|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Do trzech razy sztuka, czyli Projekt Denko - część III!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oto moje pierwsze listopadowe denka: - szampon Joanna z siarką - Ziaja reduktor rozstępów - tonik Lirene - sól do kąpieli - akier do włosów Taft - krem do rąk |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||||
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie jest wcale tak źle! ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() Oczywiście żartuję, chociaż nadal nie wiem, jak Ty to robisz! ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Czarna owca
|
To i ja wrzucam swoje październikowe denko. Miesiąc bardzo przeciętny, tak już chyba zostanie.
![]() ![]() 1. BeBeauty, płyn micelarny do demakijażu i tonizacji twarzy i oczu, skóra wrażliwa (200ml) 2. Pz Cussons, Carex, antybakteryjny żel do rąk Aloe Vera (50ml) 3. Avon Naturals, pachnąca mgiełka do ciała 'słodka śliwka i wanilia' (100ml) 4. Coty, Playboy, Play It Rock, perfumowana mgiełka do ciała (200ml) 5. Avon Solutions, oczyszczający tonik do cery tłustej i mieszanej (200ml) 6. Avon Senses, Mood Therapy, kremowy żel pod prysznic z ekstraktem z masła shea (500ml) 7. Rossmann, Babydream fur Mama, balsam do kąpieli (500ml) 8. Lactacyd, Femina, emulsja do higieny intymnej (400ml) 9. Rossmann, Isana, dezodorant w spray niepozostawiający śladów (150ml) 10. Avon Care, 3w1, żel z wyciągiem z cheinacei i kiełków pszenicy (200ml) 11. Dax Cosmetics, Perfecta Pin-Up, perfumowany krem do ciała 'Lady Berry' (200ml) 12. Yves Rocher, odżywka odbudowująca z olejkiem jojoba do włosów bardzo suchych lub kręconych (150ml) 13. Blue, natłuszczający zmywacz do paznokci z gliceryną i witaminą F (70ml) 14. Astor, Lift Me Up, podkład liftingujący do twarzy, próbka (1,5ml) 15. Anida, Krem do rąk i paznokci, odżywczy wosk pszczeli i olej makadamia (100ml) 16. Ziaja, Oczyszczanie - Liście Manuka, krem mikrozłuszczający z kwasem migdałowym na noc (50ml) 17. Quiz, Safari, lakier do paznokci (12ml) 18. Freshmaker, nawilżane chusteczki o zapachu jabłkowym (15 szt.) 19. Hugo Boss, Boss ma Vie EDP, próbka (0,071ml) 20. Oriflame, Visions, korektor do twarzy w sztyfcie (1g) 21. Delia, No1, emalia do paznokci (5ml) 22. Coloris, Laura Conti, Zero Calorie, deserowy balsam do ust 'mleczko kokosowe' (4,8g) Edytowane przez Higurashi Czas edycji: 2014-11-01 o 15:44 Powód: Literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie nie było tak źle z denkami w tym miesiącu, ale zdjęcia wstawię dopiero w przyszły weekend. Sporo kosmetyków mam na wykończeniu więc może listopad będzie owocny.
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Czarna owca
|
Nie jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |||
Zakorzenienie
|
Już makiem zasiał
![]() ![]() Cytat:
![]() A tak poważnie: umyłam włosy (szampon) i utrwliłam je lakierem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Wtajemniczenie
|
![]() delfix10 powiedz proszę gdzie kupiłaś dezodorant Secret? ![]()
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Allegro po 9zł za sztukę ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
i na koniec miesiąca:
13. Grace cole wild fig & grape bath crystals 14. Alterra odżywka granat i aloes 15. Vedacell shampoo 16. illi cleansing oil-próbka 17. Illi cleansing foam - próbka 18. Boh moist youth ampoule essence 19. Paco Rabanne milion dolar lady - miniatura 20. CND Hand and Body lotion 21. Evree peeling i maska do stóp 22. Pure Smile Choosy Jeeee ![]() ![]() ![]()
![]() |
#252 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Wielkie brawa, szczególnie za brak zapasów w kategorii balsamów! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabyś mi na pw wysłaś link do twoich aukcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
też chce linka !!! :d
#255 |
Wtajemniczenie
|
delfix10 dzięki za info
![]() Aż poszukam i kupię bo na wspomnienia mi się po Twoim denku zebrało ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Brawo Dziewczyny
![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Niewielkie, ale moje denko obrało ostatnio metodę małych kroków
![]() ![]() 1. płyn do h.i. Facelle 2. maseczka Barwa Siarkowa moc 3. płatki kosmetyczne Carea 4. żel pod prysznic Isana pomarańcza i grejpfrut 5. szampon Pantene Aqua Light 6. próbka szamponu Essence Ultimate Omega repair 7. antyperspirant Rexona 8. glinka z morza martwego Fitokosmetik 9. tonik nawilżający Fitomed 10. rozświetlacz Essence AOH 11. maska jajeczna Receptury Babuszki Agaffi 12. jedwab Chi 13. puder Essence Blossoms etc. 14. suchy szampon Batiste |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza tą.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Mam bardzo długie włosy, sztywne i mi się te ząbki powykrzywiały, musiałam ją wyrzucić
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
Ok drogie wizażanki, wklejam i ja!
![]() 1. Balea - płyn do kąpieli Lavenderoel jest zapach nie ma piany 2. Balea - płyn do kąpieli Vanilia & Chai jest zapach nie ma piany 3. Isana - badestick różany ooo,całkiem całkiem i zapach i olejki ![]() 4. Isana - sól do kąpieli lavenda i vanilia bubel, ani zapachu ani nic 5. DM - sól do kąpieli z morza martwego cóż...dla zdrowia 6. małe mydełko marsylskie o zapachu granatu 7. Boots - peeling do ciała różowy grapefruit fajny, ale trochę za delikatny, trzeb trzeć na sucho, albo się raczej masować ma mokro 8. Facelle - płyn do h.i.sensitive 9. Balea - delikatny krem do mycia twarzy tak delikatny, że nic nie mył, zużyłam do ciała i tu był rzeczywiście doskonały 10. Fitomed - tonik do cery tłustej 11. Lirene - krem witalizująco-przeciwzmarszczkowy cera naczynkowa 12. Balea - płyn do demakijażu mój KWC 13. Garnier - dezodorant mineral invisible różowy w kulce (to prawda że był popularny, a go w Polsce wycofali?) 14. Dentagard - pasta do zębów 15. szczoteczka do zębów ![]() 16. Płatki do demakijażu ebelin (dm) 17. La Roche Posay - szampon Kerium extra gentle sesitive scalp 18. Schauma - odżywka do włosów "suche końce, przetłuszczające się u nasady" 19. Balea - lakier do włosów zielony 20 Próbeczki & maseczki Erbolario (?) - 3 szt żel pod prysznic; jakieś włoskie pseudo naturalne coś, dopadłam próbki w sklepie gdzie op 100ml kosztuje ze 30E, no szał. Może i moja skóra jest odżywiona (chociaż ja tam nic nie czuje), ale jak to śmierdzi ! (niby owoce leśne i granat) jak skisly klej ![]() Maski: Bielenda - awokado serum Soraya - do cery naczynkowej Rival de Loop - odżywcza Roval de Loop - błotna Marz Special - nawilżająca mój KWC Montagne Jeunesse - czekolada i błoto Kolorówka: 21. Lancome - korektor Maquicomplet mój ukochany korektor, już dawno wycofany i teraz zużyłam ostatnią sztukę z zapasów...chlip.. 22. Manhattan - soft compact powder oto puder który kończy się po miesiącu, albo pędzel EcoTools nabiera strasznie dużo..? 23 próbki podkładów-Artdeco High Performance Lifting Foundation taki sobie Vichy teint ideal fajny Clinique repairwear ALE KRYCIE Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2014-11-02 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ps.u mnie sprawdzał się idealnie,paszki pozostają suche i pięknie pachnące ,jedyny minusik -brudzi ubrania tzn bluzki ,zostawia białe ślady ale i tak go używam ![]()
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam listopadowe denkowanie
![]() 1. Alterra, Kapsułki pielęgnujące z wyciągiem z orchidei 2. Dove, Żel pod prysznic Caring protection 500 ml
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | ||||
Czarna owca
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() Ładne denka! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale mamy na wątku fajne opisy zapachów ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() rozumiem, może mam szczęśliwie jakiś wybitnie udany model w takim razie, używam od grudnia i jak na razie wszystko jest ok, mimo baardzo częstej tendencji do wypadania z dłoni na kamienną podłogę. Pomysł oddania kocurowi jest świetny! Czy się przyjął ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
A tak wogóle, to nie umiem się zachować, przylazłam i wkleiłam swoje zadowolona, zamiast zacząć od serdecznych gratulacji za wasze październikowe denka dziewczyny!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- jak sądzisz, ten reduktor cokolwiek robi ? Na razie się katuje uniwersalnymi olejkami, ale myślałam o czymś bardziej ukierunkowanym.. Edytowane przez loczek88 Czas edycji: 2014-11-03 o 10:58 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017
|
Wow... denka mówią same za siebie. Brawa Kobietki.
![]() A i moje, pierwsze listopadowe: Balea, krem do rąk o zapachu fiołka, 100 ml- ładnie wygląda i przyjemnie pachnie ( wiosennym, rześkim fiołkiem). Plus za miękką tubę. W działaniu kiepski. Leje się jak woda, nie nawilża. Balea, mydło w płynie Melon tango, 500ml- cena adekwatna do jakości. Zapachem przypomina owocową galaretkę. Myje bardzo delikatnie i nie wysusza dłoni. Standardowych zabrudzeń nie doczyści. Jest takim lekkim produktem dla odświeżenia w ciągu dnia. Ma żelowo- kisielowo- galaretkowatą konsystencję i lubi uciekać z dłoni. Szału nie ma. Babuszka Agafia, odmładzająca maseczka do twarzy z mlekiem łosia, 100 ml- sympatyczna rzecz. Tania, wydajna, z prostym składem. Ma wygodne opakowanie, ładnie pachnie (mlecznie, karmelowo), ma aksamitną konsystencję. Koiła i nawilżała cerę. Przyjemnie mi się jej używało. |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Moje wczorajsze denka:
Avon żel pod prysznic truskawka i biała czekolada Kallos Keratin maska do włosów (nareszcie! jeszcze dwa litrowe Kallosy prawie nie ruszone stoją w łazience) próbka jakiegoś żelu wyszczuplającego Yves Rocher maseczka z glinką kambryjską (?) - nie pamiętam producenta Ziaja mydło do rąk w żelu grejpfrut i mięta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.