|
|
#811 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze sny
|
|
|
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
Dobrze jest mieć takie sny
Już nie pamiętam, kiedy ostatnio śniło mi się coś śmiesznego .Chyba zartujesz ![]() nie dosc ze szampon byl gorzki, to bylam przerazona myslalam ze umre
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#813 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe ciekawe jak smakuje mój szampon
![]() a ja dziisiaj w śnie wziełam telefon TŻ patrze a tam jakaś dziewczyna do niego smsy pisze i zrobiłam mu wojne
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj mi sie snilo ze sie spotkalam z moim bylym i ze mowil jaka jestem piekna...loooool
![]() I ze opowiadal mi ze jak bylismy razem to kumplom opowiadal ze chodzi z przecietna dziewczyna a ze teraz wypieknialam..
Zapuszczamy włosy!! So allein will ich nicht sein...Wo bistu du? Das Feuer liebt mich..HILF MIR! ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein wolte ganz allein sein.. Ich will ein Herzschlag kontrollieren Ich muss Zerstören!Neein! Nocny marek |
|
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Moje sny są straaaasznie pokręcone
Ale przez to noc jest ciekawsza
|
|
|
|
|
#817 |
|
BAN stały
|
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)
Ja ostatnio miałam dziwneee sny w tygodniu.
![]() Pierwszy sen,był taki że gdzieś szłam z "koleżanką" przechodzilyśmy koło naszej Wyzszej Szkoły Administracyjnej,noi ja znalazłam 20 złotych. ![]() Drugi sen mialam okropny,aż się w nocy obudziłam.Sniło mi się,że spałam i mnie duch przykrywał co chwile kołdrą,a ja się odkrywałam i aż się przebudziłam i co zrobiłam,odkryłam się całkiem i leżałam na kołdrze.
|
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
nie usnełabym po pierwsze na samej kołdrze niczym nie przykryta a po drugie po takim śnie... hihi podziwiam tak poza tym to biegne to łóżeczka po kolejne fascynujące sny... raz snoop dog, raz frytka może w końcu przyśni mi się Brad Pitt albo ktoś z tej branży![]() Kolorowych i słodkich dziewczyny!! Dobranooc!!
|
|
#819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zasnełam jakoś na brzuchu wtulona w jasia,jak zwykle. ![]() Dsc,to życze słodkich,kolorowych/ero snów.
|
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i zawsze budzę się z płaczem no może niedosłownie ale podrywa inne panienki i to przymnienie rozumie skąd mi się to bierze mam tylko nadzieje że to co ludzie mówią że w snach jest inny świat i to się dzieje naprawde tylko w innej przestrzeni to jest nieprawda bo bym go zabiła
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy że jest Ci wierny
mojemu TŻ ostatnio często się śni, że go zdradzam!...a w realnym świecie nie mam ochoty nawet spojrzeć na innego faceta a co dopiero go pocałować czy dotknąć :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Konto usunięte
|
Czasami się mówi, że sny są odwrotnością rzeczywistości
Choć osobiście uważam, że nie zawsze tak jest ![]() |
|
|
|
|
#823 |
|
BAN stały
|
Też miewałam sny w których tż/już eks mnie zdradzał.Te sny co jakiś czas się powtarzały,myślałam że to może są moje obawy,że się tego boje.Noi co ub.roku mnie zostawił dla innej,nie wiem czy te sny mi się sprawdziły.
Nic nie sugeruje,żeby niebyło. ![]() A propo mojego eksa,to śnił mi się dzisiaj.Najpierw że miał opis na gadu: znowu razem coś takiego,a potem że siedział u mnie przy kompie tak jak zawsze i powiedział kocham cie,ja odpowiedziałam,ze też go kocham i się całowaliśmy. A przed snem o nim nie myślałam.Mam nadzieje,że się nie odezwie bo raz tak miałam,też sen a w nim on,a potem wieczorem się odezwał.
Edytowane przez atka83 Czas edycji: 2007-07-30 o 12:21 |
|
|
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
a mi sie sniło, ze jade na bialym koniu, potem sie okazuje ze on nie zyje, ze caly czas siedzialem na zdechlym koniu. dziwny taki...
|
|
#825 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dziś miałam super sen
Dawno nie śniło mi się nic tak szczegółowego ...Wybrałam się na wakacje z przyjaciółmi i w trakcie podróży autokarem wysiedliśmy na stacje benzynową a autokar odjechał razem z naszymi bagażami .. (jak w jakimś filmie ). Kiedy już odzyskaliśmy bagaże, poszliśmy się kąpać w morzu (oczywiście z walizkami, które sobie potem dookoła nas pływały )..W hotelu wylądowałam pod prysznicem z przyjacielem, z którym ostatnio popsuł mi się kontakt, ale próbujemy go odnowić Szkoda, że sen się skończył jak do łazienki wparowała moja przyjaciółka
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja miałam sen...proroczy
![]() Śniło mi się, że rozgniatałam borówki amerykańskie widelcem i dziwowałam się dlaczego nie są w środku fioletowe ![]() A dziś rano robiłam sobie owsiankę z borówkami i po rozgnieceniu kilku okrutnie się rozczarowałam, że jakaś taka bezbarwna maź mi wyszła
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Mi gdy się śni woda brudna to zawsze mam jakieś kłopoty, a jak krew to znaczy że spotkam kogoś z rodziny
|
|
#828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi kiedy śni się woda: niespokojne morze, ciemne jezioro z wirami itd to znaczy, że czekają mnie trudne sytuacje i wybory, problemy, "bałagan" w życiu ... Tak jest za każdym razem! Czasem mi się śni, że pływam w morzu, są wielkie fale i nie dosięgam dna a ja mam na rękach dziecko i robie wszystko żeby mu się nic nie stało
|
|
|
|
#829 |
|
BAN stały
|
Mi również jak się śni brudna woda,to potem są kłopoty,a jak krew to ktoś z rodziny przyjdzie/przyjedzie.Zazwyczaj mi się to sprawdza.A jeszcze jak dziecko się śni,to też oznacza kłopoty. :/
|
|
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie dzisiaj snilo sie, ze byly urodziny mojej siostry. od kuzynki dostala tusz do rzes, a od taty...dwie patelnie i butelke oliwy z oliwek.
to bylo tak glupie (i rozsmieszylo mnie), ze musialam tutaj napisac
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
Mnie nieczęsto coś się śni, ale ten tydzień zasługuje na miano 'Tygodnia Dziwnych Snów', a ostatnio śniło mi się, że goni mnie jakaś wielka gąsienica, która należała do mojej koleżanki, a potem uciekałam przed nią i się obudziłam...
|
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no chyba że tak jak atka83 pisze dotyczy to przyszłości ale takiej opcji nie chce brac nawet pod uwagę dziś znów sniła mi sie zdrada ale może dlatego że wczoraj Wam o tym pisałam i myślałam nad tym
|
|
|
#833 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio śni mi się praca...
Niedobrze... To tak jak by z niej w ogóle nie wychodzić...
|
|
|
|
|
#834 |
|
Wtajemniczenie
|
mi się śniło, że byłam u fryzjera i babka mnie zaczęła obcinać...potem jakiś facet przyszedł mi cieniować włosy a potem powiedzieli, że musze iśc do lekarza a potem mi wysuszą
|
|
|
|
|
#835 |
|
Wtajemniczenie
|
z tego co pamietam,dzisiaj mialam cala plejade roznych osobnikow z przeszlosci,m.in kolege z LO, ktorego b. lubilam, połete, plus wiem ze jakis pożar . Efektem czego przypadkowo dzisiaj czytam jego wiersze z sentymentu i slucham W malinowym chrusniaku. Marka Grechuty...
idzie jesien
|
|
#836 |
|
Konto usunięte
|
Śniłam, że byłam na czyimś ślubie.
To podobno coś wyjątkowo paskudnego oznacza. ![]() Poza tym znowu praca.... ![]() Ja chcę na urlop!
|
|
|
|
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
a mi sie dzis snilo ze poszlam do mojego wroga tzn. takiej magdy jednej z ktora sie nienawidzimy od podstawowki tak naprawde nie wiadomo o co ale mniejsza z tym poszlam do niej sie z nia pogodzic a ona o dziwo wposcila mnie do domu a w pokoju u niej bylo pelno ptakow i innych zwierzakow raczej takch ktore sie nie trzyma w klatkach robale itd potem powiedziala ze jakis jej uciekl taki jakis hrabaszcz czy cos w tym stylu balam sie usiasc zeby mnie nie ugryzl
pozniej rozmawialismy o tym co u nas slychac i wogole tak milo bylo a potem jej ptaki sie na mnie uwziely i zrobily mi na glowie ich wlasny kibelek fujjjjjjjjjjjj
|
|
#838 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mi ostatnio się śniło,że opętal mnie diabeł. Noi,zaczełam się modlić. Az się obudzilam a potem dziwnie się czułam.
|
|
|
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
Moje sny są przeważnie takie, że bardzo ciężko je opowiedzieć
![]() Ostatnio miałam taki sen. Ktoś przyszedł do moich sąsiadów i kogoś zamordował a potem mnie porwał Byłam sama w domu z pieskiem moim. Ja jakoś uciekłam na parking i sie schowałam, ale on poszedł tam z moim psem i mnie znalazł. Potem przyjechała tam taka sąsiadka i mówi, żebym podeszła i jej coś pomogła. Więc poszłam tam i ona mi po cichu mówi żebym szybko wsiadała
|
|
|
|
|
#840 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, ja to mam sny...
Pewien chłopak śni mi się już po raz nie wiem który w ostatnim czasie... Przed wczoraj to było, że moje dwie bliskie koleżanki i tego kolegę do sekty porwali i że koleś głosił im kazania na placu zabaw przed moim blokiem No i oczywiście mnie tam też chcieli porwać, ale ja zwiałam do klatki obok, a tam stał mój brat z kolegą i mówię "Chodź tu szybko, muszę Ci coś powiedzieć!", taka przestraszona i wogóle ![]() A co było później? Ano budzik zadzwonił ![]() Wczoraj śniło mi się, że po mszy w kościele, do którego dawno już nie chodzę była jakaś zbiórka, no i tam ten kolega był i mówi "Siema, pogadamy na gg". A potem siedzieliśmy po turecku przed tym kościołem, ksiądz coś tam mówił, a my gadaliśmy przez to gg Oczywiście komputera żadnego nie było
Edytowane przez sykutka Czas edycji: 2009-07-26 o 14:56 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

.
.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zawsze budzę się z płaczem
no może niedosłownie ale podrywa inne panienki i to przymnie
mam tylko nadzieje że to co ludzie mówią że w snach jest inny świat i to się dzieje naprawde tylko w innej przestrzeni to jest nieprawda bo bym go zabiła
A przed snem o nim nie myślałam.
). Kiedy już odzyskaliśmy bagaże, poszliśmy się kąpać w morzu (oczywiście z walizkami, które sobie potem dookoła nas pływały