|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
ja półpaśca wzięłam za normalną opryszczkę, bo dość często mi się przenosiła na brodę czy policzek
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No fakt. ![]() 3. Kurcze wiesz w jaką nutkę uderzyć "herbata" Ech dziś czilałtowy dzień - poza wrzuceniem schabiku z kapkiszem do pieca pod wieczór. |
|
|
|
|
#2373 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam ochote na cos...sam nie wiem na co
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- edit-wiem- w gory bym poszła ![]() ![]() a tu do wiosny cza czekac..a ja wiosny nie lubie
|
|
#2374 | |||
|
BAN stały
|
Nie mam dźwięku na kompie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2375 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomyślałam jeszcze o paście do zębów, zmieniłam ostatnio, może to ona podrażnia lub uczula na razie zrobię se kilkudniową kuracje tribiotikiem i clotrimazolem Cytat:
![]() ad2. wiedziałam , też się czuję jak cienki bolek i nie mam odpowiedniego naczynia ad3. zazdroszczę, ja np. muszę jechać na pocztę
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to możliwe?
Cytat:
oby się szybko zaleczyło
|
|
#2377 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Kuuurcze, to żaden problem, ale czilałt jest dziś celowy, taki ZEN, ładowanie akumulatorów, bo jutro niestety bladym switem jestem potrzebna - wożę dziadków. Oni mają schizę w temacie co gdzie jak i o której (6.30 wyjazd!!!!!) więc będę zamarzać i zaciskać zęby, gdyż dla bliskich w pewnym wieku należy się poświęcić, i tak już nie da się im niczego wytłumaczyć. Po prostu muszę być i tyle. Bo ja w ten dzień, nigdy sama z siebie nie chodzę
Także jutro będę ćwiczyć cierpliwość, i zaciskać nóż w kieszeni (to akurat ad spotkania z pierdołami, których nie znam a pono są szósmą ciotką ciotecznego brata wujka Kazia ![]() Już dziś modlę się o siłę. Cytat:
współczuję. Oby nie były potrzebne tylko jako profilaktyka
|
|
|
|
|
#2379 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja myłam płynem Cytat:
Flo mam nadzieję ze to nic takiego i szybko zniknie ![]() Cytat:
![]() My się jutro z chuopem rekreacyjnie pod wieczór planujemy przejść, bez żadnej spinki. Moja mam dziś już na grób dziadków cos pójdzie położyć. Macham znad dnia wolnego i lenienia się
|
||||
|
|
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Też wolę. Ale co zrobić ![]() Cytat:
z okazji dnia lenia ![]() Ad wolnego, wkurza mnie ten system, jutro swięto a laski z pobliskiej piekarni muszą być w pracy. Chamstwo ! Serio im współczuję, co za czasy, przeż każdy sobie może kupić chleb dzięń wcześniej. Straszna chała u nas z tymi sklepami. ![]() Flo - oficjalnie zaszczepiłaś we mnie chrapkę na tę wędzonkę na herbatce linczek już w odpowiednich zakładkach, przy napadzie weny chyba się skuszę, zdjęcia są Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-31 o 13:12 |
||
|
|
|
#2382 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czasami człowiek nie ma wyjścia ![]() --- Słyszeliście, że w Krakowie mają drożdżówki z opiatami? |
|
|
|
|
#2383 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie, gdzie?
|
|
#2384 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. Cytat:
![]() też jestem podjarana, myślę nad naczyniem, chyba kupię, w końcu, gar do gotowania makaronu/ziemniaków, bo też do wędzenia się nadaje ![]() jade ![]() ale dzisiaj "nawyrzucałam", dwa wielgachne kartony ciuchów (do domu samotnej matki zawiozę) i trzeci z butami (no właśnie tu się waham czy wypada????), dodatkami, torebkami i innym dobrem uffff ale ulga
|
|
|
#2386 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
u nas wszystko zamknięte dlatego też poszłam dziś obciąć grzywkę Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2387 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
uwielbiam takie wyrzucanie
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Moje ulubione zajęcie domowe, niestety już wyrzuciłam wszystko i chwilowo nie mam zajęcia ![]() |
|
|
|
|
#2389 |
|
BAN stały
|
Trafiłem! --- U mnie zamieszanie, jak dzień przed okupacją - wszędzie tabuny ludzi i kawalkady samochodów, strach z domu wychodzić Ryszard buszuje mi w koszu właśnie i wyciąga papierki do zabawy, na nic moje tłumaczenia
