|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Właśnie weszłam z ciekawości zobaczyć i widzę że jak 2 osoby pracują za najniższą krajową to zasiłek rodzinny nie dostaną na 4 osobową rodzinę bo są za bogaci. To jest jakieś nieporozumienie!!!
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana wpadaj
dokładnie... jak mi to kiedyś jednak pani powiedziała "nie wystarczy na cukierki dla dziecka"... i zgadzam się. Wiadomo, że jeśli ktoś liczy każdą złotówkę to dobry każdy grosz, ale w świecie dzisiejszych cen, kosztów wszystkiego... to jakiś kosmos w ogóle a nie pomoc.
|
#2673 |
|
Konto usunięte
|
inco super że nie trzeba insuliny
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
Lui to się nazywają niespokojne nogi. Mi też to dokucza. Nogi muszą być idealnie wygolone, codziennie wieczorem wyszorowane ostrą gąbką i nabalsamowane, wtedy są takie świerze i zimne bo balsamie.
Inco super że dietka pomogła na Twoje cukry Żeby tak do końca zostało.Kasia dokładnie na cukierki. Newry mam jak myśle o czymś takim. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cukrzycowe kobietki powiedzcie mi jak to jest z grzybami? Możecie je jeść?
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
Aga nie szalej w tym tesco xD
Wegielek wlasnie tez tak mialam,pierwsza wyprawa do wc i padlam tylko ze w ramiona tz-eta,druga wyprawa prowadzila mnie siostra i maz doszlam do drzwi i padlam Przyszla polozna i mnie opieprzyla ze mdleje A co do pakowania,wzielam plaszcz gruby i cienki Ollcia o to maz daleko jedzie |
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś kończe 23t i zaczynam 24 (według belly 25
![]() Własnie sie ubieram, maluje, wiec cyknelam zdjecie przy okazji, a wklejam tu, bo tu szybciej niż w k. ![]() buu przecież ja zawsze na spokojnie nie no nie bede kupowac, byle kupowac- cos mnie musi zauroczyc
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-31 o 12:07 |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
posprzatałam w kuchni, wstawiłam pranie, ogarnełam zmywarke, młoda wyszorowała kosz na smieci i wyniosła jedne smieci do smietnika, i do połowy sprzatnełam w szafie w przedpokoju... jeszcze łazienka, ta szafa i maaaaaasa innej roboty, no i psa trzeba na spacer wziac, ale mi sie nie chce
114 fajny brzusio
|
#2678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój chyba aż taki nie jest ![]() Tym bardziej że ja dzisiaj 26+4 mam ![]() Ale ślicznie ![]() Inco cieszę się, że cukry ok widzisz, insulina nie potrzebna. Dobrze, że to sprawdziłaś
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Aga no i dobrze xD tak trzeba kupowac,jak nas cos zauroczy,gorzej jak za duzo rzeczy hehe
Inco super,ciesze sie ze kompetentnego lekarza trafilas i ci wszystko wytlumaczyl Emdzik ![]() Kasiula jak bedziesz miec chwile,wez mi na pw przepis na ciasto na pizze napisz Alunia tobie mialam pisac ze super ze na kontroli wszystko w porzadku O nie,tez ogladam przyjaciolki czyli Zuza ta ciaze straci? ![]() Hope wszystko dobrze u was?odganiasz mam nadzieje ze mysli tez mnie niestety krzyz boli,raz lepiej raz jest gorzej,jak jest bardzo zle zakladam pasJa uciekam,bo wreszcie do rodzicow jedziemy |
|
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Madzia no on jest inny w każdym zdjęciu :P Wybralam wam to,ktore bylo ostre, a teraz ogladam inne ujecia i sa mniejsze, zalezy jak stane jak stane tak centralnie bokiem to jest mniejszy, tu jest tak spod kata ![]() Ale rosnie z dnia na dzien widze tooooooooooooo
Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-10-31 o 12:15 |
|
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2682 |
|
Wtajemniczenie
|
Lui na dodatek dzisiaj jeszcze tak mnie boli krzyż, biodra i nogi, że zaraz oszaleję. Tak jakbym miała mega reumatyzm, aż mnie wykręca! Oczywiście mam już stresa :P
Aga udanych i owocnych zakupów :P Ładny brzusio
|
|
|
|
#2683 | |
|
Zakorzenienie
|
Aga, ładny brzuszek
Paznokcie też są mega ![]() Mala ostatnio Ciebie głowa bolała, mam nadzieję, ze już Ci przeszło. Mnie dzisiaj boli jak tylko wstałam :/. Ehh... Tak w Przyjaciółkach, Zuza poroni. Wczoraj oglądałam. Smutne. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe paznokcie juz na ostatnich nogach, dwa sie skubnely, musze dzis wieczorem zmyc,bo wygladam jak z warzywniaka
Ubralam sie szybko w ta sama sukienke co tydzien temu i cyknelam porownawcze foto Brzuch w kiecce prezentuje sie o wiele lepiej
