|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Moja mama wlasnie mi pisala niedawno w mailu, ze ma juz na moje wesele (taka sugestia, zebysmy sie pobierali szybciej
) Zalozyla mi i siostrze lata temu jakas polise i sie uzbieralo do odbiory rok temu. Chciala mi po prostu dac ta kase na co tam chce, ale zarabiam niezle, wiec jej te pieniadze zwrocilam. No i ma byc na wesele - ktore planujemy w Polsce kieeedys Dziewczyny, jestem z siebie dumna, dzis po raz drugi bylam odpowiedzialna za pieczenie muffinow Zaczelam tez tygodniowy detox - sokowirowka poszla w ruch, plus dokladnie naprzeciwko muffinarni mamy bar ze swiezymi sokami, wiec jeszcze lepiej ![]() Dzis pilam jablko, marchew i kale (to chyba jarmuz jest?) Zielony i pyyyszny sok. |
|
|
|
#2192 |
|
Konto usunięte
|
Lucy super! gratuluję awansu i postępów w pracy
a propo pracy to mnie przed chwilą tak wkur*** kierowniczka, że myślałam że wyjdę z siebie
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
-Dagunia gratki Co do pracy 10.11, to ja nie pracuję. Na szczęście mam wolne 9-11.11
|
#2194 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jak nie noszę czegoś pół roku czy rok wyrzucam bez żalu (oczywiście nie licząc rzeczy sezonowych)dzień doberek Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to jest jednak zaleta korpo - nie pracujesz w weekendy (przynajmniej teoretycznie) i w święta, w usługach to zmora prawdziwa, bardzo wam współczuję dziewczyny ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Rise wiem jak wyglada creeper
z minecrafra. Pomyliłam tylko nicki przez te podobne kolorem avatarki a na tel to sie tak czyta ze nietsty czasem cos mozna pomieszać. Niestety/ stety dzieki tz-owi poznałam ta grę , nawet mu sie udało mnie wciągnąć jednego wieczoru ale nie na długo. Grasz ? Zreszta nie tylko tz gra z tych osób co znam. Lucy gratuluje Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-10-31 o 13:28 |
|
|
|
#2196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wciągają mnie zupełnie inne rodzaje gier...zresztą mój mąż każdemu powtarza, że znalezienie żony-gracza to wyjątkowe szczęście bo nie marudzę, że za dużo siedzi przed kompem, tylko gramy sobie we dwoje |
|
|
|
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na to patrzę inaczej ( niz np znajomi czy znajome mojego tz- a niektóre ) ze no za duzo przy kompie itp bo my sie poznaliśmy grając w grę wiec jakby nie było kogo mozna znalesc grając w grę online
. Gracza . Wyslane z mobilnej aplikacji wizaz forum. |
|
|
|
#2198 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Wczoraj myślałam że padnę ze śmiechu - co się robi zaraz po seksie ? Zagląda do swojej wioski ile kasiorki dały zwierzęta i czy jajko się wykluło
|
|
#2199 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2200 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ta... nadal siedzę w robocie. Zapomniałam, ze mam szkolenie od 8 do 16
No ale nadgodzinka jedna wpadnie ![]() Lecę was poczytać bo pisałyście a pisałyście... ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Cytat:
TŻ też nie chce wesela, więc jego rodzina będzie musiała to jakoś przełknąć. |
||
|
|
|
#2201 |
|
Konto usunięte
|
A u mnie już prawie po ślubie... ja jestem specyficznym przypadkiem ale u nas nikt nie tańczył ale nikt poza treściami nie narzekał. Ale ten czas leci
Miłego weekendu moje drogie! u mnie dziś piatunio sprzątunio a jutro zobaczymy. .. podobno w niedzielę ma być ładnie!
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak z cieawości pytam bo mama też się zajmuje mleczna produkcją. Zrobiłam jedno pranie, drugie się pierze a ja idę pobuszować na allegro
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
To kiedy zakładasz czapkę? Ja jak nie czapkę, to kaptur zakładam.
|
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy gratuluje awansu
![]() Dagunia gratuluje ustalen. ![]() Ijaa ja smigam od 3 lat w 2 parach z Rylko i jestem super zadowolona.
|
#2206 |
|
Konto usunięte
|
wszystkie pewnie byłyście wczoraj zajęte... a u mnie fajny dzień - ogarnięte sprzątanie (na raty, ale co tam), koło południa poszliśmy na spacer i zrobiło się z niego 10 kilometrów nagle
- ogólnie w naszym parku było dużo ludzi z psami, na rowerach, biegaczy i słyszeliśmy kilka razy komentarze 'o, jednak nie wszyscy dziś na cmentarzach'. Imprezy halloweenowej nie było, zamiast tego słodkie obżarstwo i relaks dziś podobno ma być ładnie, więc plan jest taki, żeby pobiegać albo znowu pójść na jakiś długi spacer ![]() Ogólnie mamy taki plan, żeby nie kupić nic ubraniowego przez te 2 miesiące, tylko poczekać do 27 grudnia (inditex) i bodajże 18 (hm) na wyprzedaże. plan ambitny, ale zobaczymy ![]() wpadł nam w oko mały i zgrabny biokominek - czy któraś z was może miała styczność z takim cudem? miłego dnia :róża: |
|
|
|
#2207 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
W Grecji jest pięknie. My kiedyś w Grecji też staraliśmy się o dzidzi, romantycznie było. |
|||
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś mnie jeszcze pamięta? Po wizycie w szpitalu nie możemy dojść do ładu. Córa się nauczyła, że non stop się ktoś z nią bawił i stała się bardzo wymagającym uwagi dzieckiem. Później tygodniowy pobyt u teściów, dla mnie niezbyt przyjemny, jakoś tracę tam energię do życia. A po powrocie znowu szpital tym razem w domu. Córka i mąż chorzy ja jakimś cudem mimo pierwszych objawów uniknęłam. Teraz wracam mam nadzieję
|
|
|
|
#2209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Koleżanka jest na mnie zła, a mi jest przykro. Nie wyszła nam wspólna współpraca. Jesteśmy umówieni u wspólnych znajomych za tydzień, oj. |
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
biokominek jakoś tak dla mnie niekominkowo wygląda, trochę jak telewizor
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
U nas wczoraj bylo 22 C . Nie pamietam takiego 1 listopada. Obiad u mamy tz- a potem troche rzeczy przewiezlismy do kolegi .zakupy, I kolacja z nim takze zeszlo nam ze dopiero okolo 1 w nocy wrocilismy do domu.
Za kazdym razem cos dobrego gotuje . Tym razem ziemniaki w mundurkach , stek ( jak nie lubie czerwonego miesa i stekow za bardzo to jak ktos dobrze przyrzadzi to jest super. No I jak nie widze czerwonego ,krwii itd ) I do tego zapiekany seler z serem plesniowym , ziemniakami i na to ser zolty. Dzis pewnie do cioci pojedziemy bo niedlugo na Madagascar wyjezdza ( od lat jezdzi pomagac) . Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#2212 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Koleżanka u mnie nocowała. po drodze jak ją odprowadzałam wstąpiłyśmy do sklepu po zakupy dla niej. Ludzi tragicznie dużo. Az się boje co w pracy bede miała dzisiaj.
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór.
![]() Jak Wam dziewczyny minął weekend? Nasz był całkiem udany. Wczoraj wiadomo odwiedziny u bliskich na cmentarzach. Byliśmy też na obiedzie u mojej Mamy, a później u Teściów na kawie i plotach. Wieczorem relaks. Dzisiaj dla odmiany sporo podziałaliśmy w domu, później zakupy - uwielbiam TK Maxxa . Swoją drogą ja już się z tym całym syfem remontowym uporamy (bo póki co nie a gdzie nawet czego postawić) to.. lepiej mnie do tego sklepu nie wpuszczać. Z rzeczy do kuchni, łazienki, dekoracji, to bym połowę wyniosła. ![]() Po tygodniu wolnego i ograniczonego kontaktu ze światem zewnętrznym, w tym z ludźmi (również z pracy), aż mnie nosi, że jutro mogę jechać do biura. Powiem Wam, że ja za długo w domu sama to nie mogę. Świra dostaję jak nie mogę z ludźmi pogadać.
|
|
#2214 |
|
Konto usunięte
|
hejo
my niedawno wróciliśmy od rodziców, weekend aktywny ale bardzo miły i rodzinny no i ta boska pogoda ![]() Ijaa spieszę Ci donieść, że te kozaki w Lidlu już są tylko kosztują 249zł ale od czwartku mają być przecenione na 179 piszę głównie po to żebyś wiedziała że możesz pojechać wcześniej je sobie obejrzeć i jak Ci któreś wpadną w oko to w czwartek wybrać się już po konkretny rodzaj no i nie wiem jak z rozmiarówką tzn na pewno kończy się na 40 ale nie wiem od jakiego numeru zaczyna a wiem, że Ty masz małą stopę i często problem z rozmiarem
|
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, a u mnie dzisiaj jeszcze nie było. To znaczy akurat rozładowywali towar, wiec może jeszcze do kozaków nie doszli. Podjadę jutro lub we wtorek je obczaić i sprawdzę od razu rozmiary. Z kozakami nie powinno być tak źle, bo tu jednak nie muszę mieć tak dopasowanych i małych jak np. szpilki. ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Właśnie.. miałam pochwalić pogodę też. Listopad, a wieczorem za oknem 13 stopni. Oby tak dalej.
|
|
|
#2216 |
|
Konto usunięte
|
ja byłam wczoraj na cmentarzach w trenczu i w słońcu to aż mi było za ciepło
u nas było jakieś 16 stopni i pełne słońce |
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślicie, że będzie taka łagodna zima jak w zeszłym roku, czy że jednak przywali mrozem i śniegiem na długo?
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
w tym tygodniu chodzę do pracy na 7 Cytat:
![]() mam nadzieję, że zima będzie łagodna i krótka, jeśli o mnie chodzi to zamawiam tylko śnieg na święta ![]() Cytat:
nie pamiętam żeby kiedykolwiek była taka piękna pogoda w dniu wszystkich świętych ![]() a zesmutnych rzeczy w sobotę zmarł mojego Tż brata teść (nie miał 60lat, na raka, po 1,5 miesiąca od zdiagnozowania) więc szykuje nam się jeszcze pogrzeb w tym tygodniu
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

) Zalozyla mi i siostrze lata temu jakas polise i sie uzbieralo do odbiory rok temu. Chciala mi po prostu dac ta kase na co tam chce, ale zarabiam niezle, wiec jej te pieniadze zwrocilam. No i ma byc na wesele - ktore planujemy w Polsce kieeedys

byle do 15! 

u mnie dziś piatunio sprzątunio a jutro zobaczymy. .. podobno w niedzielę ma być ładnie!