|
|
#721 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: toksyczny trójkąt
|
|
|
|
|
#722 |
|
Konto usunięte
|
Ok
Jesli to szanowny ex-małżonek wystapil z takim wnioskiem to faktycznie masz racje, tylko nie napisalas o tym wcześniej. |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wiem, ze zdarzyć się moze , ze zechce w międzyczasie spotkać się z Małym ale nie rozumiem dlaczego mialabym spełniać jego zachcianki? Bo taka forma kontaktow tez była po cos. Zapewne po to żeby znow wyjechać (zwolnił się tylko po to żeby nie zasadzili mu wyższych alimentów). A zdarzy się, ze przyjedzie na dłużej i zechce zobaczyć Małego i ja się nie zgodze to znaczy, ze jestem zła i utrudniam kontakt. No, tak a z niego taki super ojciec, bo chce się spotkać z Malym. |
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez prawda. Nie pomyślałam ze mogly nim kierować takie pobudki- poprosić o rzadkie widzenia z synem, by moc w tym czasie pracować za granicą na czarno i nie musieć na tego syna łożyć. Takie świństwa się po prostu zwykłym ludziom w glowie nie mieszczą. Sto lat bym myślała i bym nie wymyśliła, zeby taki numer wykręcić. |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie Autorko, w pełni się z Tobą zgadzam, i tym bardziej potępiam tego gnojka, że sam z tymi 3tygodniami wyskoczył:-/
Piszę z telefonu-pozdro szejset
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, cóż. Teraz najważniejsze żebym się ogarnela. Bo chyba jeszcze tego nie zrobilam. Ostatnio miedzy nami było dość dobrze, często się spotykalismy i nie mogę powiedzieć, ze jakoś cholernie tesknie ale czasem mi go brakuje. Bo człowiek tez się przyzwyczaja. Wyrok juz strzachnelam, chociaż nie chcialybyscie mnie zobaczyc . Jak zaszlam po Małego do żłobka to pani wychowawczyni zaniemowila. A mi łzy ciekły po kolana ;-) |
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To juz wszystko nieważne. Ja juz pogodzilam się z tym rozstaniem (nie wiem kiedy) a teraz wypadaloby zacząć zapominać. Dlatego tez przyjechalismy dziś do rodziców. Bo jest święto, a w zasadzie od ponad roku siedzimy sami i nie wychylamy nosa. Wiec wstalam rano i postanowilam zacząć normalnie życ. |
|
|
|
|
|
#731 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Postanowiła pójść do wróżki. Chociaż się trochę boje, ale myślę, ze może mi trochę powiedzieć.
Ktoś z Was korzystał z tego typu usług? Dodam, ze wróżka jest sprawdzona. |
|
|
|
|
#733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Weź dyktafon żeby sobie wszystko nagrać - bo potem się nie pamięta |
|
|
|
|
|
#734 |
|
Konto usunięte
|
Ja w takie rzeczy nie wierzę, ale jesli ma Ci to samopoczucie poprawic- czemu nie?
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
I juz się zaczelo. Tatuś dzwoni i pisze, ze chce przyjechać dziś do syna.
|
|
|
|
|
#736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#737 |
|
Konto usunięte
|
Napisz mu ze nie zgadzasz się na wizyty w twoim domu z uwagi na to czego się dopuścił ostatnim razem
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzę powodu o wykazywanie się dobra wola ani dbanie o potrzeby pana skoro on nigdy nie dbał o nasze
|
|
|
|
|
|
#739 |
|
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że jak syn dorośnie, przeczyta ten wątek i pójdzie porządnie nakopać 'ojcu'. Temu facetowi tylko i wyłącznie to się należy.
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno bym nie chciala zeby siedzial u mnie w domu...
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie wiem, ten gość zachowuje się jakby był nie spełna rozumu. Takiego wariata z siebie robi, że to nie do wiary. Żebyś tylko nie ulegała jego prośbom i praniu mózgu, bo znowu wejdzie Ci na głowę. Bo tak to wygląda, że oficjalnie nie chce mieć za dużo odpowiedzialności, z tego te rzadkie zasądzone spotkania, a z drugiej strony będzie przyłaziła menda do Ciebie co drugi dzień i oskarżała o brak dobrej woli, bo nie chcesz go widzieć u siebie w domu. Brak słów.
Piszę z telefonu-pozdro szejset
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
tak się coraz bardziej zastanawiam... jeśli będzie nadal robił spore problemy, nachodził, podsłuchiwał itd. można się zastanowić zgłoszeniem stalkingu.
|
|
|
|
|
#744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:Fajny tekst. Zawnioskował o określone terminy spotkań, Ty masz swoje życie i swój plan dnia. Jak chociaż raz zgodzisz się to stworzysz precedens. Więc absolutnie nie zgadzaj się na inne terminy spotkań niż wynikają z wyroku sądu. Jak chciał tak ma. Jeżeli mu to nie odpowiada niech złoży wniosek do sądu o ustalenie częstszych wizyt. I zaproponuj mu to jak kolejny raz będzie chciał syna odwiedzić "nieplanowo". |
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Swoja droga myślę, ze jest juz dzisiaj w Niemczech. Byłam z kuzynka na zakupach- samochód daje nam nowe możliwości Zastanawiam się czy nie zapisać się na jakiś kurs językowy, Małego zawsze moglabym porzucić do siostry. Ale najpierw muszę uporządkować sprawy na uczelni (nie zamknelam jeszcze poprzedniego semestru).Zalozylam konto na jednym z portali, pisze sobie z jednym chłopakiem, potrzebna mi bratnia dusza płci męskiej
|
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Znów ojciec chciał przyjechać, bo podobno był na rozmowie w naszym mieście. O rety, wracalam z pracy roztrzesiona. Wydzwanial, pisał, prawie do 19.
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Może jednak zacznij myśleć o potraktowaniu tego jako stalking?Nie pozwól się tak traktować
|
|
|
|
|
#748 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo dobrze że mu odmawiasz
Inaczej wejdzie Ci na głowę pod hasłem "dla dobra dziecka" Może i rzadkie wizyty "tatusia" nie są najlepszym rozwiązaniem w kontekście ich relacji ale, kurcze, ty też masz swoje życie, rytm, swoje sprawy i nie może byc tak, że krolewicz teraz będzie dzwonił jak mu się zawidzi i wpadal na pogaduchy jak stary dobry znajomy, Nie daj się - masz wyrok sądu, sam wnioskował co trzy tygodnie to niech nie rości sobie prawa do częstrzych odwiedzin. Trzymam kciuki
|
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
O mój Boże! Dostalam od komornika trzy razy wiecej niz normalnie. Czyli jednak pan maz zamierza mnie splacic?? Wkurzylam się. Nie było dla nas życia, w Polsce bieda, a teraz mój ex siedzi na utrzymaniu rodziców i mi płacą... To nie można było nam pomoc zeby smy jednak byli razem? Aż się poplakalam.
Byłam u wróżki. Nic ciekawego mi nie powiedziała. Trzepala o teraźniejszości wszystko co wiem i ze uloze sobie życie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

klask i:Fajny tekst.