|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
|
|
#2822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/gladka-koszulka-bl...676964387.html Nie podoba mi się zbytnio to marszczenie przy szyi.. a bez niego to z kolei krótsze te bluzki są :/ byłam zdecydowana na zakup cytrynowej ale już nie ma więc odpuściłam. |
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale ja się nie pytałam Ciebie o zdanie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Kurcze a ja dalej nie wiem co i od kogo kupić ,mogłabym wcale nie wykorzystywać tego kuponu.No ale jak już jest to spać nie będę mogła jak nie wykorzystam
|
||
|
|
|
#2824 |
|
Raczkowanie
|
hej, mam inne pytanie, czy w aplikacji mobilnej istnieje koszyk? czy nie da się tego obejść i trzeba od razu kupić przedmiot, który kosztuje co najmniej 50 czy 100zł, nie można np. kilku przedmiotów u tego samego sprzedającego, żeby wykorzystać kupon?
|
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamowie sobie bialo-czarna ale chce zobaczyc jak sie rozwinie sytuacja z kuponami jak nie wykorzystasz duzego kuponu, to podziel sie, napisze Ci PW
|
|
#2826 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Klikasz poprostu "kup teraz" ,wyskakuje okienko i w nim jest opcja "płacę" a obok "nie teraz" czy płacę później coś w tym stylu.Nie pamiętam już.Ale jak już kupisz to się pojawi i będziesz wiedziała co zrobić. No i idziesz kupować następne rzeczy. Później wchodzisz w kupione ,klikasz na jakiejś kupionej rzeczy PŁACĘ i tam automatycznie wyświetlą się inne aukcje za które musisz zapłacić.Zaznaczasz to i później już wszystko standardowo się odbywa. Aha i tak,możesz kupić kilka rzeczy u jednego a nawet kilku sprzedających ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
![]() A pisz ,pisz pomyślimy
|
||
|
|
|
#2827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2828 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo Cię przepraszam, jak tylko zamieściłam post to zobaczyłam, że zacytowałam nie tą osobę i potem 30 minut walczyłam z poprawieniem tego, bo mój internet zawsze wieczorem tak zamula, że masakra Cytat:
---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Pytanie za 100 pkt :P czy ten bon jest tylko na ubrania czy na wszystko? bo może też miałabym dla Ciebie propozycję :P
|
||
|
|
|
#2829 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2830 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda.. mi to by się coś z innego działu przydało
przelałabym Ci 5 dyszek w zamian za ten kupon setkę ale tylu ubrań kupować nie chcę.Myślałam raczej o łóżeczku ![]() Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-01 o 21:58 |
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest forum i mam prawo, aby wyrazić swoją opinię, dawno nie widziałam tak brzydkiej rzeczy i nie mogłam się powstrzymać, żeby tego nie napisać Opinie są różne jednym się podoba innym nie Podejrzewam, że jakbym się zachwycała tą rzeczą to byś nie piła do mnie w tym momencie
|
|
|
|
|
#2832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Ja naprawdę nie mam nic przeciwko temu że ktoś napisze swoje zdanie,ale żeby włazić tu tylko po to żeby takie coś napisać hehehehheheeh ,co innego jak ktoś się na bieżąco udziela Generalne mam to gdzieś,napisałaś to odpisałam |
||
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udzielałam się wiele razy na tym wątku, ostatnio odpuściłam bo wizaż nie jest moim całym światem.. w poprzednich częściach bardzo dużo się wypowiadałam... najpierw zanim coś mi zarzucisz najpierw sprawdź czy to co piszesz mjest zasadne ps. jakbyś miała to gdzieś to byś nic nie odpisywała- bo generalnie na tym to polega z mojej strony eot. Edytowane przez manio Czas edycji: 2014-11-01 o 22:28 |
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
a jak jest ze zwrotami? Jakby tak wykorzystać kupon na 100 zł to zwrotu dostale cale 250 zl?
![]()
|
|
|
|
#2835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tzn podejrzewam że tak ,przykładowo siostra moja kupiła buty z kuponem ,odesłała je i dostała cały zwrot swoja kwota plus kupon,więc na tej zasadzie sądzę że tak.Sprzedajacy nie widzi tego czy płacimy z kuponem czy bez niego |
|
|
|
|
#2836 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz chyba z 10 razy probowalam i mi sie nie udaje. Kwota sie nie zmniejsza i caly czas w liscie moich wplat transakcje same sie anuluja... napisalam do allegro
|
|
|
|
#2837 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wpadła Wam w oko może taka rozkloszowana dresowa spódniczka?
|
|
|
|
#2838 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje ![]() Cytat:
Ja do południa też za cholipę nie mogłam zapłacić, a wieczorem się jakoś udało. Nie wiem po co oni dają te kupony jak potem non stop są awarie.. Tzn dobrze , że dają ale skoro są już tacy hojni to niech zadbają o to, żeby rzeczywiście dało się je wykorzystać ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
tak czy owak lubię ją
|
|||
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak kupiłam jedną rzecz za 20 zł bez kuponu, to z kolei koszty dostawy się nie odjęły, musiałam za nie normalnie zapłacić. Akurat było to coś, czego bardzo potrzebowałam, więc zapłaciłam, ale boję się teraz zamawiać rzeczy za kilka zł, bo z kosztem dostawy nie opłaci się. |
|
|
|
|
#2840 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawa jestem jak sie materiał zachowuje, niedługo mam urodziny i mam w głowie już zestaw na ten dzień tylko mi właśnie takiej spódniczki brakuje
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam drugi kupon na 20 zł, tym razem na wszystkie kategorie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
póki co mam malutki brzuch i nie dalej jak tydzień temu zakładałam swoją ale w końcu zacznie rosnąć.. Już się powoli powiększa a na później to sie trochę obawiam czy trafię z rozmiarem.. Dzisiaj sobie przejrzę i jakbym się na jakąś zdecydowała to na pewno dam znać ale na 70% zamówię jakąś :P
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-11-02 o 09:39 |
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko nie obawiasz się, że się będzie przyklejać do rajstop? Ta modelka ma chyba gołe nogi i dlatego tak ładnie się ta spódniczka układa. Chyba, że pod spodem jest śliska podszewka jakaś. Tak piszę, bo kiedyś miałam taką podobną spódniczkę i co chwilę musiałam poprawiać na sobie, a wszelkiego rodzaju halek nie znoszę zakładać. |
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Za mną taka chodzi
![]() http://allegro.pl/gruba-rozkloszowan...739164264.html |
|
|
|
#2846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko jak pikowana to jedynie do gładkich bluzek. Ja swoją nosiłam ostatnio cały czas do takiej bluzki z sercem, a z pikowaną chyba za dużo by się działo.
|
|
|
|
|
#2847 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie znalazłam przypadkiem dziewczyne na fb co szyje takie grubsze spódniczki na wymiar
|
|
|
|
|
#2849 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam napisane kupon rabatowy 20zł przy zakupie za min. 50zł w aplikacjach mobilnych, tzn. że mogę go wykorzystać we wszystkich kategoriach?
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

Ja mam tylko debetówki i nimi płaciłam. Może nie ustaliłaś limitu dla transakcji przez internet albo przekroczyłaś limit dobowy. Ma być VISA. I nie ma reguły czy kredytowa czy debetowa.

ciekawa jestem jak sie materiał zachowuje, niedługo mam urodziny i mam w głowie już zestaw na ten dzień tylko mi właśnie takiej spódniczki brakuje
póki co mam malutki brzuch i nie dalej jak tydzień temu zakładałam swoją ale w końcu zacznie rosnąć.. Już się powoli powiększa a na później to sie trochę obawiam czy trafię z rozmiarem.. Dzisiaj sobie przejrzę i jakbym się na jakąś zdecydowała to na pewno dam znać