Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-01, 18:27   #931
annajustyna
BAN stały

Dot.: Sprawdzone produkty z Lidla cz. 7

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Oj poprawi, poprawi, zapasy zrobię, bo akurat się kończą Dziękuję
bardzo proszę, siedzę na tym forum ale rzadko sie wypowiadam bo niewiele w tej sieci kupuję
annajustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 18:29   #932
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez annajustyna Pokaż wiadomość
bardzo proszę, siedzę na tym forum ale rzadko sie wypowiadam bo niewiele w tej sieci kupuję
Ja tam nie zaglądam, bo nie nadążam, poza tym jak szukam opinii, to wchodzę na KWC. A kupuję z kolorówki i pielęgnacji sporo, w sumie 90% kosmetyków mam z Rossa.
Stary 2014-11-01, 18:38   #933
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Ja tam nie zaglądam, bo nie nadążam, poza tym jak szukam opinii, to wchodzę na KWC. A kupuję z kolorówki i pielęgnacji sporo, w sumie 90% kosmetyków mam z Rossa.
ja tez nie nadążam a opinie czytam, ale przestawiłam sie na dermokosmetyki LRP (redermic) i pudry mineralne i te pseudomineralne z drogerii bo moja cera żle tolerowała podkłady o czym sie przekonałam odstawiając je i jak ręka odjał. Stan skóry jest super. Nie myslałam że mnie to dotknie. do tego tusz i pomadka. zostałam minimalistka ale szafka kosmetyczna opustoszała.

Edytowane przez annajustyna
Czas edycji: 2014-11-01 o 18:40
Stary 2014-11-01, 19:20   #934
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
U mnie damskich już nie było pierwszego dnia po południu. Zresztą tak jak i pościeli. Męskie były i dziś też jeszcze widziałam parę sztuk.
Pięknie- dopiero teraz zobaczyłam, że te spódnice, mają być nie w poniedziałek, a w czwartek, żeby je kupić musiałabym się spóźnić nie wykład...;/

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Tego rogala bym spróbowała, może dostanę go tym razem, rok temu jak była akcja na te rogale to będąc przed południem , nie było ani widu ani słychu po nich, w ogóle nie wiem , czy one docierają do każdego Lidla w Polsce. Jadłam w wakacje też rogal z białym makiem i bardzo mi smakował- ale nie w Poznaniu (bo chyba tam je głównie sprzedają), a w Kołobrzegu
Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
ja raz jadłam oryginalnego, kurierem zamawialam, dobry, ale nie by płacić taką cenę;
w tym roku juz 2x z bviedronki się już skusilam
Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Wg mnie nie, to moja ulubiona gorzka nie jest kwaśna, ma idealną ilość cukru - ewidentnie nie jest słodka tak jak te gorzkie typu 60%, ale też nie jest nieprzyjemnie gorzka dla mnie nie ma żadnego niedobre posmaku, tłuszczu też nie

Co do rogali, jako Poznanianka bardzo bardzo polecam, są przepyszne i zjadłam już 5 w tym roku Nie wiem jakie są z Lidla, zresztą każdy ma inny gust bo mimo, że wszystkie certyfikowane rogale mają podobny przepis to dla mnie różnice między cukierniami są bardzo duże i np Fawor (u mnie robią dla Biedronki) ani trochę mi nie podchodzi, mają niedobre ciasto i są za mocno spieczone... no i obawiam się, że jednak do marketów idzie typowa masówka, mogą nie być tak dobre jak świeżutki, jeszcze ciepły z cukierni ale i tak warto spróbować
dokładnie..
przywoziłam kiedyś jednej wizażance rogala z certyfikatem z poznańskiej cukierni i nie miał porównania z tym marketowym<sama cena o tym mowi> poza tym to są rogale królewskie a oryginalne to są tylko świętomarcińskie

