Największy Obciach Lub Największa Wpadka... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-27, 12:54   #121
ilo16na
Zakorzenienie

Dot.: Największy Obciach Lub Największa Wpadka...

O wlasnie mamy super szczupla pania od matmy ma chyba 34 rozmiar
I Plaska jest i ja do kolezanki na lekcji matmy:popatrz jaka ma plaske dupe- nauczycielka to slyszala i cala lekcje stalam przed tablica jeszcze musialam stac tylem do klasy- i mowila ogladajcie teraz pupe Ilony

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 13:12   #122
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
O wlasnie mamy super szczupla pania od matmy ma chyba 34 rozmiar
I Plaska jest i ja do kolezanki na lekcji matmy:popatrz jaka ma plaske dupe- nauczycielka to slyszala i cala lekcje stalam przed tablica jeszcze musialam stac tylem do klasy- i mowila ogladajcie teraz pupe Ilony

Sorry, nie mogłam się powstrzymać

Ja kiedyś w LO wkurzona byłam na wf-istę. I jak był odwrócony, to zrobiłam złośliwy gest w jego stronę. Niestety w tym samym momencie, on go zauważył Już nie pamiętam, jaką karę dla mnie wymyślił... chyba bieganie
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 13:34   #123
Kachulec
Zakorzenienie

Gdy tańcowałam z księdzem na studniówce to sukienka zaplątała się mi w obcas a ja fiknęłam na ziemię
Żeby tego było mało to akurat wtedy kamerzysta stał obok i filmował mnie i księdza, a gdy zobaczyłam ten film to się okazało,że pupe mi podczasu upadku widać a film ten dostała cała szkoła

Nieprzyzwoicie uparta i troszkę złośliwa

Kachulec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-27, 13:36   #124
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość

Sorry, nie mogłam się powstrzymać

Ale nie stalam przed tablica tylko dla stania
Dostalam super trudne zadanie i mialam je obliczyc

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-24, 14:59   #125
kiniaczeq
Zakorzenienie

Dot.: Największa " siara" w Waszym życiu

Cytat:
Napisane przez lalesia Pokaż wiadomość
A mi sie przypomniala z kursu prawa jazdy historyjka. Mialam straszne fajnego instruktora ktory mnie bardzo lubil i generalnie mialam z nim swietny kontakt. Jakos juz tak pod koniec jazd z nim pojechalismy na plac manewrowy i pan mowi do mnie "juz tak dobrze jezdzisz, mamy troche czasu to ja ci cos pokaze" i wysiada z samochodu. Ja zafascynowana wysiadam za nim i ide, wchodzi w jakies chechy a ja za nim. W koncu pan sie zorientowal co jest grane i powiedzial "efcia, zaraz ci to pokaze, teraz zostan w aucie,
bo ja na razie ide sie odlac" boze, jak mi bylo glupio
PADLAM !!
Stary 2007-06-24, 16:11   #126
szkubana
Rozeznanie

Ostatni obciach to ... grzebanie w śmietnikuWyrzucając śmieci ,tak mi sie jakoś zakręcił worek o kciuka że wyrzuciłam go razem z pierścionkiem ,którego uwielbiamNa szczęscie zanurkowałam w ten smród,patrze a on zachaczony o ten nieszczęsny worek
Stary 2007-06-24, 16:21   #127
Ally83
Zakorzenienie

Może nie największy, ale głupio mi było przed TŻ. Robiłam zdjęcie TŻ stojąc na schodach. Jak już chciałam zejść, to pośliznęłam się moją japonką i bach na dupę I tak tyłkiem zjechałam po kilku schodkach Najlepsze jest to, że w tym momencie myślałam tylko o tym, by nie uszkodzić aparatu i dzielnie trzymałam go w wyciągniętej w górę ręce Siniaka miałam potem na pół pośladka
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-24, 16:24   #128
sawa_sawa
Rozeznanie

dziewczynyjestescie boskie
Siedze i sie smieje w głos az mama przyszła do pokoju i sie na mnie dziwnie patrzyła a ja tu siedze i rycze
Stary 2007-06-24, 19:59   #129
Rozterka
Rozeznanie

niezłe te wasze historie

w czasach liceum moja klasa organizowała "wigilię". Ja jak zwykle zaspałam i się spieszyłam na autobus. W drodze patrzę, a jakiś autobus podjechał na przystanek - lecę ile tchu, wsiadam do autobusu - a tu wszyscy się jakoś dziwnie na mnie patrzą. Dodam, że w autobusie byli sami mężczyźni, co wydało mi się dość nietypowe. Usiadłam sobie jakby nigdy nic, aż tu nagle spojrzałam na tablicę przy kierowcy - okazało się, że weszłam do autobusu przewożącego górników

zapomniana...
Rozterka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-24, 20:57   #130
nice6irl
Zakorzenienie