|
|
#2685 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewcik super że wizyta udana
Emdzik cieszę się że u Ciebie już lepiej Incognito super wieści o braku cukrzycy! Gratuluję! Olcia ta kreska nad pępkiem to tylko mój brzuszkowy busz : D idę na śniadanie a potem oglądnę wasze foty
|
#2686 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny! Odetchnęłam z ulgą
Nieźle bym się pewnie zaprawiła słuchając tamtej kobiety.Cytat:
![]() Tak mi na ambicję wjechałyście (planowałam dzisiaj słodkie lenistwo), że wstawiłam pranie, wstawiłam suszenie, zmywarkę a teraz idę po jakąś rybkę i zrobię na obiad ![]() Aha, czytacie pewnie parenting. Ja tak czytam odpowiednie tygodnie i dotarłam do rwy kulszowej (wiem, że kilka z Was na to narzekało), widać, że i to jest w ciąży normą niestety: http://parenting.pl/portal/25-tydzien-ciazy |
|
|
|
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, no trochę różnica jest
. Coraz ładniejszy ![]() Duszona, naprawdę? Patrz a ja mam taką "kreskę" nad pępkiem , jakby skóra mi się w rulonik zawijała
Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-10-31 o 12:35 |
|
|
|
#2688 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#2689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sliczny brzusio ![]() Gratulacje udanych wizyt. Coś mnie dzis pobolewa brzuch w dole i jakies klucie w prawy jajnik sie pojawiło dobrze ze w pon. wizyte mam. Chyba mi sie coś złego w nocy sniło bo obudziłam sie z jakims dziwnym niepokojem, ale mała chyba wyczuła że mama sie martwi to zaczeła odrazu kopac
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, ja jestem naprawde ciekawa, jak brzuchol w lutym bedzie wygladal
![]() Ja juz zrobiona, wypachniona, gotowa do wyjscia,ale autobus mam dopiero 13:19 Niby jest jeszcze jakis o 13,ale nie bede leciala na łeb na szyję poczłapię jak kaczuszka powolutku ![]() Naprawde lepiej mi sie chodzi czlapiac na boki
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga śliczny brzucholek
Według belly zostało mi do porodu 82 dni. Mała już zaczyna wyglądać Girki mi napuchły Wyprowadzę psa i położe się na godzinkę jak mała pozwoli poleżeć. Cały czas coś chce. Sprzątanie przy niej dzisiaj nie szło najlepiej. A pogoda jaka piękna super "Świeże" powietrze porusza moje wyprane firanki a jak łądnie pachnie
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie 130 Za 2 tygodnie studniówka dopiero <już> ![]() Ok ide sie ubierac i milego dnia dziewczyny Trzymajcie kciuki,by cos w moim tesco bylo
|
|
|
#2693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz mam wymówkę jak mi się nie chce iść do teściów, że tu mnie boli, tam mi strzyka
|
|
|
|
|
#2694 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- ja jutro mam studniowke Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
A to ja i lokatorka mojego brzucha
|
|
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
eeee sorry, dlaczego obrócone?! bo z telefonu czy co?
|
|
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Asia no ślicznie wyglądacie
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pojechałam dzisiaj powtórzyć badanie na hemoglobinę glikowaną, ciekawe co tym razem z tego wyjdzie Tż pojechał na 14 do pracy, a wiec ja zasiadłam z chrupkami orzechowymi, kocykiem, kotem i laptopem, centrum dowodzenia hihi ![]() Incognito jak dobrze, że poszłaś do tego lekarza, widzisz, aż strach pomyśleć co by było, jakbyś sobie zapodawała insulinę tak jak tamta diabetolog Ci kazała. Co za bezmyślne babsko no! Madzia jak dobrze kochana, że dzisiaj nic już nie boli, że przeszło Aga łaaaadny brzusio, robi się już taki okrąglutki Przeczytałam to co napisałyście o tym zasiłku, śmieszne po prostu ![]() Asia łaaaaadnieee
Edytowane przez przeklete_pragnienia Czas edycji: 2014-10-31 o 13:52 |
|
|
|
#2699 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój brzuch to jest caly w ciemnym meszku. A jak noszę spodnie z panelem i idę siku iściągam ten panel to wszystkie włoski stoją na sztorc a są naprawdę długie ![]() Cytat:
Też bym się ładnie ubrała i gdzieś poszła ale nie mam gdzie... Brzusio ładny ![]() Cytat:
piękne
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda zachodu nawet dla samych formalności, bo człowiek się zalata a g z tego ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.

Żeby tak do końca zostało.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)