|
|
#1111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Dokąd tak biegniesz? Przecież wiesz, że przed sobą nie uciekniesz.
Wyciągnij rękę, może wreszcie dosięgniesz tego, co ważne jest. Bo kiedy dotykamy innego człowieka, to w tym samym momencie dotykamy samych siebie. Skąd ja Cię mam? I tekst piosenki zespołu Hurt, można wybrać kilka opisików: "Nowy początek" Kiedy Cię widzę, czas się zmienia z zimowego na letni. Dzień jest dłuższy, a debet na koncie mojej samotności mniejszy. Nic nie jest krzywe, a wszystko jest proste kiedy jesteś obok mnie. Dla Ciebie zrobię pięć pompek, nie pójdę do pracy za psie pieniądze. Kiedy nie wiem, gdzie jesteś, ciągle nie wiem gdzie jesteś? Nie mogę jeść, nie mogę spać, jest mi bardzo, bardzo źle. Dzięki Tobie nie jestem jeszcze pyłem, dzięki tobie istnieje świat. Dalej tekstu nie ma, ale będzie, będzie na pewno tak! Ref: Nastrojony na miłość Jestem otwarty na kosmos Jednoczy się czas i miejsce Przeznaczenie, nasze serca Nastrojony na miłość Jestem otwarty na kosmos Chce Ci podarować słońce Każdego dnia nowy początek |
|
|
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Przyczajenie
|
~ Serce serce pokochało..
~ Niech Cię kocha serce moje... ~ Całus, całus to nie grzech, choćby całowało trzech... ![]() ~ Bo miłość zaczyna się tam, gdzie spotykają się dwa spojrzenia.. ~ ..Bo wtedy serce bije mi mocniej.. ~ ..Kocham Cię przy blasku księżyca.. ~ ..Uśmiechasz się, a z Tobą cały mój świat..
|
|
#1114 |
|
Raczkowanie
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
*Zapomnij o tym co było, nie myśl o tym co będzie, żyj tym co jest... ;]
*Może trzeba sięgnac dna żeby było już tylko lepiej...? *Powiedz jakich trzeba użyć słów, by powstrzymać ludzkie łzy... *Czasem ktoś odbiera sobie życie nie myśląc o życiu innych ![]() *I kiedy jusz mnie nie będzie to może ktoś zauważy, że istniałam... *Łatwo powiedzieć to koniec, ale nie łatwo przestać kochać... *CzAsAmI jEsTeM pOzA zAsIęGiEm, CaŁeGo ŚwIaTa LuDzKiCh SpRaW... *BaWiSz SiE UcZuCiAmI JaK DziEcKo KLoCkaMi...BuDuJesZ i RozWaLaSz =( *ZaStAnAwIaM sIe CzY tO mA sEnS...? NiE rOzUmIeM cIe NiE wIeM cO jEsT *Powiesz "spadaj mała", pójde...ale potem nie biegnij za mną... *Po kilku latach dowiesz się, że to ble "BYŁO" czymś pięknym... *W życiu istnieja rzeczy, o które warto walczyc do samego końca... ;]
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
miało nie być pokemonów- prosze o zmiane na normalne pismo, albo usuniecie tych opisow z postu- dla dobra wszystkich.
|
|
|
|
#1117 |
|
Zadomowienie
|
dodajcie jakies takie fajne, śmieszno-inteligentne
![]() albo takie ktore dają do myślenia... ale nie o miłości ani śmierci ani niczym negatywnym... bo tego juz za dużo
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
I'm a supergirl, and supergirls just fly!!!
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
dobrze ze nie ma nowych pokee.
![]() nie mam weny na opisy. |
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
*Nauczę Cię jak żyć, jak kochać i jak śnić, i jak cieszyć się życiem
*Byłeś tym jednym....Moim księciem z bajki *Bo teraz to w środku najbardziej boli....Przez Ciebie *Czy śmierć rozwiąże wszystkie nasze problemy?? *Dlaczego zawsze ja popełniam błędy?? *Niech Mówią Że To Nie Jest Miłość...A Ja Sie Zakochałam ![]() *Ja jestem ogniem, a ty wodą.Widzisz to połączenie nie ma sensu *I od dzisiaj płatny morderca pilnuje drogi do jej serca *Najgorszy jest płacz w samotności do poduszki....i brak przyjaciół ![]() ![]() *Gdy będę wspominać Cię przypomne sobie jak zraniłeś mnie *Wiem że wszystko spieprzyłam...PRZEPRASZAM *Jeśli nie przyjmę tych przeprosin na zawsze będę żałowała *Wiesz sam dobrze ż e każdy popełania błąd... próbuje je naprawić*Wiem że nie potrafie być taką jaka chcesz *Chwyć mnie...Za rękę...I powiedz KOCHAM CIĘ!!!! *Czas Płynie Świat Się Zmnienia A Ja Cię KOCHAM BEZ WYTCHNIENIA *Mam kogoś za kim mogę wskoczyć w ogień *Kocham Cię kochanie moje....Bez Ciebie żyć nie mogę *Wróć i przytul mnie.Powiedz że to byłsen że tego nie było wcale * JaCięKocham..AtyNie...CoZ robie...PrzytulMNie ![]() * ....::Bez Ciebie Moje Życie Nie Miało By Sensu::...
|
#1121 |
|
Raczkowanie
|
Hmm dziewczyny troche luzu
Jesli ktos lubi opisy w stylu "moje serce kocha twoje wiec kochajmy sie oboje" albo inne, calkiem podobne to niech je tu wkleja - 2 osobom sie to nie spodoba a przyjdzie trzecia i zaraz wrzuci na swojeg Tak samo moglabym powiedziec ze ciekawi czemu tak namietnie niektore dziewczyny prosza o tlumaczenie opisow z innych jezykow... Wyznaje prosta zasade: jesli nie znam japonskiego to nie dam sobie opisu w tym jezyku, bo to bez sensu. Poza tym tlanslatorow i slownikow on-line jest pod dostatkiem Sorry za off'a
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki macie coś na ciche dni z facetem?
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
zycie mija a pozostaja jedynie wspomnienia
Nie zamykaj oczu, bo na zawsze chcę być w zasięgu Twego wzroku... wszyscy mnie kochacie, tylko nie widzicie jak umieram, nie słuchacie! Ja nic nie musze, dlatego mam czystą dusze ! Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy... P.s. Dołączam sie do protestu przeciwko pokemonom
|
#1124 |
|
Konto usunięte
|
jesli ktos chce o miłosci jakas tandete niech sobie wejdzie na opisy. a co do angielskich opisow to angielskiego nie mozna tlumaczyc dosłownie
|
|
|
|
#1125 |
|
Konto usunięte
|
o czym nie trzeba mowic, o tym trzeba milczec.
|
|
|
|
#1126 |
|
Raczkowanie
|
Powtarzam jeszcze raz: skoro nie wiem jak tlumaczyc opis znaczy to ze nie umiem tego jezyka co z kolei oznacza ze nie ma sensu zebym miala go na swoim g
wliczaja sie w to tez idiomy ![]() Zanim zwrocimy uwage innym - popatrzmy na siebie
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
|
|
|
#1127 |
|
Raczkowanie
|
Kilka cytatów z Łony:
—My ofiary sztucznych granic oglądamy te same wiadomości, mówimy tym samym językiem, wkur*** się na tą samą politykę —Stosunki między nami jak dziesięć lat temu między jedną i drugą Koreą —Każdy problem ma rozwiązanie a jeśli nie ma rozwiązania to nie ma problemu —Po każdym gorszym dniu jak na złość przychodzi lepszy —Każda chwila w łóżku to straconych pięknych chwil milion więc pora wstawać —Chciałabym pospać ale ciężki los mam bo ta postać chce żebym wstała… —Nigdy mi nie wmówisz że czarne jest czarne a białe jest białe —Poprzeczka osunęła się jak klamki w belwederze A co do pokemonów to rzeczywiście jeżeli ktoś lubi niech ustawia ale strasznie ciężko się to czyta... |
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
aktualnie na moim opisie teksty z piosenki fall out boy 'the take over, the braks over'
.seasons change but people don't .we don't fight fair! uwielbiam i czesto mam ten : .excuse me sir, can you shut up? a i czesto mam tez ten ze stopki zarowno o tym ze jestem potowrem jak i ze milosc jest dla frajerow xD:P ogolnie zasada taka: przed kazdym pisem 2 spacje i kropeczka;d |
|
|
|
#1129 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak ktos chce słitaśne opisy to niech wchodzi na debilneopisy.pl czy cos takiego TaM MoŻnA $mIaŁo SHalEc. mysle ze wiekszosc nie moze na cos takiego patrzec :/ oto przyklad: J4kJ4N!3n4w!dz3Tw()j3jG3n 3r4cj!Tw()j4G3n3r4cj4Ch() r4()dPrz3m()cy potrzeba Rutkowskiego do rozszyfrowania help! pfffheha jezeli chodzi o te ang. opisy to uwazam tak samo. niektóre są tak banalne a dziewczyny prosza o przetlumaczenie. nie umiesz ang.? - daj se siana...
|
|
#1130 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bardzo miło. ja nie używam pokemonow. EOT bo widze nie ma sensu dyskutowac.
|
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jak ja nienawidzę twojej generacji twoja generacja chora od przemocy" obeszliśmy sie bez Rutkowskiego
|
|
|
#1132 |
|
Konto usunięte
|
ja tak samo. no ale trzeba chwile poczytać zeby zrozumiec.
|
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
Y_ulia dobrze powiedziane
![]() I wcale to nie oznacza za ja jestem za pokemonami, bo sama tego nie lubie i tez mnie to denerwuje ale mam na to sposob: wywalam te osoby perfidnie z listy :p
|
|
|
#1134 |
|
żona
|
Mysle ze nie ma co sie sprzeczać... Tez nie lubie tych opisow.. ale są osoby którym sie podobają, to niech mają..