Rzoterka świetnie
Stary 2007-07-28, 19:24   #131
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Odświeżam wątek, bo chyba takie wątki są najlepsze
Niestety nie przychodzi mi do głowy żadna moja wpadka, choć wiem, że było ich wiele

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-28, 19:32   #132
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

To napewno nie jest największa wpadka albo obciach, ale to sprzed paru dni.
Otworzyłam bratu drzwi od klatki domofonem i od razu podeszłam do drzwi od mieszkania żeby mu teraz je otworzyć. Miałam na sobie koszulkę i majtki bo akurat się przebierałam. No i podeszłam i otworzyłam na całego i stanęłam jak wryta - dwóch policjantów stoi i się na mnie gapi Akurat pukali do sąsiada o wdzięcznym przezwisku 'dupcyngiel'.
Stary 2007-07-28, 20:25   #133
pink69
Zakorzenienie

Może i nie największy obciach,ale spory

Ostatnio wynosząc śmieci (mam kontenery w takim jakby "domku" z cegieł) zauważyłam na ziemi leżącą kupę gazet Twój styl.
Pomyślałam sobie,że troszkę droga gazeta,więc poczytalabym sobie
I schylam się,biorę sobie 5 sztuk,bo tyle udało mi się złapać,już chcę się podnosić a tu wchodzi kuzyn mojego kolegi

Zmyłam się z prędkością światła.

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 10:17   #134
00aga00
Wtajemniczenie

Bolało mnie dziąsło i poszłam z kuzynką do wiejskiego sklepiku po ibuprom. W sklepie jakiś koleś co nas "mierzył" wzrokiem, przed jacyś zaczepiali...a ja przy kasie:
- poproszę ibuprom
- (szuka) ibuprom... a czwórka czy szóstka?
- no nie wiem..a szóstka to co? mocniejsze?
- yyy.. no wie pani...to że jest sześć tabletek w opakowaniu

Wszyscy się zaczeli śmiać łącznie z tym kolesiem a ja zamiast uciec stamtąd musiałam jeszcze wybrać wodę do popicia

Juz pisałam moją przygodę w wątku: "przesłyszenia, przejęzyczenia..." ale chyba bardziej pasuje tutaj
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 11:31   #135
SanDru
Zadomowienie

Ja ich dużo miałam ale nie mogę sobie przypomnieć tak na biegu ...
No ale raz impreza..
Mamy psa o wdzięcznym imieniu Rambo ..
a ja do brata Adriana "Ej Rambo podaj mi picie" normalnie ..nie wiem skąd mi się to wzięło powaga ... w dodatku nie byłam pijana ani nic takie przejęzyczenie ... ale ubaw mieli niezły a brat myślałam, że mnie zabije

Kolejna ..
Jadę sobie do szkoły autobusem i chciałam żeby facet się przesunęłam więc mówię "przepraszam mógłby się Pan posunąć " a tu głos baby "proszę" (tak po chamsku)... no wyglądała jak facet kurde jak ona się później na mnie patrzyła w tym autobusie ... gosh

Wpadka nie moja lecz kumpla A.
Siedzimy na przystanku ja mój tż oraz owy pan A.
I nagle oznajmia , że musi coś załatwić i niedługo wróci ..okey siedzimy czekamy ale stwierdziliśmy, że pójdziemy na chwile do Tża po parasolkę bo padał strasznie deszcz a chcieliśmy połazić sobie ot tak taka zachcianka po deszczu śmiganie
No i ... kumpel nagle wraca , skrada się i z tyłu przystanku wziął tak twarz do szyby (wyglądała jak zmiażdżona jakaś) i zaczął się drzeć w niebo głosy "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA " jak jakiś potwór ... on się patrzy a to nie my tylko jakaś inna para podobna do nas haha historia z opowieści jego powiedział, że uciekł od razu