|
|
|
|
#2390 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kupiłam sobie termofor
![]() I proszę wszystkie siły wyższe,żeby prąd był,bo jak wychodziłam to nie było i się boję że zamarznę i zawartość lodówki trafi mi szlag
|
#2391 |
|
BAN stały
|
Gratuluję Marokańskiej, miałem tylko mały sampel onegdaj
|
|
|
|
#2392 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
![]() Ja miałam najpierw odlewkę,potem flaszkę (od Skarbiątka aleto wersja po reformulacji była i puściłam w świat. A rano znalazłam na gazecie i se strzeliĺam. A,i czy ktoś mi może przełożyć z polskiego na nasze,jak spowodować,żeby z korektora Lumi Magique wyciekła zawartość?
|
#2393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmobilizował mnie cel Cytat:
Cytat:
zeżarłam batonik duplo, jesu jakie to jest dobre ![]() niepotrzebnie poznałam ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- widzę Mursz
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-10-31 o 19:47 |
|||
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nawet mi nie mów jestem na etapie sześciopaka orzechowego Jumbo milk z Aldika, podróba Kinder Bueno
|
|
|
|
|
#2395 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Już posprzątałem Chwilę wcześniej zwaliłby sobie na głowę serwetkę z kominkiem zapachowym (zauważył leżącą na niej torebkę z cukierkami dla helołinowych przebierańców), a przed chwilą mrożoną kaczkę, którą rodzice przywieźli od ciotki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2396 | ||||
|
Panaroja
|
snad letkiego zdechu
![]() Cytat:
. plebiscytu nie srobię bo taki jak chcę wypollizowali ze 30 lat temu no i muszeu uprzednio se sylwetke poprawić żeby się muc fogle rozebrać do kostiumu bez traumy wiem że to nieistotne ale istotne ![]() 2.i buduje schemat ciała Cytat:
ucho to raczej nie , w tym wieku jak jest ucho to i gorączka od razu duża , ale mocz zrób świeży , bo sprzed miesiąca dawno nieważny . No i jeszcze nie widziałąm żeby didu się ucho od ulewania srobiło , chociaż teoretycznie może . Ale że ulewanie jest fizjologią , każdy didek musiałby to ucho mieć , więc matka natura nie jest taka głupia żeby od tego od razu ucho było , prędzej od kataru .A właśnie , kataru nie ma ? I sie nie denerwuj , nic złego to raczej nie wygląda żeby było Cytat:
Cytat:
![]() 2.taaaaak ![]() ![]() :sli na: bajaderka bajaderką , mnie się marzy pączowe jak kiedyś robili , takie mokre cieknące i w środku wielka bryłą takiego margarynowego kremu o smaku rumowym , ale nigdzie już nie robią takich ![]() 3.no właśnie ![]() ideu robić zupeu w ramach początku zużywania zapasów wyciągłam z zamrażarki trochę botwinki i cukinii , bo muszę robić miejsce na pierogi na święta ![]() Koth dostał dziś nowe imię - Dziadosław . Zgadnijcie dlaczego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-10-31 o 20:49 |
||||
|
|
|
#2397 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kiedyś na levisy się załapałam ![]() Witam, postawiłam się rodzinie i jutro siedzimy w domu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2398 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad brombergowego doła - stosowałam 27 dni bo potem dobiło mnie jego połączenie z katarem i praktycznie nic nie dał
Za mała dawka ( 1 x tabl dziennie)? Czy inne leki tego typu zadziałają czy to wszystko jeden pies? Może ktoś wie....
|
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zazdraszczam i gratuluję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2400 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie do końca wiem,w czym Tauer grzebał,ale na 100% wersja Pustyni w przezroczystym kwadratowym flakonie różni się od wersji w granatowym pięciokątnym flakoniku.
Prąd jest Zjadłam antrykota,olejak chodzi,nogi grzeję o termofor i przeglądam szmatławca. Jeszcze tylko sobie jakie mazidło na paszczękę zapodam...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.

przecież to chyba największy komplement dla gospodyni czy tam innego kucharza, pytaj zawsze
No fakt. 
"herbata" 

, też się czuję jak cienki bolek i nie mam odpowiedniego naczynia 

ja myłam płynem
z okazji dnia lenia