|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
|
|
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Witam nowe AM
Gryzia, masz zdolności śliczna metryczka, ale ileż to przy tym dłubaniny ![]() wieka, Synek przesłodki Iza, a nie masz jakichś argumentów za tym, że te pieniądze Ci się należą? Jeśli jakieś argumenty są, to składaj pisma do skutku. To może trochę przyspieszyć, bo pewnie nawet nie zajęli się Twoją sprawą ![]() mikołajki fajna sprawa, też bym dołączyła, ale ostatnio nie wyrabiam na zakrętach Jeszcze gdyby mi poczta wycięła taki numer jak rok temu, to chyba całkiem bym się zniechęciła do mikołajek
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
|
|
#4323 |
|
Konto usunięte
|
Wika jakieś 1.5 miesiąca (ale nie codziennie)
![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48748961]Iza a co oni? Do ministra pisali zapytanie?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]ty sie śmiejesz, a mi w urzędzie się zdarzyło i to nie raz pisać do ministerstwa ![]() Przy jakiś wątpliwosciach o interpretacje do różnych źródeł się pisze przecież
|
#4327 |
|
Konto usunięte
|
Alfa wiem, wiem. Ale jak chodzi o wypłacenie komuś kasy to niezbyt się spieszą...
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4328 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48739393]Rena super, że nie ma plamień dzisiaj
![]() Zostało mi tylko tło do zrobienia - co myślicie?[/QUOTE] Gryzia - mogę u Ciebie zamówić taką metryczkę jak się wszystko uda? piękna jest!Cytat:
Cytat:
a Dżordżo prześliczny ![]() ojjjj kuruj się kochana ![]() Cytat:
========================= ================ witam się po wyczerpującym tygodniu uffff jak dobrze, że to już piąteczek wczoraj z mężem na koncercie byliśmy mój kumpel założył kapelę "New Message" na you tubie można posłuchać - polecam no i grali u nas więc nie wypadało nie pójść tylko przez to dziś wstać z łóżka nie mogłam, bo późno wróciliśmy ![]() dziś długi i wyczerpujący dzień, choć skończyłam lekcje już o 11:35, to byłam z klasą na pogrzebie ojca mojej uczennicy...(młody człowiek...guz mózgu, przerzuty i śmierć mózgu...ale uratowali życie kilku osobom, bo zgodzili się na przeszczep innych organów...) a że jutro święto, to autobusy nie mieściły ludzi - masakra jakaś - ciaśniej niż w puszce sardynek...każdy się przepychał i wciskali się na chama no i zaraz idę się kąpać i do łóżka jak dobrze, że jutro wolne ale mam do sprawdzenia chyba ze 100 sprawdzianów i kartkówek
|
|
#4329 |
|
Konto usunięte
|
Renulka z przyjemnością ją dla Was zrobię
trzymam ogromne kciuki, żebym mogła ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48752764]Renulka z przyjemnością ją dla Was zrobię
trzymam ogromne kciuki, żebym mogła [/QUOTE]dziękuję kochana
|
#4331 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryzia jakie cudo..jak Ty to zrobiłaś?
![]() iza współczuję walki o pieniądze..ale to racja, jakbyś Ty im była winna, to by od razu od Ciebie wyciągnęli ja dzisiaj cały dzień w domu..aż mi dziwnie bez pracy ![]() boję się jutra, myśl o tym całym zamieszaniu na cmentarzu mnie dobija
|
|
#4333 |
|
Konto usunięte
|
Królewna krzyżykami
|
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez caly dzien maly praktycznie mi sie,nie rusza. Cos poczulam raz czy dwa ale od perystaltyki tego nie odroznie. Martwie sie :-( jakies sposoby na rozruszanie bejbika?
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Mnie tez zniecheca ten ruch jutro, dlatego jesli da rade to bedziemy jechac popoludniu i wieczorkiem. Oby bylo juz spokojniej |
|
|
|
#4335 |
|
Konto usunięte
|
Hope słyszałam, że coś słodkiego...?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A my jutro jedziemy prawie 100 km w jedną stronę, przeraża mnie to jak dzieci to wytrzymają. Dziewczyny ostatnio zaczyna mnie pobolewać podbrzusze, dziś nawet mnie strasznie zakuło jakby mi ktoś kilka igieł na raz wbijał, na dodatek mam jakieś mikro plamienia, normalne to? |
|
|
|
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak masz się bardzo denerwować, to dla świętego spokoju leć na IP
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48754511]Hope słyszałam, że coś słodkiego...?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]I po jedzeniu połóż się na lewym boku i wtedy licz ruchy
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#4340 |
|
Wtajemniczenie
|
Wstał moj waćpan
po calym dniu... Pełnia czy co... Tera zamiast spac będę się upajać tą cudowną aktywnością wymierzoną w pęcherz
|
|
|
|
#4341 |
|
Konto usunięte
|
Na Artka nie działało słodkie, ale już też nie pamiętam dokładnie, co.
Na niektóre dzieci działa picie czegoś zimnego. Ech Rena zazdroszczę ogarnięcia. Mój TŻ tradycyjnie polazł robić zdjęcia, jak wrócił, to tylko okąpaliśmy A. i nie mam połowy rzeczy zrobionych w domu, a jutro przyjdzie moja mama... Szkoda słów na tego egoistę. Straszne z tym ojcem uczennicy Muszę się pochwalić, że w tym roku wyjątkowo pięknie udekorowałam grób. Tzn. mała w tym moja zasługa, bo po prostu kwiaciarka zrobiła mi cudnie kwiatki, a ja znalazłam do nich idealne znicze, ale naprawdę efekt jest przepiękny. Choć zawsze staram się mieć ładnie, pod kolor i w ogóle, w tym roku wygląda to naprawdę wyjątkowo. Niby trzeci raz już to robię, a jednak jak przychodzi głębsza refleksja, to oczy mokre.. Dlatego ja chyba wolę mechanicznie i zadaniowo -> umyć, kupić, zapalić.. Na pewno pomaga mały osobnik w niebieskim wózku, który dostał dziś lokomotywę-zabawkę wydającą nieziemsko głośne i irytujące dźwięki i z lubością puszczał to cudo na cmentarzu Ja tylko latałam i mu to wyłączałam, a on z szyderczym uśmieszkiem na nowo W załączeniu pozdrawiamy halloweenowo Mój cukierek i mój psikus <3 |
|
|
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Po obiedzie idziemy na groby z moją mamą a potem do teściów.
|
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
cisza dziś... my czekamy aż Krzyś się wyśpi i jedziemy na groby. odczuwam dziwne emocje, smutek, bo będziemy stawiać znicze na grobie moich dziadków, którzy nie doczekali prawnuka i zarazem radość, bo będzie w tym uczestniczył mój ukochany synek, który dziś skończył 4 miesiące.
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;48756128]Ech Rena zazdroszczę ogarnięcia. Mój TŻ tradycyjnie polazł robić zdjęcia, jak wrócił, to tylko okąpaliśmy A. i nie mam połowy rzeczy zrobionych w domu, a jutro przyjdzie moja mama... Szkoda słów na tego egoistę. Straszne z tym ojcem uczennicy Mój cukierek i mój psikus <3[/QUOTE] czy ja wiem czy ogarnięta jestem chyba raczej tak, ale to wynika z zawodu logistyk musi być ogarnięty i zorganizowany kochany A. ![]() -------------------------------------------------------------------- właśnie wróciliśmy z cmentarza...zapaliłam 6 białych zniczy przy grobie teściowej...i przeraziło mnie to...jak ja mogłam tyle wytrzymać - tyle złamanych nadziei, tyle wylanych łez...sama nie wiem...oby to był koniec następne świeczki już tylko urodzinowe ![]() cały tydzień planowałam jak to w sobotę się wyśpię i nie będę wychodzić z łóżka tjaaaaa 7:20 już jadłam śniadanie żeby wziąć tabletki - choć budzik nie dzwonił, to i tak się obudziłam... no i tak się rozkręciłam, że na 8:00 do kościoła poszłam a zaraz muszę się wziąć za sprawdziany żeby jutro mieć wolne
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
To tam reniu nie spinaj sie nad tymi sprawdzianami
herbatka i na luzaka :-*Co do grobow my dopiero bedziemy jechac. Taki sam mam plan, by postawic znicze swoim dzieciom u mojego dziadka... Ale nie wiem, chyba nie dzis. Tesciowa i jej ksiegowe zamilowanie do rozliczania dzisiaj mnie podku...wilo. Chcialam kupic swoje znicze. Ale t.zapowiedziala ze ma duzo swoich i nam da, zapytala ile potrzebujemy, powiedzialam, pytala mnie tyle razy. A ona mnie dzisiaj wypytuje ile gdzie chce postawic... Nie chcialam jej sie tlumaczyc dlaczego u dziadka chce postawic wiecej niz jeden. Powiedzialam tylko teraz ze tyle i juz. A ona mi przed chwila przychodzi, podmienia znicze i na dziadka mi dala jeden. Mam ochote sie rozplakac... Mam nadzieje ze beda stac i sprzedawac jeszcze przed cmentarzem. |
|
|
|
#4346 |
|
Konto usunięte
|
Hope zawsze stoją przed cmentarzem, nie martw się... Ja postawiłam 4 zamiast 3 u rodzeństwa mojej babci. Sama dla siebie tak zrobiłam. I łzy mi w oczach stawały jak przechodziliśmy obok grobów dzieci
|
|
|
|
#4347 |
|
Wtajemniczenie
|
Bylismy narazie na 1 cmentarzu i juz mam dosc... Powiedzialam tz o sytuacji, niestety dowiedzialam sie tylko tyle ze to ja mam problem i skrzywienie psychiczne. Miło. Juz sie nawet nie przejmuje ze chodze uryczana, jakos rozbroilo mnie to wszystko....
|
|
|
|
#4348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też dziś nie zapaliłam świeczki na cmentarzu tylko w domu przy oknie Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#4349 |
|
Wtajemniczenie
|
Jedno co mi przykro, to ze wiem ze jesli ja moim dzieciom nie zapqlilabym swieczuszki, to nikt ani nawet nie pomysli. A ze mialam taki plan, a ktos mi go pokrzyzowal a tz jeszcze mi tak dowalil to naprawde mnie rozbilo. Rozryczalam sie tak ze zapomnialam ze w ciazy jestem. Tez zapale w oknie. Mam taki lampionik i symboliczny podgrzewacz dzis bedzie musial wystarczyc... Moje kochane aniolki, moi najblizsi...
|
|
|
|
#4350 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj wieczorem planuje podjechać na zbiorowy grób dzieic utraconych.
Mam w miare niedaleko a jeszcze nigdy nie byłam... Anitko, pytałas o plany urodzinowe. To 15 listopada w sobote bedzie kinderparty Tydzien poznije robimy rodzinna imprezę we Wroclawiu. Impreza warszawska bedzie biedronkowa, wrocławska pszczolkowa ![]() Szukam pomysłów na menu urodzinowe, szczegolnie to dzieciowe... Bo oprocz biedronkowego i przczolkowego tortu pomysłu brak. (Biedronkowy tort zamówię w tym tygodniu. A pszczolkowy zamowilam w "Cukierni Sowa" jak byliśmy osttanio we wro). Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2014-11-01 o 16:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

piękna jest!
niech dziecię rośnie w spokojnej atmosferze

po calym dniu... Pełnia czy co... Tera zamiast spac będę się upajać tą cudowną aktywnością wymierzoną w pęcherz