Co tu jeszcze hmmm ...
Mądrość mojej "koleżanki" pomimo 20 lat mózg na poziomie 5latka ...
Siedzimy w większej grupie znajomych wesoło śmichy chichy z głupot każdy dobry humor i coś opowiadamy sobie kto jakie filmy oglądał ... i zaczęliśmy wymyślać głupie tytuły .. i nagle ktoś hasło "a w pogoni za dałnem?" oglądaliście ? i śmiech a kumpela z takim głosem zdziwionym "oo..ja nie oglądałam" my się tak patrzymy cisza ... ja do niej "no nie oglądałaś w pogoni za dałnem? no daj spokój..." a ona "a o czym to jest?" a kumpel .. "no jak to co? biegną za dałnem i próbują go złapać " wszyscy śmiech a ona siedzi wiem, że dla większości na pewno nie jest to śmieszne no ale wiecie jak to się ma czasami taką chichawkę z byle czego i jeszcze ona z taką powagą i uwierzcie , że nie mówiła tego w żartach
ta sama akcja była później z "Saharą" pytanie a o czym to? Koleś ma kaca i szuka wody do picia .. <głupek>

Kolejna wpadka tym razem mojego kumpla ..
Siedzę sobie z nim na klatce schodowej coś gadamy i idzie baba z psem . wiem, że moje pytanie było dosyć głupie no ale ... i pytam się go (bo wiem, że to jego sąsiadka była) a pies wyglądał dziwnie no i "to ona czy on?" a on z takim oburzeniem "NO PEWNIE, ŻE ONA!!" cisza... a ja tak myślę i myślę i nagle .."hmm ale mi chodziło o psa" a ten "AAAAAAAAAAAAA no to on"... no kurde przecież umiem odróżnić babe od faceta chociaż z tą wpadką w autobusie nie bardzo

Jak mi się coś przypomni to jeszcze napiszę
SanDru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-29, 13:31   #136
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez pink69 Pokaż wiadomość
Może i nie największy obciach,ale spory

Ostatnio wynosząc śmieci (mam kontenery w takim jakby "domku" z cegieł) zauważyłam na ziemi leżącą kupę gazet Twój styl.
Pomyślałam sobie,że troszkę droga gazeta,więc poczytalabym sobie
I schylam się,biorę sobie 5 sztuk,bo tyle udało mi się złapać,już chcę się podnosić a tu wchodzi kuzyn mojego kolegi

Zmyłam się z prędkością światła.
tez tak kiedys mialam tylko ze ja zbeiralam multum gazet, potem wycinalam ciekawe rzeczy.Czyli gazety kolekcjonowalam "wycinki"
Tylko ze to nie bylo kolo smietnika a zwyczajnie na trawie
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 14:00   #137
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozterka Pokaż wiadomość
niezłe te wasze historie

w czasach liceum moja klasa organizowała "wigilię". Ja jak zwykle zaspałam i się spieszyłam na autobus. W drodze patrzę, a jakiś autobus podjechał na przystanek - lecę ile tchu, wsiadam do autobusu - a tu wszyscy się jakoś dziwnie na mnie patrzą. Dodam, że w autobusie byli sami mężczyźni, co wydało mi się dość nietypowe. Usiadłam sobie jakby nigdy nic, aż tu nagle spojrzałam na tablicę przy kierowcy - okazało się, że weszłam do autobusu przewożącego górników
dobre dobre!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 15:01   #138
rozrabiara
Zadomowienie

Odnośnie spadających butów:
Wracałam kiedyś z koleżankami z kursu tańca, przechodziłyśmy przez ulicę, a po chodniku obok szli nasi znajomi ze szkoły i mieli piłkę, która im wyleciała i potoczyła się pod nasze nogi. Jedna z koleżanek kopnęła piłkę, ale niezbyt celnie i piłka znów wróciła do nas, na co ja z wielkim oburzeniem stwierdziłam: Oh no wiesz M! Nawet piłki nie umiesz kopnąć
I wzięłam sprawę w swoje ręce, a raczej nogi. Piłkę wprawdzie dobrze kopnęłam, ale... spadł mi przy tym but i to pofrunął jakieś dobre 2 metry dalej wysoko, wysoko Nie muszę chyba mówić jakie miny miały koleżanki i znajomi
Bóg mnie pokarał za tą złośliwość skierowaną wcześniej do koleżanki
rozrabiara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-29, 21:52   #139
asia_sia
Przyczajenie

Czytając ten wątek uśmiałam się co nie miara, ja opisze swoją było to kilka lat temu podczas sprawdzania obecności na początku lekcji, ja oczywiście zagadałam się z kumpelą i nie słyszałam że zostałam wyczytana, ale koleżanka dała mi znać ze moja kolej jest na powiedzenie "jestem" ale ja sobie nie mogłam przypomnieć co się mówi w czasie sprawdzania obecności i co powiedziałam ... Dzień dobry :-D, nie musze pisać jak zareagowała klasa z nauczycielką
asia_sia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-30, 13:05   #140
00aga00
Wtajemniczenie

