|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 20+
Ja siedzę i udaję, że pracuję ;( Do poniedziałku rana muszę projekt szefowi wysłać - nawet na weekend na wieś nie pojechałam,żeby to skończyć, ale jakoś weny mi brakuje
Do tego jeszcze ten deszcz - po prostu musi padać grr...
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
ojj biedna.. u mnie nie pada na szczescie
![]() a co projektujesz?
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy dzisiaj nad Zalewem Zegrzyńskim, na szczęście pogodę mieliśmy udaną... zaczęło padać dopiero jak wróciliśmy, czyli przed chwilą.
Ale chcieliśmy jeszcze jechać na działke i nie wiem co teraz z tym zrobić . Zmęczona jestem jazdą... I nie chce mi się znowu jechać taki kawał... Ale z drugiej strony boję się, że jutro będzie ładna pogoda i zmarnuje mi się ten dzień (nie warto jechać na dzialke na kilka godzin, już lepiej z nocowaniem). Ech, te kobiece dylematy
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
jedz, zanocuj i odpocznij, nawet w deszczu
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
I co ja w taką pogodę będę tam robić...
Ani pogrillować, ani posiedzieć na powietrzu... A inne rzeczy mogę robić nawet w domu. Więc nie wiem jaki jest sens
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
nooo np pobyc sam na sam z ukochanym??
|
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć spamerki
Nagadałyśmy się za wszystkie czasy, mam nadzieję na szybką powtórkę, co Basia? Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia :dziekuj e-kwiatek: Zaskoczyło mnie, że pamiętałyście, no bardzo bardzo miło mi się zrobiło.
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
hmmm... jakby to powiedzieć
ze stodoły robimy salę balową
|
#2559 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiaczek
nieźle.
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
hello kobietki
wczorajsza zabawa na weselichu była przednia cudnie się bawiłam z ktośkiem się wytańcowałam za wszystkie czasy, no i na dodatek świetnie nam szło, cza czę walnęliśmy taką że aż się wszyscy zadziwili, hehe było super, foty będą jak odzyskam aparat, o ile go odzyskam, bo zapomniałam go w restauracji
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to super ze sie wyszaleliscie ![]() czekam na zdjecia ja tez mam sporo foteczek, potem porozsylam
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój ktosiek otrzymał pełny akcept rodzinki, wogóle wszyscy już stwierdzili że to mój TZcik i koniec...
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Już myślałam, że dziś nikogo tu nie będzie. Oreganka mam nadzieję, że aparat odzyskasz, bo chcę fotki Fajnie, że zabawa była przednia ![]() Navi to czekam na zdjęcia. Ja przez @ czuję się jak zbity pies.
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
a coś mi się przypomniało co jeden chłopak mi powiedział, kolega pana młodego, ostatni raz widziałam się z nim jakieś 2 może 3 lata temu (jakieś 6 kg wstecz), facet był trochę podpity i przesadnie szczery i powiedział mi że kiedyś byłam potwornie chuda, a teraz świetnie wyglądam, że bez porównania z tym co było kiedyś, i jeszcze dodał że wtedy byłam z takim durnym facetem, nie to co teraz, że ktosiek to swój ziomek
|
|
#2566 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma to jak szczerość po % No to faktycznie Ktosiek musi być ok, skoro wszyscy go polubili
|
|
#2567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez mam nadzieje ze sie uda z aparatem ![]() a za fotki zaraz sie wezme
|
||
|
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
hehe swoj ziomek
|
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
To Navi daj znać kiedy mam pocztę sprawdzić
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
a u mnie ładna pogoda
chyba zaraz gdzieś wyskoczę hihi - zamiast siedziec na dupsku przed komuterkiem
Pamiętaj dziewczyno, jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować. Moje makijaże i nie tylko ... ) http://olowkowamakeup.blogspot.com/ |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
ok, dam znac , to jeszcze chwilke
![]() hej ollusia, slusznie, nie ma co gnic przed kompem jak ladna pogoda. u mnie niestety ladna nie jest
|
|
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
Oreganko bardzo się cieszę, że Ktosik został przyjęty do grana
i super, że się zgraliście w tańcu. Ja dalej męczę stodołę A na dodatek wszyscy mnie samą zostawili Współlokatorzy pojechali na urlop, TŻ u rodziców, pogoda pod psem.... Ach... Nic tylko małe SPA sobie urządzić
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki listonosz
![]() misiaczku czyli Ty tak bardziej od strony urzadzania wnetrz jestes?
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
navi no no
Ty lepiej tak tego super przystojniaka nam nie przesyłaj bo.... jak on wygląda fiu fiu, ten garniak jasny, uwielbiam takieo Tobie to już nawet nie mówię, bo sama dobrze wiesz że cudna jesteś! ale powiedz Ty mi kobieto co Ty robisz z włosami że tak błyszczą???
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
dziekuje jeszcze raz,juz mi naprawde glupio..a z podrzutkiem trafilas rownie dobrze co ja ![]() taki off top maly zrobie. moj poprzedni facet byl fajny, ale jakis super przystojny to juz nie bardzo.. i kurcze mimo, ze wyglad najwazniejszy nie jest, to jednak milo posluchac, ze ma sie przystojniaka wiadomo ze nie kazdemu (a raczej nie kazdej )sie podoba, ale w kazdym razie fajne to..no, to tyle ![]() co robie z włosami? hmmm.. myje swego czasu uzywalam wella wax, ale juz daaawno tego nie robilam.. poza tym codzienne mycie, farbowanie i suszenie. wszystko co powinno wlosy oslabiac, a one dalej swoje uzywam szamponu z odzywka, potem jeszcze taka mgiełkę do wlosow farbowanych, ale to tez nie codziennie.więc nie wiem, chyba same z siebie tak mają
|
|
|
|
#2576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Architektura wnętrz to moje niespełnione marzenie (jeszcze ) Kiedyś (bardzo krotko) współpracowałam z architektem wnętrz, ale kilometry nas oddaliły (nie opłacało mi się, niestety) A teraz jeżeli chodzi o urządzanie wnętrz, to mogę jedynie toalety w budynku rozmieścić ![]() Przyznam, że myślę o pójściu na jakieś studia zaoczne o tym kierunku (po zrobieniu dyplomu z budownictwa), ale to już tak czysto dla przyjemności... Cytat:
Ja bym mu chyba nie pozwalała nosić nic innego tylko takie garniturki Skąd Ty go wzięłaś? Swoją drogą chłopak ma szczęście do pięknych kobiet - obie z mamą wyglądacie ślicznie i widać, że "obiektyw Was lubi"
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
o jeżu misiaczku
![]() daleko go szukac nie musialam-chodzilismy razem do klasy do LO no i mieszkamy na tym samym osiedlu. tak krazylismy wokol siebie, ale zawsze ktores bylo zajete, ale koniec koncow sie udalo go usidlić ![]() i dziekuje za komplementy w imieniu swoim i mamy ![]() a o studiowaniu na architekturze wnętrz tez zawsze marzylam...
|
|
|
|
#2578 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi prześliczna jesteś. Opalona, seksi bruneta
A TŻ... Ciacho Przystojniak jak nie wiem. I wiadomo po kim taka ładniutka jesteś.
|
#2579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może było więcej takich przystojniaczków? ![]() A tak poważnie to nie powiedziałbym, że jesteście rówieśnikami... Od architektury dzielił mnie tydzień nie poszłam na egzaminy, bo musiałam wyjechać za granicę Ale nic straconego
|
|
#2580 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a TŻ jest nawet młodszy, ale tylko 4 miesiące ![]() wiem ze wyglada na wiecej. ja bym mu ze 24 dała spokojnie ![]() a w klasie nie bylo juz fajniejszych, wzielam co najlepsze
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

:dziekuj e-kwiatek:
Zaskoczyło mnie, że pamiętałyście, no bardzo bardzo miło mi się zrobiło. 

ze stodoły robimy salę balową