Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 13:55   #1441
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV

gossip
soniuska kurde daj żyć bo kasę na buty wydam na ciuszki dla dzidzi a w zimę będę w adidasach popylać ooo TSH masz ładne

wróciłam z biedry o dziwo nie było kolejek wydałam 70 zł i kupiłam cztery reklamówki żarcia plus 5 kilo ziemnioków i 5l wody n/g do domku wzięłam tylko jedną z najwazniejszymi rzeczami a reszta czeka grzecznie w aucie aż tż przyjedzie z pracy i weźmie do domku

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Właśnie zrobiłam sobię pół kilowe opakowanie łazanek Taki mam głód idę szamać

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 13:59   #1442
gosiak0512
Zakorzenienie

U nas dzis na obiad to co wczoraj czyli pomidorowa

A wieczorem mamy wycieczke do kosciola bo nasza kolej sprzatania

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:04   #1443
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
gossip
soniuska kurde daj żyć bo kasę na buty wydam na ciuszki dla dzidzi a w zimę będę w adidasach popylać ooo TSH masz ładne

wróciłam z biedry o dziwo nie było kolejek wydałam 70 zł i kupiłam cztery reklamówki żarcia plus 5 kilo ziemnioków i 5l wody n/g do domku wzięłam tylko jedną z najwazniejszymi rzeczami a reszta czeka grzecznie w aucie aż tż przyjedzie z pracy i weźmie do domku

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

no to oszczedna dziewczyna jestes ja jednorazowo wydaje okolo 5ozł i sa to zakupy na jeden obiad + troche wedliny, serów i warzyw, owoców które starczaja na cale 2 dni masakra!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:05   #1444
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
gossip

widzisz jak sie udalo
ja jajka i ziemniaki dostaje od mamy
ma kury i ogrod wielki
a wlasciwie pole
to super zakupki zrobilas pewnie
my jakos moze w tygodniu znow zrobimy zkupy,tragedii w lodowce poki co nie ma
Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
U nas dzis na obiad to co wczoraj czyli pomidorowa

A wieczorem mamy wycieczke do kosciola bo nasza kolej sprzatania
mniam zjadlabym tez pomidorowa!

ja wlasnie odgrzewam ryz z kurczakiem i warzywami w sosie smietanowym z przyprawa knorr do dan chinskich
mniam mniam.

ale moje mysli wciaz kraza wokol mojej polowki kurczaka z rozna
a jutro zeberka tesciowej z miodem i ketchupem ziemniaczki, surowka, rosolek i deserr - mowila ze zrobi cos bananowo czekoladowego o mamo!
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:06   #1445
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
no to oszczedna dziewczyna jestes ja jednorazowo wydaje okolo 5ozł i sa to zakupy na jeden obiad + troche wedliny, serów i warzyw, owoców które starczaja na cale 2 dni masakra!
Nie wiem jak to robię, ale z biedry zawsze wychodzimy z pełnymi siatami żarcia a wydajemy niedużo raz pojechaliśmy do reala wyszliśmy z jedną małą reklamówką i zapłaciliśmy 40 zł masakra
Jeszcze pokupowałam skłądniki na rogaliki :P jutro będę robić

Stary 2014-10-31, 14:09   #1446
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem jak to robię, ale z biedry zawsze wychodzimy z pełnymi siatami żarcia a wydajemy niedużo raz pojechaliśmy do reala wyszliśmy z jedną małą reklamówką i zapłaciliśmy 40 zł masakra
Jeszcze pokupowałam skłądniki na rogaliki :P jutro będę robić
podziel sie rogalikami

jejku ale fajno, my wlasnie zawsze kupujemy w lidlu i tez jakies 2 wielkie reklamowy, do tego zgrzewka wody

z reguly wychodzi nam 100-130 zl a mamy lodowke pelna;p

tylko na obiady osobno mieso kupuje w miesnym pod blokiem - u Zyguły
Stary 2014-10-31, 14:13   #1447
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
podziel sie rogalikami

jejku ale fajno, my wlasnie zawsze kupujemy w lidlu i tez jakies 2 wielkie reklamowy, do tego zgrzewka wody

z reguly wychodzi nam 100-130 zl a mamy lodowke pelna;p

tylko na obiady osobno mieso kupuje w miesnym pod blokiem - u Zyguły
rogaliki jutro dam :P tż sobie zażyczył z nutellą
a mięsko to zazwyczaj mam od mamki bo pracuje w mięsnym i zawsze najlepsze kawałeczki i szyneczki mam hihi

Stary 2014-10-31, 14:15   #1448
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
a mięsko to zazwyczaj mam od mamki bo pracuje w mięsnym i zawsze najlepsze kawałeczki i szyneczki mam hihi
omnomnom;p
Stary 2014-10-31, 14:23   #1449
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
właśnie dzwonił mąż i meble do kuchni przyjadą montować w czwartek nareszcie!

blackberry to dużo wam jeszcze zostało tego remontu? my w listopadzie chcemy u nas pokój pomalować i by było wszystko, korytarz to już na spokojnie na wiosnę/lato pewnie bo niby jest świeży ale młody kredkami ścieżki wyrył i nie wszystko chce zejść gąbka..

a ja znów na allegro siedzę.. i chcę córkę! http://allegro.pl/listing/listing.ph...niczki+next+62 jakie one ładne
Malowanie dwóch pokoi zostało.

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
no i super ze humor lepszy
nie tylko wiazanki kradna, sprobuj postawic wczesniej jakis ladny znicz, smutne to..

brawo za remont, ja sie boje w ogole zabierac za to. tym bardziej, ze chcemy caly pokoj od podstaw.. ciekawe co na to tesc, ma nam pomoc a jest swiecie przekonany, ze tylko sciany mamy malowac
No znicz nam ukradli jak z tz kupiliśmy za 20zł 5 lat temu do jego taty...

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Wiecie co oglądnełam ostatni film war.dęgi ten z zombii i osobiście mnie zszokował koleś... widziałyście filmik? jak nie to zobaczcie śmieszny może on jest ale on ma podstwionych ludzi a niech ktoś wpadnie na pomysł żeby go odwzorować na przypadkowych osobach? przecież ja to bym przy takim czymś ze strachu dziecku zaszkodziła niewątpliwie... obejrzyjcie sobie

A dwa jakim mydełkiem bd dzieciaczka myć? bo ja się nad szarym zastanawiam ale koleżanka mówi że ona johnsons używać bd ale szare zdrowsze czy nie?
No chore to straszenie. Ja bym zeszła na zawał na tego pająka bo sie boje strasznie. A mój mąż mówi ze by z kopa zajechał ;p

Sorki ze tak rano uciekłam ale jak tylko napisałam post to przyszła tz mama i już wiedziałam po co. Zmarł wujek tż który mieszkał u teściowej(czyli obok nas). Co prawda miał 86lat i można było sie spodziewać niby. Ale leżał w szpitalu i już sie lepiej poczuł, zjadł rano sniadanie o 8 a o 9 zamknął oczy i zmarł... tak mówiła przynajmniej pielegniarka...No i teściowa do mnie mówi ze nie wie jak babci powiedzieć (babcia to siostra wujka). No i poszłam i powiedziałam bo co miałam zrobić. Potem płacz babci, pocieszanie, latanie po pogrzebowych z teściową i tak zeszło pól dnia...
Pawcio 13.04.2015

Edytowane przez blackberry89
Czas edycji: 2014-10-31 o 14:24
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:29   #1450
_Madison_
Zadomowienie

Ja dziś miałam się sylizować u fryzjera, ale niestety nocne niewyspanie przypomniało o sobie i niedawno się obudziłam Marcel gdzieś z nianiq poszli więc samej tak mi smutno- trochę nie bardzo wiem co się ze mną dzieje..

Na 17:30 jedziemy na imprezę halloween do przedszkolq, a potem zakupy. I jutro z rana w drogę

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

BLACK - współczuję :-(
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:36   #1451
violka848
Zakorzenienie

blackberry zazdroszczę że tylko pomalować dwa pokoje zostało - u nas co prawda pokoje pomalowane i parkiet kończą układać ale jeszcze dużo prac - cegiełki glazury futryny - ciekawe czy do Świąt się wprowadzimy z tym żółwim ich tempem.

Współczuję śmierci - kondolencje..
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:39   #1452
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Malowanie dwóch pokoi zostało.

No znicz nam ukradli jak z tz kupiliśmy za 20zł 5 lat temu do jego taty...