Przypomniało mi się jeszcze, jak parę dni temu na parkingu wysiadłam z auta a tata wyciągał jeszcze coś ze środka.
Ja stałam obok i podbiegł do mnie jakiś piesek
Nachyliłam się do niego i zaczęłam do niego mówić coś w stylu: "a cio Ti tu robisz? ojejej, taki słodziutki jestem...no skąd się tu wziąłeś Ti,Ti,Ti ..."
Nagle ktoś na niego gwizdnął i okazało się, że naprzeciwko przy otwartym aucie czekał na niego jakiś chłopak był na tyle blisko, że oczywiście wszystko słyszał
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 16:15   #141
bzyczka1
Zakorzenienie

ja raz schodząc na uczelni ze schodów, nie wiem do dziś jak to zrobiłam, pominęłam jeden stopień i druga noga mi sie pośliznęła i ja dawaj znajomemu z grupy na plecy, ten biedny przerażony nie wiedział co na niego spadło ale i tak w miarę komfortowo z tego wyszedł...bo kumpel z tyłu oberwał parasolką

innym razem tez na schodach ale jeszcze w liceum...rozpoczęcie roku i nowe butki na obcasie. Już wychodząc ze szkoły pośliznęłam się na metalowym obiciu kantu schodów i tak podczas mojego spóźnionego wejścia na apel zrobiłam efektowne wejście lecąc na pupę. Jak się później okazało niszcząc obcas w bucie i gubiąc fleka w drugim

Ja to mam pecha do schodów chyba

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 19:05   #142
Tusio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rozterka Pokaż wiadomość
niezłe te wasze historie

swietne!
Stary 2007-08-01, 19:26   #143
kolmanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia_sia Pokaż wiadomość
Czytając ten wątek uśmiałam się co nie miara, ja opisze swoją było to kilka lat temu podczas sprawdzania obecności na początku lekcji, ja oczywiście zagadałam się z kumpelą i nie słyszałam że zostałam wyczytana, ale koleżanka dała mi znać ze moja kolej jest na powiedzenie "jestem" ale ja sobie nie mogłam przypomnieć co się mówi w czasie sprawdzania obecności i co powiedziałam ... Dzień dobry :-D, nie musze pisać jak zareagowała klasa z nauczycielką
mojej koleżance z klasy zdarzyło sie dokładnie to samo na lekcji historii hehe idento;-)

Studentka medycyny
molekularnej

Maniaaa wizazowaniaaa

Blog Kolmanki
kolmanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 20:19   #144
rozmarynek
Zadomowienie

o kurde... ale macie fajne historie
Jedyna moja, która mi przychodzi do głowy (jak juz o tym pisalam to nie bijcie) to zdarzenie, keidy zbiegaj ąc po schodach chciałam w tym samym czasie zawiązać sznurówkę Nie udało mi się. Rąbnęłam na tyłek i wszyscy miel i mega polewke ze mnie. Jakby sami nigdy nie próbowali robić dwóch rzeczy na raz

Albert Einstein

rozmarynek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 20:27   #145
aanitkaa
Zadomowienie

moja wpadka z przed roku otworzyli u nas specjalistyczny gabinet stomatologi kosmetycznej i przechodząc obok zuciłam okiem na napis i przeczytałam stomatolog , kosmetyczka a że akurat chciałam sobie oczyścić cere niemyśląc długo weszłam wchodze i mówie do tej kobiety po co przyszłam a ona patrzy na mnie jak na idiotke i odpowiada mi że jedynie może mi wyczyścić zęby bo to stomatologia kosmetyczna strzeliłam buraka wyszłam i więcej już do żadnej kosmetyczki nie poszłam

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 20:35   #146
likap
Zadomowienie

oo to u nas w szkole był remont i byli tacy przystojni robotnicy eheheeh no i ja wtedy schodziłam po schodach i tak sie zagapiłam durna, że nie zauważyłam stopnia i poleciałam prosto przed nimi.. i ledwo zeszłam potem na sam dół.No i oczywiście noga skręcona i w gipsie na 3 tygodnie hehe

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=694057[/CENTER]
likap jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 22:11   #147
aanitkaa
Zadomowienie

już to gdzieś dziś pisałam ale tu też pasuje więc powtórzę sie

kiedyś w południe oglądałam jakiś romantyczny film na kompie i byłam sama w domu a jak to ja na byle filmie rycze i nagle dzwonek do drzwi myślalam że to kumpela i zaryczana otwieram a tak stoi chłopak z paczką (taki przystojny) i pyta o Pana Adama a ja bardziej w ryk i rycząc odpowiedziałam mu że niema go Popatrzył na mnie jak na... wypisał avizo i poszedł a ja niewiedzialam czy z tego wszystkiego mam płakać czy sie smiać

aanitkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-01, 22:57   #148
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

wracałam kiedyś z uczelni, było bardzo późno, no powiedzmy 21, a ja głodna i zła. W dodatku lał deszcz, wiało i było zimno. Stałam na przystanku i kompletnie nic nie jechało.
Wreszcie patrzę "O jedzie darmowy autobus do centrum handlowego to podjadę, przesiądę się i będzie szybciej!" Autobus zatrzymał się ja wsiadłam i jadę... Minęło tak około pół minuty a kierowca drze się "Eee, panienko!!!" Odwracam się zdzwiona i pytam go o co chodzi, a on do mnie "A bilet pani kupi czy nie?" Zatkało mnie. Mówię: "Przecież to darmowy autobus!" kierowca wytrzeszczył oczy, cały autobus zaczął się śmiać A on do mnie "Nie rób se jaj paniusiu tylko płać" Okazało się,że to autobus podmiejski z reklamą TEGO centrum handlowego Strasznie się wkurzyłam na tego kierowcę-buca i powiedziałam, że myślalałam, że darmowy i nie płacę...
A on się wkurzył przyciął po hamulcach (na środku czteropasmowej drogi!) i wrzeszczał na mnie dalej "Albo pani zapłaci albo tu panią wysadzę" Zaczęliśmy na siebie krzyczeć "No to niech się pan zatrzyma" "A to się zatrzymam". Ale byłam dzielna i dopiero na następnym przystanku wysiadłam
Nie muszę chyba dodawać, że wszyscy ludzie w autobusie mieli niesamowity ubaw i z wrażenia przestali jeść/czytać/spać...

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-02, 17:27   #149
tyneczka
Wtajemniczenie

GG do tyneczka

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
wracałam kiedyś z uczelni, było bardzo późno, no powiedzmy 21, a ja głodna i zła. W dodatku lał deszcz, wiało i było zimno. Stałam na przystanku i kompletnie nic nie jechało.
Wreszcie patrzę "O jedzie darmowy autobus do centrum handlowego to podjadę, przesiądę się i będzie szybciej!" Autobus zatrzymał się ja wsiadłam i jadę... Minęło tak około pół minuty a kierowca drze się "Eee, panienko!!!" Odwracam się zdzwiona i pytam go o co chodzi, a on do mnie "A bilet pani kupi czy nie?" Zatkało mnie. Mówię: "Przecież to darmowy autobus!" kierowca wytrzeszczył oczy, cały autobus zaczął się śmiać A on do mnie "Nie rób se jaj paniusiu tylko płać" Okazało się,że to autobus podmiejski z reklamą TEGO centrum handlowego Strasznie się wkurzyłam na tego kierowcę-buca i powiedziałam, że myślalałam, że darmowy i nie płacę...
A on się wkurzył przyciął po hamulcach (na środku czteropasmowej drogi!) i wrzeszczał na mnie dalej "Albo pani zapłaci albo tu panią wysadzę" Zaczęliśmy na siebie krzyczeć "No to niech się pan zatrzyma" "A to się zatrzymam". Ale byłam dzielna i dopiero na następnym przystanku wysiadłam
Nie muszę chyba dodawać, że wszyscy ludzie w autobusie mieli niesamowity ubaw i z wrażenia przestali jeść/czytać/spać...
Nieźle, nieźle Też bym miała ubaw hehe

tyneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-02, 19:42   #150
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Ja pamiętam jak swego czasu razem z koleżankami wracałam późna nocą z dyskoteki autobusem.Było ciemno i nieprzyjemnie wiec poprosiłam kierowcę zeby zatrzymał się wcześniej niż przystanek(stąd miałyśmy bliżej do domu),a on bezczelny zupełnie nas zignorował i wywiózł na planowy przystanek.Jak wysiadłyśmy z autobusu jedna z moich koleżanek rąbneła z całej siły drzwiami wtedy to kierowca wyskoczył z pojazdu pełnego ludzi i gonił nas ulicą dość spory kawałek wygrażając nam w niebogłosy

Przypomniało mi sie jeszcze jak mierzyłam jeansy w sklepie a że mi się spodobały postanowiłam już ich nie ściągać tylko w nich wrócic do domu(oczywiście po uprzednim kupieniu ich) Paradowałam wiec w nich po mieście zadowolona z udanego zakupu dobrą już godzinę,kiedy zorientowałam się, że na tyłku wiszą mi ogromne metki jakie zwykle lubią być przyczepione do takich spodni.
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości