|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Cytat:
Boże, no są psychopaci na tym świecie, w inny sposób nie potrafią sobie męskości dodać |
|
|
|
|
#1772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do dresiakow tez sie ciesze,bejbus bedzie mial wygodnie ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
buzkaCytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do babci,no moja wina, bo mogłam pomyśleć, że w małej wiosce rządzonej przez księdza nikt straganu nie otworzy w kwiatami w niedzielę i nawet przez myśl mi przeszło, żeby u nas pojechać... ech. Idę poćwiczyć przed obiadkiem, niech się dzidzia rozciąga
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie od srody nie rozciagalam Ale nie mam siky i nastroju.. |
|
|
|
|
#1775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rogaliki zrobione lece na obiad do mamy ( ja gotuje
) zupkę krem marchewkową mam tylko u mamy zrobię pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z ziołami ![]() Cytat:
wstawię fotę wieczorem :Pna L4 odę od 13 listopada dopiero ![]() Cytat:
brat też się urodził przed terminem tylko on już nie tak jak ja chyba 37/38 tydzień ![]() Cytat:
skad ja to znam tylko mojemu na starość jak mama odeszła się odmieniło dopiero nie zapeszając :P Tylko szkoda, że dopiero na starość ja sobie powiedziałam, że jakby takie coś miało być u mnie od razu bym faceta rzuciła i nie czekała na nic... lepiej aby wychowywało się bez ojca niż z takim ojcem, potem na psyche siada człowiekowi tak jak mi i tż ma non stop awantury o picie alko bidak
|
|||
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i raz w tygodniu takie mocniejsze trochę, zauważyłam, że naprawdę o wiele rzadziej boli mnie kręgosłup!
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Przepraszam, wczoraj cały dzień się do Was nie odezwałam ale miałam kolejny zakręcony dzień, nie dość że strasznie źle się czułam, dokuczał mi okropny ból głowy, to jeszcze mieliśmy multum odwiedzin, jeździliśmy od jednych do drugich z zaproszeniami. Dzisiaj czeka nas to samo ale na szczęście czuję się lepiej. Zaraz cykne obiecane zdjęcie zaproszenia, bo już miałam wstawić w piątek ![]() Buziaczki brzuchatki
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjecie
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka ja sluchalam tak obu chlopakow tyle ze juz w wiekszej ciazy. Musze jechac do mamy i zabrac bo juz powinno byc slychac.
Sonia oj wielkie chlopy byly. Wagowo za ciezcy i z siatek centylowych powypadali a wygladali jak ten znaczek miszle gdyby nie to ze cyckowi byli to by pediatra karmienia odejmowala. Pasy zapinam normalnie i mi nieprzeszkadzaja nawet przy hamowaniu.
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodenki bardzo fajne, lubię takie. One są chyba z Lidla. Poluj na nowe, bo często 2 pary są po 20-25 zł, więc cena korzystna. No problem Wiadomość trafiła do kogo powinna ![]() Ładne!
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Urocze
Cytat:
![]() A ja oglądam władcę pierścieni, czytając hobbita i jedząc mandarynki hehe, taka niedziela ;D ale na wizaż muszę wejść oczywiście
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Kordelka Sonia wspolczuje waszym mamom przezyc
Sonia super dresiki ![]() W kosciele dzidzia mi szalala, wszystkie piesni wytanczyla! ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Pavlineczka trzeba poszukac serducha i slychac ladnie jak sie wíerci
|
#1785 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też jadę walczyć bo też mi za mało naliczyli, tyle że nie ZUS a zakład pracy mi się baardzo podoba Edytowane przez Koperco Czas edycji: 2014-11-02 o 12:28 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam 4 kanapki z chrupiącymi bułeczkami, mielonką i pomidorem i pączka. "Małe" co nieco
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Ze sluchawkami slyszalam tylko przelewajace sie mandarynki pewnie za wczesnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po serku i wafelku ale chce mi sie buleczki z maselkiem i drzemem brzoskwiniowym
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na świeże bułeczki mam zawsze chęć. Po tym co napisałam zjadłam jeszcze 3 podłużne biszkopty i wypiłam kawę. Pękam
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Majka ja makaron gotuje wlasnie bo z sosikiem dzis
a po za tym to slodkiego mi sie strasznie chce..
|
#1791 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wpadam moge? ja mam taka kuchnie ze mi sie tam rogalikow nie chce robic, bo mala kuchnia i to tgyle syfu zze masakra-aneks kuchenny ![]() ja tez nienawidze picia alko, szczegolnie przez mame, od razu mi sie nerw wlacza.. wiem..wiem o tym od dawna,ale ostatnio poznalam szczegoly i mnie to dobilo Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no chlopcy wyrosli, mega! ![]() choc ja licze na mala filigranowa dziewuszke;p Cytat:
dzieki![]() Cytat:
ttez poprosze taka ![]() no dresiki sliczne ja sie urodzilam wazac 1900g ... nie pamietam jak "duza" bylam ale mama mowi ze niewiele wieksza od duzej meskiej dloni.. z cyckow mi leci wciaz;p uhuuu :P a nie ubralam stanika uhuu ;p bylismy na spacerze a teraz pije kawe ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() jutro na obiad quesadilla z kurczakiem ![]() a dzis bigosik od tesciowej, a we wtorek moze roladki ze schabu
|
|||||||
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki ![]() My po obiadku, zaraz sie zbieramy z kolejnymi zaproszeniami i jeszcze na cmentarze na ktore wczoraj nie dotarlismy takze nie wiem czy jeszcze dzisiaj sie tutaj pokaze. W kazdym badz razie zycze wszystkim przyjemnej niedzieli ![]() P.s. albo moje jelita daja o sobie znac albo czuje co raz wyrazniejszw plywanie dzidzi, tylko kurcze nie wiem do konca ;( Buziaki
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na obiad pizza - Mąż robi więc będzie pycha!
A ja wstawiłam do piekarnika ciacho marchewkowe. dziś już ćwiczyłam więc po obiedzie oglądamy wszyscy shreka3 i będziemy szamac ciacho ![]()
|
|
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
![]() dobrze Wam! ciacho i pizza
|
||
|
|
|
#1795 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zasiłek macierzyński również.Cytat:
Jestem po obiedzie, jutro jadę do swojej byłej pracy na uroczystość, ciekawe, ilu znajomych będzie i czy zauważą ciążę
|
||
|
|
|
#1796 |
|
Zadomowienie
|
BOLECZKA - śliczne zaproszenia
![]() SONIA, ROSI - współczuję waszym mamom ![]() Piękny dresik też na fotce widziałam więc gratuluję zwyciężczyni. Byliśmy w biedrze kupiłam sobie frugo Z Marcelem u dr i wygląda to na trzydniówkę więc mamy tylko gorączkę zbijać. Co do adapterów ja jeżdzę sporo i nie mam zamiaru ich kupować. Dla mnie to strata kasy zapinam pas normalnie.My dziś na obiadek ziemniaczki z jogurtem, mielone ze swojego indyka i pieczarki, a po obiedzie kostka beskidzka i bistro uwielbiam cukiernie u nas:p - ja za wiele nie zjem bo cukier, ale mąż i dzieciaki poskubią.Zaraz transporter 3 będzie w tv to obejrzymy
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia mi tesciowa od razu powiedziala zebym na malutkie dziecko to nie liczyla bo marcin prawie 4,5kg wazyl i miala cesarke. No i miala racje bo przed terminem oba urodzone a jedno ksiazkowe i drugie wieksze jeszcze. Tak wiec na drobna ksiezniczke czy ksiecia to ja nie licze raczej
![]() Ja urodzona w terminie 3600 wazylam, na 18stke dowiedzialam sie ze bylam wpadka a do tego wybuchl czarnobyl i mama chciala mnie usunac bo bala sie urodzic kaleke i nawet juz byla na zabieg umowiona ale tato powiedzial ze jak to zrobi to juz sie wiecej do niej nie odezwie..
|
|
#1798 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki w piękną niedzielę
![]() My już dzisiaj zaliczyliśmy galerię z moim tatusiem (musiałam mu pomóc coś załatwić), zaprosił nas do KFC później Byliśmy też już na spacerze i na zakupach a teraz odpoczynek ![]() A wczoraj fajniutki dzień u moich rodziców. Był pyszny obiadek a na kolacje zamówiliśmy pizze z owocami morza bo miałam na nią takiego smaka od jakiegoś czasu :p Była pyszna Wróciłam taka objedzona, że ledwo mogłam się ruszać ![]() Przejrzałam też ciuszki po chrześniaku i jest ich masa. nawet dla dziewczynki trochę rzeczy będzie
|
|
|
|
#1799 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja wlasnie musze spojrzec co w tv dzis leci;* a jak nie to cos obejrzymy z kompa ![]() i ciesze sie ze milo spedzicie czas;* Cytat:
![]() wiec nie wiem jaka bedzie nasza dzidzia,poki co tak w siatce to wydaje sie ze gdzies posrodku dzidzia jest ![]() Cytat:
![]() ale dobroci jadlas ![]() choc pizza z owocami morza to w ogole nie moj smak hehe
|
||||
|
|
|
#1800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja przed chwilka zjadłam kiwi i mandarynki - pyszne! ![]() Muszę zrobić pazurki a strasznie mi się nie chce dziś. Senna jestem, zapaliłam świeczki zapachowe, rozpaliłabym w kominku ale nie ma drewna. Generalnie to się nudzę.nancy - oj owoce morza to nie mój klimat ![]() lekkoatletka - możliwe, ze nawet jak zauważą to może nic nie powiedzą z obawy o gafę, że moze jednak przytyłaś ![]() Któraś z mamusiek miała mieć kolonoskopię (czy coś takiego ) i miała dać znać później jak się czuje - odezwij sie Kochana (przepraszam, ze nie pamiętam nicku, ale moja pamięć jest niestety dziurawa)Cashmere też się nie odzywa
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

adaptery dla ciezarnych besafe
)

) zupkę krem marchewkową mam tylko u mamy zrobię pierś z kurczaka w sosie śmietanowym z ziołami 
ja sobie powiedziałam, że jakby takie coś miało być u mnie od razu bym faceta rzuciła i nie czekała na nic... lepiej aby wychowywało się bez ojca niż z takim ojcem, potem na psyche siada człowiekowi tak jak mi i tż ma non stop awantury o picie alko 
Ślubujemy: 21.10.2017
bo jak nie to będzie histeria 

Byliśmy też już na spacerze i na zakupach a teraz odpoczynek
) i miała dać znać później jak się czuje - odezwij sie Kochana (przepraszam, ze nie pamiętam nicku, ale moja pamięć jest niestety dziurawa)