Wenressdalas rade calego na raz zjesc?
Stary 2014-11-01, 19:32   #935
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blablubli Pokaż wiadomość
Lubię krewetki królewskie z tygodnia Deluxe, ale widzę, że nieźle podrożały, o całe 10 złotych Lidl ma u mnie minusa za takie "akcje", już poprzednio zrobili coś podobnego z masłem z solą, że kosztowało dużo więcej niż w roku ubiegłym
Ja też je lubię. Cena wzrosła i to znacząco
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 19:54   #936
ettera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Dostanę w lidlu tą czekoladę? W jakiej cenie ?
ta czekolada jest dostępna, ale faktycznie trzeba czasem jej poszukać -kosztuje 4,99zł kupuję ją regularnie, to moja ulubiona gorzka czekolada

dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale wraz z ofertą odzieży damskiej znowu mają się pojawić kozaki skórzane http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=24130
tym razem sporo taniej bo za 179zł - to te same modele co poprzednio...

czy któraś z Was już je kupiła wcześniej i może napisać czy warto? bo za tę cenę byłabym nimi bardziej zainteresowana
ettera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 20:00   #937
mandragona
Marudziara

Czy te kozaki, które mają być za 179zł mogą mieć szerszą cholewkę ?Jak myślicie?

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 21:06   #938
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Czy te kozaki, które mają być za 179zł mogą mieć szerszą cholewkę ?Jak myślicie?
myśle że to te same co za 250 były i są jeszcze w sklepach, partia butów podzielona na cześci i leży
Stary 2014-11-01, 21:41   #939
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Moja ulubiona 5,99 jeśli mnie pamięć nie myli.
A jak z tym smakiem ?

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Wg mnie nie, to moja ulubiona gorzka nie jest kwaśna, ma idealną ilość cukru - ewidentnie nie jest słodka tak jak te gorzkie typu 60%, ale też nie jest nieprzyjemnie gorzka dla mnie nie ma żadnego niedobre posmaku, tłuszczu też nie

Co do rogali, jako Poznanianka bardzo bardzo polecam, są przepyszne i zjadłam już 5 w tym roku Nie wiem jakie są z Lidla, zresztą każdy ma inny gust bo mimo, że wszystkie certyfikowane rogale mają podobny przepis to dla mnie różnice między cukierniami są bardzo duże i np Fawor (u mnie robią dla Biedronki) ani trochę mi nie podchodzi, mają niedobre ciasto i są za mocno spieczone... no i obawiam się, że jednak do marketów idzie typowa masówka, mogą nie być tak dobre jak świeżutki, jeszcze ciepły z cukierni ale i tak warto spróbować
Dziękuję A możesz ją porównać do tej z Wawela 70% kakao ?

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:05   #940
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
A jak z tym smakiem ?

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Dziękuję A możesz ją porównać do tej z Wawela 70% kakao ?
Strasznie dawno nie jadłam tej Wawela ale lidlowa na pewno jest mniej słodka i chyba mniej kwaśna... naprawdę jest bardzo dobra

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
dokładnie..
przywoziłam kiedyś jednej wizażance rogala z certyfikatem z poznańskiej cukierni i nie miał porównania z tym marketowym<sama cena o tym mowi> poza tym to są rogale królewskie a oryginalne to są tylko świętomarcińskie

Wenressdalas rade calego na raz zjesc?
Teraz pieką mniejsze, mogą mieć zaledwie 150g, więc w cukierni zawsze proszę najmniejszego i wcinam, są takie świeżutkie i dobre, że nie potrafię przerwać tej przyjemności tylko z Fawora nie dojadłam, nie był wart tylu kalorii

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:10   #941
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie dawno nie jadłam tej Wawela ale lidlowa na pewno jest mniej słodka i chyba mniej kwaśna... naprawdę jest bardzo dobra

Teraz pieką mniejsze, mogą mieć zaledwie 150g, więc w cukierni zawsze proszę najmniejszego i wcinam, są takie świeżutkie i dobre, że nie potrafię przerwać tej przyjemności tylko z Fawora nie dojadłam, nie był wart tylu kalorii
Ta z Wawela jest już gorzka (deserowych nie lubię... dla mnie musi mnieć co najmniej 70%) ale nie powiedziałabym, że jest kwaśna Dziękuję za opinię Pytam ponieważ chciałabym spróbowac czekolady o wyższej zawartości kakao niż 70%. A tą 74% kakao z Lidla jadłaś?

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez ettera Pokaż wiadomość
ta czekolada jest dostępna, ale faktycznie trzeba czasem jej poszukać -kosztuje 4,99zł kupuję ją regularnie, to moja ulubiona gorzka czekolada

dziewczyny nie wiem czy widziałyście ale wraz z ofertą odzieży damskiej znowu mają się pojawić kozaki skórzane http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?act...etail&id=24130
tym razem sporo taniej bo za 179zł - to te same modele co poprzednio...

czy któraś z Was już je kupiła wcześniej i może napisać czy warto? bo za tę cenę byłabym nimi bardziej zainteresowana
jesteś pewna ceny?

Stary 2014-11-01, 22:16   #942
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
ja tez nie nadążam a opinie czytam, ale przestawiłam sie na dermokosmetyki LRP (redermic) i pudry mineralne i te pseudomineralne z drogerii bo moja cera żle tolerowała podkłady o czym sie przekonałam odstawiając je i jak ręka odjał. Stan skóry jest super. Nie myslałam że mnie to dotknie. do tego tusz i pomadka. zostałam minimalistka ale szafka kosmetyczna opustoszała.
Z podkładami u mnie różnie, nie jest mi niezbędny, za to korektor już tak. Ust nie maluję, ale muszę mieć mocno podkreślone rzęsy i brwi. Nie mam dużo kosmetyków, cienie mam tylko jedne, tak samo jedną kredkę, za to lakierów do paznokci ponad 40

W temacie kosmetyków: chwaliłam już żel do higieny intymnej Cien? Chyba nie, a moim zdaniem jest lepszy, niż Facelle, naprawdę łagodny i ma fajne, duże opakowanie z pompką.
Stary 2014-11-01, 22:25   #943
ettera
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
przyglądałam się im jak były wystawione za 250zł i bodajże te z ćwiekami na piętach miały wstawki z gumki więc mogłyby się sprawdzić na szerszych łydkach...

Cytat:
jesteś pewna ceny?
tak czekolada jest duża ma 125g więc cena jest atrakcyjna

ja próbowałam kiedyś tę z wawela i bardziej mi smakuje lidlowa 82%
ettera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:30   #944
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
przyglądałam się im jak były wystawione za 250zł i bodajże te z ćwiekami na piętach miały wstawki z gumki więc mogłyby się sprawdzić na szerszych łydkach...

Wawel ma moim zdaniem jedne z najgorszych czekolad na rynku.
Stary 2014-11-01, 22:59   #945
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Ta z Wawela jest już gorzka (deserowych nie lubię... dla mnie musi mnieć co najmniej 70%) ale nie powiedziałabym, że jest kwaśna Dziękuję za opinię Pytam ponieważ chciałabym spróbowac czekolady o wyższej zawartości kakao niż 70%. A tą 74% kakao z Lidla jadłaś?

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

jesteś pewna ceny?
Też nie lubię deserowych, za słodkie a bez mlecznego posmaku, takie ni w pięć ni w dziewięć
Dla mnie to jest najlepsza gorzka, nie ma dużej różnicy między 70% a 81%, tę 74% jadłam i pamiętam, że była smaczna ale po spróbowaniu 81% już do niej nie wróciłam śmiało próbuj, świetnie się topi na kaszach/owsiankach jakby Ci nie podpasowała sama to na pewno ją w ten sposób zużyjesz

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 07:12   #946
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:

Dziekuję
Cytat:
Też nie lubię deserowych, za słodkie a bez mlecznego posmaku, takie ni w pięć ni w dziewięć
Dla mnie to jest najlepsza gorzka, nie ma dużej różnicy między 70% a 81%, tę 74% jadłam i pamiętam, że była smaczna ale po spróbowaniu 81% już do niej nie wróciłam śmiało próbuj, świetnie się topi na kaszach/owsiankach jakby Ci nie podpasowała sama to na pewno ją w ten sposób zużyjesz
DLa mnie deserowe też za słodkie ale w gorzkich nie czuje mlecznego posmaku... I nie znoszę czekolady Jedynej z Wedla.. Nigdy jej nie lubiłam... To jakby połączenie czekolady deserowej z mleczną.... Dla mnie okropne... A gorzką uwielbiam do ciast, owsianek ale i położyć kostkę na języku i czekać aż się rozpuści.... albo popijać ją gorzką herbatą

Dziękuję dziewczyny za opinię... Skoro tak ją zachwalacie to jak tylko znajdę kupię A ona są czasem na promocji?

Cytat:
Wawel ma moim zdaniem jedne z najgorszych czekolad na rynku.
Ja z Wawela kupuje tylko gorzką i wg. jest o wiele lepsza od tej z Wedla, Goplany czy Alpen Gold Nadziewanych czekolad nie kupuje

Stary 2014-11-02, 07:22   #947
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Ta bielizna termiczna jest od kiedy? nie mam jak popatrzeć.

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:26   #948
Rotkohl
Zakorzenienie

od 8 listopada
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:41   #949
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Z podkładami u mnie różnie, nie jest mi niezbędny, za to korektor już tak. Ust nie maluję, ale muszę mieć mocno podkreślone rzęsy i brwi. Nie mam dużo kosmetyków, cienie mam tylko jedne, tak samo jedną kredkę, za to lakierów do paznokci ponad 40

W temacie kosmetyków: chwaliłam już żel do higieny intymnej Cien? Chyba nie, a moim zdaniem jest lepszy, niż Facelle, naprawdę łagodny i ma fajne, duże opakowanie z pompką.
to podobnie jak ja : korektor, korektor rozswietlajacy, puder, tusz i czasami lakier i pomadka. Odkryłam BU i drogerie mnie nie zobacza w kosmetykach.

ja moge pochwalic szampon oliwkowy z limitki a zel do higieny intymnej wypróbuję, dziekuję

nowa oferta u Lidla- nowy deluxe, kuchnia, ekspres kolbowy dla fanów espresso...

Edytowane przez annajustyna
Czas edycji: 2014-11-02 o 08:44
Stary 2014-11-02, 08:44   #950
klara78
Zakorzenienie

Cytat:
to podobnie jak ja : korektor, korektor rozswietlajacy, puder, tusz i czasami lakier i pomadka. Odkryłam BU i drogerie mnie nie zobacza w kosmetykach.

nowa oferta u Lidla- nowy deluxe, kuchnia, ekspres kolbowy dla fanów espresso...
Co to BU???
klara78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 08:45   #951
annajustyna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klara78 Pokaż wiadomość
Co to BU???
Biochemia Urody, sklep internetowy z naturalnymi kosmetykami..czasami do zrobienia w domu z kupionych składników
Stary 2014-11-02, 08:53   #952
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
od 8 listopada
Dziekuje

Tylko kurde L koło szkoły mojej jest nieczynny i nie wiem, czy drugi tak samo no nic będę musiała w sobote o 8 to sprawdzić

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 09:25   #953
Rotkohl
Zakorzenienie

Jako, że nikt nie odpowiedział mi odnosnie szlafroków, mam inne pytanie:
rzuciło mi się w oczy dzwonienie na infolinie w sprawie dostępności produktu, czy oni mają dostęp do stanu magazynowego, czy to jest na zasadzie ze mówią czy coś wogóle do tego lidla dotarło lub wtedy i wtedy bedzie dostawa?
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:22   #954
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Jako, że nikt nie odpowiedział mi odnosnie szlafroków, mam inne pytanie:
rzuciło mi się w oczy dzwonienie na infolinie w sprawie dostępności produktu, czy oni mają dostęp do stanu magazynowego, czy to jest na zasadzie ze mówią czy coś wogóle do tego lidla dotarło lub wtedy i wtedy bedzie dostawa?
Temat szlafroków był już poruszany kilka stron wcześniej.

Infolinia informuje czy dany produkt jest dostępny, bez szczegółowej specyfikacji odnośnie liczby sztuk, rozmiaru etc.
Stary 2014-11-02, 10:37   #955
zochaaa9
Raczkowanie

Cytat:

ja moge pochwalic szampon oliwkowy z limitki a zel do higieny intymnej wypróbuję, dziekuję

czy te rzeczy z tej serii limitowanej stoją na oddzielnym standzie? rozdladałam się za nimi i nie widziałam u siebie

Powiedzcie mi czy te kremy Q10 są warte zakupu - wiem że zmieniono skałd i opakowanie, czy po tej zmianie warto zainwestować?

I widziałam też płyny do płukania - wyłożone oddzielnie nazwa chyba na D z serii perfumowanej - warte zakupu?
zochaaa9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:57   #956
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
A jak z tym smakiem ?

Zdecydowanie dla koneserów. Jest odpowiednio gorzka i b. smaczna. Porównywanie jej do czekolady Wawel to grzech
Stary 2014-11-02, 11:04   #957
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Zdecydowanie dla koneserów. Jest odpowiednio gorzka i b. smaczna. Porównywanie jej do czekolady Wawel to grzech
Czyli jest bardziej gorzka???? To super.. Na pewno kupię Oby tylko było tak jak piszecie i bym nie wyczuła w niej tłuszczu ... Jeśli nie ma go w składzie (tłuszcz kakaowy) to nie powinno być go czuć

A ta czekolada 74% z Lidla to w składzie ma miazgę kakaową, cukier, tłuszcz kakaowy i dopiero kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, czyli jest trochę oszukana bo najpierw powinno być kakao a potem ew. tłuszcz kakaowy (producenci oszukują troche i dodają tłuszcz kakaowy by dac mniej miazgi)

Stary 2014-11-02, 11:07   #958
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zochaaa9 Pokaż wiadomość
czy te rzeczy z tej serii limitowanej stoją na oddzielnym standzie? rozdladałam się za nimi i nie widziałam u siebie
U mnie był to niepozorny mały karton w kolorze białym, ulokowany na półce obok produktów wyprzedażowych.

Łatwy to przeoczenia w natłoku innych kolorowych opakowań.

Jak kupowałam olejek to było dosłownie kilka produktów, więc mogłoby być i tak, że u Ciebie kosmetyki zostały wyprzedane. Mnie zaskoczył fakt, że tak dosłownie małe ilości zostały wystawione na sklep.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2014-11-02 o 11:09
Stary 2014-11-02, 11:09   #959
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

W aplikacji nowe oferty od 10.11

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
U mnie był to niepozorny mały karton w kolorze białym, ulokowany na półce obok produktów wyprzedażowych.

Łatwy to przeoczenia w natłoku innych kolorowych opakowań.

Jak kupowałam olejek to było dosłownie kilka produktów, więc mogłoby być i tak, że u Ciebie kosmetyki zostały wyprzedane. Mnie zaskoczył fakt, że tak dosłownie małe ilości zostały wystawione na sklep.

U mnie byl kartonik tam gdzie kosze z obecna oferta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:13   #960
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Trzeba mieć oczy szeroko otwarte i szukać po całym sklepie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości