|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 3
Cytat:
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobietki
za 20 tydzieńI ja dziś zaczęłam liniwie dzień, wtulona w TŻa to się nawet wstawać wcześnie nie chciało i pewnie najem się tak, że poczuje uczucie rozchodzenia się w szwach, taki mój dzidziuś niezdecydowany kulinarnie, że wszystkiego musi spróbować
|
|
#1743 |
|
Zadomowienie
|
Również witam się w nowy dzień!
Dzisiejsza noc była świetna - nie mogłam spać, jak się okazało moja mama również, więc spotkałyśmy się o 2:50 i ucięłyśmy miłą pogawędkę do 4. Zmęczyłyśmy się i dalej luli:P
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Dobijają mnie moje sny
Ufam mojemu TŻ i myślę, że nie zrobiłby mi czegoś takiego ale już którąś noc śni mi się, że mnie zdradza A w tematach kulinarnych moje dziecię przepada za szarlotką, za każdym razem jak zjem to czuję fikołki
|
|
|
|
#1745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O fikołki, ja czekam aż moja mała Bunia wstanie, bo jakaś dzisiaj leniwa jak mamusia
|
|
|
#1746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ciazy straszne glupoty sie snia, a do tego sa takie realistyczne, ze glowa mala. |
|
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
No dziś np moje dziecię znów machalo do mnie rękami przez brzuch heh nawet go trzymałam zabite rączki
A potem ze w pracy byłam i na umowie o pracę było wyraźnie zaznaczone że jestem już pełnoletnia... Hehe
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ sny macie :P mi się śniło pomieszanie serialu House i filmu Kruk.. Miał być koszmar, ale coś nie wyszło i było jak dobry film, trxymający w napięciu
za to obudziłam się strasznie niewyspana i obolała.Ja 20tc zaczynam jutro
|
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie mamusie
![]() Pochwale sie ze moj TZ wczoraj poczul maluszka, i to dosc mocno, a dzis jak sie budzilam, ale on myslal jeszcze ze ja spie, to nakrylam go jak trzyma rece na moim brzuchu i probuje poczuc jak kopie Brawa za 20 tydzien polowa za wami ![]() ![]() u mnie wczoraj sie zaczal 21 tydzien i odliczam wizyte u lekarza jeszcze dwa dni... ![]() Dobrego weekendu dla wszystkich My dzis mamy leniwa sobote, jeszcze w lozku lezymy i nie myslimy zeby wstac ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mnie zmeczenie dopada i to jakie.... czuje sie ociezala moj TZ sie smieje, bo sam mowi ze tak wygladam a to dopiero 5 miesiac |
|||
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
A my po spacerku na cmentarz i takim oto cudem przeszliśmy pół miasta, i jeszcze po cmentarzu trochę i teraz czuje jak mnie bolą plecy i nogi od chodzenia
zmienił się środek ciężkości a i takie cycuchy wielgachne utrzymać i brzuszek to nie lada wyczyn dla biednego kręgosłupa
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta.
Ja wczoraj i dziś od rana z córką po lekarzach chodziłam. Ostre zapalenie oskrzeli ma i antybiotyk na 10 dni przepisany spłakałam się wczoraj przez to i dziś w nocy przy niej czuwałam bo gorączka taka że aż nas parzyło jak się przytuliła.
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję ;( oby córcia szybko wyzdrowaiala!
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Raczkowanie
|
Mi też już ciężko. Utyłam jakieś 3-4 kg, 23 tygodnie dopiero, chodze już jak kaczka, ciężko mi się obrócić z boku na bok w nocy. Na serio się boje co będzie dalej. Przez ostatni miesiąc bardzo mi urósł brzuch, więc dla dziewczyn,u których nie specjalnie widać takie pocieszenie, że niedługo będą wielkie
|
|
#1758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Tz z młodym szaleje w fun factory a ja popijam kawke. Przykro mi, ze nie mogłam odwiedzić grobów najbliższych odkąd wyjechałam ani razu nie mogłam być na wszystkich świętych w Polsce, ale za tydzien nadrobie ![]() Wieczorem idziemy na halloween do znajomych, ciekawa jestem przebran innych Jutro kończę 20 tc i kończę pierwszą polowe ciazy Cytat:
nie raz budzilam sie skrajna na Tzta, bo śniło mi sie jakies głupoty![]() Cytat:
duzo zdrowka dla niej![]() Gratuluje kolejnych tygodni
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
co robicie? ![]() ja dzisiaj pół dnia spędziłam na cmentarzu, a teraz wieczorem grzeję się pod kocykiem Babcia mnie rozpieszcza, na kolację zrobiła jajka faszerowane![]() mordka zdrówka dla córci |
|
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie myślałam o tym ile rzeczy powinnam była dziś zrobić a zabrałam się praktycznie za nic
dlatego za chwilę ruszę się na spacer z psem, zrobię sobie mini-spa na polepszenie nastroju a resztę dnia spędzę czytając książkę do prezentacji, którą mam w przyszłym tygodniu Moja babcia też się rozszalała i cały dzień podtykała mi jedzenie, już nie mogę
|
|
|
|
#1761 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam internetowy outlet z niemowlęcymi ciuszkami http://dablo.pl/
|
|
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja dziś od rana na grobach, a później obiadek rodzinny (jedynie 30 osób )było bardzo fajnie, kuzynka obiecała mi trochę ubrań ciążowych, a to dobrze, bo już powoli nie mam co ubierać, a szkoda mi kupować na te kilka miesięcy. Będę miała też ciuszki dla małej, ona ma 2 chłopców, ale na pewno coś wybiorę co będzie pasowało a co najfajniejsze w marcu dostanę od niej fotelik maxi cosi oraz bazę isofix do samochodu , która bardzo ułatwia życie, a tania nie jest, więc pewnie sama bym jej nie kupiła u mnie już leci 23 tydzień, więc już bliżej niż dalej, no i w końcu coś po mnie widać ![]() dodaję w końcu zdjęcia, nie jest za bardzo wyraźne, ale może uda się coś Wam zobaczyć
Edytowane przez aaakarolina Czas edycji: 2014-11-01 o 21:03 |
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
A ja znowu mam infekcje w pochwie bo mnie swędzi i piecze już mam dość było 3.tyg spokoju i znowu... Jutro kupie jogurtów naturalnych... Zła jestem zła!
No i basen sobie odpuszczam na razie... ;/
|
#1765 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie i ja dzisiaj
![]() My tez dzisiaj rodzinnie spedzilismy sobote. A teraz leniuchujemy przed tv z obżartymi brzuszkami ![]() Miłego wieczorka Kochane Do jutra
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejo kobitki
![]() Pamiętacie mnie jeszcze? Mieliśmy tygodniowy remont, bo chcieliśmy przekształcić jeden pokój dla dzieciaczka i stwierdziliśmy, że jak już robimy bajzel to odmalujemy całe mieszkanie i tak przez tydzień byłam odcięta od świata, a jak remont się skończył tzn. wczoraj to wylądowałam w szpitalu. Wczoraj zaczęłam 24tydzień i myślałam, że dostałam skurczy. Ból był tak duży, że zginął mnie w pół. Dostałam kroplówki i zastrzyk rozkurczowy, a rano dostałam krwiomoczu, więc to chyba nie były skurcze, a kolka nerkowa, ale chyba, bo weekend i święta, więc trudno o lekarza. Chyba dopiero w poniedziałek się dowiem jak przyjdzie moja ginekolog.
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
O matko debraM ale się zalatwilas.. Zdrowiej kochana w takim razie!
Ja się wlasnue uplakalam nad filmem Nad życie ;( aż rzuci mnie zaczęło kopać Powiem wam ze coraz mocniej się boję w tej ciąży że nagle coś się stanie.. ;( nie chce tak myśleć ale non stop w głowie mam że dostanę skurczy i urodzi się dziecko martwe i w ogóle..... Czarnowidztwo ;/
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mniej więcej od 18-19 tygodnia zaczęłam się tego bać. Mniej więcej wtedy zaczęłam odczuwać twardnienia brzucha i się martwić mocno :/
|
|
#1769 | |
|
Zadomowienie
|
Ja nie moge spac
Jestesmy u rodziców, wszyscy słodko drzemią, a ja od 6 spać nie mogę i wczoraj też![]() Byliśmy na grobach, później goście i rodzinny weekend fajnie. Byłam u chrześniaczki, która tak słodko mówiła ciotuniu ![]() Cytat:
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
|
#1770 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Siedzimy sami we Wszystkich Świętych i jakoś mi smutno z tego powodu. Za to dzisiaj chyba sięwybiorę na małe zakupy, chciałabym sobie kupić jeansy ciążowe jakieś porządne, a w tym miesiącu dostałam pierwszą normalną wypłatę po roku 80%, więc trzeba to uczcić ![]() Cytat:
Przez jakiś czas jak Ola miała 2 miesiące mieszkaliśmy u teściów, tam nie było przewijaka, to tak sobie zjechałam kręgosłup przewijaniem na łóżku, że masakra Cytat:
Cytat:
A łożyskiem się nie przejmuj, na pewno będzie dobrze Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Niech szybko zdrowieje Cytat:
Cytat:
oby było wszystko dobrze z tobą i maluszkiem i tż
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

za 20 tydzień
i pewnie najem się tak, że poczuje uczucie rozchodzenia się w szwach, taki mój dzidziuś niezdecydowany kulinarnie, że wszystkiego musi spróbować 

no I sie wystraszyłam...zaczełam czytać na necie.....
nogi mi odpadna zaraz i trochę brzuszek pobolewa 
... mam czekać do 5 listopada 
Sto lat Sto lat !!!
spłakałam się wczoraj przez to i dziś w nocy przy niej czuwałam bo gorączka taka że aż nas parzyło jak się przytuliła.

dlatego za chwilę ruszę się na spacer z psem, zrobię sobie mini-spa na polepszenie nastroju a resztę dnia spędzę czytając książkę do prezentacji, którą mam w przyszłym tygodniu
po prostu znalazłam fajne lustro i akurat by mi pasowało w to miejsce, gdzie miał być przewijak 'nocny' i szukam jakiegoś rozwiązania
oby było wszystko dobrze z tobą i maluszkiem i tż