No chore to straszenie. Ja bym zeszła na zawał na tego pająka bo sie boje strasznie. A mój mąż mówi ze by z kopa zajechał ;p

Sorki ze tak rano uciekłam ale jak tylko napisałam post to przyszła tz mama i już wiedziałam po co. Zmarł wujek tż który mieszkał u teściowej(czyli obok nas). Co prawda miał 86lat i można było sie spodziewać niby. Ale leżał w szpitalu i już sie lepiej poczuł, zjadł rano sniadanie o 8 a o 9 zamknął oczy i zmarł... tak mówiła przynajmniej pielegniarka...No i teściowa do mnie mówi ze nie wie jak babci powiedzieć (babcia to siostra wujka). No i poszłam i powiedziałam bo co miałam zrobić. Potem płacz babci, pocieszanie, latanie po pogrzebowych z teściową i tak zeszło pól dnia...
jejku wspolczuje moje kondolencje
podobno walsnie tak jest, ze jak juz jest blisko to ludzie nagle zaczynaja sie czuc lepiej.. to ma swoja nazwe.. musze sobie przypomniec
Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja dziś miałam się sylizować u fryzjera, ale niestety nocne niewyspanie przypomniało o sobie i niedawno się obudziłam Marcel gdzieś z nianiq poszli więc samej tak mi smutno- trochę nie bardzo wiem co się ze mną dzieje..

Na 17:30 jedziemy na imprezę halloween do przedszkolq, a potem zakupy. I jutro z rana w drogę

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

BLACK - współczuję :-(
kurcze kochana przydaloby sie zebys znow badania chyba zrobila;(
zaspalas fryzjera?
Stary 2014-10-31, 14:40   #1453
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Matko współczuje przykro mi, ze to Ty musiała,ś przekazać tą wiadomość bo to na pewno jest ciężke

Stary 2014-10-31, 14:41   #1454
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
i ja jestem a tu cisza
wiedzialam

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Madzix mam dla Ciebie ten kombinezon http://allegro.pl/hm-kombinezon-mis-...724848552.html
taki mi sie udalo znalezc
oo dzięki Kochana

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
My 15w6d
Coś mi w miejscu stanął chyba...
śliczny

Cytat:
chcesz to moge byc zlosliwa

hehe

ale cudo znalazlam http://allegro.pl/komplet-hm-z-zyraf...733835891.html
piękny ten komplecik

Cytat:
chce go nie licytujcie

Cytat:
gossip

wow jak to zrobiłaś

smacznego!

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
heh ja mam tak samo :/

sporo poprasowałam, jestem z siebie dumna muszę porządek w szafie zrobić i jedną półkę zagospodaruję tymczasowo na rzeczy dla dzidzi, póki nie mamy jeszcze komody dla niej

Sonia-smaka mi narobiłaś na kurczaka z rożna a TŻ będzie dziś pózno
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:42   #1455
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
jejku wspolczuje moje kondolencje
podobno walsnie tak jest, ze jak juz jest blisko to ludzie nagle zaczynaja sie czuc lepiej.. to ma swoja nazwe.. musze sobie przypomniec
Tak to się jakoś nazywa ale nie wiem jak, że człowiek przed śmiercią nagle odzyskuje energię, zaczyna jeść dobrze się czuć a nie mija dzień i... z tż dziadkiem było tak samo i już każdy wiedział, że to ten moment...

Stary 2014-10-31, 14:46   #1456
malinka1984
Zakorzenienie

Wróciłam właśnie z ryneczku,to co się dzieje na straganach i na drogach to sajgon.
Na ulicach wypadek za wypadkiem,karetki i policja na sygnale non stop, już sobie wyobrażam co będzie jutro,brr
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:49   #1457
rosarioV
Zakorzenienie

Madzix nie wiem jak to zrobiłam miałam pełen kosz, ledwo z nim jeździłam i już miałam stracha, że mi kasy nie starczy bo wzięłam tylko stówe aaa jeszcze pejper toilet kupiłam i szampon do włosów :P zawsze jak jestem w biedrze to szukam promocji i kupuje wszystko z promocji Dziś było na banany i na masmix, za mąke dałam 1 zł taką sobie znalazłam za margarynę do ciasta też zetówkę często jeździmy do biedronki i te tanie rzeczy biedronkowe są naprawdę dobre

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Lecę robic sałatkę z sałaty i ogórka, rzodkiewki, cebuli i pomidorka i wyciągnąć kołdrę z prania i wstawić koce :P matko dziś dzień prania mam

Stary 2014-10-31, 14:55   #1458
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
oo dzięki Kochana

śliczny

piękny ten komplecik

chce go nie licytujcie

wow jak to zrobiłaś

smacznego!

heh ja mam tak samo :/

sporo poprasowałam, jestem z siebie dumna muszę porządek w szafie zrobić i jedną półkę zagospodaruję tymczasowo na rzeczy dla dzidzi, póki nie mamy jeszcze komody dla niej

Sonia-smaka mi narobiłaś na kurczaka z rożna a TŻ będzie dziś pózno
dobrze kochana nie licytujemy
bierz go!

a co do kurczaka to
ale nie bede juz kusic ;*
kochana to i ja dumna bede ze tyle zrobilas

Cytat:
Tak to się jakoś nazywa ale nie wiem jak, że człowiek przed śmiercią nagle odzyskuje energię, zaczyna jeść dobrze się czuć a nie mija dzień i... z tż dziadkiem było tak samo i już każdy wiedział, że to ten moment...

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z ryneczku,to co się dzieje na straganach i na drogach to sajgon.
Na ulicach wypadek za wypadkiem,karetki i policja na sygnale non stop, już sobie wyobrażam co będzie jutro,brr
no masakra jakas jest, dlatego sie ciesze ze my cmentarz mamy za soba, jutro tylko tesciowie i obiad u nich, takze milo kilka godzin spedzimy sobie
Cytat:
Madzix nie wiem jak to zrobiłam miałam pełen kosz, ledwo z nim jeździłam i już miałam stracha, że mi kasy nie starczy bo wzięłam tylko stówe aaa jeszcze pejper toilet kupiłam i szampon do włosów :P zawsze jak jestem w biedrze to szukam promocji i kupuje wszystko z promocji Dziś było na banany i na masmix, za mąke dałam 1 zł taką sobie znalazłam za margarynę do ciasta też zetówkę często jeździmy do biedronki i te tanie rzeczy biedronkowe są naprawdę dobre

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Lecę robic sałatkę z sałaty i ogórka, rzodkiewki, cebuli i pomidorka i wyciągnąć kołdrę z prania i wstawić koce :P matko dziś dzień prania mam
no my tez w biedrze kupowalismy na studiach, a teraz mamy blizej lidla, ale wlasnie musze M zmusic co by kilka razy do biedry podjechac i tam zakupki porobic

trzaskam sobie kawe - mamy douwe egberts karmelowa
i potem spacer z Kaprysińskim mnie czeka
Stary 2014-10-31, 14:57   #1459
boleczka93
Zakorzenienie

Cytat:
mamo ale dobry obiad
wpadam i na obiad i imprezzke na halloween
a ja nie amm cukierkow
Wysmaruja mi drzwi :d

nie zaczepiaj i ty :p
hhaha
buziakennnsy ;*

wypakowuje zmyware i biore sie za prasowanie koszuli,bo lenia mammmmm mega ;/

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 14:59   #1460
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
spac mi sie chce ble ;/
co tam Boleczko?

hmmm...! ciemno juz sie robi ;/ tzn szarawo ;/
cos dzis fajnego w tv jest?

mi cycki przeciekaja znow ;/ masakra
Stary 2014-10-31, 14:59   #1461
rosarioV
Zakorzenienie

Kołdra wyciągnięta i się susy, koce wstawione tak sobie myślałam... że chyba na usg połówkowe umówię się prywatnie... muszę porozmawiać na ten temat jeszcze z tż bo to on będzie na to wykładał ale po ostatnim razie usg genetycznego na NFZ chce mieć chociaż te zrobione dokładnie, będę spokojniejsza i będę mogła zabrać tż bo na nFZ nie można wejść z partnerem ;/ osoby które miały połówkowe ile płaciłyście ?

Stary 2014-10-31, 15:02   #1462
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kołdra wyciągnięta i się susy, koce wstawione tak sobie myślałam... że chyba na usg połówkowe umówię się prywatnie... muszę porozmawiać na ten temat jeszcze z tż bo to on będzie na to wykładał ale po ostatnim razie usg genetycznego na NFZ chce mieć chociaż te zrobione dokładnie, będę spokojniejsza i będę mogła zabrać tż bo na nFZ nie można wejść z partnerem ;/ osoby które miały połówkowe ile płaciłyście ?
u mojego lekarza za polowkowe 150zl
prenatalne 100zl bylo + krew pappa i wolna bhcg 130zl (normalnie badanie krwi to kosztuje 150zl ale mam znizke jak mi lekarz moj wypisuje - u niego tez place za badania a jade do diagnostyki tylko zrobic)
Stary 2014-10-31, 15:04   #1463
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
rogaliki z nutella
zjadłabym
Cytat:
dobrze kochana nie licytujemy
bierz go!

a co do kurczaka to
ale nie bede juz kusic ;*
kochana to i ja dumna bede ze tyle zrobilas

no masakra jakas jest, dlatego sie ciesze ze my cmentarz mamy za soba, jutro tylko tesciowie i obiad u nich, takze milo kilka godzin spedzimy sobie

no my tez w biedrze kupowalismy na studiach, a teraz mamy blizej lidla, ale wlasnie musze M zmusic co by kilka razy do biedry podjechac i tam zakupki porobic

trzaskam sobie kawe - mamy douwe egberts karmelowa
i potem spacer z Kaprysińskim mnie czeka
karmelowa jest pyszna

ale wy produkujecie
Człowiek się nie pojawi parę godzin, a tu całe stronnice zapisane

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

może nie ma tu nic co mega urywa
No ale patrzcie jaka cena póki co

http://allegro.pl/wyprawka-dla-ksiez...733362654.html

może któraś policytuje bo rzeczy fajne

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:06   #1464
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
rogaliki z nutella
zjadłabym

karmelowa jest pyszna

ale wy produkujecie
wiem wiem dlatego woda sie gotuje:P

Rosario wklejam Ci cennik mojego lekarza - aktualny od 2011 r ;p

Badania ginekologiczno - położnicze
Badanie ginekologiczne
100 zł
Badanie ginekologiczne + cytologia
140 zł
Badanie KTG – zapis 20-30 minut
40 zł
USG ginekologiczno - położnicze

USG ginekologiczne 80 zł
Monitorowanie owulacji 40 zł
USG piersi 70 zł
USG ciąży do 10 tyg. ciąży 80 zł
USG genetyczne I trymestr od 11 do 13+6 tyg. ciąży (NT i kość nosowa) 100 zł
USG między 19 a 23 tygodniem (pełna ocena anatomii) 150 zł
USG ciąży po 23 tygodniu (kolejne w naszym gabinecie) 100 zł
USG ciąży + animacje 3D/4D (trójwymiarowe) + nagranie na DVD (optymalny czas badania między 24 a 28 tygodniem ciąży) 200 zł
USG ciąży po 35 tyg. z oceną wielkości i położenia płodu
80 zł

Doppler w ciąży i biometria płodu 150 zł
Doppler w ciąży 80 zł
Nagranie badania USG na DVD wraz z płytą 20 zł

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
rogaliki z nutella
zjadłabym

karmelowa jest pyszna

ale wy produkujecie

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

o mamo super rzeczy!

gdybym znala plec to bym ciach ciach licytowala
Stary 2014-10-31, 15:08   #1465
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem dlatego woda sie gotuje:P

Rosario wklejam Ci cennik mojego lekarza - aktualny od 2011 r ;p

Badania ginekologiczno - położnicze
Badanie ginekologiczne
100 zł
Badanie ginekologiczne + cytologia
140 zł
Badanie KTG – zapis 20-30 minut
40 zł
USG ginekologiczno - położnicze

USG ginekologiczne 80 zł
Monitorowanie owulacji 40 zł
USG piersi 70 zł
USG ciąży do 10 tyg. ciąży 80 zł
USG genetyczne I trymestr od 11 do 13+6 tyg. ciąży (NT i kość nosowa) 100 zł
USG między 19 a 23 tygodniem (pełna ocena anatomii) 150 zł
USG ciąży po 23 tygodniu (kolejne w naszym gabinecie) 100 zł
USG ciąży + animacje 3D/4D (trójwymiarowe) + nagranie na DVD (optymalny czas badania między 24 a 28 tygodniem ciąży) 200 zł
USG ciąży po 35 tyg. z oceną wielkości i położenia płodu
80 zł

