|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48773492]A co w tym dziwnego? Ja wole jak ktos mi robi zdjecie, gdy mam na sobie okulary przeciwsloneczne. W okularach wygladam jak skrzyzowanie damskiej wersji Jamesa Bonda i Diany Agron. Bez okularow wygladam tak ->
![]() Dla mnie to dziwne jak ktoś wrzuca po 20+ czy nawet 30+ zdjęć do lustra i każde w takiej samej pozie, każde w okularach przeciwsłonecznych. ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- To wygląda sztucznie, przez co osoba taka robi wrażenie próżnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2402 | |
Naczelny Hipster
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.21 Plus offtopy, bo tak chcemy!
Cytat:
![]() a tak w ogóle to ja sobie taguję, że poliszgerl, bo czemu nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Nie rozumiem idei selfie i dziwi mnie to. Ja jestem dziewicza w kwestii robienia sobie selfie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Konto usunięte
|
No i dobrze, jestem na tyle dobrą dupą, ze mogę być próżna
![]() Trochę próżności ułatwia życie, wiem co mówię, mój związek z niechęcią do samej siebie i kompleksami to najsilniejsza więź emocjonalna w moim życiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() |
#2407 |
Naczelny Hipster
|
A może jest próżna?
A może my wszystkie tutaj, co się przyznajemy do selfie jesteśmy bardzo ładne i tego świadome? I próżne, bo czemu nie ![]() Serio, nie rozumiem problemu, co to za dziwaczna moda na jakąś obsesyjną skromność. Jeśli ktoś łazi po insta i wpatruje się w moje selfie tylko po to, żeby dumać nad tym czy jestem próżna czy nie mam mózgu czy co jest ze mną nie tak, to moim zdaniem ta osoba ma jakiś problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 |
Konto usunięte
|
Ale selfie każde mnie napelnia jakąs taką nostalgią. tyle osób nie lubi swojego wyglądu i przez to swoich zdjęć, ze jak widzę, że ktoś lubi siebie na tyle żeby samemu sobie robić foty i je udostepniać, to mi ciepło na sercu
![]() Albo może ktoś wrzuca, bo źle się ze sobą czuje i liczy na komplementy. I dobrze, chyba każdy z nas lubi jak się mu słodzi, jeśli komuś to poprawia humor, to proszę bardzo. Albo milion innych powodów :P Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-11-02 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-11-02 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Konto usunięte
|
To chyba tylko dla ciebie. Dla mnie wrzucanie takich fot to dzielenie się tym, że ktoś się dobrze bawił, lubi tę fotę i chce ją pokazać innym. I fajnie, mnie zawsze cieszy, że ktoś ma dobrą zabawę/fajną paczkę znajomych/lubi swoje głupie miny/whatever.
Ja mam dużo fot typu "a tu Demi całuje się ze swoją kawą ze Starbunia", mogę być próżna, lubię te zdjęcia. Nie wiem skąd bierze się to przekonanie, że istnieje okreslony typ zdjęć, który można wrzucać do netu, koleżanka wrzuca foty w nowych czepkach chirurgicznych ![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2014-11-02 o 19:34 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Konto usunięte
|
Ale gdzie tu jest sztuczność? Przecież nikt nie płąci aktorom żeby udawali znajomych z imprezy do selfie, zwykłe spontaniczne zdjęcia. "Och jak ja łądnie dzisiaj wyglądam" *☠☠☠s* jest fota
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Mnie to nie dziwi, może komuś poprawia humor jak widzi, że chociaż zdjęcia ma ładne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Copyraptor
|
Demi, dawaj swojego insta, chcę mieć codziennie selfie do poserduszkowania
![]() W ogóle dziwi mnie, że żebym coś polubiła na facebooku to mi musi dupę urywać, a na insta wszystko mi się podoba, serduszko tu, tam, komentuję, więcej się tam udzielam niż na wszystkich innych portalach razem wziętych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Konto usunięte
|
Pro selfie! Jestem prozna do szpiku kosci w zasadzie. Jakos przezyje ten fakt
|
![]() ![]() |
![]() |
#2417 |
Konto usunięte
|
No cóż, jeszcze jak jest to jedno zdjęcie, bez dziubka i sztucznej miny (bo to też jest istotne - na praktycznie każdej selfie jest sztuczna mina - może to jest przyczyna?) to nie wygląda to tak źle, ale jak ktoś ma wiele tych ''selfie'' albo/i ze sztucznymi minami to naprawdę robi to złe wrażenie. Poza tym mnie irytują osoby co z każdego wyjścia muszą porobić fotki i wrzucić na facebooka. Idziemy gdzieś, pogadać coś, a taka osoba musi koniecznie robić foty, żeby pokazać na FB, że gdzieś była. Moim zdaniem (mogę się mylić) takie zachowanie wynika z tego, że, przynajmniej ja pamiętam, w gimnazjum i liceum dzieciaki często wyśmiewały się z tych co mniej się asymilowały, integrowały, wyzywały ich od no-liferów itp. i kiedy już w dorosłym życiu znaleźli znajomych to chcą sobie podreperować samoocenę czy wyleczyć te kompleksy ze szkoły średniej czy gimnazjum i dlatego robią z każdego wyjścia fotki i wrzucają do sieci, żeby pokazać, że już nie są ''no liferami'' tylko jakie to mają ciekawe życie.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-11-02 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Konto usunięte
|
Nie mam insta, męcze znajomych na tumblrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Pogrubione - no, sporo. Aż jedna Ty ![]() Cytat:
A jak ktoś jest brzydki to co, ma zrobić sobie selfie w worku na głowie? Czy w ogóle nie wolno? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Konto usunięte
|
My zawsze robiliśmy z każdego wyjścia fotki, jak do pubu czy coś, zawsze są foty. Uwielbiam je, wszystkie są wspomnieniami, doceniam je zwłąszcza teraz jak przyjaciółka np. wyprowadziła się zagramanicę.
I pfff, ile można mieć selfie z naturalnymi minami typu ładny uśmiech. Dzióbek, mruganie, otwarta gęba jakby samolot miał wlecieć, "pokój", wytykanie jęzora, to jest to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Konto usunięte
|
Może niektórzy faktycznie celowo się tak stylizują (co zresztą widać, mam taką znajomą co usilnie stylizuje się na ambitną, ''inną'' niż wszyscy i też widać, że jest to sztuczne, tak jak w przypadku tych wszystkich selfie, tylko po przeciwnej stronie ''barykady''), ale raczej zwykle jest to po prostu normalne zachowanie - naturalne i bez przeginania w żadną stronę.
Edytowane przez 201605161006 Czas edycji: 2014-11-02 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 |
Konto usunięte
|
Zresztą myślicie, że po co dziewczyny chodzą razem do łazienki - robić selfie w lustrze XD
Czasem kompletuję strój jak jestem sama w domu i pozuję przed lustrem robiąc sobie zdjęcie, bo mam taki humor i już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Zdziwiło mnie to,że dzisiaj też w tv leciało "Nad życie".
Zwróciłam uwagę na to,co napisała w liście. Że jest szczęśliwa. Ale on stracił żonę. Nie pomyślała o tym,że on będzie nieszczęśliwy.
#2424 | ||||
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kompleksy Ci jakieś wyłażą, bez kitu. Jakbyś miała tych super znajomych to byś nie miała czasu uprawiać takiej toaletowej filozofii na temat cudzych dziubków. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Z ostatniej chwili: gender widzimy patrzac na kazdego. Ta daaa! Pro selfie! Zazdroszcze tym, ktorzy moga wrzucic co trzecie zdjecie. Ja musze zrobic 30 i jedno bedzie w miare akceptowalne jak dopiernicze filtrow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Z kumplem specjalnie na cześć piosenki zrobiliśmy sobie selfie z takim oto podpisem i wrzuciliśmy na insta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z imprez to ja też mam, nie wszystkie są z gracją. Tylko na wszystkich jest moja twarz, a nie biała plama z linerem. Aczkolwiek ostatnio ktoś wrzucił coś, gdzie nie mam źrenic i nie panuję nad mimiką ze śmiechu ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
ja lubię selfie, ale potem musze dumać pół dnia na którym foto najlepiej wyszłam i które wrzucić
![]() ![]()
#2429 |
Naczelny Hipster
|
No ale jak ktoś chce sobie prześwietlić twarz to niech sobie prześwietla, no serio, nie rozumiem jak to komuś może przeszkadzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.