Zeby nie bylo off topu: Masz w sobie wiarę kiedy się zdaje ze już nie wyjdzie nic... ;-) Tylu sił trzeba by walczyć o swoje sny ![]() Kiedyś,MamNadziejeŻeNiedł ugoJe**ćSięWszystkieZłeWs pomnieniaPójdą... zamigotał świat tysiącem barw )) Powietrze pachnie jak malinowa Mamba ![]() tak bardzo chcę dotknąć Cię, chociaż jesteś tak daleko.. Chcę Ci podarowac słońce ...Nastrojona na miłośc...Kochać i kochanym być to cel dla którego warto żyć. |
|
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
mój:
głupie serce. a jeśli mogę się wtrącić, to tak było chyba cały czas. każdy dodawał takie opisy jakich używał i jakie przypadały mu do gustu, a jak wiemy, każdy ma swój i każdemu podobało się coś innego. więc to trochę nie fair, że czepiacie się tych 'miłosnych i tandetnych opisów', bo różni ludzie tu wchodzą. z góry przepraszam, za określenie 'różni ludzie', ale chodzi o to, że każdy z nas jest inny. pozdrawiam ciepło.
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Opisy koleżanki i mój
![]() A jednak odchodzisz. Oddaj mi moje zabawki! Surrealne paradoksy. To one mi psychikę zamęczyły. no! You're the first thing and the last thing on my mind... (jesteś pierwszą i ostatnią rzeczą o jakiej myślę)
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4862647]piekne opisy- kradne wiekszosc. a gdzie moja Rebelious ?
![]() [/quote][1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4863261]Rebelioussss where are you? stesknilysmy sieee... [/quote][1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4865398]ładne opisy. też biorę dużo. gdzie Rebelious. ? [/quote]jessteem z powrotem skarrbyy ![]() ajj moje kochane wizażanki ![]() nie było mnie długo wiem tak jakoś wyszło..a teraz wchodzę na wizaż.. patrzę.. a tu 3 strony więcej! i przerażenie: kiedy ja to przeczytam? ;p ale jakoś dałam radę ![]() witam nowe osóbki na forum ![]() Cytat:
robię podobnie z ich numerami gg: dwa kliknięcia myszką i już ich nie ma przynajmniej mnie nie drażnią a teraz trochę opisów: Why do we hurt the ones who love us, and love the ones who hurt us? // Dlaczego krzywdzimy tych, którzy nas kochają, a kochamy tych, którzy nas krzywdzą? I gave you everything but it wasn't enough to makes you stay. // Oddałam ci wszystko, ale to nie wystarczyło by sprawić, byś został The number of stars in the sky represents the number of tears I have cried for you… // Ilość gwiazd na niebie pokazuje ilość łeż, które wypłakałam dla ciebie/przez ciebie If you wanna make a move - make it. If loving me is worth the risk - take it. // Jeśli chcesz zrobić krok - zrób go. Jeśli kochanie mnie jest warte ryzyka - podejmij je Your hugs and kisses are like the stars - they light up my life when things get dark. // Twoje uściski i pocałunki są jak gwiazdy - rozświetlają moje życie, kiedy jest źle Just because 2 lips have met, it doesn't mean 2 hearts have joined. // To, że usta dwóch osób się spotkały, nie znaczy, że dwa serca się połączyły I much rather be hated for who I am, than to be loved for who I'm not. // Wolę raczej być nienawidzoną za to, jaka jestem, niż być kochaną za to, kim nie jestem Alcohol might not be the answer but it sure helps you forget the question! // Alkohol może nie być odpowiedzią, ale z pewnością pomoże ci zapomnieć pytania If you're gonna regret in the morning.. sleep late. // Jeśli masz zamiar żałować tego rano.. śpij dłużej from soul to soul. // z duszy do duszy Jestem Twoją szmaragdowo-złocistą czarownicą Rufusie. 'I wybijemy się do słońca krzewem jaśminu lub bzu drzewem i tak będziemy trwać do końca. Jakiego końca? tego nie wiem.' 'Idzie brzegiem morza pochyla się bierze garść wody zanurza twarz czuje na wargach morze jak łzę..' bo mi wiruje wiruje krecę się kręci sie wkoło ja i mój świat |
|
|
|
|
#1138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
A też
![]() mój: Dziś jestem silna, zupełnie inna-gotowa by żyć dalej...follow my heart (podążam za mym sercem przyp. autora ![]() )
|
#1140 |
|
Raczkowanie
|
Akurat większość z IRY
""Kompletnie,niekomple tnie nie wiem dokad pojsc..." "Chcesz to za wszytsko teraz przeprosze,tylko zabierz mnie stąd" "Bez Ciebie noc stracila smak,nie ma sensu caly swiat.Marzenia nie spelniaja sie!" "Ciężko było tak po prostu przyjść i usłyszeć, że dla Ciebie umarłem.. ""Więc jak mam spać, kiedy wiem, że nie zaśniesz ?" "Bierz mnie, będzie wspaniale, obsyp mnie złotym deszczem!!" dobranoc
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.