![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VII :)
Ja dziś w zastępstwie Marty na dyżurze pospalam 2 godziny i zasnąć nie mogę
![]() ![]() O i Martę widzę witam na dyżurze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:20 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ---------- Włączyłam sobie Gotowe na Wszystko moze jeszcze zasnę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:20 ---------- MARTHA to całkiemozliwe ze podświadomość ![]() ![]() A kurcze moze sobie podarują jakaś maścią przeciwbólowa ta kostkę.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#242 |
Zakorzenienie
|
U mnie 'dla odmiany' senne koszmary. Boję się, że znów nie uda mi się zasnąć na nowo :/
#243 |
Zakorzenienie
|
My to mamy... jak nke uroki,to sraczki,to koszmary senne,to pprpdy nam.sie snia,to cos boli...jak zyc, jak zyc
![]() Wlasnie przymierzam sie znalezc jakas masc na ta kostke, bo nie bede w stanie sie poruszac,nie mowoac o wlozeniu balerinek ![]() Hehe,widze,ze czekacie na moj dyzur! A prosze bardzo, przeciez regularnie w nocy tu zagladam ![]()
![]() |
#244 |
Zadomowienie
|
Pospalam. .... całe 2,5 h
![]() ![]()
#245 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
też sądzę, że.jak weszło to już nie ma innego wyboru i wyjść po prostu musi ;-) Tak, Klara jest mniejszą kopią M. :-D Cytat:
Odciągnęłam mleko drugi raz w nocy, wszyscy śpią jak susły a ja w toalecie. Ah. Miałam Wam napisać, że już prawie mnie dycha ubyła i jakoś mi lżej ns duszy i ciele też ;-) Edytowane przez Frau Gizela Czas edycji: 2014-10-31 o 05:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
Ja chociaż trochę dziś pospałam, nie jest źle
![]() ![]() I jeszcze kurczę nerwy od rana, bo byłam umówiona z przyjaciółką na posiedzenie we dwie, a tu ona zamierza męża zabrać ze sobą ![]() ![]() No i ja nic, tylko marudzę ![]() ![]()
#247 |
Rozeznanie
|
A odzywała się Siobhan? Dostalam od niej sms, że w środę o 9 urodziła się przez cc Danusia i ma trochę ponad dwa kilogramy. Można ją myślę dodać do listy. Mam nadzieję, że u nich wszystko ok mimo tych stresów, że Mała nie rośnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
Frau czyli jednak siobhan urodziła... miejmy nadzieję, że się odezwie... oby z malutką było wszystko ok...
Ja zasnęłam jeszcze, teraz chłopaki już mnie obudzili...
#249 |
Zadomowienie
|
Wow Frau 10 kg
![]() ![]() Siobhan gratulacje ![]() Nie mogę już zasnąć :/
#250 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dzisiaj ostatni dzień października... rodzi któraś czy już wszystkie na listopad czekamy..?
![]()
#251 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj na bank nie bo chce mi się spać i przez katar oddychać nie mogę
![]()
#252 |
Wtajemniczenie
|
Macie czas do północy
![]() ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała dziś ale nie czuje tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Mnie obudzil bol brzucha i czop chyba w koncu ruszyl bo sluz ze mnie wyszedl z rana, ale jak mam rodzic to dzisiaj jutro zaciskam nogi...serio 1.11 moj brat ma urodziny i cale zycie mu nad grobem wszyscy zyczenia skladali
![]() znajac ironie zycia to urodze jutro... ![]() ![]() Czy jest dla mnie jeszcze jakas szansa na 3,4.11... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ja już jestem w takiej desperacji, że biorę 1.11
![]() ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Siobhan gratulacje i czekamy za wiesciami czy wszystko jest okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Kostka juz za duzo u Ciebie tych dat 1.11, wiec mysle ze Ciebie nie dopadnie! Poza tym odejscie czopa to nie porod jeszcze,wiec dzis sie nie przemeczaj!
Ja mimo wielu podubdek wyspana! Nawet! Tylko znow ta kostka- baaaaalon! Shioban - gratulacje! Dobrze,ze podjeli decyzje o cc jesli Mala mialaby nie rosnac! ![]() Ja ciekawa jestem jak po nocy u Eli, jesli to nie porod,to mogliby ja dzis wypuscic! ![]() Monian szalejesz ze spacerami, chcesz az tak wykurzyc Malenstwo?
![]() |
#257 |
Wtajemniczenie
|
Kostka a brzuszek boli?
---------- Dopisano o 06:48 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- To co ja nie doczytałam?? Ela jednak w szpitalu??
#258 |
Zakorzenienie
|
Martha ja juz jestem po terminie a nie chciałabym mieć wywolywania
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Monian czy mi się wydaje czy Ciebie nie ma na liście??
#260 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Ok
#262 |
Zakorzenienie
|
Znowu mi fragmenty czopa schodzą a porodu ani widu ani słychu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Siobhan gratulacje ![]() ![]() Ela trzymaj sie ![]() ![]() Kostka ja cala ciąże mowilam zeby nie 1.11 ale znając moje szczęście mogę urodzić właśnie w ten dzien ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Kasia nie wiem która dziewczyna pisała ze eclaris tez urodziła wiec można by ja dopisac
#264 |
Rozeznanie
|
witam
![]() ![]() ![]() czy to mozliwe ze moj dziec mi niespodzianke zrobil i sie obrocil? zawsze ale to bez wyjatku dupe miala po lewej stronie a nogami kopala po prawej i dam sobie palca obciac ze d wczoraj wieczor jest na odwrot.... na dodatek cale powloki brzuszne mnie bola jakby mi je ktos zruszal :P mam nadzieje ze jak zmienila poze to tylko wedlug wlasnej osi a nie zeby mi sie teraz glowa do gory obrocila ... ![]() ![]() ![]() zjadlabym cos nie zdrowego i dobrego :P siobhan gratulacje- dla maje duzooo zdrowia sle zeby ladnie rosla i nic jej nie bylo ![]() dobra ja jak mowilam to przenosze :P wiec nie ma szans dzis rodzic ;P ![]() a tak pozatym siobhan zaklocila harmonoram chlopiercy rodzac dziewczyne ;P i co teraz ? :P
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Cytat:
Idź zjeść coś niezdrowego, na zdrowie! :-* oby dzieć był głową w dol. Czym go zachęciłaś do tych akrobacji? ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Martha wszystko u Ciebie z tetnem ok
![]() Ela trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok ![]() Kasia moj tez chce ojcowski wziac pozniej. Od jutra ma 2 tyg urlopu i blagam moje dziecko by wyszlo ![]() Frau pięknie z waga schodzisz ![]() O siobhan urodziła? Super ![]() Kasia ja moge dzis rodzic ![]() ![]() ![]() Szybka moj nozkami i pupka tez wedruje z prawej na lewa strone i odwrotnie, a glowka jest ciagle w dole wiec sie nie martw ![]()
![]() |
#268 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a czemu akrobacje zrobila to nie wiem wlasciwie ;p moze sie jej juz nudzic zaczelo :P ![]()
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Idę smażyć naleśniki, wpierdziele je z powidłami i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, Siobhan pisze: Nie mogę dodać posta 😭
Wkleisz? Cytat:
Jak dla mnie cc to totalny armagedon! Dziś będzie 48h a ja dalej ledwo funkcjonuję, ale od początku. 29.10 o 9.00 urdziła się moja kruszynka Danusia. Miała 2110g i 48cm. Dostała 9 apgar. W pon po przyjęciu mnie na oddział zaraz dostałam starydy i inne leki udrażniające łożysko. Co 2h badali małej tentno. Wieczorem 28 spadało już poniżej 110 i rano zrobili mi cc w pierwszej kolejności, nie było na co czekać. Mała oprócz niskiej glukozy była ok i wylądowała w cieplarce. Od wczoraj mam ją przy sobie ale jeszcze nie radzę sobie za dobrze z poruszaniem się. Mała ładnie się przysysa choć nie ma tego jeszcze za dużo. Mam ją karmić co 2h ale nie jestem w stanie jej obudzić. Jak na razie karmię co 3,5h a na noc mi ją jeszcze zabrali to dostała mm. Jak na razie jestem optymistką ale szczegółów co do młodej nie znam bo doczłapanie do noworodków jest jeszcze dla mnie niewykonalne. Frau jak ty to robisz, że tak śmigasz? Tych kg zazdroszczę. Mnie na pewno zeszła opuchlizna z buzi i cellulit wodny z nóg ale ile tego dowiem się dopiero w domu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.