Doppler w ciąży i biometria płodu 150 zł
Doppler w ciąży 80 zł
Nagranie badania USG na DVD wraz z płytą 20 zł

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

o mamo super rzeczy!

gdybym znala plec to bym ciach ciach licytowala
ja z ciekawości zapiszę aukcję żeby sprawdzić po ile ta paczka poszła

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 15:10   #1466
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
rogaliki z nutella
zjadłabym

karmelowa jest pyszna

ale wy produkujecie

dziś szczerze jest spokojnie kurcze to dla dziewczynki :p znajdzcie mi licytacje gdzie są ciuszki uni :P bo ja nie umiem szukać
a co do łóżeczka to prawdopodobnie kupimy to : http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...753013643.html
ale marzy mi sie takie
dla chłopca : http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754861919.html
albo dla dziewczynki: http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754849880.html
ale z przesyłką ok 450 za tą cenę mam już to łóżeczko wyżej i całe wyposażenie

Stary 2014-10-31, 15:14   #1467
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
ja z ciekawości zapiszę aukcję żeby sprawdzić po ile ta paczka poszła
daj znac!
Cytat:
dziś szczerze jest spokojnie kurcze to dla dziewczynki :p znajdzcie mi licytacje gdzie są ciuszki uni :P bo ja nie umiem szukać
a co do łóżeczka to prawdopodobnie kupimy to : http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik...753013643.html
ale marzy mi sie takie
dla chłopca : http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754861919.html
albo dla dziewczynki: http://allegro.pl/lozeczko-140x70-ta...754849880.html
ale z przesyłką ok 450 za tą cenę mam już to łóżeczko wyżej i całe wyposażenie
jja nie wiem jakie lozeczko wybiore
nie myslalam

ale licytacje paczki jakiejs czy pojedyncze?
Stary 2014-10-31, 15:15   #1468
rosarioV
Zakorzenienie

Soniuska patrząc na Twój cennik moja mniej bierze... a za nagranie na płytę usg nic nie bierze choć jak na pozytywne opinie i kolejki prywatnie do niej to widać, że to lekarz z powołania zauważyłam, że bierze przecietnie... z tego co wiem za:
badanie, cytologia , usg - 120 zł
badanie i usg - 100 zł
tylko to co pamiętam bo reszta mnie nie interesowała ;D
ale będę u niej 13 to spytam się o połówkowe i o cenę i myślę, że nie wyniesie więcej niż 150

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
daj znac!

jja nie wiem jakie lozeczko wybiore
nie myslalam

ale licytacje paczki jakiejs czy pojedyncze?
No my jesteśmy zdecydowani na to 2 w 1 i o innym nie ma mowy
ale co licytacje jakiej paczki ?

Stary 2014-10-31, 15:16   #1469
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Soniuska patrząc na Twój cennik moja mniej bierze... a za nagranie na płytę usg nic nie bierze choć jak na pozytywne opinie i kolejki prywatnie do niej to widać, że to lekarz z powołania zauważyłam, że bierze przecietnie... z tego co wiem za:
badanie, cytologia , usg - 120 zł
badanie i usg - 100 zł
tylko to co pamiętam bo reszta mnie nie interesowała ;D
ale będę u niej 13 to spytam się o połówkowe i o cenę i myślę, że nie wyniesie więcej niż 150

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

No my jesteśmy zdecydowani na to 2 w 1 i o innym nie ma mowy
ale co licytacje jakiej paczki ?
moj jest drogi.

no paczki wyprawkowej uniwersalnej czy pojedyncze ciuszki uni?
Stary 2014-10-31, 15:19   #1470
gosiak0512
Zakorzenienie

Black przykro mi. Moje kondolencje.

Ta paka fajna ale wiekszosc 56 a ja taka pake to bym 62/ 68 brala jak juz. No chyba ze bym nic z ciuchow nie miala.

Co do cmentarza to my jutro pojedziemy tu do marcina rodziny, a za tydzien do mojej do warszawy bo tam to sajgon bedzie a pod cmentarz nie da sie dojechac a ja za duzo juz nie ujde bo zaraz brzuch ciagnie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości