Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-01, 20:52   #2821
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość

Nie wprowadzaj dziewczyn w błąd.. oczywiście, że można płacić kartą debetową Ja mam tylko debetówki i nimi płaciłam. Może nie ustaliłaś limitu dla transakcji przez internet albo przekroczyłaś limit dobowy. Ma być VISA. I nie ma reguły czy kredytowa czy debetowa.
Chyba cos zle przeczytalas, bo napisalam, ze debetowka mozna placic, tez tylko takie posiadam i nimi place, a o kredytowej pierwsze slysze, wiec nie wiem czy jest taka mozliwosc
Stary 2014-11-01, 21:05   #2822
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FrostyAngel Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny; ) polecicie mi może jakieś gładkie bluzki z długim rękawem? Potrzebuje takich basic
Ja ostatnio zastanawiałam się nad tymi :

http://allegro.pl/gladka-koszulka-bl...676964387.html

Nie podoba mi się zbytnio to marszczenie przy szyi.. a bez niego to z kolei krótsze te bluzki są :/ byłam zdecydowana na zakup cytrynowej ale już nie ma więc odpuściłam.
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 21:14   #2823
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez manio Pokaż wiadomość
kurtka z linka jest koszmarna
Ale ja się nie pytałam Ciebie o zdanie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
mogę Cię uwolnić tego ciężaru, kupon na 100zł wykorzystałabym bardzo chętnie
To mnie uwolnij ,ale daj mi za to kupon na 50

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość

Czy ta sukienka to ta sama na obu aukcjach? Szukam czegos w kratke do pracy ;-)
)
Ta pierwsza najładniejsza,właśnie nie wiem czy tamte to te same.Możliwe że tak ,kurcze ciężko stwierdzić a cena prawie połowe niższa

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Kurcze a ja dalej nie wiem co i od kogo kupić ,mogłabym wcale nie wykorzystywać tego kuponu.No ale jak już jest to spać nie będę mogła jak nie wykorzystam
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 21:21   #2824
vanilienne
Raczkowanie

hej, mam inne pytanie, czy w aplikacji mobilnej istnieje koszyk? czy nie da się tego obejść i trzeba od razu kupić przedmiot, który kosztuje co najmniej 50 czy 100zł, nie można np. kilku przedmiotów u tego samego sprzedającego, żeby wykorzystać kupon?
vanilienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 21:24   #2825
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ta pierwsza najładniejsza,właśnie nie wiem czy tamte to te same.Możliwe że tak ,kurcze ciężko stwierdzić a cena prawie połowe niższa

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Kurcze a ja dalej nie wiem co i od kogo kupić ,mogłabym wcale nie wykorzystywać tego kuponu.No ale jak już jest to spać nie będę mogła jak nie wykorzystam
Mi sie wydaje ze to samo, wymiary prawie identyko zamowie sobie bialo-czarna ale chce zobaczyc jak sie rozwinie sytuacja z kuponami jak nie wykorzystasz duzego kuponu, to podziel sie, napisze Ci PW
Stary 2014-11-01, 21:28   #2826
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez vanilienne Pokaż wiadomość
hej, mam inne pytanie, czy w aplikacji mobilnej istnieje koszyk? czy nie da się tego obejść i trzeba od razu kupić przedmiot, który kosztuje co najmniej 50 czy 100zł, nie można np. kilku przedmiotów u tego samego sprzedającego, żeby wykorzystać kupon?
Koszyk w aplikacji nie istnieje.
Klikasz poprostu "kup teraz" ,wyskakuje okienko i w nim jest opcja "płacę" a obok "nie teraz" czy płacę później coś w tym stylu.Nie pamiętam już.Ale jak już kupisz to się pojawi i będziesz wiedziała co zrobić.
No i idziesz kupować następne rzeczy.
Później wchodzisz w kupione ,klikasz na jakiejś kupionej rzeczy PŁACĘ i tam automatycznie wyświetlą się inne aukcje za które musisz zapłacić.Zaznaczasz to i później już wszystko standardowo się odbywa.
Aha i tak,możesz kupić kilka rzeczy u jednego a nawet kilku sprzedających

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Mi sie wydaje ze to samo, wymiary prawie identyko zamowie sobie bialo-czarna ale chce zobaczyc jak sie rozwinie sytuacja z kuponami jak nie wykorzystasz duzego kuponu, to podziel sie, napisze Ci PW
Dobry wybór Też bym kupiła ale nie mam gdzie nosić takich kiecuszek
A pisz ,pisz pomyślimy
Stary 2014-11-01, 21:29   #2827
vanilienne
Raczkowanie

Cytat:
Koszyk w aplikacji nie istnieje.
Klikasz poprostu "kup teraz" ,wyskakuje okienko i w nim jest opcja "płacę" a obok "nie teraz" czy płacę później coś w tym stylu.Nie pamiętam już.Ale jak już kupisz to się pojawi i będziesz wiedziała co zrobić.
No i idziesz kupować następne rzeczy.
Później wchodzisz w kupione ,klikasz na jakiejś kupionej rzeczy PŁACĘ i tam automatycznie wyświetlą się inne aukcje za które musisz zapłacić.Zaznaczasz to i później już wszystko standardowo się odbywa.
Aha i tak,możesz kupić kilka rzeczy u jednego a nawet kilku sprzedających
dziękuję bardzo za odpowiedź
vanilienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 21:44   #2828
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Chyba cos zle przeczytalas, bo napisalam, ze debetowka mozna placic, tez tylko takie posiadam i nimi place, a o kredytowej pierwsze slysze, wiec nie wiem czy jest taka mozliwosc
Poprawiłam już jakiś czas temu Bardzo Cię przepraszam, jak tylko zamieściłam post to zobaczyłam, że zacytowałam nie tą osobę i potem 30 minut walczyłam z poprawieniem tego, bo mój internet zawsze wieczorem tak zamula, że masakra między 19 - 21.30 to po 15 minut jedna strona mi się otwiera

Cytat:
Napisane przez vanilienne Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie przesadzajcie naprawdę.. jedną lub dwie strony wstecz masz odpowiedź na swoje pytanie.. Ja nie mam nic przeciwko zapytaniom o kupony, sama też pytam kiedy czegoś nie wiem, odpowiadam kiedy wiem.. Ale pojawia się sto takich samych pytań w ciągu kilku stron, a to już się robi trochę irytujące..

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
A pisz ,pisz pomyślimy

Pytanie za 100 pkt :P czy ten bon jest tylko na ubrania czy na wszystko? bo może też miałabym dla Ciebie propozycję :P
Stary 2014-11-01, 21:46   #2829
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:

[/COLOR]

Pytanie za 100 pkt :P czy ten bon jest tylko na ubrania czy na wszystko? bo może też miałabym dla Ciebie propozycję :P
Tylko na szmaty
tzn odzież ,obuwie,dodatki ładnie mówiąc
Stary 2014-11-01, 21:55   #2830
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Tylko na szmaty
tzn odzież ,obuwie,dodatki ładnie mówiąc
Szkoda.. mi to by się coś z innego działu przydało przelałabym Ci 5 dyszek w zamian za ten kupon setkę ale tylu ubrań kupować nie chcę.Myślałam raczej o łóżeczku

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-01 o 21:58
Stary 2014-11-01, 22:02   #2831
manio
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja się nie pytałam Ciebie o zdanie

To mnie uwolnij ,ale daj mi za to kupon na 50

To jest forum i mam prawo, aby wyrazić swoją opinię, dawno nie widziałam tak brzydkiej rzeczy i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać Opinie są różne jednym się podoba innym nie Podejrzewam, że jakbym się zachwycała tą rzeczą to byś nie piła do mnie w tym momencie
manio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:05   #2832
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Szkoda.. mi to by się coś z innego działu przydało przelałabym Ci 5 dyszek w zamian za ten kupon setkę ale tylu ubrań kupować nie chcę.Myślałam raczej o łóżeczku
Kochana jak ja go nie wykorzystam to oddam z chęcią komuś za darmo Ale to się okaże pewnie 6 listopada pod koniec trwania akcji

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
To jest forum i mam prawo, aby wyrazić swoją opinię, dawno nie widziałam tak brzydkiej rzeczy i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać Opinie są różne jednym się podoba innym nie Podejrzewam, że jakbym się zachwycała na tą rzeczą to byś nie piła do mnie w tym momencie
No jak byś sie zachwycała to bym nic nie napisała,wiadomo przecież haha.
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu że ktoś napisze swoje zdanie,ale żeby włazić tu tylko po to żeby takie coś napisać hehehehheheeh ,co innego jak ktoś się na bieżąco udziela Generalne mam to gdzieś,napisałaś to odpisałam
Stary 2014-11-01, 22:26   #2833
manio
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jak ja go nie wykorzystam to oddam z chęcią komuś za darmo Ale to się okaże pewnie 6 listopada pod koniec trwania akcji

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

No jak byś sie zachwycała to bym nic nie napisała,wiadomo przecież haha.
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu że ktoś napisze swoje zdanie,ale żeby włazić tu tylko po to żeby takie coś napisać hehehehheheeh ,co innego jak ktoś się na bieżąco udziela Generalne mam to gdzieś,napisałaś to odpisałam

Udzielałam się wiele razy na tym wątku, ostatnio odpuściłam bo wizaż nie jest moim całym światem..
w poprzednich częściach bardzo dużo się wypowiadałam... najpierw zanim coś mi zarzucisz najpierw sprawdź czy to co piszesz mjest zasadne ps. jakbyś miała to gdzieś to byś nic nie odpisywała- bo generalnie na tym to polega

z mojej strony eot.

Edytowane przez manio
Czas edycji: 2014-11-01 o 22:28
manio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:28   #2834
iinnkkaa
Zakorzenienie

a jak jest ze zwrotami? Jakby tak wykorzystać kupon na 100 zł to zwrotu dostale cale 250 zl?
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 22:34   #2835
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
a jak jest ze zwrotami? Jakby tak wykorzystać kupon na 100 zł to zwrotu dostale cale 250 zl?
Tak Tzn podejrzewam że tak ,przykładowo siostra moja kupiła buty z kuponem ,odesłała je i dostała cały zwrot swoja kwota plus kupon,więc na tej zasadzie sądzę że tak.
Sprzedajacy nie widzi tego czy płacimy z kuponem czy bez niego
Stary 2014-11-01, 22:48   #2836
Maladive
Zadomowienie

Ja juz chyba z 10 razy probowalam i mi sie nie udaje. Kwota sie nie zmniejsza i caly czas w liscie moich wplat transakcje same sie anuluja... napisalam do allegro
Maladive jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 23:20   #2837
CleoOo
Wtajemniczenie

dziewczyny wpadła Wam w oko może taka rozkloszowana dresowa spódniczka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17950072.jpg (60,9 KB, 50 załadowań)
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 23:22   #2838
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
To jest forum i mam prawo, aby wyrazić swoją opinię, dawno nie widziałam tak brzydkiej rzeczy i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać Opinie są różne jednym się podoba innym nie Podejrzewam, że jakbym się zachwycała tą rzeczą to byś nie piła do mnie w tym momencie
Szczerze.. jesteś pierwszą osobą, której się ta kurtka nie podoba. Oczywiście masz prawo wyrazić swoje zdanie, ja też - dlatego mówię teraz, że jeśli ta kurtka jest wg Ciebie brzydka to strach pytać, która jest ładna ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje

Cytat:
Napisane przez Maladive Pokaż wiadomość
Ja juz chyba z 10 razy probowalam i mi sie nie udaje. Kwota sie nie zmniejsza i caly czas w liscie moich wplat transakcje same sie anuluja... napisalam do allegro

Ja do południa też za cholipę nie mogłam zapłacić, a wieczorem się jakoś udało. Nie wiem po co oni dają te kupony jak potem non stop są awarie.. Tzn dobrze , że dają ale skoro są już tacy hojni to niech zadbają o to, żeby rzeczywiście dało się je wykorzystać

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez CleoOo Pokaż wiadomość
Ja mam niemal identyczną ale z bardziej lejącego materiału, ta wygląda na sztywną tak czy owak lubię ją
Stary 2014-11-01, 23:24   #2839
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maladive Pokaż wiadomość
u mnie to samo.
a jak kupiłam jedną rzecz za 20 zł bez kuponu, to z kolei koszty dostawy się nie odjęły, musiałam za nie normalnie zapłacić. Akurat było to coś, czego bardzo potrzebowałam, więc zapłaciłam, ale boję się teraz zamawiać rzeczy za kilka zł, bo z kosztem dostawy nie opłaci się.
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-01, 23:31   #2840
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam niemal identyczną ale z bardziej lejącego materiału, ta wygląda na sztywną tak czy owak lubię ją
mi sie właśnie wydaje że ona jest z tej "pianki" ciekawa jestem jak sie materiał zachowuje, niedługo mam urodziny i mam w głowie już zestaw na ten dzień tylko mi właśnie takiej spódniczki brakuje
Stary 2014-11-02, 07:37   #2841
Lynn
Zakorzenienie

Dostałam drugi kupon na 20 zł, tym razem na wszystkie kategorie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 09:14   #2842
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
mi sie właśnie wydaje że ona jest z tej "pianki" ciekawa jestem jak sie materiał zachowuje, niedługo mam urodziny i mam w głowie już zestaw na ten dzień tylko mi właśnie takiej spódniczki brakuje
Ostatnio właśnie myślałam żeby jakąś zamówić ale na teraz już nie przyda mi się niestety bo brzydko mi będzie odstawała na brzuchu póki co mam malutki brzuch i nie dalej jak tydzień temu zakładałam swoją ale w końcu zacznie rosnąć.. Już się powoli powiększa a na później to sie trochę obawiam czy trafię z rozmiarem.. Dzisiaj sobie przejrzę i jakbym się na jakąś zdecydowała to na pewno dam znać ale na 70% zamówię jakąś :P

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-11-02 o 09:39
Stary 2014-11-02, 09:56   #2843
bestka
Zadomowienie

Cytat:
Fajna spódniczka. Masz jakiegoś linka??

Tylko nie obawiasz się, że się będzie przyklejać do rajstop? Ta modelka ma chyba gołe nogi i dlatego tak ładnie się ta spódniczka układa. Chyba, że pod spodem jest śliska podszewka jakaś. Tak piszę, bo kiedyś miałam taką podobną spódniczkę i co chwilę musiałam poprawiać na sobie, a wszelkiego rodzaju halek nie znoszę zakładać.
bestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 10:11   #2844
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bestka Pokaż wiadomość
Fajna spódniczka. Masz jakiegoś linka??

Tylko nie obawiasz się, że się będzie przyklejać do rajstop? Ta modelka ma chyba gołe nogi i dlatego tak ładnie się ta spódniczka układa. Chyba, że pod spodem jest śliska podszewka jakaś. Tak piszę, bo kiedyś miałam taką podobną spódniczkę i co chwilę musiałam poprawiać na sobie, a wszelkiego rodzaju halek nie znoszę zakładać.
Kurcze o tym to nawet nie myślałam, że taka spódniczka się do rajtek przyczepiać będzie.. a miałaś piankową?
Stary 2014-11-02, 10:52   #2845
sanndras
Zakorzenienie

GG do sanndras

Za mną taka chodzi

http://allegro.pl/gruba-rozkloszowan...739164264.html

Vinted: sanndras

sanndras jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:36   #2846
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
Ładna tylko jak pikowana to jedynie do gładkich bluzek. Ja swoją nosiłam ostatnio cały czas do takiej bluzki z sercem, a z pikowaną chyba za dużo by się działo.
Stary 2014-11-02, 11:42   #2847
imagine2
Przyczajenie

Cytat:
Hmm, ja zainstalowalam nowa wersje aplikacji allegro na tel, weszlam w zaplate za przedmiot, wybralam opcje dostawy i mialam juz do wyboru - przelew tradycyjny, zaplata w aplikacji i PayU zobacz jakie masz mozliwosci zaplaty u siebie, zanim 1 raz zaplacilam to tez nawysylalam sprzedajacemu kilka prob zaplat potem anulowanych

Tez mialam taka sytuacje, ale napisalam do sprzedajacej czy otrzymala zaplate i za chwile kliknela chyba w wyplate pieniedzy i dostalam potwierdzenie sprawdz konto, jak zeszly Ci pieniadze, to poczekaj

Dzis napisalam do allegro w sprawie kuponow, jaki maja system w ich przyznawaniu takze odpowiedz pewnie dostane w tygodniu o ile sie zainteresuja

Czy ta sukienka to ta sama na obu aukcjach? Szukam czegos w kratke do pracy ;-)
http://allegro.pl/unikalna-wloska-su...738875654.html
http://allegro.pl/wyjatkowa-sexowna-...739172146.html

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...rs_rule_id=114
http://allegro.pl/wloska-elegancka-s...756004321.html
Jeszcze takie mi wpadly w oko, help me, ktora najladniejsza
na peirwszy rzut oka 1 i 2 są identyczne, ja bym brała 2 wygląda też ładnie a dużo tańsza

Cytat:
Napisane przez BLOND_PRINCESSKA Pokaż wiadomość
Ja też mam problem z płatnością
Zapłaciłam kartą Visa, aby odjęło mi koszty wysyłki i z konta ściągnęło mi już odpowiednią kwotę, ale nie przyszło mi żadne potwierdzenie, że sprzedający otrzymał wpłatę, a na allegro od wczoraj od 15 mam status "płatność rozpoczęta"

I też nie dostałam żadnego kuponu oprócz tego na 20 zł, a kupuję dużo
miałam to samo, allegro mi odpisało, że mają czas do końca następnego dnia na to by kwotę dostał sprzedający i właśnie pod koniec następnego dnia płatność została zakończona także no stress

Cytat:
Wchodzisz w aplikację mobilną w tel. Aktualizujesz wersję do najnowszej czyli 3.5.4 poprzez sklep Play. Następnie kupujesz jakąś rzecz za dowolną kwotę. Przechodzisz do płatności - czyli klikasz zapłać. Pojawia się informacja że aby móc wykorzystać kupon w wysokości 25 zł, przeznaczony na obniżenie kosztów dostawy, musisz zapłacić kartą. Masz trzy opcje do wyboru . Wybierasz środkową czyli - płatność w aplikacji. Dodajesz swoją kartę Visa (podajesz jej numer, datę ważności oraz numer CVV / CVC ) klikasz "użyj tej karty" i gotowe

Niby rozdają te kupony, a co chwile jest jakiś problem z płatnościami i też nie dostałam żadnego innego kuponu poza tym 20 zł, a sporo zamawiałam..

Próbowałam po raz setny i udało się! Odejmuje koszty wysyłki co nie zmienia faktu, że strasznie to irytujące, że non stop mają jakieś awarie.. ale mi stracha narobili bo licytuję 4 rzeczy i jakbym miała zapłacić dodatkowo ponad 4 dychy za wysyłkę, to naprawdę bym się wkurzyła. Nawet bym wtedy nie licytowała.. ale dobrze, że już jest dobrze
oo fajnie, że piszesz bo mi w środę też kończy się kilka licytacji i będzie fajnie jak wysyłka wyjdzie za free
imagine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-02, 11:53   #2848
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sanndras Pokaż wiadomość
ja właśnie nie chce pikowanej, gładką ubiore do większej ilości rzeczy
właśnie znalazłam przypadkiem dziewczyne na fb co szyje takie grubsze spódniczki na wymiar
Stary 2014-11-02, 13:02   #2849
PoppyHoney
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dostałam drugi kupon na 20 zł, tym razem na wszystkie kategorie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja mam napisane kupon rabatowy 20zł przy zakupie za min. 50zł w aplikacjach mobilnych, tzn. że mogę go wykorzystać we wszystkich kategoriach?
Stary 2014-11-02, 13:24   #2850
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PoppyHoney Pokaż wiadomość
ja mam napisane kupon rabatowy 20zł przy zakupie za min. 50zł w aplikacjach mobilnych, tzn. że mogę go wykorzystać we wszystkich kategoriach?
tak
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości