Tżtówki 2014 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-31, 19:51   #3871
karola991
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez nie_ma_takiego_numeru Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny dziękuje za miłe powitanie
wychodzi na to, że sporo osób zapoznało się w internecie
Jestem ciekawa jak to u was przebiegało, np. po jakim czasie zdecydowaliście spotkać się pierwszy raz ?

Planujecie coś z okazji Halloween ? Jeśli nie macie oczywiście nic przeciwko ;-)
ja nie planuje bo tż w trasie :P
uwaga będzie nasza love story...
u nas to poszło w sumie szybko bo w wigilie 24.12.2013 sie poznalismy na portalu,pisalismy i pisalismy zaprosil mnie 07.01 na swoje urodziny ale ja odmowilam, bo nie chcialam poznac jego i wszystkich znajomych od razu, moze i dobrze wyszlo bo ja po alko glupie rzeczy robie wiec umowilismy sie do kina 26.01 poszlismy na pod mocnym aniolem, na druga randke poszlismy na kregle pozniej na lody do kawiarni w takim ladnym miejscu, no ale on ani nie probowal mnie pocalowac ani zlapac za reke i bylam taka troche confused zapytał co robie w walentynki bo on ma trasę a chcialby sie spotkac i czy nie pojechalabym z nim bo ma kilka ciekawych miejsc po drodze, a bysmy spedzili ze soba bardzo duzo czasu i sobie pogadali. no wiec wzielam wolne w pracy i pojechalismy, cala droge gadalismy, czasem milczelismy ale to nie bylo niezreczne dobrze nam w swoim towarzystwie nawet bez ciaglego gadania. zajechalismy i tż powiedział ze musi sie zdrzemnać bo jest zmeczony a nie da rady pozniej wrocic, wiec zaproponowal zebysmy sie razem polozyli w takiej szoferce w busie na dachu czy jak to sie nazywa. no i tak usiadl i powiedział ze nigdy nie odbywal takiej rozmowy ale sie juz troche spotykamy i czy bedziemy razem czy najpierw musi mnie poprosic o reke czy co? ja odpowiedziałam ze jeszcze nie musi i ze tak ze chce no i polozylismy sie i wtedy pierwszy raz mnie przytulił a pozniej pocalował raz drugi trzeci, a mi za kazdym razem podobalo sie bardziej no i zasnelismy przytuleni i tż zaspał na rozładunek wiec szybko wstalismy udalo ie rozladowac mielismy jeszcze jeden punkt wiec szybko tam i znowu szybkie spanie, ja cala droge na to czekalam bo chcialam sie poprzytulac, a on stwierdzil ze za dobrze mu sie spi jak mnie przytula i znowu zaspi wiec odwrocil sie do mnie dupa i poszedl spac a ja taka zgaszona troche tez sie odwrocilam no i wrocilismy na drugi dzien mnie rpzedstawil rodzinie po 2 tygodniach pierwszy powiedział ze mnie kocha na co ja zrobiłam tak bo totalnie sie po nim nie spodziewałam i odpowiedziałam "ja ciebie chyba też" i on "chyba??!" na co ja szybko wyszlam z szoku i mowie" tak... w sumie... no.... yyy... tak na pewno cie kocham " pojechalismy nad morze w marcu i tam pierwszy raz ten teges wszystko bylo tak po kolei jak sobie ulozylam w glowie i tak sie kreci no i od wrzesnia zamieszkalismy ze soba i tak planujemy razem zycie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Jestem mega wk.rwiona

Mam ochotę coś rozwalić i sypać łaciną na czym świat stoi.
Od samego rana szef mnie wkurzał, bo na poniedziałek rano ma mieć projekty a my we 3 dziewczyny dwa dni robimy i jeszcze nie skończone bo tyle tego jest, a tu w między czasie zrób to, zrób tamto

A jeszcze mieliśmy plan z TŻ jechać znicze pokupić, ale się okazało że TŻ w pracy po godzinach musi zostać i tak w pracy jest do tej pory i dzwonił przed chwilą, że końca pracy nie widzi i że pewno w nocy wyjdzie, więc dopiero pewno się jutro zobaczymy Poza tym przegapił zastrzyk na ten bark, a mu nawet pomagają.
A oczywiście inteligentne szefostwo zawaliło. Niech ich sz.ag!!!!!!!!!

Myślałam, że jak będzie miał dniówki to będzie miał lżej i będziemy mieli więcej czasu dla siebie a tu wielka

Mam dzisiaj nerwy całe w strzępach i chyba się popłacze ....

U nas o urlop to z jedną babką też wieczne spiny są, wiecznie coś nie tak.

Pisałam wyżej jak nam się z TŻ zmieniło na lepsze

Sporo sporo. My chyba to tak 1.5 do 2 tyg. pierwsze spotkanie, ale tylko dlatego że się migałam

CO do halloween to ja nie obchodzę. Zresztą dzisiaj patrz moja pierwsza wypowiedź
oddychaj glęboko 1...2...3...4....
Stary 2014-10-31, 20:13   #3872
lusia032
Zakorzenienie

Karola my chyba też w wigilię 2013 zaczęliśmy pisać albo w 25.12. Nie pamiętam dokładnie, bo w sumie nie miałam zamiaru kontynuować znajomości w realu więc po co mi było pamiętać
Ale że wyszło jak wyszło

Oddycham i zjadam czekoladę. TŻ dzwonił przed chwilą, że dopiero skończyli. I zamierza przyjechać ale zanim się ogarnie to mu trochę zejdzie. I nie wiem w sumie czy po przyjeździe do domu nie poczuje się na tyle zmęczony że nie będzie chciał ryzykować jazdy do mnie. Zwłaszcza po 14 godz. ciężkiej pracy

lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 20:30   #3873
mia00
Zakorzenienie

hej hej

ja też padam, chociaż miałam wolne w pracy...
hmm Arya a Ty nie chcesz robic coś związanego ze studiami? wiecie co kupe ogłoszeń mają poszczególne firmy, nawet te małe u nich na stronach w zakładkach 'kariera' czy tam 'praca'. a i czasem warto zanieść cv a nie wysyłać na skrzynkę...

ja tam tżta w takim pubie poznałam na poczatk grudnia '13. już niedługo rok

Lusia spokojnie, oddychaj, będzie dobrze zawsze ktoś nas będzie wku.r.wiał.

ja halloween w łózku, ide spać

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-31, 22:46   #3874
karola991
Zakorzenienie

lusia ja tez nie chciałam tej znajomosci kontynuować... ale tez tak wyszło bo on od wigili caly czas proponował spotkanie ale ja tak odwlekałam w koncu sie zgodziłam, bo chciałam ten film zobaczyć
Stary 2014-11-01, 08:25   #3875
Arya90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
hmm Arya a Ty nie chcesz robic coś związanego ze studiami? wiecie co kupe ogłoszeń mają poszczególne firmy, nawet te małe u nich na stronach w zakładkach 'kariera' czy tam 'praca'. a i czasem warto zanieść cv a nie wysyłać na skrzynkę...
oczywiście, że chcę, ale gdyby to było takie proste to już dawno bym pracowała w zawodzie.
Cv to ja już osobiście z 2 lata temu rozwoziłam. Niestety u mnie to nie takie proste, liczą sie znajomości, a ja takich nie mam. Nawet jak chciałam iść na praktyki, to nie chcieli wziąć mojego Cv, bo ja mam studia, a panie które tam siedzą tylko lo, więc jeszcze bym może je wygryzła i tyle widziałam swoje praktyki. Smutna rzeczywistość. Czasem łatwo powiedzieć zanieś CV. Uwierz gdzie nie mogłam tam zaniosłam, czasem z 2x nawet i nic. Małe miasto rządzi się swoimi prawami. Do Poznania nie opłaca mi się dojeżdżać na umowę zlecenie za całe 7 zł/godz na umowie zlecenie i odliczając koszt dojazdu 300 zł na miesiąc pociągiem plus ten czas 45 min pociagiem + czas podróży tramwajem/autobusem pewnie z kolejne 30 min co najmniej, to mi się już w dwie strony robią 3 godz. Łącznie z pracą jakieś 11 godz poza domem. Efekt ten sam= nie mamy za dużo czasu dla siebie z Tż, plus że gorsza umowa, bo teraz mam o pracę. :P
Spoko, ja już wszystkie opcje przerabiałam. Nawet staż w zawodzie z zatrudniem po stażu, a potem... koniec, bo osoba po macierzyńskim wróciła :P także ten... łatwo nie jest.

A tak w ogóle dzień dobry. Zaraz jedziemy z Tż na cmentarz.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 08:51   #3876
Flower23
Zakorzenienie

Hej

Chyba odzywają się u mnie skutki łażenia bez czapki i kaszlę sobie

Arya

Dostać teraz fajną pracę, za normalną kasę i jeszcze pracować z normalnymi ludźmi to jak trafić szóstkę w totka czasami. Kiedyś sama roznosiłam CV, patrzyli na doświadczenie, którego np. w sklepach z ciuchami nie mam i odrzucali od razu. Tylko ciekawe skąd ja miałabym to doświadczenie wytrzasnąć, jeśli nigdzie nawet szansy nie dostałam.

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 14:58   #3877
bumcykbajera21
Zadomowienie

Hej

Można do Was dołączyć?
bumcykbajera21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 15:23   #3878
malakami
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bumcykbajera21 Pokaż wiadomość
Hej

Można do Was dołączyć?
Czeesc! Zapraszamy opowiedz cos o sobie
Stary 2014-11-01, 15:27   #3879
mia00
Zakorzenienie

hej Dziewczyny
pewnie większość z Was już tżtuje się... do mnie mój ma na 18 przyjechać, a ja mam kiepskie dni i zdrowotnie i psychicznie...

Arya rozumiem, wiem jak to w Polsce jest... kiepsko, u mnie tu na wschodzie to już wgl... zresztą kur.cze to co proponują i cała płaca to jest śmieszne wręcz;/

Cytat:
Hej

Można do Was dołączyć?
pewnie, witaj powiedz nam coś o Was...

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4

Edytowane przez mia00
Czas edycji: 2014-11-01 o 15:32
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 16:29   #3880
Bruised
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny

Pisałam Wam ostatnio, że wyczuwam nadchodzący kryzys... Okazało się na szczęście, że nie jest aż tak dramatycznie, jedynie małe przeszkody nas czekają, ale jeśli uda się wszystko ogarnąć to będzie jeszcze lepiej niż było Najwyżej parę osób się od nas odwróci, a ja wyjdę na tą złą, która wszystko chce rozwalić A dzisiaj mam jakiś kiepski dzień, jak Tż ode mnie wychodził, to zamknęłam za nim drzwi i się rozryczałam. I jakoś nie mogę się ogarnąć...

Fortuna1 jeśli chodzi o wykształcenie, to powinnam siedzieć w branży finansowej. I rzeczywistość wygląda tak, że np. do pracy w ubezpieczeniach powinnam mieć własną działalność i oczywiście doświadczenie. No i najgorsze w tym wszystkim - wynagrodzenie prowizyjne. O bankach w ogóle szkoda gadać, jedyne co oferują to bezpłatne praktyki, najlepiej jeszcze dla studentów.

"Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz, dlaczego."
Bruised jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 16:53   #3881
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bruised Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Pisałam Wam ostatnio, że wyczuwam nadchodzący kryzys... Okazało się na szczęście, że nie jest aż tak dramatycznie, jedynie małe przeszkody nas czekają, ale jeśli uda się wszystko ogarnąć to będzie jeszcze lepiej niż było Najwyżej parę osób się od nas odwróci, a ja wyjdę na tą złą, która wszystko chce rozwalić A dzisiaj mam jakiś kiepski dzień, jak Tż ode mnie wychodził, to zamknęłam za nim drzwi i się rozryczałam. I jakoś nie mogę się ogarnąć...
To dobrze wiesz, najważniejsze, że Wy jesteście za sobą, a reszta się jakoś ułoży na pewno

Ja tak wyłam dwa dni przed wyjazdem TŻ. Nadal nie wiem, kiedy się zobaczymy. Z tym wojskiem to jakaś masakra.

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny
pewnie większość z Was już tżtuje się... do mnie mój ma na 18 przyjechać, a ja mam kiepskie dni i zdrowotnie i psychicznie...

Arya rozumiem, wiem jak to w Polsce jest... kiepsko, u mnie tu na wschodzie to już wgl... zresztą kur.cze to co proponują i cała płaca to jest śmieszne wręcz;/

pewnie, witaj powiedz nam coś o Was...
U mnie psychicznie też nie najlepiej. Tęsknie za TŻtem, brakuje mi go no i te święta nie są dla mnie najweselsze....

Cytat:
Hej

Można do Was dołączyć?
Wbijaj

Bloguję
Czasami coś wrzucam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 16:57   #3882
bumcykbajera21
Zadomowienie

Dziękuję za miłe powitanie

Poznaliśmy się mało spektakularnie, bo na uczelni, studiujemy ten sam kierunek. Na pierwszym roku mieliśmy czysto koleżeńskie stosunki. Od końca maja zaczęliśmy więcej rozmawiać, w czerwcu zaczęły się jakieś niewinne spotkania, wspólna nauka. Na początku lipca pomyślałam, że byłoby miło, gdyby coś z tego wyszło I tak od 22 lipca jesteśmy razem Jesteśmy dowodem na to, że przeciwieństwa się przyciągają. On jest cierpliwy, dokładny, spokojny, ja-szalona, niecierpliwa, łatwo się denerwuję. Jest nam razem cudownie, bardzo się uzupełniamy. Mam nadzieję, że nasza pierwsza wielka miłość będzie ostatnią Wracając na ziemię: Amanda i Mikołaj, oboje mamy po 20 lat, studiujemy i mieszkamy we Wrocławiu.
Stary 2014-11-01, 17:08   #3883
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za miłe powitanie

Poznaliśmy się mało spektakularnie, bo na uczelni, studiujemy ten sam kierunek. Na pierwszym roku mieliśmy czysto koleżeńskie stosunki. Od końca maja zaczęliśmy więcej rozmawiać, w czerwcu zaczęły się jakieś niewinne spotkania, wspólna nauka. Na początku lipca pomyślałam, że byłoby miło, gdyby coś z tego wyszło I tak od 22 lipca jesteśmy razem Jesteśmy dowodem na to, że przeciwieństwa się przyciągają. On jest cierpliwy, dokładny, spokojny, ja-szalona, niecierpliwa, łatwo się denerwuję. Jest nam razem cudownie, bardzo się uzupełniamy. Mam nadzieję, że nasza pierwsza wielka miłość będzie ostatnią Wracając na ziemię: Amanda i Mikołaj, oboje mamy po 20 lat, studiujemy i mieszkamy we Wrocławiu.
Ooooj tam, nie liczy się spektakularność poznania tylko, co z tego wyszło ja z G. poznałam się na imprezie, był kompletnie zalany, byliśmy wtedy gówniarzami

Wrocław? Właśnie planujemy za jakiś czas z TŻtem spotkanie w połowie drogi (tak wypada od naszej miejscowości do jego jednostki- Wrocław to mniej więcej środek). Jakbyś znała jakiś tani nocleg czy miejsca z dobrym jedzeniem, to będę wdzięczna

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-01, 17:26   #3884
bumcykbajera21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Ooooj tam, nie liczy się spektakularność poznania tylko, co z tego wyszło ja z G. poznałam się na imprezie, był kompletnie zalany, byliśmy wtedy gówniarzami

Wrocław? Właśnie planujemy za jakiś czas z TŻtem spotkanie w połowie drogi (tak wypada od naszej miejscowości do jego jednostki- Wrocław to mniej więcej środek). Jakbyś znała jakiś tani nocleg czy miejsca z dobrym jedzeniem, to będę wdzięczna
z noclegiem raczej kiepsko, bo nigdy nie szukałam ale pyszne jedzenie jest w Misz Maszu obok WPAiE UWr i koniecznie na Polish Lody na Plac Bema
Stary 2014-11-01, 17:30   #3885
kaaarii
Zakorzenienie

a ja nie dawno wróciłam do domu

Amanda witaj w naszym gronie
kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 18:29   #3886
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Cześć pańcie I witam wszystkie nowe twarze

Bumcyk Ale się cieszę

Edytowane przez Kokosaneczka
Czas edycji: 2014-11-01 o 18:32
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 19:17   #3887
raita
Zakorzenienie

Amanda, witamy

Ja dzisiaj cały dzień poza domem i jak teraz się dorwałam do łóżka to chyba nigdy z niego nie wyjdę

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 19:56   #3888
bumcykbajera21
Zadomowienie

Kokosaneczka wszędzie znajome buźki
Stary 2014-11-01, 20:52   #3889
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
z noclegiem raczej kiepsko, bo nigdy nie szukałam ale pyszne jedzenie jest w Misz Maszu obok WPAiE UWr i koniecznie na Polish Lody na Plac Bema
Dzięki, skorzystamy

Bloguję
Czasami coś wrzucam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-11-01, 21:28   #3890
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
ja nie planuje bo tż w trasie :P
uwaga będzie nasza love story...
u nas to poszło w sumie szybko bo w wigilie 24.12.2013 sie poznalismy na portalu,pisalismy i pisalismy zaprosil mnie 07.01 na swoje urodziny ale ja odmowilam, bo nie chcialam poznac jego i wszystkich znajomych od razu, moze i dobrze wyszlo bo ja po alko glupie rzeczy robie wiec umowilismy sie do kina 26.01 poszlismy na pod mocnym aniolem, na druga randke poszlismy na kregle pozniej na lody do kawiarni w takim ladnym miejscu, no ale on ani nie probowal mnie pocalowac ani zlapac za reke i bylam taka troche confused zapytał co robie w walentynki bo on ma trasę a chcialby sie spotkac i czy nie pojechalabym z nim bo ma kilka ciekawych miejsc po drodze, a bysmy spedzili ze soba bardzo duzo czasu i sobie pogadali. no wiec wzielam wolne w pracy i pojechalismy, cala droge gadalismy, czasem milczelismy ale to nie bylo niezreczne dobrze nam w swoim towarzystwie nawet bez ciaglego gadania. zajechalismy i tż powiedział ze musi sie zdrzemnać bo jest zmeczony a nie da rady pozniej wrocic, wiec zaproponowal zebysmy sie razem polozyli w takiej szoferce w busie na dachu czy jak to sie nazywa. no i tak usiadl i powiedział ze nigdy nie odbywal takiej rozmowy ale sie juz troche spotykamy i czy bedziemy razem czy najpierw musi mnie poprosic o reke czy co? ja odpowiedziałam ze jeszcze nie musi i ze tak ze chce no i polozylismy sie i wtedy pierwszy raz mnie przytulił a pozniej pocalował raz drugi trzeci, a mi za kazdym razem podobalo sie bardziej no i zasnelismy przytuleni i tż zaspał na rozładunek wiec szybko wstalismy udalo ie rozladowac mielismy jeszcze jeden punkt wiec szybko tam i znowu szybkie spanie, ja cala droge na to czekalam bo chcialam sie poprzytulac, a on stwierdzil ze za dobrze mu sie spi jak mnie przytula i znowu zaspi wiec odwrocil sie do mnie dupa i poszedl spac a ja taka zgaszona troche tez sie odwrocilam no i wrocilismy na drugi dzien mnie rpzedstawil rodzinie po 2 tygodniach pierwszy powiedział ze mnie kocha na co ja zrobiłam tak bo totalnie sie po nim nie spodziewałam i odpowiedziałam "ja ciebie chyba też" i on "chyba??!" na co ja szybko wyszlam z szoku i mowie" tak... w sumie... no.... yyy... tak na pewno cie kocham " pojechalismy nad morze w marcu i tam pierwszy raz ten teges wszystko bylo tak po kolei jak sobie ulozylam w glowie i tak sie kreci no i od wrzesnia zamieszkalismy ze soba i tak planujemy razem zycie
No to ja też się podzielę poznalam TZta pod koniec stycznia na sympatii, byłam jakoś dwa miesiące po rozstaniu z poprzednim facetem, akurat miałam tydzień urlopu i postanowiłam sobie wejść na sympatię TZ puścił mi oczko, chyba tak to było, zaczęliśmy pisać. On był wtedy w trasie w Anglii i miał wracać za trzy tygodnie. Najpierw pisaliśmy, później w sumie ja sama zaproponowałam Skype, zaczęliśmy rozmawiać a później zaproponowalam kamerkę :p, sama siebie nie poznaje, zwykle nie jestem taka otwarta. Potem rozmawialiśmy na Skype codziennie kiedy mógł. Po trzech tygodniach wrócił i spotkaliśmy się, wiem może to zabrzmi dziwnie ale u mnie w domu na jakiś film :p bardzo pozytywne wrażenie. Chyba to miłość od pierwszej rozmowy na Skype :p
I tak później jak tylko wracał z trasy to każda noc spędzał u mnie i w sumie tak jest do dziś. Ostatnio kupiłam mieszkanie, on wszystko planuje i remontuje, a teraz śpi ze mną w łóżku oficjalnie mieszkamy razem a jutro organizujemy parapetówę :p

Arya a jaka jest twoja branża?
Bruised moja koleżanka bez doświadczenia, po politologii, dostała się do banku na normalny etat, z tego co wiem nie miała znajomości... Może pomyśl o korporacji?
Witam też nowa tztowke Amande śliczne imię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez Fortuna1
Czas edycji: 2014-11-01 o 21:34
Fortuna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 23:40   #3891
201605221940
Konto usunięte

Hej dziewczyny witam też nowe tżtowki. Przepraszam że się nie odzywam lecz popsuł się internet na kompie i do poniedziałku pewnie go nie będę miała, a na telefonie nie za bardzo lubię pisać. Postaram się Was nadrobić w najbliższym czasie jak już wszystko będzie ok dobrej nocki życzę :-*
201605221940 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 01:19   #3892
raita
Zakorzenienie

Chryste, a ja spać nie mogę

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 02:25   #3893
malakami
Raczkowanie

A ja w autobusie
Stary 2014-11-02, 06:41   #3894
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malakami Pokaż wiadomość
A ja w autobusie
Dokąd jedziesz?

Stary 2014-11-02, 07:32   #3895
maddzia007
Zakorzenienie

Witam wszystkich
Udzielałam się tutaj już kiedyś, ale to był początek naszego związku i chyba jeszcze taką prawdziwą TŻtówką nie byłam ;D teraz dołączam po raz drugi
Mam na imię Magda, mój TŻ Michał. Mam 21 studiuję dziennie i trochę pracuje, mój TŻ ma 27 lat i jest programistą
Poznaliśmy się na Sympatii i jesteśmy ze sobą od 09.03.2014
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:46   #3896
Flower23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
No to ja też się podzielę poznalam TZta pod koniec stycznia na sympatii, byłam jakoś dwa miesiące po rozstaniu z poprzednim facetem, akurat miałam tydzień urlopu i postanowiłam sobie wejść na sympatię TZ puścił mi oczko, chyba tak to było, zaczęliśmy pisać. On był wtedy w trasie w Anglii i miał wracać za trzy tygodnie. Najpierw pisaliśmy, później w sumie ja sama zaproponowałam Skype, zaczęliśmy rozmawiać a później zaproponowalam kamerkę :p, sama siebie nie poznaje, zwykle nie jestem taka otwarta. Potem rozmawialiśmy na Skype codziennie kiedy mógł. Po trzech tygodniach wrócił i spotkaliśmy się, wiem może to zabrzmi dziwnie ale u mnie w domu na jakiś film :p bardzo pozytywne wrażenie. Chyba to miłość od pierwszej rozmowy na Skype :p
I tak później jak tylko wracał z trasy to każda noc spędzał u mnie i w sumie tak jest do dziś. Ostatnio kupiłam mieszkanie, on wszystko planuje i remontuje, a teraz śpi ze mną w łóżku oficjalnie mieszkamy razem a jutro organizujemy parapetówę :p

Arya a jaka jest twoja branża?
Bruised moja koleżanka bez doświadczenia, po politologii, dostała się do banku na normalny etat, z tego co wiem nie miała znajomości... Może pomyśl o korporacji?
Witam też nowa tztowke Amande śliczne imię

Ta sympatia serio łączy ludzi chyba tak jest, że człowiek podświadomie czuje, że to TO i pewnie dlatego byłaś tak otwarta na tę znajomość

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Udzielałam się tutaj już kiedyś, ale to był początek naszego związku i chyba jeszcze taką prawdziwą TŻtówką nie byłam ;D teraz dołączam po raz drugi
Mam na imię Magda, mój TŻ Michał. Mam 21 studiuję dziennie i trochę pracuje, mój TŻ ma 27 lat i jest programistą
A ja na sympatii jakoś nie mogłam trafić na nikogo sensownego. Był jeden chłopak, ale nie doczekałabym się chyba spotkania z nim.

Cześć

Jakieś tropiki dziś u mnie

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Stary 2014-11-02, 08:55   #3897
Arya90
Zakorzenienie

Hej

Ktoś pytał o moją branżę- pedagogika, specjalność socjoterapia

Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jako, że trzeba by uzupełnić pierwszy post, proszę wszystkie dziewczyny, które nie są tam wymienione o podanie mi najlepiej na priv dat

My zaraz jedziemy z Tż do moich rodziców na obiad, a potem ja do pracy

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-02, 11:33   #3898
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Witam wszystkich
miło poznać Karina jestem

Cześć Dziewczyny!
Ale u mnie śliczna pogoda - cieplutko, słoneczko
Stary 2014-11-02, 11:40   #3899
maddzia007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flower23 Pokaż wiadomość
Ta sympatia serio łączy ludzi chyba tak jest, że człowiek podświadomie czuje, że to TO i pewnie dlatego byłaś tak otwarta na tę znajomość

A ja na sympatii jakoś nie mogłam trafić na nikogo sensownego. Był jeden chłopak, ale nie doczekałabym się chyba spotkania z nim.

Cześć

Jakieś tropiki dziś u mnie
Ja konto na Sympatii miałam założone bardzo długo, ale sama nie wiem po co, zaglądałam na nie raz na pół roku i nawet nie zakładałam że mogę tam kogoś sensownego poznać. Kiedyś jakoś z nudów zaglądnęłam, mój M puścił mi oczko, a że zazwyczaj takie coś olewałam to na prawdę nie wiem jak to się stało że akurat jemu odpuściłam, później on napisałam wiadomość i tak od słowa do słowa... ;D spotkaliśmy się po miesiącu znajomości internetowej i już wtedy w sumie wiedzieliśmy że coś z tego będzie

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
miło poznać Karina jestem

Cześć Dziewczyny!
Ale u mnie śliczna pogoda - cieplutko, słoneczko

U mnie dziś też przepiękny dzień jest, aż żal w domu siedzieć

Mam takie pytanie do Was dziewczyny, poznałyście już rodzine swojego TŻta? A jeśli tak to po jakim czasie?
maddzia007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:50   #3900
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja konto na Sympatii miałam założone bardzo długo, ale sama nie wiem po co, zaglądałam na nie raz na pół roku i nawet nie zakładałam że mogę tam kogoś sensownego poznać. Kiedyś jakoś z nudów zaglądnęłam, mój M puścił mi oczko, a że zazwyczaj takie coś olewałam to na prawdę nie wiem jak to się stało że akurat jemu odpuściłam, później on napisałam wiadomość i tak od słowa do słowa... ;D spotkaliśmy się po miesiącu znajomości internetowej i już wtedy w sumie wiedzieliśmy że coś z tego będzie

U mnie dziś też przepiękny dzień jest, aż żal w domu siedzieć

Mam takie pytanie do Was dziewczyny, poznałyście już rodzine swojego TŻta? A jeśli tak to po jakim czasie? :)
rodziców po tygodniu bycia razem, brata i resztę rodziny po miesiącu, bo akurat wypadł pogrzeb babci Tż.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości