja też do mamy mam kawał świata, a tak jest po prostu bezpieczniej, niż kłaść malucha spać na zwykłym łóżku. Co prawda pierwsze już wyrzucone, więc trzeba zainwestować w nowe, ale jak ktoś często i dość daleko wyjeżdża to moim zdaniem się opłaca. Mama Zuzi - a nie masz przypadkiem leków na alergię w domu, nie wiem Zyrtec czy coś...wtedy można dać przez parę dni po kilka kropli i zobaczyć czy organizm reaguje... Emdzik- ja mam koszulę do karmienia po pierwszym synku - była kiedyś wiązana na tasiemkę, ale jedna się urwała, po jakimś czasie ucięłam drugą, żeby było symetrycznie(i tak nic nie wyłazi ![]() ![]() A jeszcze ktoś o poduszkach pisał...u nas sprawdziła się ta poduszka-klin. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Wtajemniczenie
|
A ja kuźwa przechodzę na dietę
![]() ![]() ![]() ![]() moja glukoza: na czczo 82, po godzinie 193, po dwóch 156 !!!! Chyba się powieszę!! Dziewczyny i co ja mam teraz jeść?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
byłam u fryzjera, ale póki co tak średnio się czuję...chcę włosy teraz wyrównać całkowicie ( bo miałam dość mocno wycieniowane) także muszę się przestawić ![]() Jeszcze 5 h do wizyty... ja zwariuję ![]()
![]() |
#2495 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Parę dni płakałam ale dziś już lepiej. Już wiem co mogę jeść i po czym mierzyć. Musisz jeść co 2 godziny i nie wolno cukru i białej mąki. Rano nie wolno nabiału bo może podnosić cukier. Dziś znalazłam dobry dla mnie chleb to znaczy żytni na zakwasie bez żadnych innych dodatków. Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurde ![]() jak ty to i ja pewnieeeeeeeeeeeee Maciejka -zazdroszczę wizyty dziś, też bym sobie poszła heh ![]()
![]() |
#2497 |
Konto usunięte
|
Obiad to indyk lub ryba lub chude mięso. Do tego jakąś kasza i surówka.
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2499 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
#2501 |
Zadomowienie
|
Asia o kurczę
![]() to ja nie idę na glukozę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Zakorzenienie
|
Ja też się z tego wypisuję. Może jakaś niecukrzycowa chce zrobić za mnie ?
![]()
#2503 |
Wtajemniczenie
|
Olcia
![]() Węgielek dawałam Zyrtec ale nie było powalającej poprawy. Maciejka dobrze że to już dzisiaj, będzie wszystko dobrze spokojnie. Asia przykro mi. Dziewczyny Ci pomogą. Żebym tylko mojego gina nie zapomniała zapytać dlaczego mój po 1h był niższy niż po 2 ciekawe. Ewa idąc Twoją radą zrobiłam pasekdo paski z żółtego sznureczka.Mam pierwszą opaskę ![]() I teraz będę sie chwalić ![]() Wybaczcie Oczka za mocno ściskałam bo w tym miejscu jest taka napięta a słupki takie rozciągliwe ale i tak jestem z siebie dumna ![]()
#2504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.szpitalkarowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny - nie panikujmy
![]() ![]() ![]() Na to konto właśnie kończę tabliczkę czekolady ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Mama Zuzi - eh...no to musisz ścignąć lekarza o badania...trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Zadomowienie
|
heheh, ja zjadłam pół tabliczki teraz zjem kanapeczke a potem dokoncze czekolade a w lutym to z łóżka się nie zwleke.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Wtajemniczenie
|
DIewczyny, dziękuję Wam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zadomowienie
|
Paulina a twoja Zuzia lubi hello kitty
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Asia ale herbata z miodem lepsza niż z cukrem tylko powolutku zmniejszaj ilość miodu |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Wtajemniczenie
|
Ewa Zuzka uwielbia wszystkie te dziewczynkowe postacie, hello kityy, barbie, kucyki.
Tak myśle co Ty kombinujesz jeszcze ![]()
#2510 |
Wtajemniczenie
|
Czekamy na wieści z dzisiejszych wizyt.
![]() ![]()
#2511 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Wtajemniczenie
|
I mam smaka na gruszki w occie. W tym roku robiłam je pierwszy raz w dodatku sama zmodyfikowałam przepis. No i ostatnio jak przyszli sąsiedzi to teściowa je wyciągnęła mówiąc 'zobaczymy co ci to wyszło' wszyscy spróbowali i byli zachwyceni bo nigdy takich nie jedli nawet teść stwierdził że miał wycinać gruszę bo ma twarde owoce ale skoro takie pyszności robię to on jej nie wytnie. A co na to teściowa? 'no nawet dobre ale ja to tutaj czuję ocet!' a mąż do niej 'a to ty myślałaś że w gruszkach w occie to herbatę będziesz czuć?'
![]()
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maciejka ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-10-30 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dobrze teść powiedział do żony, pewnie Ci zazdrości, ze sama nie potrafi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2515 |
Rozeznanie
|
Duszona no to teść został demotywatorem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak wyjechali na 2 tygodnie a ja zrobiłam na ich przyjazd drugą turę ogórków małosolnych. Zachwalali, że pyszne ogórki są w tym roku, pewnie pogoda sprzyja itd... Cały kamieniak z ogorkami stał tydzień i nic im się nie działo, zyskiwały na smaku. Aż nastepną turę zrobiła teściowa. Po 2 dniach woda zapleśniała! Zrobiła nastepne - zapleśniały. W końcu powiedziała do mojego męża żeby on zrobił bo jemu nie pleśniały. Jak mąż powiedział, że to on ich nie robił tylko ja i niech mnie o to poprosi to sama zrobiła je trzeci raz - zapleśniały ![]() ![]()
![]() |
#2517 |
Rozeznanie
|
Ale na razie to idę zrobić sobie sałatkę owocową...przyda się po tej czekoladzie
![]() Aaa...ja zrozumiałam, że to teściu, ale w takim razie brawa dla męża ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wegielek Czas edycji: 2014-10-30 o 12:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Wtajemniczenie
|
Ale co jej gówniara będzie tlumaczyć
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- węgielek mmmm... uwielbiam z gratką ![]()
#2519 |
Zadomowienie
|
Duszona - uwielbiam gruszki w occie
![]() Paulina - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Raczkowanie
|
jak Was czytam to i tak zazdroszczę, że jesteście w Polsce i w razie jakichś niepokojących objawów możecie iść od razu do lekarza. Tutaj bardzo denerwuje mnie ich podejście do ciąży. Nie dość, że żadnych badań typu cukier, to jeszcze ja miałam taką sytuację w 17 tygodniu ciąży, że poszłam w pracy do toalety, a tam krew na bieliźnie, więc przestraszona poszłam na wizytę do położnej następnego dnia, a ta sprawdziła czy bije serduszko i powiedziała: "to się zdarza i nie ma się co przejmować" i tyle. Na ostatniej wizycie też pyta się czy wszystko ok to mówię, że brzuch mi twardniej zwłaszcza w pracy i boli mnie czasem prawa strona pleców i promieniuje do przodu i nie wiem czy to plecy, czy nerka, czy wątroba, a ona na to: jest pani w ciązy, to normalne, że wszystko może boleć... więc tak naprawdę to nawet jak mam jakieś objawy, które mnie martwią to nie mam za bardzo co z tym zrobić;/ Do tego pracuję jeszcze przez kolejne dwa miesiące, a też mi coraz ciężej;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.