![]() |
#2851 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 3
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mamuśki, jesteśmy u rodziców Tż. Tyle się najadłam, że leżę i odpoczywam ![]() ![]() Piękny film leci na TVP 2 "Kwiat pustyni" Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-01 o 19:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Wtajemniczenie
|
Buu ja też nie lubię ale ostatnio nie mam wyjścia.
Krokiety będą ciekawie wyglądały ![]() Olcia dobrze, że mi przypomniałaś o tym filmie, bo zapomniałam a chciałam obejrzeć, bo książkę czytałam 3 razy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
jak się usiądzie na piłce to noga w kolanie powinna tworzyć kąt 90 stopni i wtedy jest idealnie.
#2854 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
incognito piąteczka! robię chleb dokladnie w taki sposób od ładnych paru lat, uwielbiamy z małżem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Wtajemniczenie
|
Mamusie dziewczynek czy córeczka którejś z Was ma lalkę baby born tą sikającą? Potrzebuje pomocy
![]() Maciejka wybierasz się jutro na łupy?
#2857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak pamiętałaś ![]() ![]() A więc, zjadłam w domu te fryty dwa talerze i pojechaliśmy do rodziców, tam stwierdziłam, że lecę hardcorowo, jem wszystko,co leci niezdrowo nawet i zobaczymy ![]() Okazało się, że mama też zrobiła frytki ![]() ![]() ![]() Potem wypiłam barszcz, zagryzłam trzema wielki mi pasztecikami ![]() ![]() nastepnie zjadlam pol camemberta, kabanosow troche ( z 8) , potem wiogrona, chipsy paprykowe ![]() ![]() Wiec maksymalnie przegielam ![]() ![]() cukier 120 po godzinie wiec stwierdzam,ze chyba nie bede miala cukrzycy chyba ![]() efekt jest taki,ze boli mnie zoladek, czuje sie obzarta ale nie przeszkodzilo mi to w zjedzeniu kawalka sernika i wypiciu kolejnego litru nestea nie pytajcie nawet jak po takiej uczcie mlody sie rozpycha ![]() Ja tez nie lubie z telefonu pisac :/ Ale na szczescie nadaję juz do was z komputerka, wyprysznicowana , leze na wyrku i mam nadzieje,ze bol zoladka po moim eksperymencie "cukrzyca" i kregoslupa minie :P a w ogole stwierdzam,ze glukometr to nie dla mnie zanim tata zmierzyl mi cukier czyt. ukłuł, to poryczalam sie, kilka razy ucieklam palcem koniec koncow krew nie leciala ze stresu wiec musial mnie 4 razy kłuć katastrofa pewnie z tego stresu to mi 120 wyszlo zawyzone ![]() wiem,ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic i w ogole ale ja do teraz czuje slad na palcu, , i mam zdretwiale opuszki :/ nie chce się kłuć ...
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-01 o 20:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
Aga
![]() Rozumiem ze sie poswiecilas dla wiekszego dobra ![]() No to dobrze ze ten wynik wyszedl taki,moze przy obciazeniu tez bedzie taki Kurcze mnie nadal boli gardlo i ten kaszel :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaaaaaak, to było wyłącznie poświęcenie dla nauki ![]() Dla porównania , mój mąż musiał jeść to samo, z tym, że on pił pepsi i 2x pieczonego camemberta i miał 170 po godzinie ![]() ![]() ide po pasztecika, bo czuje glod ![]() Buuu - kurcze oby ci ten kaszel przeszedł, bo wiem jak to może męczyć ![]()
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
teraz to zla jestem , pocytowalam, poodpisywałam i szlag mi trafił bo komp się zwiesil... ale jeszcze bardziej wkurza mnie sasiadka... zrobiła za sciana impreze discopolo, az mi sciana chodzi, dra mordy, slychac ale po alko dobrze sie bawia... mi to w sumie wisi, rzadko u niej takie imprezy ale dziecko mi wybudzaja... cwicze sie w cierpliwosci, ale jak mała jeszcze raz sie obudzi to w pizamie mnie przyjmą...a poza tym to jakos mi nie pasi taka impreza w takie swieto, choc niby dzis to jest radosne swieto, no ale po cmentarzowym spacerze jakis nastroj jednak zadumy mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-11-01 o 21:23 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Wtajemniczenie
|
No i na filmie też się poryczałam. Dla mnie to jest nie do pojęcia, jak można tak krzywdzić płeć żeńską? Faceci, to ...eh kultura...
No dziś radosne święto, jutro jest dzień zadumy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Mamusie, idę powoli spać. Czekam na wolną łazienkę (mama tż, babcia tż i trzy siostry tż)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zadomowienie
|
Logoasia - też najbardziej z chleba lubisz zapach? Resztę oczywiście też, ale mogę piec dla samego zapachu
![]() Aga - ej, no jak po takim jedzeniu wyszło Ci 120, to będzie wszystko OK! I bardzo dobrze, bo z opisu widzę, że ciężko by Ci było kłuć się kilka razy dziennie ![]() Alunia - "Kwiat pustyni" też czytałam. Niesamowite, że takie rzeczy normalnie dzieją się na świecie ![]() W przyszłym tygodniu ruszę na poszukiwania piłki! Mam nadzieję, że będzie można ją "przymierzyć". Wszystko, byle uniknąć nacięć! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo na samą myśl chce mi się wyć ![]() ja też chcę taka pilke, ale zakupie dopiero jak gin mi pozwoli ze wzgledu na lozysko, mam nadzieje,ze poszybowalo juz w górę ... ide spac kochane, wymeczona jestem, wszystko na dole mnie boli grrrrr
![]() |
#2866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro sprzątania ciąg dalszy. Czeka pranie kanap i mycie podłóg. A wiecie jak ta moja zaraza kotka spotulniała teraz? Normalnie jak cierpi to wszyscy na około są cacy byleby głaskali. ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- No ja też zmykam do krainy snów. Dobrej nocki i miłych snów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a widzialyscie Ukamienowanie Soray? czy sorai,nie wiem jak to sie pisze,ale w ciazy nie dala bym rady tego drugi raz obejrzec
a kwiat pustyni tez bym chetnie obejrzala,musze gdziess obie zapisac zmykam spac,bo rano wracamy do tesciow :/ troche z tz-etem mialam sprzeczke dzis,bo wymiana zdan no i doszlo do jego rodzicow,ich pogladow i tego ze nigdy nie stanie po mojej stronie on sie zezloscil,ja sie zezloscilam, a skonczylo sie tak ze powiedzial mi ze on nie ma zamiaru wybierac miedzy matka a mna,wiec siejuz zdenerwowalam i powiedzialam ze ja mu nie kaze wybierac,ale czasem trzeba bo czyjejs stronie stanac,on stwierdzil ze to moje zdanie,bo ja bym sie tylko klocila ze wszystkimi klocila ![]() no i przykro mi na sam koniec dnia,a teraz tam mamy jechac z znow bede sluchac ich wywodow a on nic nie powie,bo uwaza ze jak ja cos im powiem to jest koniec dyskusji-nie wazne ze mi truja jeszcze pol dnia przykro mi tak tylko,bo my sie w tej kwestii chyba nigdy nie dogadamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mało się odzywam, bo kiepsko się czuję. Guz mi dokuczać zaczął. Dzidzia kopie, wczoraj dokupiłam jeszcze trochę ciuszków. Kupię jeszcze takie bodziaki bez rękawków, brat z Polski przywiezie śpiochy i chyba na tym poprzestanę ![]() Czekam na wyniki GTT, krzywej cukrowej, miałam w czwartek. Dali mi do picia taki galaretowaty napój o smaku gorzkiej pomarańczy. Fuuuj! A miało być Glutole o smaku coli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o kolorowe naleśniki to ja polecam tak:
kolor różowy - dodać trochę soku od buraczków kolor żółty- dodać trochę przyprawy curry kolor zielony - dodaję do ciasta szpinaku ![]() potem daję do tego jakiś farsz (np. szynka, pieczarki i serek topiony), kroję na małe kawałeczki i jest przekąska dobra na imprezki, bo fajnie wygląda i dobrze smakuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Zakorzenienie
|
Gardło mnie boli
![]()
#2871 |
Konto usunięte
|
mnie też a najgorsze że wszystkie leki mają cukier
jem czosnek i plukam gardło szalwia nawet się zastanawiałam który miesiąc jest najlepszy na poród pod względem unikania chorób w ciąży i chyba nie ma takiego Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | |
Zakorzenienie
|
wiem wiem, dlatego się dobiera wrostowo mniej więcej
Wzrost Średnica piłki do 140 cm 35 cm 140 -150 cm 45 cm 151 -165 cm 55 cm 166 – 175 cm 65 cm 176- 190 cm 75 cm Powyżej 191 85 cmJa mam 167 i mam 65 cm i jest ok. Nie mówiąc o tym, że w większości sklepów niesportowych najczęściej własnie znajdzie się ten własnie rozmiar Cytat:
![]() Od 3 spać nie mogę, ale dopiero niedawno podniosłam się z łóżka ![]() co do pękania/nacinania to nie wiem czy więcej nie daje masaż krocza i ćwiczenie mięśni kegla ![]()
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
ja juz nie spie, zaliczylam pobudkę po 2giej, chyba za wczesnie sie polozylam
![]() dzis noc tez taka pokrecona, raz lewy bok,raz prawy i tak w kolko sie krecilam nadrobie w ciagu dnia bo co ja i tak sama bede robila.... Buu - wspolczuje takiej sytuacji... ja tez wiele razy jak mieszkalismy z tesciami mialam rozne zle humory z powodu tesciowki, nigdy sie z nia otwarcie nie poklocilam bo mialam cos w sobie takiego,ze jestem u niej- geba na klodke ale potem oczywiscie szeptem by nie slyszala ,zalilam sie mezowi ...on zawsze stawal murem za mna..czasem az za bardzo,az bylo mi glupio,ze mu cokolwiek mowilam.... Madzia - o nieeeeeeeeeeeee... plucz moze woda z sola, oblesne to jest ale dziala.. Tantum Verde wiem,ze mozna,ale pewnie ma cukier- aspartam znajac zycie.. i ten prenalen gardlo tez niby nie ma cukru http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p63688-Pre...z_cukru_16_szt. ale trzeba zerknac w ulotke dla pewnosci ![]()
#2874 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny właśnie robię porownanie cen u różnych sprzedawców na allegro i biorę pod uwagę :
-wasal83 -hubiword -healthworld Macie jakieś inne propozycje?? Bo jak coś to looknę ![]()
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podklady absorgyn sa tam najtaniej a ja niedlugo bede kupowala wlasnie te gadzety, nie wiem jak reszta, jak porownasz to daj znac ![]()
![]() |
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz pewnie pamiętacie, cora w czerwcu tak mnie zaraziła ze miesiąc z życiorysu. Kaszel mnie zamordował. Antybiotyk w 7 tygodniu ciazy. Dzidzius na szczęście jest zdrowy, mam nadzieje ze mu tym nie zaszkodziłam, poza tym brałam mnóstwo rożnych syropow. A ja sie cieszę ze juz listopad bo w tym miesiącu, ale pod koniec zacznę robić prania, uwielbiam! Aaaaa jeszcze co do naciecia to ja osobiście szczegolnie sie go nie boje. Mogą mnie nacinanc. Z cora byłam nacieta dość sporo myśle, ale nie odczułam tego szczegolnie. Po pierwsze robione było na skurczu i jak juz główka córy napierala na wiadome okolice, nie poczułam nic. Wtedy jest uczucie jednego wielkiego rozpierania i jak dla mnie nacięcie było niewyczuwalne. Pozniej pare szwów, które wylazly pod prysznicem. Nie miałam problemów z siadaniem. Teraz jak wezmę lusterko to mam tam taka jaśniejsza kreskę- blizne, w niczym mi to nie przeszkadza. Uwazam, ze nie ma sie co bać, chociaz oczywiście jeśli można uniknąć to jak najbardziej warto próbować.
![]() |
#2877 |
Konto usunięte
|
sprawdze ten prenalen
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- zrobiłam zakupy w apteka gemini teraz tylko droższe rzeczy zostały bo wszystko co można było kupić w aptece to kupiłam :p Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
Mlebi gratuluje 100 dni, Ewek Tobie 90
![]() Alunia - Twój post o staraniach... Ech znam takie przypadki, niestety u jednych już nie ma szans na dwie kreseczki i po latach starań małżeństwo wisi na włosku. Masakra... Przecież ślubujemy "na dobre i złe" :-/ Buu - możemy w Galerii Katowickiej (ścisle centrum). Zobaczymy co na to Panna Migotka Piłkę do ćwiczeń ja kupiłam w Decathlonie (M) i Tż dmuchał ![]() Iskra Boza - jestem w szoku, bo nie sądziłam, że wciąż jest tak wysoki odsetek tego "procederu"... A siostry męża czują się okaleczone? Mają tego świadomość? Czy raczej nie przywiązują do tego wagi, bo "wszystkie kobiety to przeszły"? Nie trzeba iść na grób Przybylskiej, by widzieć podobne akcje. U nas mała wioska, więc rewia mody przed sąsiadami i plotki nad grobami też były + dekoracje "zastaw się a postaw się". Choć i tak na mniejszą skalę, bo pamiętam że na Powązkach były zawsze stragany z zabawkami, jedzeniem itp. U nas kolejny etap wtajemniczenia: zauważyłam kopniaczek na powierzchni brzucha, M też widział. Poryczałam się tak, jakby mi kto własną matkę śledziem zabił ![]() Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Do mnie chyba wczoraj dotarło, że trzeba będzie urodzić
![]() starałam sie żyć nie myśląc o tym, ale wczoraj stwierdziłam, że skoro cały dzień boli mnie opuszek palca po nakłuciu glukometrem, to ja chcę się wypisać z porodu... mój mąż widząc moje przerażenie odparł, że załatwimy cesarkę...ale tego się boję chyba jeszcze bardziej. Taaaaaak, dociera do mnie, że po Nowym Roku zacznę świrować. Jestem panikarą. ![]() A taka byłam spokojna ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.