|
|
#2281 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LIV
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
mama już mówiła, że robi sernik i bigos na święta - będzie się działo...
![]() A od poniedziałku dieta od nowa I od poniedziałku zaczynam pić drożdże i wcierać jantara i olejek green pharmacy z papryka, bo mi po chorobie włosy znów lecą ![]() też jeszcze niedawno oglądałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-30 o 10:38 |
|
|
|
#2283 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
też mam słońce ![]() Cytat:
mi tak samo ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2285 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak właśnie było, zmogło choć tylko 1/2 butelki wypiłam Cytat:
Cytat:
ad2. żaden żart , a ciasto to takie chlebowopizzowe bardziej nie francuskie, z francuskiego tylko tartę z gruszko robie tzn.robiłamsnad makaronu z twarogiem ze Strzałkowa ![]() znacie nabiał ze strzałkowa? pyszności
|
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Hej joł baru
snad bąbli na stopach ,nie mogę założyć butów ![]() I klawa mi nawala nie mogę odpisać bo szlag mnie jasny trafi... Maleńczuka uwielbiam, płyty mam Najlepsze w jego wykonaniu są koncerty, on gra z muzykami dżezowymi, czyli z najlepszymi fachowcami na świecie Fajna jest jego płyta z piosenkami Wysockiego, sam tłumaczył teksty i można zobaczyć jaka jest różnica między tłumaczeniem Młynarskiego a jego ![]() Młynarski http://www.youtube.com/watch?v=Cl6JpgEgnIM Maleńczuk http://www.youtube.com/watch?v=FiVCOphKMUk Tort najpiękniejszy ten z białą czapą w stajlu japońskim, wolałabym taki niż z bucikami... Parabel może wybierzemy się razem na basenowca?Użyczę Ci płetwali A co do podkładów to mam tak jak Rachela Ale nie próbowałam podkładów mineralnych... Nie mam kasy na ściągnięcie próbek a znając moje szczęście pewnie i tak bym nie trafiła w odcień...
|
#2287 | ||
|
BAN stały
|
Buuu!
![]() Zawsze możesz sobie kupić sama, o! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Mądry blog, nie tylko dla katolików
|
||
|
|
|
#2288 |
|
Piers do przodu
|
Nie nadrobię Was
|
#2289 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest
to po co oglądasz? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo połowę zawiozłam mamżałuj ![]() pomysł na obiad potrzebuję najlepiej mięsny bo daaaawno nie było a mencizna mięso lubi
|
|
|
#2291 | |
|
BAN stały
|
Bo jestem estetą Cytat:
![]() --- Spadam ogarnąć salon kąpielowy I odkurzyć I może ziemniaki na placki zetrę
|
|
|
|
|
#2292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas uwielbiają. Pewnie można poszaleć i dorzucić coś jeszcze. Robię to wieczoremw piątunio na weekend lub (niezbyt zdrowo) indycza piers w kawałki, w naczynie żaro, chyba czymś naoliwić, opruszyć np pieprzem cytrynowym, kolorowym, francuską zupą cebulową w proszku (niezdrowy elemnet) zalać śmietanką, przykryć i zapiekać. albo plastry schabu lekko rozbić (niekonieczne w sumie) oprószyć solą, pieprzem, położyć na nic plastry ananasa, w środek po łyżce/łyżeczce majonezu zmieszanego ze śmietaną, przykryć palstrem zółtego sera - zapiekać. Chyba pasuje oprószyć mięso papryką. To tak po chińsku ale pyyyyyyszności. lub mięso z wora ale już pewnie było 100 razy.lub schab po Micielańsku - sojowy, czosnek, miód. Ja macham znad zielonych śledzi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-30 o 12:17 |
|
|
|
|
#2293 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja watersa wspominałam, szkoda, że na basenie takiego gościnnego występu nie było ![]() Cytat:
![]() u mnie świeci Cytat:
![]() ja mam cierpliwości aż za dużo, chętnie się podzielę ![]() podobno niemowlęta karmione naturalnie dużo chętniej jedzą w nocy, bo pokarm jest wtedy kaloryczniejszy ![]() załóż fejsa, będziesz mógł się zaręczać co tydzień Cytat:
z tego może wynikać, że ta pani też była po filologii ![]() Cytat:
steka schabowego
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
spleśniały?
![]() ![]() mam sporo baby hairów z lata, a wtedy używałam tego łopianowego i maski na wypadanie bingospa, tylko nie wiem, które tak podziałało
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam grzywkę z bh ![]() na razie testuje jakąś olejową ruską wcierkę w ampułkach z promocji na bioarpie jest wściekle pomarańczowa ![]() mieszam z łopianem i rycynowym
|
|
#2296 | |||
|
BAN stały
|
Lekuchno po terminie?
Sucharek straszny, wiem, ale nie mogłem się powstrzymać ![]() Hoho, się powodzi Moja najtańsza z najtańszych, ale nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Macham spomiędzy porządków i spadam |
|||
|
|
|
#2297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, cierpliwości bym se kupiła. Poważnie, to zacna cecha jest. Niecierpliwość - to przekleństwo. ![]() 2. Mów mi jeszcze Ja czasem mam wrażenie, że mnie stworzono po to żeby jeść nic mnie kurde nie cieszy jak jedzenie ![]() Cytat:
Pyyyyszne były, ale mi się chciało Znad vanilla chai tea Błogo mi Ciekawe gdzie Mursz - oby na wywczasie jakimś a nie w kołchozie Ciekawe co Flo zdecydowała Oby więcej takich rozkmin
|
||
|
|
|
#2298 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
co to są zielone śledzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2299 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad kociokwiku
Czy jest na sali Polly? Mam zanabyć chustę do noszenia dziecia półelastyczną (lub przynajmniej obejrzeć i sprawdzić ceny) w Krk. Gdzie Ty kupowałaś? |
|
|
|
#2300 |
|
Zakorzenienie
|
![]() myślałam, że z wasabi, bo taką ikrę radioaktywnie zieloną mam w lodówce ale skoro smażone, to pewnie w jakimś innym szpinaki
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- moja też ale już uszczelka nie daje czasem rady ![]() na szczęście z mukki się wyleczyłam
|
|
#2303 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale w sensie Katzenjammer? ![]() Nigdy nie jadłem zielonych śledzi, a słyszałem to określenie nie raz, nawet we swoim bliskim środowisku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest właśnie to, że jest milion lepszych doznań a ja i tak bez jedzenia będę nieszczęśliwa. Nawet jak wyruszamy na szlak to ja już myślę co zjem w schronisku 2. 3. To chyba zwykłe śledzie, nie znam się ![]() 4. Wiem wiem, chłopcy nie lubią się męczyć, ale ja dla tego smaku daję radę, wyjmę 3 ostki na kawałek, reszta jakoś sama przechodzi
|
|
|
|
|
#2305 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Choć znam paru osobników, którzy uwielbiają tę całą grzebaninę ![]() Zrobiłaś mi smaka na jakieś fancy mięso tymi swoimi propozycjami dla Flo
|
||||
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() krówka no fuaśnie, tyle czasu jej używam, nigdy nie przypaliłam, nie przelałam, czasem jej się tryśnie parę kropli na palnik przez tą uszczelkę, a i tak prawie za każdym razem chowam się we wnęce, bo się boję, że wybuchnie pod ciśnieniem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-30 o 15:00 |
|
|
|
|
#2307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam szynkę wieprzową sznycle i tak dziś ala schabowy z cebulką jutro twój sposób z kapkiszem (tylko pieczarek nie mam, dokupię) sobota kiełbasa z cebulą i boczkiem i fasolo w sosie pomidorowym ![]() niedziela osoś z pesto więc menu na cały weekend mam
|
|
|
#2308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czym ten ktoś ma owiniętą kuchnię? folią alu? Tykający zegar, cóż za napięcie Ubawiłam się - ale ekspres kapitalny, w sam raz na prezent
|
|
|
|
|
#2309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() z tym, że później (dość często niestety) przychodzi rozczarowanie, zamawiam, pierwszy kęs i myśl przychodzi, o matko ja bym to zrobiła lepiej
|
|
|
#2310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to napięcie jak spienia cappucino ![]() niedawno chciałam na prezent dla chuopa, ale to taki gadżet, pomysłowy, ładny... ale lepiej sprawdzi się porządna kawiarka i spieniacz do mleka chyba pora na stalową ![]() ---- włączyłam fonię i nie, nie wyleczyłam się będę polować na łaciatą
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-30 o 15:13 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

, a ciasto to takie chlebowopizzowe bardziej nie francuskie, z francuskiego tylko tartę z gruszko robie tzn.robiłam

U nas uwielbiają. Pewnie można poszaleć i dorzucić coś jeszcze. 

Ja czasem mam wrażenie, że mnie stworzono po to żeby jeść